menü

Design légkondicionáló

Vállaljuk design légkondicionálók teljeskörű munkálatait, egész Pest megye területén. Profi szakembereink kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak, garanciát vállalva munkájukra. Minőségi alkatrészekkel és tisztítószerekkel, márkától függetlenül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Design légkondicionáló Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

Természetesen léteznek design légkondicionálók is, hogyha valakinek nagyon fontos a külső megjelenés és nem számít, hogy mennyi pénzt költ el a készülékre. Ezeket ebben az esetben szoktuk ajánlani, hiszen semmivel sem tudnak többet, mint az egyszerűbb kinézetű társai. Amennyiben design légkondicionálóban gondolkodik, de nem tudja, hogy melyiket vegye, illetve rájött, hogy csak úgy nem vehet készüléket, mindenképpen keressen fel minket.

Cégünk kiváló szakemberei Budapesten, illetve Pest megye minden további településén örömmel vállalják design légkondicionálók beszerzését, illetve beszerelését, javítását és karbantartását is egyaránt. Ha új készüléket szeretne vagy a már meglévő design légkondicionálója karbantartásra vagy javításra szorul, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot és szakembereink rövid időn belül állnak rendelkezésére.

Csak kiváló minőségű alkatrészekkel, kiváló hatóanyagú, speciális tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgoznak, kedvező áron, mindig precízen és megbízhatóan. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Mindazonáltal, amennyiben új készüléket szeretne, abban az esetben, kollégáink egy ingyenes konzultáció keretein belül, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, majd beszerzik és be is szerelik azt.

A design légkondicionáló beszerelése mellé, az első tisztítást ajándékba adjuk Önnek. Márktól- és típustól függetlenül dolgozunk minden design légkondicionálóval. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal és több, mint 20 év tapasztalattal rendelkező szakembereink örömmel állnak rendelkezésére mindenben. A design légkondicionálókról bővebben lejjebb görgetve olvashat oldalunkon.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Design légkondicionáló

Milyen az a design légkondicionáló?

A design légkondicionálók jelentősen elütnek a szokványos légkondicionálóktól. Hogy miért? Azért, mert itt talán a legfontosabb nem az, hogy mennyit fogyaszt, mekkora a zajszintje, hanem az, hogy hogy nézz ki. A design légkondicionálókat tehetséges tervezők tervezték meg olyan otthonokba, amelyekben az ott lakók szeretnének igazi stílust mutatni. Romantikus, rusztikus, modern, mediterrán – a design légkondicionálók sokszínűsége mutatja, hogy bármilyen stílusú otthonba belehet építeni, de mit is jelent pontosan a design légkondicionáló?

Sokak számára nem világos, hogy ez vajon valóban képes-e kielégíteni a klímákhoz fűzött igényeinket vagy csupán giccs, puszta csicsa, amely mögött nem érdemes valódi teljesítményt keresni. A design klímák természetesen rendes klímák, emiatt nem kell aggódnia. Ugyanúgy rendelkeznek kültéri egységgel, mint bármilyen másik is, ugyanúgy van hozzájuk távirányító vagy az újabbakhoz már az sem kell, hiszen egy telefonnal wifi-n keresztül lehet irányítani a készüléket. 

Csak a beltéri egység az, amely egészen más. A tervezők teljesen új formákat, textúrákat képesek kitalálni, sőt, olyan elképesztő ötletek is vannak, hogy a beltéri egység lényegében egy Gustav Klimt festmény, amely garantáltan minden otthonnak dísze lehet.A design légkondicionálókon általában sok mindent lehet állítani, így például a led színét is, így minden otthonba beilleszthető. Jó példa erre az LG ArtCool kollekciója vagy épp a Midea gyerek kollekciója, amely kedves színekkel dobja fel a gyermekek szobáját. Sokak számára ez megkérdőjelezhető, hogy vajon a szépség párosul-e tudással is. 

Az elmúlt évtizedek tapasztalata alapján joggal lehet feltételezni azt, hogy nem biztos, hogy jók ezek a készülékek. Általánosságban azt tudjuk mondani, hogy jók. Ám nagyon fontos, hogy mindig egy konkrét készülékről beszéljünk. Ha kinézett egy design klímát, akkor keressen fel vele minket. Mi megnézzük magát a klímát és megnézzük azt is, hogy mik az Ön lakásának a jellemzői. Ez nagyon fontos, hiszen a klímánál az elsődleges szempont az, hogy jó legyen, semmi értelme egy szép klímának, ha nem tudja ellátni a feladatát. Épp ezért mindenképp meg kell alaposan vizsgálni a helyzetet, hogy azt tudjuk mondani, hogy az adott design légkondicionáló jó lesz.

Milyen az a design légkondicionáló?
Mennyivel drágább egy design klíma?

Mennyivel drágább egy design klíma?

Relatív. Vannak valóban drága készülékek, de vannak teljesen átlagos árú készülékek. Attól függ, hogy mi az elvárás, mik a szempontok. 150 000 Ft-tól a csillagos égig vannak az árak, épp ezért jó, hogy ha beavat minket terveibe, hiszen mi tudunk Önnek ajánlani úgy készüléket, hogy elmondja mit szeretne és azt maximum mennyiért. Viszont azt, hogy megéri-e a desing légkondicionálóba befektetni, azt mindenkinek a saját ítélőképességére bíznánk. Valakinek abszolút megéri, valakinek meg egyáltalán nem, ez tényleg emberfüggő.

Mi azt tanácsoljuk, hogy hasonlítsa össze, például árban, egy másik készülékkel. Melyik tud többet? Melyik fogyaszt kevesebbet? Melyiknek alacsonyabb a zajszintje? Melyik „nagyobb” márka olyan értelemben, hogy a későbbiekben mennyire lesz könnyű alkatrészt beszerezni? Ha ilyen és ehhez hasonló dolgokat összeír, akkor már látni fogja, mennyire éri meg a design klíma. Azonban, ha Ön mégis a megjelenés mellett dönt és a design légkondicionálót választja, akkor sincs semmi gond, mi természetesen felfogjuk Önnek szerelni!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás