Klíma telepítés

Manapság nehéz jó klímaszerelő szakembert találni, legalábbis olyat, aki nem kér a munkájáért aránytalanul magas árat. Amennyiben megbízható és magas színvonalú szolgáltatást keres megfizethető áron, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma telepítés Klíma telepítés

Klíma telepítés

Bizonyára több hőgutától emlékezetes nyár van az ember háta mögött, ha egyszer arra az elhatározásra jut, hogy végre feladja a harcot a hőséggel és telepíttet egy klímát az otthonába. Klímát azonban csak hivatalos szakember szerelhet be, a minősítés megléte mellett pedig olyan szakembert érdemes felkérni erre a feladatra, aki garanciát vállal a munkájára.

A klíma kiválasztása szintén olyan feladat, melyet érdemes szakértőre bízni, hiszen egy kevésbé jól megválasztott típus nem biztos, hogy azt a hatásfokot nyújtja majd, amit elvárunk tőle. Extra szolgáltatásaink keretein belül ingyenes helyszíni felméréssel egybekötött tanácsadást kínálunk ügyfeleinknek, akik így biztosak lehetnek benne, hogy a legoptimálisabb készülék kerül kiválasztásra otthonukba. 

Klíma telepítés Budapesten és környékén

Amennyiben Ön is arra az elhatározásra jutott, hogy új klímát szeretne, forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan képzett kollégák, munkájukhoz büszkén adjuk a nevünket. Minden általunk telepített klímára 1 teljes év szerelési jótállást biztosítunk és a készülék későbbi ellátásában is számíthat ránk, sőt, az első tisztítást ajándékba adjuk. Hívjon minket bizalommal a {phone} telefonszámon és kérje egyedi ajánlatunkat!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás