menü

Klíma fertőtlenítés

Vállaljuk klíma fertőtlenítését, márkától- és típustól függetlenül, kedvező áron, rövid határidővel, egész Pest megyében. Szakembereink 20 év tapasztalattal, precízen és megbízhatóan, garanciát vállalva dolgoznak. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma fertőtlenítés Klíma fertőtlenítés

Klíma fertőtlenítés

Vállaljuk Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt klíma fertőtlenítését, mely szolgáltatásunkat tartalmazza a karbantartás. Vállalkozásunk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a munkálatokat, akár már a mai nap folyamán is. A rendszeres klíma fertőtlenítés, karbantartás nagyon fontos a készülék életében és legalább évente kétszer el kell végeztetni.

Erre több szempontból is szükség van, de a legfontosabb talán az, hogy egyrészt ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy a készülék meghibásodások nélkül, zavartalanul működjön. Másrészt pedig, a klíma használata során, a benne letelepedett kórokozók, baktériumok elpusztítására is szükség van. Munkatársaink speciális fertőtlenítőszerekkel, precízen és megbízhatóan, akár percek alatt elvégzik a klíma fertőtlenítését.

Mindezeken felül pedig, szerelőink garanciát vállalnak munkájukra, emellett minden esetben számlát adnak. Ne halogassa a klíma fertőtlenítését, karbantartását, hiszen ezzel elkerülheti Ön és családja is a különböző klíma által okozott megbetegedéseket. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi akár már a mai nap folyamán állunk rendelkezésére. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését. Márkától- és típustól függetlenül vállaljuk a klíma fertőtlenítését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma fertőtlenítés

Klíma fertőtlenítés Budapesten és környékén

Sokat hallani arról, hogy a klímákat fertőtleníteni kell, de vajon miért és mégis mit takar ez a folyamat? Ez egy házilag is elvégezhető folyamat? Hiszen a boltban kapható klímatisztító spray is ezt ígéri számunkra. Sajnos ki kell ábrándítanunk a kedves olvasót, mert a magánember számára a kereskedelmi forgalomban elérhető készítmények nem pótolják a szakember által elvégzett fertőtlenítést, sőt, esetenként veszélyesek is lehetnek, mivel egy hamis biztonságérzetet keltenek, miszerint a klíma használata biztonságos. Nézzük azonban, hogy mi ellen védekezünk a fertőtlenítéssel? 

A klímák szűrőiben nagyon komoly megbetegedést okozó kórokozók ( pl. légiós betegség) képesek megtelepedni és mivel kiválóak a feltételek ehhez, könnyen indulnak szaporodásnak. A klíma beindításakor a légtérbe kerülnek, majd ezeket belélegezve kész a baj, melyből példaként itt csak egyet emeltünk ki. Azonban számos komoly és akár visszafordíthatatlan betegséget kockáztatunk, ha nem kerítünk sort a szakszerű fertőtlenítésre, melyet egy képzett szakember azokon a helyeken is elvégez, ahova a kézi spray-k nem érnek el. Évente egyszer tehát ne feledje el a klímát fertőtleníttetni szakember által, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal! 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás