Légkondicionáló szerelő

Mi a jó légkondicionáló szerelő szakember ismérve? Számunkra az, hogy ha egy szakember megfelelő végzettséggel és kellő elhivatottsággal végzi munkáját, melyet elérhető és megfizethető áron biztosít a fogyasztók felé és melyre garanciát vállal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló szerelő Légkondicionáló szerelő

Légkondicionáló szerelő

Légkondicionáló szerelőre több okból lehet szükség. Az Európai Unió rendelete, egy klímavédelmi egyezség részleteként meghatározta, hogy F-gázokat tartalmazó készülékeket csak és kizárólag erre jogosult, vagyis minősítéssel rendelkező szakemberek telepíthetnek, tölthetnek és javíthatnak, de igaz ez a klímákkal kapcsolatban minden munkafolyamatra. 

A társaságunk alkalmazásában álló klímaszerelők mindegyike rendelkezik a szükséges minősítésekkel, ám ettől sokkal többel is. Munkájukra rendkívül igényes szakemberek és nem utolsósorban megbízható személyek, akik diszkréten és precízen végzik munkájukat. 

Légkondicionáló szerelő Budapesten és környékén

Cégünk kedvező áron vállalja Budapesten és környékén klímakészülékek teljes körű ellátását, melyet -legyen szó bármilyen jellegű beavatkozásról-, minden esetben garanciális kivitelezéssel valósítunk meg. Klímák telepítését rövid határidővel magas színvonalon vállaljuk, 1 teljes év szerelési garanciával. Klímakészülékek javítását márkafüggetlenül végezzük el és az időszakos karbantartási és tisztítási munkálatok minőségi elvégzésében is számíthat szakértelmünkre és megbízhatóságunkra. Hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás