menü

Klíma áthelyezés

Vállaljuk klíma áthelyezését Pest megye minden településén egyaránt, márkától- és típustól függetlenül. Cégünk profi szakemberei 20 év tapasztalattal, kedvező áron, rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Munkájukra garanciát vállalnak.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma áthelyezés Klíma áthelyezés

Klíma áthelyezés

Természetesen klíma áthelyezésére is van lehetőség, melyet vállalkozásunk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalnak, több, mint 20 év tapasztalatuknak köszönhetően. A klíma áthelyezését, mint minden munkálatukat, márkától- és típustól függetlenül, Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt vállalják. Nagyon fontos, hogy mint minden klímával való munkálatot, ezt is csak profi szakember végezheti el.

Ha bármilyen okból kifolyólag szeretné klíma áthelyezését, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül állnak rendelkezésére. Szerelőink precízen, megbízhatóan és kedvező áron dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Oldalunkon lejjebb részletesebben is kitérünk a klíma áthelyezésének menetére és arra, hogy miért csak szakember végezheti el.

Ha bővebben szeretne tájékozódni, mindenképpen olvassa el, illetve minket is felkereshet ennek kapcsán is, hiszen szakembereink nem csak a klíma áthelyezését vállalják, hanem örömmel válaszolnak kérdéseire is és segítenek mindenben, illetve adnak tanácsot. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén. A gyors klíma áthelyezése érdekében, célszerű szezon után vagy előtt (tavasz, ősz) felkeresnie minket.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma áthelyezése

Klíma áthelyezése szakember által

A klíma áthelyezés azt jelenti, hogy egyik helyről egy másik helyre szereltetjük be a klíma kültéri és/vagy beltéri egységét. Sok oka van annak, hogy valaki miért szeretné áthelyeztetni a klímáját. Például az ügyfél vásárolt egy új bútort, amelynek pont ott lenne tökéletes helye, ahol a klíma jelenleg van. Esetleg új szobát alakítottak ki vagy csak festenek vagy felújítanak és egyszerűbb, ha nincs a falon a klíma. Ugyanakkor, akár az is lehet, hogy csak átakarja rakni az ügyfél egy másik szobába, mert ott praktikusabb.

Bármi is legyen az oka, mindig kiemeljük, hogy SOHA ne kezdje el ezt senki otthon egyedül. Csak a szakemberek tudják, hogy például a split rendszerű légkondicionálókat hogyan kell leszerelni, de elég csak az elektromos vezetékekre gondolni, amihez mindenképp szakember kell. Csak olyan ember szerelje le a klímát, aki ért hozzá. Ne felejtse el, hogy a legtöbb gyártó garanciája csak akkor él, ha szakképzett szerelő nyúl mindig a készülékhez.

Mikor szükséges áthelyezni a klímát?

Szükséges, amikor rosszul lett felhelyezve, például ferdén vagy instabil a helyzete. Szükséges akkor, amikor a helyzete miatt rendkívül hangos vagy túlságosan zárt helyen van. Szükséges lehet akkor, amikor a lakás kinézetet teljesen megakarjuk változtatni, új bútort vettünk, garázst vagy új helyiséget építettünk házunkhoz és útban van a klíma. Ha hozzáférhetetlen helyen van, ha elérhető a viharok számára vagy gyermekek és háziállatok számára elérhető helyen van.

Továbbá akkor, ha egy külső behatás miatt már nem áramlik annyira a levegő, ha közel van a szellőzőhöz vagy csak szimplán nem tetszik ott, ahol most van. Ilyenkor minden esetben végig kell gondolnunk, hogy megéri-e nekünk az átépítés, ad-e akkora pluszt, ami miatt érdemes belevágni. Egy bútor elhelyezésének esetében talán egyszerűbb megoldás, ha újra gondoljuk és más helyre rakjuk a bútort, mintsem hogy leszereltessük az egész készüléket, kivéssük a csöveket, majd újra beszereljük, újra véssünk és eltakarítsunk mindent.

Minőség és megbízhatóság
Ki helyezheti át a klímát?

Ki helyezheti át a klímát?

Sokan azt gondolják, hogy akárki áthelyezheti, mivel csak le kell szedni és odébb kell rakni. Nos, ez koránt sincs így. A leszerelés következtében súlyosan sérülni tud a készülék, ami miatt a későbbiekben lehet nem is fog működni. Nem szabad elfelejteni, hogy a készülék gázt tartalmaz, így különösen veszélyes hozzá nyúlni. Hangsúlyozzuk, hogy senki ne nyúljon hozzá, bízzák inkább szakemberre. 

A szakemberek – mint mi is – évtizedek óta foglalkoznak ezzel, így már rendkívül gyorsan és hamar leszedik, illetve újra felszerelik a klímát. Nagyon fontos továbbá, hogy csak olyan szerelő nyúljon hozzá, akinek van megfelelő papírja arról, hogy a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság beregisztrált tagja. Ez azért fontos, mert sok gyártó csak akkor garantálja a garanciát, ha mindig hivatásos szerelővel szereltetjük a készülékünket.

Mennyire nagy munka egy klíma áthelyezése?

Legalább annyira nagy munka, mint a klíma beszerelése. Ha nem nagyobb. Ha a klíma csöveket úgy szereltettük be, hogy a csövek vésve voltak, akkor nagyobb lesz a munka. Ki kell vésni a falból a csöveket, a helyét meg kell szüntetni, majd az új helyre vezető úton végig kell újra vésni. Ha kész a munka, akkor az ügyfélnek persze festőt is kell hívnia. 

Más megoldás, amikor kábelvezetőkkel oldjuk meg a problémát, de ez sok ügyfélnek nem tetszik, egy színes vagy akár tapétás falon nem néz ki túl esztétikusan. Egy klíma áthelyezésének az ára majdnem annyi, mint egy klíma felszerelésének az ára, így érdemes átgondolni, hogy valóban megéri-e áthelyeztetni.

Mennyire nagy munka egy klíma áthelyezése?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás