Klíma fertőtlenítés

A klíma fertőtlenítése olyan magától értetődő folyamat kell, hogy legyen, mint ahogy tankoljuk az autónkat minden alkalommal, amikor az üzemanyag már fogyóban van. Minden évben, mielőtt használatba vesszük, át kell essen egy fertőtlenítésen.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma fertőtlenítés Klíma fertőtlenítés

Klíma fertőtlenítés

Sokat hallani arról, hogy a klímákat fertőtleníteni kell, de vajon miért és mégis mit takar ez a folyamat? Ez egy házilag is elvégezhető folyamat? Hiszen a boltban kapható klímatisztító spray is ezt ígéri számunkra.

Sajnos ki kell ábrándítanunk a kedves olvasót, mert a magánember számára a kereskedelmi forgalomban elérhető készítmények nem pótolják a szakember által elvégzett fertőtlenítést, sőt, esetenként veszélyesek is lehetnek, mivel egy hamis biztonságérzetet keltenek, miszerint a klíma használata biztonságos. Nézzük azonban, hogy mi ellen védekezünk a fertőtlenítéssel? 

Klíma fertőtlenítés Budapesten és környékén

A klímák szűrőiben nagyon komoly megbetegedést okozó kórokozók ( pl. légiós betegség) képesek megtelepedni és mivel kiválóak a feltételek ehhez, könnyen indulnak szaporodásnak. A klíma beindításakor a légtérbe ürülnek, majd ezeket belélegezve kész a baj, melyből példaként itt csak egyet emeltünk ki, azonban számos komoly és akár visszafordíthatatlan betegséget kockáztatunk, ha nem kerítünk sort a szakszerű fertőtlenítésre, mely azokon a helyeken is elvégzi ezt a folyamatot, ahova a kézi spray-k nem érnek el. Évente egyszer tehát ne feledje el a klímát fertőtleníttetni szakember által, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal! 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás