Klíma penészmentesítés

A klímák szűrőit évente legalább egy alkalommal ajánlott fertőtleníteni. Ez az eljárás biztosítja, hogy a szűrőkben megtelepedő baktériumok és penészgomák, esetenként vírusok eltávolításáról gondoskodjunk, ám vigyázat! Házilag nem érdemes belefogni!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma penészmentesítés Klíma penészmentesítés

Klíma penészmentesítés

Amikor azt a szót halljuk: penész, egyből egy sötét és dohos helység villan fel a képzeletünkben, ahol sötét van és nyirkos a levegő. Most ezeket az adottságokat képzeletben ültessük át egy klíma belsejében található szűrőbe, hiszen ezek a feltételek itt is adottak. 

A klímák szűrői ugyanis remekül veszik fel az otthonunk levegőjében található páratartalmat, ezáltal teremtve kiváló táptalajt különböző kórokozók megtelepedésének, köztük a penészgombáknak is, melyek ebben a számukra kedvező környezetben remekül képesek szaporodni, majd a készülék beindításakor az apró spórák és részecskék, más veszélyes baktériumokkal együtt a légtérbe ürülnek, ahol ezeket az egész család mit sem sejtve lélegzi be.

Klíma penészmentesítés Budapesten és környékén

Ha el szeretnénk ezt kerülni, akkor ne házilagos módszerekkel igyekezzünk tenni ellene, mert ezek sajnos az ígéretekkel ellentétben nem elég hatékonyak. Képzett munkatársaink speciális fertőtlenítő és gombaölő szerekkel képesek a klíma teljes rendszerét megfelelően fertőtleníteni és a penészgombát is maradéktalanul távolítják el. Ne feledjék, hogy évente egy alkalommal erre érdemes sort keríteni, mindenképpen a szezonális használatot megelőzően, hiszen akár egy beindítással is spórák tízezrei ürülhetnek a légtérbe. Hívjon minket bizalommal, munkálatainkat garanciálisan végezzük!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás