Design légkondicionáló

A design légkondicionáló egy fantasztikus ötlet azoknak, akik szeretnék a csodálatos otthonukat még szebbé tenni és nem elcsúfítani egy klímával.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A design légkondicionálók jelentősen elütnek a szokványos légkondicionálóktól. Hogy miért? Azért, mert itt talán a legfontosabb nem az, hogy mennyit fogyaszt, mekkora a zajszintje, hanem az, hogy hogy nézz ki. A design légkondicionálókat tehetséges tervezők tervezték meg olyan otthonokba, amelyekben az ott lakók szeretnének igazi stílust mutatni. Romantikus, rusztikus, modern, mediterrán – a design légkondicionálók sokszínűsége mutatja, hogy bármilyen stílusú otthonba belehet építeni.

Milyen az a design légkondicionáló?

De mit is jelent pontosan a design légkondicionáló? Sokak számára nem világos, hogy ez vajon valóban képes-e kielégíteni a klímákhoz fűzött igényeinket, vagy csupán giccs, puszta csicsa, amely mögött nem érdemes valódi teljesítményt keresni.

A design klímák természetesen rendes klímák, emiatt nem kell aggódnia. Ugyanúgy rendelkeznek kültéri egységgel, mint bármilyen másik is, ugyanúgy van hozzájuk távirányító, vagy az újabbakhoz már az sem kell, hiszen egy telefonnal wifi-n keresztül lehet irányítani a készüléket. Csak a beltéri egység az, amely egészen más.

A tervezők teljesen új formákat, textúrákat képesek kitalálni, sőt, olyan elképesztő ötletek is vannak, hogy a beltéri egység lényegében egy Gustav Klimt festmény, amely garantáltan minden otthonnak dísze lehet. A design klímákon általában sok mindent lehet állítani, így például a led színét is, így minden otthonba beilleszthető. Jó példa erre az LG ArtCool kollekciója, vagy épp a Midea gyerek kollekciója, amely kedves színekkel dobja fel a gyermekek szobáját.

A szépség párosul a teljesítménnyel?

Sokak számára ez megkérdőjelezhető, hogy vajon a szépség párosul-e tudással is. Az elmúlt évtizedek tapasztalata alapján joggal lehet feltételezni azt, hogy nem biztos, hogy jók ezek a készülékek.

Általánosságban azt tudjuk mondani, hogy jók. De nagyon fontos, hogy mindig egy konkrét készülékről beszéljünk. Ha kinézett egy design klímát, akkor keressen fel vele minket. Mi megnézzük magát a klímát, és megnézzük azt is, hogy mik az Ön lakásának a jellemzői. Ez nagyon fontos, hiszen a klímánál az elsődleges szempont az, hogy jó legyen, semmi értelme egy szép klímának, ha nem tudja ellátni a feladatát. Épp ezért mindenképp meg kell alaposan vizsgálni a helyzetet, hogy azt tudjuk mondani, hogy az adott design klíma jó lesz.

Mennyivel drágább egy design klíma?

Relatív. Vannak valóban drága készülékek, de vannak teljesen átlagos árú készülékek. Attól függ, hogy mi az elvárás, mik a szempontok. 150 000 Ft-tól a csillagos égig vannak az árak, épp ezért jó, hogy beavat minket terveibe, hiszen mi tudunk Önnek ajánlani úgy készüléket, hogy csak elmondja, hogy mit szeretné, és maximum mennyiért.

Megéri ebbe befektetni?

Ezt mindenkinek a saját ítélőképességére bíznánk. Valakinek abszolút megéri, valakinek meg egyáltalán nem, ez tényleg emberfüggő.

Mi azt tanácsoljuk, hogy hasonlítsa össze például árban egy másik készülékkel. Melyik tud többet? Melyik fogyaszt kevesebbet? Melyiknek alacsonyabb a zajszintje? Melyik „nagyobb” márka olyan értelemben, hogy a későbbiekben mennyire lesz könnyű alkatrészt beszerezni? Ha ilyen, és ehhez hasonló dolgokat összeír, akkor már látni fogja, mennyire éri meg a design klíma.

Azonban, ha minden észérv ellenére is a design klímát választja akkor sincs semmi gond, mi természetesen felfogjuk Önnek szerelni!

Hasonló oldalak

Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

A design klímák fantasztikus kiegészítői lehetnek egy modern vagy épp egy rusztikus otthonnak. Minden stílusba beilleszthetőek, legyen Önnek mediterrán vagy country stílusú otthona, esetleg egy tetőtől talpig rózsaszín otthona, biztos, hogy találni fog egy igazán impozáns design klímát. De vajon ezek megfelelnek-e teljesítményben is? Ez kiderül írásunkból!

Design légkondicionáló
Légkondicionáló javítás

Légkondicionáló javítás

A légkondicionáló otthonunk egyik nagyon fontos része. Épp ezért elengedhetetlen, hogy tökéletesen működjön. Azonban bármikor történhet egy olyan hiba, amelynek hatására nem tudunk mit tenni, de tönkre megy a készülék. Ilyen esetekben kell minket kihívnia. Mi tökéletesen helyrehozzuk a problémát! Hívjon minket bizalommal!

Légkondicionáló javítás
Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Mi mindent összeszedtünk, amit tudni kell a klíma szerelésről. A légkondicionálók fontos és komplex készülékek ezért nem is szerelheti bárki. Minden részletet leírtunk, Önnek csak annyi a dolga, hogy elolvassa. Ha ezzel meg van és úgy gondolja, hogy a készülékére rá fér egy szerelés, akkor keressen fel minket.

Légkondicionáló szerelés
Légkondicionáló

Légkondicionáló

Sokan nem tudják, hogy mikor kell fűtő klímát választani, ahogy azt sem, hogy melyek a jó márkák, a jó készülékek. De ezzel nincs is semmi baj! Sőt! Azért vagyunk mi klíma szerelők, hogy az ilyen kérdésekre is választ adjunk. Összegzésünkben pár általános kérdésre választ adunk a légkondicionálókkal kapcsolatban.

Légkondicionáló
Légkondicionáló szűrő típusok

Légkondicionáló szűrő típusok

A különböző allergiák esetében nagyon fontos, hogy a klímának jó legyen a szűrője. Most bemutatjuk, hogy a klímák világában milye szűrők léteznek, így igényeinek megfelelően tud választani. Ha kérdése van, keressen fel minket!

Légkondicionáló szűrő típusok
A légkondicionáló működése

A légkondicionáló működése

Jó tudni, hogy az otthonunkban használt elektronikai készülékek hogyan működnek. Épp ezért készítettük el az oldalon olvasható leírást, amelyben részletesen de mégis közérthetően bemutatjuk a klímáknak a működését!

A légkondicionáló működése
Olcsó légkondicionálók

Olcsó légkondicionálók

Az olcsó légkondicionálóknak nagyon vonzó az ára, azonban egyáltalán nem jó dolog olcsón légkondicionálót venni. Ezeknek az okait felsoroljuk írásunkban, majd pedig tanácsot adunk, hogy milyen klímát érdemes vásárolni.

Olcsó légkondicionálók
Légkondicionáló szerelés Budapesten

Légkondicionáló szerelés Budapesten

A légkondicionálónak a beszerelése nagyon komoly feladat. Épp ezért fontos, hogy jó szakembert keressen fel ezzel. Ha elolvassa összegzésünket akkor nem csak azt tudja meg, hogy nálunk milyen egy beszerelés, hanem arra is rájön, hogy mi vagyunk az egyik legjobb választás. Keressen fel minket!

Légkondicionáló szerelés Budapesten
A légkondicionáló áramfogyasztása

A légkondicionáló áramfogyasztása

Egy klímavásárlásnál általában nem csak az szokott számítani, hogy mennyibe fog kerülni a készülék, vagy a beszerelés, hanem az is, hogy a későbbiekben mennyibe fog kerülni a fenntartása. Mi most erre próbálunk meg választ adni. Azonban a biztos mindig az, hogyha felkeres minket, és mi egyénileg tudunk Önnek segíteni.

A légkondicionáló áramfogyasztása
Légkondicionáló ár

Légkondicionáló ár

Akik klíma vásárláson gondolkoznak mindig megnézik, hogy mennyibe kerülnek a klímák. Azonban rendkívül széles skálán mozog a klíma ára, épp ezért nagyon nehéz megmondani, hogy vajon melyiket kellene megvenni. Mi most ebben segítünk.

Légkondicionáló ár

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Vízszerelő Mester

Ingyenes kiszállással Budapest és környékén!

Több, mint 15 éves munkatapasztalat során több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válasszon minket! Mi azért dolgozzunk, hogy ön és családja jól érezze magát otthonában az év minden napján!