menü

Légkondicionáló szerelő

Légkondicionáló szerelőink Pest megye minden településén vállalják márkától- és típustól függetlenül, légkondik teljeskörű munkálatait. Minőségi alkatrészekkel, rövid határidővel, kedvező áron dolgoznak, munkájukra garanciát vállalnak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló szerelő Légkondicionáló szerelő

Légkondicionáló szerelő

Vállalkozásunk kiváló légkondicionáló szerelői Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén szintúgy vállalják márkától- illetve típustól függetlenül, légkondicionálók teljeskörű munkálatait. Legyen az beszerelés, javítás vagy karbantartás. Profi szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, mindig precízen és megbízhatóan, rövid határidővel végzik munkájukat.

Légkondicionáló szerelőinket nem csak akkor hívhatja, ha készüléke meghibásodott vagy eljött a karbantartás ideje, hanem akkor is, ha új készüléket szeretne beszereltetni. Ilyenkor, lehetőség van egy ingyenes helyszíni konzultációra, mely során szakembereink egyike kimegy a helyszínre, felméri az épület adottságait és minden fontos részletet átbeszél Önnel, illetve segít a megfelelő készülék kiválasztásában, melyet biztosítani is tudunk, akár 10 év gyártói garanciával.

Ha ez megvan, készséggel segítenek a készülék beszerzésében (amely így kevésbé bonyolult), illetve kedvező, személyre szabott árajánlatot is fognak készíteni Önnek szakembereink, mely már minden költséget tartalmazni fog. Ha minden megvan, már csak egy időpontot kell egyeztetniük, amikor légkondicionáló szerelőink egyike beszerelheti a klímakészüléket. Ha most hív minket, akár már egy héten belül élvezheti új légkondicionáló készülékét.

Mindazonáltal, ha javításról, karbantartásról van szó, azt légkondicionáló szerelőink mindig kiváló minőségű alkatrészekkel, tisztítószerekkel végzik. Mindezeken felül pedig, munkájukra mindig garanciát vállalnak, emellett számlát adnak. Ne feledkezzen meg a légkondi karbantartásáról, mely nagyban hozzájárul a gondtalan működéshez. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén és állunk rendelkezésére rövid időn belül.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Légkondicionáló szerelő

Légkondicionáló szerelő Budapesten és környékén

Légkondicionáló szerelőre több okból lehet szükség. Az Európai Unió rendelete, egy klímavédelmi egyezség részleteként meghatározta, hogy F-gázokat tartalmazó készülékeket csak és kizárólag erre jogosult, vagyis minősítéssel rendelkező szakemberek telepíthetnek, tölthetnek és javíthatnak, de igaz ez a klímákkal kapcsolatban minden munkafolyamatra. A társaságunk alkalmazásában álló klímaszerelők mindegyike rendelkezik a szükséges minősítésekkel, ám ettől sokkal többel is. Munkájukra rendkívül igényes szakemberek és nem utolsósorban, megbízható személyek, akik diszkréten és precízen végzik munkájukat. 

Cégünk kedvező áron vállalja Budapesten és környékén klímakészülékek teljes körű ellátását, melyet -legyen szó bármilyen jellegű beavatkozásról- minden esetben garanciális kivitelezéssel valósítunk meg. Klímák telepítését rövid határidővel, magas színvonalon vállaljuk, 1 teljes év szerelési garanciával. Klímakészülékek javítását márkafüggetlenül végezzük el és az időszakos karbantartási és tisztítási munkálatok minőségi elvégzésében is számíthat szakértelmünkre és megbízhatóságunkra. Hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás