Klímaszerelő Budapest

Kedvező áron vállaljuk klímakészülékek telepítését, melyet 1 teljes év szerelési garanciával valósítunk meg. Meghibásodott klímája sem okoz gondot számunkra, hiszen profi munkatársaink márkafüggetlen szerviz szolgáltatásokkal állnak rendelkezésükre.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelő Budapest Klímaszerelő Budapest

Klímaszerelő Budapest

Klímaszerelőre van szüksége? Meghibásodott a klímája, netán illene már elvégezni rajta az évente esedékes karbantartást és tisztítást? Esetleg régi, elavult készülékét szeretné korszerűbbre cserélni, vagy élete első klímája telepítésén gondolkozik a sok forró nyár tanulsága után?

Amennyiben klímát érintő kérdésben jártas profi szakembert keres, forduljon hozzánk bizalommal. Több évtizedes múlttal és profi szakértőkből álló csapattal rendelkező társaság vagyunk. Szolgáltatásainkat arányos és megfizethető áron kínáljuk és rengeteg extrát biztosítunk ügyfeleink részére.

Klímaszerelő Budapest Budapesten és környékén

Budapest összes kerületében díjmentes kiszállással végezzük el klímák telepítését, cseréjét, átszerelését. A telepíteni kívánt klímakészüléket tőlünk is van lehetősége beszerezni, hiszen igyekszünk mindent megtenni az ügyfeleink kényelme érdekében. Javítási munkálatainkat márkafüggetlenül végezzük, munkatársaink minden gyártó típusát kitűnően ismerik, ezért magabiztosan kezelik a hibás készülékeket is, melyeket gyorsan és hatékonyan szervizelnek ennek köszönhetően. Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, ahol képzett munkatársunktól további tájékoztatást kaphat.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás