Klímaszerelés

Garanciális klímaszerelés márkafüggetlenül, és típus függetlenül. Ha nem működik a klíma, akkor jobb, ha mielőbb szerelőt hív, mivel a probléma nem várhat, sőt, súlyosbodhat. Hívjon minket, és megoldjuk az Ön problémáját, és megjavítjuk a készüléket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Klímaszerelés

Klímaszerelés

Vállaljuk új klímák beszerelését akár már holnap is. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk raktárkészletről is tudd kiváló ár / érték arányú klímákat biztosítani, melyet a nyárváró klíma akció menüpont alatt tekinthet meg. Bár az infláció elszaladt, mi mégis igyekszünk tartani kedvező árainkat. Hívjon minket és mi örömmel segítünk!

Ha még nem választott klímát engedje meg, hogy néhány dologra felhívjuk a figyelmét. Tudta Ön, hogy a Gree kíváló minőségű klímájára 10 év gyártói garanciát biztosít? 10 gondtalan év. Ez messze a piacon elérhető leghosszabb gyártói garancia. Kiváló minőség, kedvező ár. Az általunk kínált klímák mindegyike képes a hűtés mellet fűteni is.

Ha szeretné igénybe venni a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése maradt, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés

A klímák sokféleképpen el tudnak romlani. Nem hűtenek, vagy fűtenek eléggé, visszafelé csöpög a kondenzvíz, fura hangot ad ki, egyáltalán nem kapcsol be, és még számtalan probléma állhat fel.

Ha a klíma nem csak a hűtést, hanem a fűtést is ellátja, akkor kifejezetten fontos, hogy minél hamarabb kiérkezzen a szerelő. Budapest egész területén kiszállunk, igény esetén akár az agglomerációs területekre is. A helyi közlekedési viszontagságokhoz mérten megpróbálunk minél hamarabb kiszállni.

Munka esetén nem kérünk el kiszállási díjat, a kiszállásunk teljesen ingyenes minden budapesti kerületben. Előzetesen telefonon felmérjük a problémát, megtudakoljuk Öntől, hogy mi a probléma. Az Ön leírásából már nagyjából tudni fogjuk, hogy mivel állunk szembe, így mi már minden szükséges alkatrészt, szerszámot viszünk magunkkal, hogy minél gyorsabban, és gördülékenyebben menjen a munka.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Meddig tart egy klímaszerelés?

Ez természetesen a megoldani kívánt problémától függ. Ha például csak a távirányítója romlott el a klímának, akkor azt könnyű orvosolni, mivel csak venni kell egy új távirányítót. Komplikáltabb az eset akkor, ha nem egyértelmű a klíma kommunikációja, a led sor nem működik megfelelően.

Nehezebb dolgunk van akkor, amikor azok, akik beszerelték a klímát hanyag munkát végeztek. Ilyenkor duplán kell dolgoznunk, és ez sok esetben sokáig is tarthat, mivel egy rosszul megcsinált munkafolyamat nagy károkat tud okozni, amelyeket utólagosan már elég nehéz kijavítani.

Sok esetben csak annyi a probléma, hogy el volt hanyagolva a klíma karbantartása, és elkoszolódott vagy a beltéri, vagy a kültéri egység – vagy mindkettő. Mondhatjuk, hogy 10 perctől kezdve 1-2 órán át tarthat a szerelés, de mindig jelezzük az ügyfeleink felé, hogy milyen idő intervallumot fog felölelni a javítás.

A klímák javításáról a klíma javítás oldalunkon is írtunk.

Meddig tart egy klímaszerelés?
Milyen klímák klímaszerelését vállaljuk?

Milyen klímák klímaszerelését vállaljuk?

Minden Magyarországon eladott, és magyar áruházakban forgalmazott klíma berendezést vállalunk. Csak, hogy néhányat kiemeljünk: Fujitsu, Gorenje, Beko, Daewoo, Electrolux, Heinner, LG, Orion, Panasonic, Toshiba, Whirlpool, Midea. Ezeket a márkákat már évek óta javítjuk, és beszereljük, így már pontosan ismerjük őket. Vannak tipikus típus hibák, amelyeket már rutinszerűen oldunk meg, és szerencsére minden ezekhez a márkákhoz való pótalkatrészt könnyen betudunk szerezni.

Ha előzetesen megosztja velünk, hogy milyen a légkondicionálójának a márkája, akkor már könnyebb dolgunk van. Vannak kifejezetten népszerű, sokak által vásárolt klímák, amikhez mi már alapból tartunk pótalkatrészeket. Ezzel is meggyorsítjuk az Ön és a mi dolgunkat.

Minden klímát meg lehet javítani?

Örömmel mondanánk, hogy igen, de sajnos nem. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az, hogy rendszeresen karban legyen tartva a készülék. A karbantartás lényege, hogy megszüntetjük benne a lerakódott port, gomba mentesítjük, baktériumot ölünk – tehát fertőtlenítjük – minden tartozékát alaposan átnézzük. A rutinszerű klíma karbantartással olyan bagatell problémákat megtudnánk előzni, mint a légszűrő csere.

De elmondhatjuk, hogy a legtöbb klímát meglehet javítani, és mi meg is javítjuk őket. Szerencsére ma már rendkívül jó készülékeket lehet kapni, így a javításuk, szerelésük is könnyebb. Mindenképp fontos kiemelni, hogy nem szabad, sőt, kifejezetten tilos a készülékeket olyan embernek javítania, aki nem ért hozzá. A mai készülékek már rendkívül bonyolultak, így csak szakképzett, hivatásos személy javíthatja őket.

Ha nem tudjuk megjavítani, akkor természetesen, cserélünk. Egy átlagos klíma élettartalma 15-20 év közé tehető, addig képesek gond nélkül működni, megfelelő karbantartás mellett. Ha már túl gyakran hibásodik meg, akkor ideje van a cserének, amelyet el is végzünk. Természetesen ajánlunk is márkákat, típusokat, amelyeket úgy gondoljuk, hogy jók lehetnek, és akár negyed századig működő képesek lesznek.

Minden klímát meglehet javítani?
Klímaszerelés garanciálisan

Klímaszerelés garanciálisan

Természetesen az általunk elvégzett munkára garanciát adunk. Ennek előfeltétele, hogy a beszerelést is a mi cégünkkel kell megejteni, mivel csak így tudunk vállalni a munkánkra garanciát. Mások által felszerelt, majd általunk megszerelt klímára nem tudunk garanciát adni.

A garancia feltételei, az időtartama, és minden egyéb információ személyesen tudható meg tőlünk, akár személyes konzultáció után, akár telefonon. Mindig egyéni ajánlatot adunk, a konkrét problémára vonatkozóan.

A garanciánkról bővebben a klímaszerelés garanciával oldalon írtunk.

Mikor történjen a klímaszerelés?

A klímát többnyire észre se vesszük, annyira természetes a létezése. Éppen ez lehet az oka annak, hogy az emberek többségének csak nyáron, a tomboló kánikulában jut eszébe, hogy klímát szeretne beszereleltetni otthonába. Ezzel önmagában még nem lenne probléma, de főszezon lévén a klímaszerelő szakemberek rendkívül elfoglaltak, mire egy ilyen megrendelésnek eleget tesznek, akár hetek telnek el. Ez ugyanúgy érvényes a hűtő-fűtő funkcióval ellátott, többnyire inverteres modellekre is, melyeket fűtés kiegészítés céljából nem télen érdemes felszereltetni. A klímák szerelését természetesen ezekben az időszakokban is elvégezzük, ahogy tőlünk telik, de ha Ön is egy elégedett tulajdonos szeretne lenni, aki már az első hőhullám idején boldogan hűsölhet a lakásában, akkor tavasszal vagy ősszel kerítsen sort a munkálatra. 

Cégünk garanciálisan, rövid határidővel igyekszik eleget tenni a beérkezett igényeknek. Kérje előzetes helyszíni felmérésünket még idejében klímaszerelés céljából!

Klímaszerelés

Klímaszerelés Budapesten és környékén

Cégünk által lefedett szolgáltatási terület Budapest és környéke. Klímaszerelés - Budapest valamennyi kerületében dolgoztunk már, Kőbánya, Újbuda, Budapest Hegyvidék, Zugló, Rákospalota, Pestújhely, Újpalota, Rákosmente, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Kispest, Pesterzsébet, Csepel , Budafok, Soroksár, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Várkerület, Óbuda-Békásmegyer, Újpest, Belváros-Lipótváros, Terézváros. Ingyenes felmérést vállalunk az I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és megbeszélés szerint a Budapesthez közeli településeken. Minden beszerelésünk után ajándék egyszeri klímatisztítást adunk ügyfeleinknek.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás