menü

Klíma beüzemelés

Vállaljuk klíma beüzemelését Pest megye szerte. Természetesen a beszerelését is, melyet követően, megmutatjuk a klíma működését is. Márkától- és típustól függetlenül dolgozunk, rövid határidővel, garanciát vállalva. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma beüzemelés Klíma beüzemelés

Klíma beüzemelés

A klíma beüzemelése nem bonyolult feladat, de természetesen nem kell Önnek egyedül csinálnia, hiszen szakembereink a klíma beszerelését követően, be is üzemelik azt és megmutatnak minden fontos dolgot, amit tudnia kell a helyes működéshez, használathoz. Ám, mielőtt a klíma beüzemelése megtörténne, mindenképpen fontos lépés, hogy a megfelelő készüléket válasszuk ki akár otthonunkba, akár munkahelyünkre.

Ehhez mindenképpen forduljon hozzánk bizalommal, hiszen cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal vállalják klímák teljeskörű munkálatait, köztük a klíma beszerelését is. A készülék beszerelését megelőzően, lehetősége van egy ingyenes helyszíni konzultációhoz, mely alkalmával munkatársaink egyike felméri az épület adottságait és átbeszéli Önnel, hogy pontosan mit is szeretne, mennyit tud a készülékre áldozni stb.

Ezt követően pedig, ha minden információ birtokában van, szerelőnk segít Önnek a megfelelő készülék kiválasztásában. Érdemes megfogadni a tanácsát, hiszen márkától- és típustól függetlenül vállalják minden klíma munkálatait, ennél fogva ismerik az összes készülék tulajdonságait is. Továbbá, mi is tudunk készüléket ajánlani kiváló ár/érték arányban, akár 10 év gyártói garanciával is. Ha megvan a készülék, szakemberünk beszerzi, így Önnek azzal sem kell foglalkoznia.

Ha eljött a szerelés időpontja, munkatársunk megy és elvégzi, majd a klíma beüzemelését is, melyet részletesen megfog Önnek mutatni. A továbbiakban szükséges lesz a készülék rendszeres karbantartására, melyet szintén elfog mondani kollégánk, illetve előfordulhat, hogy javításra szorul a készülék, de természetesen abban az esetben is számíthat ránk. Hívjon minket bizalommal és új készülékét akár már egy héten belül beszereljük és beüzemeljük.

Amennyiben velünk szerelteti be klímáját, 1 év szerelési garanciát vállalunk rá, illetve az első tisztítást ajándékba adjuk mellé. Ugyanakkor, nem csak ezért érdemes minket választani, hanem azért is, mert szakembereink precízen és megbízhatóan, igen kedvező áron dolgoznak, munkájukra pedig mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Keressen minket bizalommal és mi mindenben segítünk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését, elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma beüzemelés

Klíma beüzemelés

Mára már rengeteg jogszabályt hoztak a klímákkal kapcsolatban, nevezetesen a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság foglalkozik ezzel a témakörrel. Pár évvel ezelőtt az ember megtehette, hogy az év bármely napján besétált a legközelebb lévő hipermarketbe vagy elektronikai szaküzletbe, felkapott egy légkondicionálót és kisétált vele a boltból (természetesen, fizetést követően). Ma már ez nincs így. 

A boltok, üzletek, kereskedők csak akkor adhatnak el magánszemélynek klímát, ha a személynek van tanúsítványa arról, hogy egy hivatásos szakember fogja beszerelni. Na de ki számít hivatásos szakembernek? Azok az emberek, akik rendelkeznek regisztrációval a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál. Ezek a szakemberek elvégezhetik mind a beszerelést, mind a karbantartást. Ezek a szakember az NKH weboldalán össze vannak gyűjtve, de szerencsére nem kell tovább keresgélnie: nekünk van tanúsítványunk.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Mi a menete a klíma beüzemelésnek?

Sok féle módja lehet a beüzemelésnek. Ha a klíma vásárlása előtt kér fel minket, akkor már előzetesen eltudjuk kezdeni a munkálatokat. Vannak olyan folyamatok, amelyekhez még nem szükséges, hogy meg legyen a klíma. Először a klíma beltéri egységének a helyét meghatározzuk. Itt segítünk a döntésben, mivel lehet, hogy ahova Ön szeretné, oda nem célszerű. Ezután felszereljük az alaplapot. A falat a kijelölt helyen áttörjük, a klíma hűtőköri vezetékeit és a kondenzvíz elvezetését kialakítjuk, megépítjük.

Felszereljük a klíma csatornáját, megcsináljuk az elektromos bekötést és a betápot kiépítjük. Elvégezzük a vákuumolást, nyomáspróbát és beüzemeljük a készüléket. A szükséges papírokat átnézzük együtt és végül aláírjuk, majd bemutatjuk Önnek és családjának a klíma helyes használatát. Beavatjuk Önöket a működésbe – persze röviden – és elmondunk minden szükséges információt, illetve elmagyarázzuk a távirányító használatát. A legvégén feltakarítunk magunk után.

Mi a menete a klíma beüzemelésnek?
Milyen klímákat üzemelünk be?

Milyen klímákat üzemelünk be?

Mi teljesen márka függetlenek vagyunk. Ön bármilyen Magyarországon forgalmazott klímát választ, mi biztosan befogjuk szerelni. Természetesen, ha még nem tudott választani, akkor mi segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes klíma berendezést. Mi már régóta a szakmában vagyunk, így már pontosan kiismertük a márkákat. A márkákon túl, pár szót érdemes ejteni a típusokról. Ma már rengeteg típusú elérhető és mi a legtöbbel foglalkozunk is. A legnépszerűbb az osztott (Split) klíma. Az osztott klímák több beltéri egységből és egy kültéri egységből állnak. 

Az osztott klímáknak altípusai az oldalfali klímák, a kazettás klímák, a mennyezeti klímák, a légcsatornás klímák és a multi klímák. Ezeknek a beüzemlését mind vállaljuk. Két további típus van még, a mobil klíma, amelyet olyan helyekre terveztek, ahol más hűtési mód nem megoldható és az ablak klíma, amelyet ablakba vagy falakba lehet beépíteni. Elmondhatjuk, hogy mi szinte minden klímának a beüzemelését elvállaljuk, a legtöbbjüket már nagyon jól ismerjük. 

Milyen anyagok szükségesek a klíma felszereléséhez?

A klímában, mint köztudott, gáz van. A gáznak szüksége van egy megfelelő elvezetőcsőre, amely jelen esetben egy vegytiszta rézcső. Minimum 1 milliméteres falvastagságúnak kell lennie, mivel a mai klímákban a klímagáz már nagyobb nyomású, mint a régebbiekben, így egy sokkal masszívabb csőre van szükség. Szükség van továbbá még kábelcsatornákra is, hogy esztétikus elrendezést tudjunk biztosítani. 

A klímákat sosem csak felrakjuk, hanem egy tartószerkezetre rakjuk rá. Ez lehet talp, konzol, oldalfali konzol vagy bármi más, amelyen biztonságosan elhelyezhető a klíma. Minden szükséges alapanyagot mi beszerzünk, Önnek ezzel nem kell foglalkoznia. Az otthonába vagy munkahelyére már úgy érkezünk, hogy minden szükséges felszerelés nálunk van, így mi már egyből eltudjuk kezdeni a munkálatokat.

Milyen anyagok szükségesek a klíma felszereléséhez?
Jár garancia a beszereléshez?

Jár garancia a beszereléshez?

Természetesen jár. Ha mi szereljük fel a klímát, akkor adunk hozzá garancia levelet. A garancia részleteiről telefonon vagy személyesen tud érdeklődni, mivel minden egyes érdeklődés más és más, ezért nem tudunk mindenkinek sem egységes árajánlatot küldeni, sem egységes garanciát. A készülék garanciáját a gyártónál tudja megérdeklődni. Minden gyártónak sajátos feltételei vannak, például van, aki évente kétszer megköveteli a karbantartást és csak úgy áll fent a garancia. 

Mi ezt teljesen támogatjuk, szerintünk rendkívül fontos a karbantartás. A garancialevelet a beszerelést követően nyújtjuk át Önnek. A garanciális feltételeken belül, bármikor felkereshet minket és mi kiszállunk, hogy megjavítsuk klímáját. Természetesen, amennyiben már valamilyen oknál fogva nem él a garancia, abban az esetben is vállaljuk a klíma teljeskörű munkálatait.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás