menü

Klíma telepítés

Márka-és típusfüggetlen klíma telepítését vállaljuk egész Pest megyében. Cégünk profi szakemberei kedvező áron, garanciát vállalva dolgoznak és segítenek a készülék kiválasztásában, beszerzésében szintúgy. Ráadásul az első tisztítás ajándék.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma telepítés Klíma telepítés

Klíma telepítés

Márka-és típusfüggetlen klíma telepítését vállaljuk Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött végzik szakmájukat és örömmel vállalják el akár pár napon belül a klíma telepítését akár otthonában, akár munkahelyén. Keressen minket bizalommal és kérjen egy Önnek is alkalmas időpontot egy ingyenes helyszíni felméréshez.

Erre azért van szükség, hogy szakembereink felméressék az épület adottságait és átbeszélhessék Önnel személyesen, hogy pontosan mire is van szüksége. Mindezeken felül pedig, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, amit természetesen biztosítani is tudnak Önnek, kedvező áron, akár 10 év gyártói garanciával. Továbbá, szakembereink egy személyre szabott árajánlatot is készítenek majd Önnek, mely minden költséget tartalmazni fog már.

A klíma telepítését mindig precízen és megbízhatóan végzik munkatársaink, rövid határidővel, akár már egy héten belül is. Ezen felül pedig, amennyibe általunk szerezteti be a klímakészüléket és velünk szerelteti be, az első tisztítást ajándékba adjuk. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Munkánkra garanciát vállalunk, illetve számlát adunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma telepítés

Klíma telepítés Budapesten és környékén

Bizonyára több hőgutától emlékezetes nyár van az ember háta mögött, ha egyszer arra az elhatározásra jut, hogy végre feladja a harcot a hőséggel és telepíttet egy klímát az otthonába. Klímát azonban csak hivatalos szakember szerelhet be, a minősítés megléte mellett pedig, olyan szerelőt érdemes felkérni erre a feladatra, aki garanciát vállal a munkájára. A klíma kiválasztása szintén olyan feladat, melyet érdemes szakemberre bízni, hiszen egy kevésbé jól megválasztott típus nem biztos, hogy azt a hatásfokot nyújtja majd, amit elvárunk tőle. 

Extra szolgáltatásaink keretein belül, ingyenes helyszíni felméréssel egybekötött tanácsadást kínálunk ügyfeleinknek, akik így biztosak lehetnek benne, hogy a legoptimálisabb készülék kerül kiválasztásra otthonukba. Amennyiben Ön is arra az elhatározásra jutott, hogy új klímát szeretne, forduljon hozzánk bizalommal és vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan képzett kollégák, munkájukhoz büszkén adjuk a nevünket. Minden általunk telepített klímára 1 teljes év szerelési jótállást biztosítunk és a készülék későbbi ellátásában is számíthat ránk, sőt, az első tisztítást ajándékba adjuk. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás