Egyszeri ingyenes tisztítás

Ha minket választ a beszerelésre mi azt megháláljuk. Kedves ügyfeleink részére egy egyszeri és vissza nem térő ajánlattal kedveskedünk: ingyenesen kitisztítjuk légkondicionáló készülékét. Az elkövetkezendő években is kedvező áron tisztítjuk a készüléket.

Számunkra nagyon fontosak az ügyfeleink, ezért mindenkit megajándékozunk egy egyszer ingyenes tisztítással, aki velünk szereltette fel a készülékét.

A rendszeres tisztítás, sokszor elmondjuk, de nagyon fontos. Ha nem tisztítjuk rendszeresen készülékünket, akkor nagyon könnyen eltudnak benne szaporodni különféle baktériumok, gombák, és minden más egészségre káros dolog. Ez nem hangzik túl jól, főleg úgy, hogy ha azt is hozzátesszük, hogy ezek akár tüdőgyulladást is okozhatnak. Sem a saját, sem a családunk életét nem éri meg kockáztatni.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a nagy porréteg megakadályozza a készüléket a helyes működésben. A levegő nem tud a megfelelő mértékben áramlani, így a készülék nagyon hamar tönkre mehet. Fokozott veszélyben vannak azok, akiknek a kültéri egységük az utcafronton helyezkedik el.

De emiatt nem kell aggódnia. Az ingyenes tisztítás során mindenféle szennyeződéstől megszabadítjuk készülékét, így továbbra is tökéletesen fog működni, és az egészségünkre is jótékony hatással lesz. Bár ingyen csak egyszer van, nem kell attól aggódnia, hogy a továbbiakban horribilis összegbe fog kerülni a tisztítás. Az áraink nagyon kedvezőek, így mindig jutányos áron tudja karbantartani készülékét.

A tisztítás magában foglalja az esetleges hibák javítását is.

Nincs más hátra, már csak fel kel szereltetnie velünk készülékét. Weboldalunkon lehetősége van árajánlatot kérni, amely során elindul a folyamat. Az árajánlat kérést követően munkatársaink fel fogják hívni Önt – nagyon fontos, hogy megadja a telefonszámát -, hogy egyeztessünk egy napot, amikor feltudjuk mérni a helyszínt. A helyszíni felmérés szinten teljesen ingyenes, nem kérünk el ezért semmit.

Ha már meg van a klímája, és letelt a fél év, akkor érdemes kihívnia minket, hogy kitisztítsuk készülékét. Ez egy rövid folyamat, gyorsan megvagyunk a tisztítással.

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!