Klíma karbantartás

Cégünk Budapest és környékén vállalja klímája karbantartását, tisztítását 72 órán belül. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó bármilyen márkájú klímáról, ránk számíthat. Hívjon minket és segítünk!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma karbantartás Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Cégünk Budapest és környékén vállalja klímája karbantartását, tisztítását 72 órán belül. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó bármilyen márkájú klímáról, ránk számíthat. Szakembereink kíváló minőségű alkatrészekkel és szakértelemmel érkeznek a helyszínre, hogy megjavítsák az Ön klímáját. Hívjon és mi örömmel segítünk önnek!

Ha szeretné igénybe venni a segítségünket a karbantartáshoz, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja munkatársunkat. Minden munkánkra számlát és garanciát adunk.

Ha szeretné igénybe venni a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése maradt, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma karbantartás

Klímatisztítás

Miért fontos a tisztítás?

A klímáknak a tisztítását érdemes évente kétszer, de minimum egyszer elvégeztetni a jó egészségünk és a készülék további jó működése érdekében. A karbantartás egy gyors és olcsó folyamat, ráadásul ha velünk szerelteti, vagy szereltette be a készülékét, akkor az első tisztítás garantáltan ingyenes.

Sokan kérdezik, hogy ugyan mi szükség van a tisztításra? Elvégre nem koszos, bele is néztek, de ott sem volt koszos. Na jó, a szűrő kicsit poros volt, de az annyira nem baj, nem?

A probléma nem ennyire szemmel látható. Először beszéljük a kültéri egységről. A kültéri egység folyamatosan szívja be a port, ez kifejezetten akkor probléma, hogyha utcafronton helyezkedik el. A sok por könnyedén olyan réteggé alakulhat át, amely gátolja a készüléket a légáramlatban, amely komoly problémákhoz tud vezetni.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Azonban a beltéri egységnél még nagyobb a probléma. A beltéri egységben egy nedves, meleg környezet van, amelyben nagyon könnyen megtudnak telepedni, majd eltudnak szaporodni a különböző mikroorganizmusok, mint a gombák, baktériumok, vírusok. Ha megnézzük a klíma működését, akkor könnyen összerakhatjuk fejben, hogy ezeket a gombákat, vírusokat, baktériumokat az otthonunk levegőjébe fogja beforgatni, majd még több termelődik az egységben, amely szintén bejut a levegőbe, és ez így megy körbe-körbe...

Betegségek? Allergia?

Bizony, betegségeket is tud okozni a klíma. Ha a fent említett mikrobák bekerülnek a levegőbe akkor könnyedén ki tud alakulni tüdőgyulladás, vagy légiósbetegség. Ezekkel a klíma allergiásoknak cikkben foglalkoztunk bővebben.

A legionella baktérium mindenhol ott van, hiszen a pangó melegvizet szereti. Ha megmosakodunk vele akkor nem lesz semmi bajunk, azonban, ha elporlasztódik és ezt a porlasztott formáját beszippantjuk, akkor atípusos tüdőgyulladásunk lesz. Az ilyen típusú betegségekből kigyógyulni 2-3 hét, de akár egy hónap is lehet.

Klíma allergiásoknak
Klíma karbantartásának a menete

Ezen felül beszélnünk kell még az allergiáról. Ha nincs rendszeresen takarítva a készülék, akkor az allergiás tünetek csak fokozódni fognak. Azonban, ha rendszeresen van takarítva a készülék, akkor az allergiás tünetek szinte meg is tudnak szűnni, hiszen a legtöbb klímában ma már rendkívül príma szűrő rendszer van.

Épp ezért elképesztően fontos a klíma tisztítás. Tudjuk, ezek rémisztőek lehetnek, de nagyon könnyű ez ellen védekezni. A tisztítás nem tart sokáig, gyorsan meg van, ráadásul még olcsó is. Olvasson tovább a részletekért. 

Klíma karbantartásának a menete

A klímát ésszerű félévente kitisztítani, klímakarbantartást végezni rajta. Jó, hogyha még a szezon előtt megteszi ezt, így mi azt tanácsoljuk, hogy tavasszal és ősszel legyen a klíma karbantartva. A tavaszi azért is jobb, mert olcsóbb és kevesebben keresnek fel minket, így nem kell aggódnia, hogy várólistára fog kerülni. A klíma karbantartásával bővebben a klíma karbantartás oldalunkon foglalkoztunk.

A klímatisztítás menete

klíma tisztításának a menete az, hogy a kültéri egységet folyadék nélkül megszabadítjuk a portól, majd áttérünk a beltéri egységre. Először is leszedjük a szűrőt és portalanítjuk, erre a legjobb megoldás az, hogyha a fürdőkádban, vagy a zuhanyzótálcában lemossuk róla a port, majd hagyjuk teljesen megszáradni. Ezzel párhuzamosan beleöntjük a fertőtlenítő folyadékot a készülékbe. Ennek a folyadéknak időt kell adni, ha eltelt egy kis idő, akkor be kell indítani a készüléket, hogy biztosan mindenhova bekerüljön a fertőtlenítő folyadék. A fertőtlenítő folyadék minden kórokozót elpusztít, és legalább fél évig teljes biztonságot is ad nekünk.

Amint láthatja, ez egy rövid folyamat, ezzel az egyszerű lépéssel megtudja akadályozni a különböző megbetegedéseket, vagy a készüléknek az elromlását. 

A klímatisztítás menete

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás