Melyik a legjobb klíma fűtésre?

A klíma vásárlása felelős döntés, épp ezért jól meg kell gondolni, hogy milyet választunk, főleg akkor, hogyha fűtésre is szeretnénk használni a készüléket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Melyik a legjobb klíma fűtésre? Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Manapság egyre népszerűbb ötlet az, hogy vagy kiegészítő fűtésként használják a klímát, vagy akár az egész fűtés rendszert kiváltják ezzel. Az áramszolgáltatóknál kezdetben elérhető volt a GEO tarifa, majd a Komfort tarfia, most pedig a H tarifa.

Sokakban felmerül az a kérdés, hogy de vajon a klíma tud-e fűteni, ha kint -20 fok van? Bár tény, hogy a klíma akkor működik a legjobban, hogyha a belső és a külső hőmérséklet között nincs túl nagy különbség, de tisztázzuk: nem túl gyakori a -20 fok. Az elmúlt években a téli időszakban alig van olyan tartomány, amikor tartósan mínuszok uralkodnak. Épp ezért nincs ok az aggodalomra, a klíma tökéletesen eltudja látni a fűtést. De hozzátennénk, hogy bizony képes -20 fok körüli kinti hőmérséklet során is tökéletesen működni, így emiatt nem kell aggódni.

Nem minden klímát gyártanak le fűtésre is, azonban ez egyre gyakoribb, mivel egyre nagyobb igény van rá. Ha megnézi a nagy márkáknak az oldalát, akkor láthatja, hogy a népszerű termékek mind hűtő-fűtő klímák. 

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Melyik a legjobb készülék?

Erre nehéz választ találni. Kinek a legjobb készülék? Teljesen más készülékek valóak egy garzonlakásba és egy nagy, családi házba. Először is meg kell vizsgálni, hogy mennyit tud rászánni a klímára, majd ez alapján lehet szűkíteni a kört. A legjobb, hogyha felkeres minket és akkor mi személyre szólóan ajánlunk klímát.

Ajánlanánk a Fujitsu és a Fisher klímákat. Ezek a klímák rendkívül modern technológiával dolgoznak, így minden igényt kielégítenek. Ha olcsóbb megoldást szeretne, akkor ajánljuk az MDV és a Gree márka termékeit, amelyek nagyon jó ár-érték arányban érhetőek el.

Ha nem tud választani, akkor feltétlenül keressen fel minket és mi szívesen segítünk Önnek. 

Melyik a legjobb készülék?
A fűtő klíma tisztításának fontossága

A fűtő klíma tisztításának fontossága

A fűtő klímák esetében is nagyon fontos a karbantartás. A prémium minőségű készülékek vásárlása sem mentesít minket a tisztítás alól, mindenképp el kell végezni, legalább félévente. Mivel ezeket a klímákat folyamatosan használjuk, szinte alig van olyan időszak, amikor nyugalmi állapotban vannak, így fokozottan ki vannak téve a baktériumok elszaporodásának és a por letelepedésének. Ezek akár tönkre is tehetik a készüléket amellett, hogy megbetegítenek minket.

Ha részletesebben szeretne tájékozódni a karbantartásról, akkor olvassa el írásunkat a klíma karbantartással kapcsolatban. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Klímaszerelés most

Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Kedvező áron vállaljuk a klímák javítását, tisztítását, beszerelését. Szakképzett csapatunk régóta foglalkozik klímákkal, így mindig hatékonyan és gyorsan javítanak. Ne bízza a véletlenre klímáját, hívjon minket és mi megjavítjuk.