menü

Beltéri egység vizsgálata

Nálunk a beltéri egység vizsgálata egyenlő a karbantartással, melyet egész Pest megyében örömmel vállalunk márkától függetlenül, rövid határidővel, garanciálisan. Minőségi fertőtlenítő szerekkel, kedvező áron dolgoznak profi szakembereink.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Beltéri egység vizsgálata Beltéri egység vizsgálata

Beltéri egység vizsgálata

A beltéri egység vizsgálata nem csak ebből áll, hanem a kültéri egységet is átvizsgájuk egy karbantartás alkalmával, melyet célszerű évente legalább két alkalommal elvégeztetni, de ennek fontosságára lejjebb térünk ki. Előtte azonban szeretnék megemlíteni, hogy cégük kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalttal a hátuk mögött, vállalják a klíma beltéri egység vizsgálatát, karbantartását egyaránt.

Profi szakembereink Budapesten, illetve Pest megye minden további településén szintén vállalják a munkálatokat, rövid határidővel és kedvező áron. A beltéri egység vizsgálata, karbantartása nem hosszadalmas művelet és kollégáink mindig kiváló hatóanyagú fertőtlenítő- és tisztítószerekkel dolgoznak, precízen és megbízhatóan, alaposan átnézve a készüléket. Ha velünk szereltette be készülékét, akkor az első karbantartás ingyenes, illetve munkánkra garanciát vállalunk és mindig számlát adunk.

A beltéri egység vizsgálata, karbantartása azért nagyon fontos, mert sok baktérium és különböző mikroorganizmus telepedik meg a készülék belsejében, amelyek hosszútávon betegségeket okozhatnak, illetve, ha nincs ellenőrizve a készülék, nem garantálható a megfelelő működés sem. Ezért és az egészségünk érdekében mindenképpen ajánlott évente legalább 2 alkalommal a beltéri egység vizsgálata, karbantartása, melyet bízzon profi szakembereinkre. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Beltéri egység vizsgálata

Beltéri egység típusai

Ma már rengeteg fajta beltéri egység közül választhatunk, de fontos kiemelni, hogy a beltéri csak kültéri egységgel működik. Az oldalfali beltéri egység a legközkedveltebb beltéri egység. A padlótól egy cirka 230 centiméterre rakjuk, ez a legpreferáltabb hely a számára. A kondenzvíz ilyenkor egy csövön keresztül távozik, a hőmérsékletet pedig egy távirányító segítségével állítjuk be. A kazettás beltéri egységet ritkábban használják otthonokban, leginkább irodákban és közösségi helyeken található meg. Csak álmennyezetes helyen lehet kialakítani, de rendkívül egyszerű a tisztításuk.

Vannak még a légcsatornázható beltéri egységek is, ezek meglehetősen drágábbak, ám praktikusabb a kialakításuk. Ezek is csak álmenyezettel helyezhetőek be. Előnyük, hogy már előre meg van oldva a kondenzvíz elvezetése és minden egyéb, más klímáknál előre nem megoldott dolog. Van még a parapet klíma, amely nem túl elterjedt, kinézete elég rendkívüli. Ehhez nagyon hasonló még a konzol beltéri egység, aminek a kondenzvíz tálcája nem változtatható, ezáltan nem szerelhető a mennyezet alá. Ez is, mint mindegyik távirányítóval irányítható.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Elromlott a beltéri egység, mit tegyek?

Mint minden készülék, a klíma is meg tud hibásodni, ilyenkor persze mindenki kétségbe esik. Sok készülék ma már képes hibakódot kiírni, ami sokat segíthet nekünk, de van, amikor csak hirtelen leáll, borzalmas hangja van vagy csak nem hűt vagy fűt eléggé. Mikor észleljük, hogy ez bekövetkezett? Általában akkor, amikor a klíma már nem hűt eléggé, sokkal lassabban hűl le a lakás, szoba. Jel lehet az is, hogy éktelen hangja lesz, nincs meg a kellemes kis moraja. 

Hiba lehet még az is, hogy a ledek nem úgy világítanak, mint eddig, már egyáltalán nem világítanak vagy egy konkrét hiba üzenetet, hiba kódot írnak ki. Ilyenkor kell előszedni az útmutatót, ami megmondja, hogy az adott kód milyen meghibásodásra utal. Ma már ezek az interneten is fellelhetőek, nem szükséges hozzá felmenni a padlásra, és előkeresni a régi dobozt. Ez után lehet kihívni a szerelőt, aki az adott hibajegy alapján könnyedén megtudja oldani a problémát. 

Elromlott a beltéri egység, mit tegyek?
Beltéri egység vizsgálata

Mindig meg próbáljuk a leggyorsabban kijavítani a hibát és megpróbáljuk ezt a helyszínen. Ha alkatrész szükséges hozzá, akkor kissé több ideig is eltarthat. Ha még klíma vásárlás előtt áll, akkor feltétlen gondoljon arra is, hogy a piacon fellelhetőek-e elérhető áron a klíma pótalkatrészei. Sokszor meg említjük, de a rossz működést a karbantartás hiánya is okozhatja. Ha van rá lehetőségünk, akkor a szerelő megérkezése előtt a porszűrőt takarítsuk ki, ha szerencsénk van, csak ez volt a probléma.

A nagy porréteg megakadályozza a légáramlatot, ami miatt képtelen a készülék jól dolgozni. Érdemes ellenőrizni még, hogy a kondenzvíznek az elvezetése mennyire megoldott, mivel megeshet, hogy például darazsak költöznek be a végébe, ami miatt a kondenzvíz nem tud kifolyni, ezzel eltorlaszolja az utat, ami egyenesen arányos a készülék meghibásodásával. Ha ezeket ellenőrizte, de a hiba még mindig fent áll, akkor hívjon ki minket és segítünk megoldani a problémát.

Beltéri egység karbantartása

A szerelési vizsgálat mellett, a karbantartás is egy vizsgálat. A karbantartás rendkívül fontos, a legideálisabb az, ha évente kétszer megejtjük. Egy ilyen karbantartásnál a beltéri egység teljes elektronikai része meg van vizsgálva és még ki is van takarítva. Ez azért fontos, mert ha nagy porréteg ül a klímán, akkor nem tud megfelelően működni. Mindemelett fontos azt is megemlíteni, hogy az elhanyagolt klíma takarítás miatt, eltudnak a beltéri egységben szaporodni a gombák, baktériumok, amelyek komoly betegségeket is okozhatnak.

Ezen problémákat megelőzvén, mindenképpen érdemes odafigyelni a beltéri egység rendszeres karbantartására, melyet szakembereink örömmel vállalnak Pest megye minden településén, kedvező áron, rövid határidővel Mindazonáltal, amennyiben velünk szereltette be készülékét, ne feledje, hogy az első tisztítás, karbantartás ingyenes.

Beltéri egység karbantartása
Hogyan javítjuk meg a klímát?

Hogyan javítjuk meg a klímát?

Két szóval: gyorsan és szakszerűen. Lehetőségeink szerint mindig megpróbáljuk helyszínen megoldani a problémát, de néha megesik, hogy el kell vinnünk a készüléket a műhelyünkbe, hogy tüzetesebben megtudjuk vizsgálni, pontosan megtudjuk javítani. klíma javításánál fontosnak tartjuk, hogy először mindig szépen körbe járjuk a témát. 

Az elmúlt évek alatt sokszor találkoztunk azzal, hogy volt, amikor egy egyszerű tisztítás teljesen rendben hozta a problémát. Tudjuk, hogy vannak olyan szakik, akik direkt „nagy munkát” csinálnak, hogy magasabb áron tudják eladni szolgáltatásukat. Mi inkább az ügyfélért vagyunk, így ha telefonon meglehet oldani a problémát, akkor ott megoldjuk Önnek (lemerült távirányító, szűrő tisztítás stb).

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás