menü

Klíma penészmentesítés

Klíma penészmentesítését vállaljuk márkától függetlenül, egész Pest megyében. Profi szakemberek által, speciális tisztítószerekkel, kedvező áron dolgozunk. Munkánkra garanciát vállalunk. Hívjon minket és mi akár már ma állunk rendelkezésére.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma penészmentesítés Klíma penészmentesítés

Klíma penészmentesítés

Vállaljuk klíma penészmentesítését. Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják, többek között, ezen munkálatokat is, nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. A klíma penészmentesítésére, tisztítására nagyon odakell figyelnünk, ha szeretnénk elkerülni a különböző betegségeket (mint például a tüdőgyulladást), illetve szeretnénk, hogy a készülék megfelelően működjön.

Ha még nem történt meg a klíma penészmentesítése, mindenképpen hívjon minket, hogy kollégáink mielőbb elvégezhessék. Minőségi, speciális tisztítószerekkel végzik a munkálatokat, amely nem vesz sok időt igénybe. Szakembereink nagyon kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. A klíma penészmentesítését általában egybe szokták kötni a karbantartással, amit javasolt évente két alkalommal elvégeztetni.

Bármiben is lehetünk segítségre, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel állunk rendelkezésére. A klíma penészmentesítésének, karbantartásának fontosságáról a „Klíma karbantartás” oldalunkon bővebben tájékozódhat. Ne hanyagolja el klímaberendezését, az egészsége és a készülék megfelelő működése érdekében. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma penészmentesítés

Klíma penészmentesítés Budapesten és környékén

Amikor azt a szót halljuk: penész, egyből egy sötét és dohos helység villan fel a képzeletünkben, ahol sötét van és nyirkos a levegő. Most ezeket az adottságokat képzeletben ültessük át egy klíma belsejében található szűrőbe, hiszen ezek a feltételek itt is adottak.  A klímák szűrői ugyanis, remekül veszik fel az otthonunk levegőjében található páratartalmat, ezáltal teremtve kiváló táptalajt különböző kórokozók megtelepedésének, köztük a penészgombáknak is, melyek ebben a számukra kedvező környezetben, remekül képesek szaporodni. Majd, a készülék beindításakor az apró spórák és részecskék, más veszélyes baktériumokkal együtt, a légtérbe ürülnek, ahol ezeket az egész család mit sem sejtve lélegzi be.

Ha el szeretnénk ezt kerülni, akkor ne házilagos módszerekkel igyekezzünk tenni ellene, mert ezek sajnos, az ígéretekkel ellentétben, nem elég hatékonyak. Képzett munkatársaink speciális fertőtlenítő és gombaölő szerekkel képesek a klíma teljes rendszerét megfelelően fertőtleníteni és a penészgombát is maradéktalanul távolítják el. Ne feledjék, hogy évente egy alkalommal erre érdemes sort keríteni, mindenképpen a szezonális használatot megelőzően, hiszen akár egy beindítással is spórák tízezrei kerülhetnek a légtérbe. Hívjon minket bizalommal, munkálatainkat garanciálisan végezzük!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás