Design légkondicionáló

A design légkondicionáló egy fantasztikus ötlet azoknak, akik szeretnék a csodálatos otthonukat még szebbé tenni és nem elcsúfítani egy klímával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Design légkondicionáló Design légkondicionáló

A design légkondicionálók jelentősen elütnek a szokványos légkondicionálóktól. Hogy miért? Azért, mert itt talán a legfontosabb nem az, hogy mennyit fogyaszt, mekkora a zajszintje, hanem az, hogy hogy nézz ki.

A design légkondicionálókat tehetséges tervezők tervezték meg olyan otthonokba, amelyekben az ott lakók szeretnének igazi stílust mutatni. Romantikus, rusztikus, modern, mediterrán – a design légkondicionálók sokszínűsége mutatja, hogy bármilyen stílusú otthonba belehet építeni.

Milyen az a design légkondicionáló?

De mit is jelent pontosan a design légkondicionáló? Sokak számára nem világos, hogy ez vajon valóban képes-e kielégíteni a klímákhoz fűzött igényeinket, vagy csupán giccs, puszta csicsa, amely mögött nem érdemes valódi teljesítményt keresni.

Klíma karbantartást szeretne? Kérjen ajánlatot!

A design klímák természetesen rendes klímák, emiatt nem kell aggódnia. Ugyanúgy rendelkeznek kültéri egységgel, mint bármilyen másik is, ugyanúgy van hozzájuk távirányító, vagy az újabbakhoz már az sem kell, hiszen egy telefonnal wifi-n keresztül lehet irányítani a készüléket. Csak a beltéri egység az, amely egészen más.

A tervezők teljesen új formákat, textúrákat képesek kitalálni, sőt, olyan elképesztő ötletek is vannak, hogy a beltéri egység lényegében egy Gustav Klimt festmény, amely garantáltan minden otthonnak dísze lehet. A design klímákon általában sok mindent lehet állítani, így például a led színét is, így minden otthonba beilleszthető. Jó példa erre az LG ArtCool kollekciója, vagy épp a Midea gyerek kollekciója, amely kedves színekkel dobja fel a gyermekek szobáját.

A szépség párosul a teljesítménnyel?

Sokak számára ez megkérdőjelezhető, hogy vajon a szépség párosul-e tudással is. Az elmúlt évtizedek tapasztalata alapján joggal lehet feltételezni azt, hogy nem biztos, hogy jók ezek a készülékek.

Milyen az a design légkondicionáló?
Mennyivel drágább egy design klíma?

Általánosságban azt tudjuk mondani, hogy jók. De nagyon fontos, hogy mindig egy konkrét készülékről beszéljünk. Ha kinézett egy design klímát, akkor keressen fel vele minket. Mi megnézzük magát a klímát, és megnézzük azt is, hogy mik az Ön lakásának a jellemzői. Ez nagyon fontos, hiszen a klímánál az elsődleges szempont az, hogy jó legyen, semmi értelme egy szép klímának, ha nem tudja ellátni a feladatát. Épp ezért mindenképp meg kell alaposan vizsgálni a helyzetet, hogy azt tudjuk mondani, hogy az adott design klíma jó lesz.

Mennyivel drágább egy design klíma?

Relatív. Vannak valóban drága készülékek, de vannak teljesen átlagos árú készülékek. Attól függ, hogy mi az elvárás, mik a szempontok. 150 000 Ft-tól a csillagos égig vannak az árak, épp ezért jó, hogy beavat minket terveibe, hiszen mi tudunk Önnek ajánlani úgy készüléket, hogy csak elmondja, hogy mit szeretné, és maximum mennyiért.

Megéri a desing klímába befektetni?

Ezt mindenkinek a saját ítélőképességére bíznánk. Valakinek abszolút megéri, valakinek meg egyáltalán nem, ez tényleg emberfüggő.

Mi azt tanácsoljuk, hogy hasonlítsa össze például árban egy másik készülékkel. Melyik tud többet? Melyik fogyaszt kevesebbet? Melyiknek alacsonyabb a zajszintje? Melyik „nagyobb” márka olyan értelemben, hogy a későbbiekben mennyire lesz könnyű alkatrészt beszerezni? Ha ilyen, és ehhez hasonló dolgokat összeír, akkor már látni fogja, mennyire éri meg a design klíma.

Azonban, ha minden a megjelenés mellett dönt, és a design klímát választja akkor sincs semmi gond, mi természetesen felfogjuk Önnek szerelni!

Megéri a desing klímába befektetni?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás