menü

Klíma karbantartás

Cégünk szakemberei Budapesten és környékén vállalják klíma karbantartását, tisztítását 72 órán belül. Több, mint 20 éves tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak és az év minden napján számíthat rájuk. Munkájukra garanciát és számlát adnak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma karbantartás Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei Budapesten, illetve Pest megye minden további településén örömmel vállalják klíma karbantartását, tisztítását 72 órán belül. Legyen szó bármilyen márkájú klímáról, ránk számíthat. Szakembereink kiváló minőségű alkatrészekkel és szakértelemmel érkeznek a helyszínre, hogy elvégezzék a klíma karbantartását. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a lentebb említett telefonszámon és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja munkatársunkat.

Szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek és ennek köszönhetően, a karbantartást precízen, megbízhatóan és rövid határidővel tudják elvégezni, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Amennyiben a karbantartás sürgős, abban az esetben, kollégáink egyike akár már egy órán belül el tud indulni a helyszínre a hívást követően. Ne feledje, hogy a klíma karbantartását érdemes évente egyszer beiktatni a készülék életébe, hogy az mindig megfelelően, hibamentesen működhessen.

Örömmel segítünk Önnek mindenben a klímájával kapcsolatban személyesen vagy telefonon a lentebb említett telefonszámon és elérhetőségeink bármelyikén, szintúgy, a nap 24 órájában, az év minden napján. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését. Ne feledje a klíma karbantartását, hogy a készüléke problémamentesen működhessen a szezon alatt is.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma karbantartás

Klímatisztítás

A klímatisztítást érdemes évente kétszer, de minimum egyszer elvégeztetni az egészségünk, illetve a készülék problémamentes működése érdekében. A karbantartás egy gyors és olcsó folyamat, ráadásul ha velünk szerelteti, vagy szereltette be a készülékét, akkor az első tisztítás garantáltan ingyenes. A klímatisztításra azért van szükség, mert a kültéri egység folyamatosan szívja be a port, ez kifejezetten akkor probléma, hogyha utcafronton helyezkedik el.A sok por könnyedén olyan réteggé alakulhat át, amely gátolja a készüléket a légáramlatban, amely komoly problémákhoz tud vezetni.

Továbbá, a beltéri egységben egy nedves, meleg környezet van, amelyben nagyon könnyen megtudnak telepedni és szaporodni a különböző mikroorganizmusok, mint a gombák, baktériumok, vírusok, melyek hosszútávon károsak lehetnek egészségünkre. Ezeket elkerülvén, érdemes minket évente legalább egyszer felkeresni a klímatisztítással kapcsolatban a fent említett telefonszámon vagy e-mail címen. Örömmel állunk rendelkezésére az év minden napján nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden településén szintúgy.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Betegségek? Allergia?

Bizony, betegségeket is tud okozni a klíma. Ha a fent említett mikrobák bekerülnek a levegőbe, akkor könnyedén ki tud alakulni tüdőgyulladás, vagy légiósbetegség. Ezekkel a klíma allergiásoknak cikkben foglalkozunk bővebben. A legionella baktérium mindenhol ott van, hiszen a pangó melegvizet szereti. Ha megmosakodunk vele akkor nem lesz semmi bajunk, azonban, ha elporlasztódik és ezt a porlasztott formáját beszippantjuk, akkor atípusos tüdőgyulladásunk lesz. Az ilyen típusú betegségekből kigyógyulni 2-3 hét, de akár egy hónap is lehet.

Ezen felül beszélnünk kell még az allergiáról. Ha nincs rendszeresen takarítva a készülék, akkor az allergiás tünetek csak fokozódni fognak. Azonban, ha rendszeresen van takarítva a klímaberendezés, akkor az allergiás tünetek szinte meg is tudnak szűnni, hiszen a legtöbb klímában ma már rendkívül príma szűrő rendszer van. Épp ezért elképesztően fontos a klíma karbantartása, tisztítása. Tudjuk, ezek rémisztőek lehetnek, de nagyon könnyű ez ellen védekezni. A klíma karbantartása nem tart sokáig, ráadásul még olcsó is. Olvasson tovább a részletekért vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Klíma allergiásoknak
Klíma karbantartásának a menete

Klíma karbantartásának a menete

A klíma karbantartásának menete minden esetben ugyanaz és ha rendszeresen végeztetjük el, akkor rövid idő alatt végrehajtható. Profi szakembereink megtisztítják a készüléket kívül-belül a megfelelő felszerelésekkel, ügyelve arra, hogy a készülékben ne tegyenek kárt. Ezt követően pedig átnézik és ellenőrzik működés közben, illetve az alkatrészeket is ellenőrzik, hogy a készülék tökéletesen működjön továbbra is.

A klímát ésszerű félévente kitisztítani, klímakarbantartást végezni rajta. Jó, hogyha még a szezon előtt megteszi ezt, így mi azt tanácsoljuk, hogy tavasszal és ősszel legyen a klíma karbantartva. A tavaszi azért is jobb, mert olcsóbb és kevesebben keresnek fel minket, így nem kell aggódnia, hogy várólistára fog kerülni. A klíma karbantartásával bővebben a klíma karbantartás oldalunkon foglalkozunk.

A klímatisztítás menete

klíma tisztítás menete az, hogy a kültéri egységet folyadék nélkül megszabadítjuk a portól, majd áttérünk a beltéri egységre. Először is leszedjük a szűrőt és portalanítjuk, erre a legjobb megoldás az, hogyha a fürdőkádban, vagy a zuhanyzótálcában lemossuk róla a port, majd hagyjuk teljesen megszáradni. Ezzel párhuzamosan beleöntjük a fertőtlenítő folyadékot a készülékbe. 

Ennek a folyadéknak időt kell adni, ha eltelt egy kis idő, akkor be kell indítani a készüléket, hogy biztosan mindenhova bekerüljön a fertőtlenítő folyadék. A fertőtlenítő folyadék minden kórokozót elpusztít, és legalább fél évig teljes biztonságot is ad nekünk. Amint láthatja, ez egy rövid folyamat, ezzel az egyszerű lépéssel megtudja akadályozni a különböző megbetegedéseket, vagy a készüléknek az elromlását. 

A klímatisztítás menete

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás