Melyik a legjobb klíma fűtésre?

A klíma vásárlása felelős döntés, épp ezért jól meg kell gondolni, hogy milyet választunk, főleg akkor, hogyha fűtésre is szeretnénk használni a készüléket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Manapság egyre népszerűbb ötlet az, hogy vagy kiegészítő fűtésként használják a klímát, vagy akár az egész fűtés rendszert kiváltják ezzel. Az áramszolgáltatóknál kezdetben elérhető volt a GEO tarifa, majd a Komfort tarfia, most pedig a H tarifa.

Sokakban felmerül az a kérdés, hogy de vajon a klíma tud-e fűteni, ha kint -20 fok van? Bár tény, hogy a klíma akkor működik a legjobban, hogyha a belső és a külső hőmérséklet között nincs túl nagy különbség, de tisztázzuk: nem túl gyakori a -20 fok. Az elmúlt években a téli időszakban alig van olyan tartomány, amikor tartósan mínuszok uralkodnak. Épp ezért nincs ok az aggodalomra, a klíma tökéletesen eltudja látni a fűtést. De hozzátennénk, hogy bizony képes -20 fok körüli kinti hőmérséklet során is tökéletesen működni, így emiatt nem kell aggódni.

Nem minden klímát gyártanak le fűtésre is, azonban ez egyre gyakoribb, mivel egyre nagyobb igény van rá. Ha megnézi a nagy márkáknak az oldalát, akkor láthatja, hogy a népszerű termékek mind hűtő-fűtő klímák. 

Melyik a legjobb készülék?

Erre nehéz választ találni. Kinek a legjobb készülék? Teljesen más készülékek valóak egy garzonlakásba és egy nagy, családi házba. Először is meg kell vizsgálni, hogy mennyit tud rászánni a klímára, majd ez alapján lehet szűkíteni a kört. A legjobb, hogyha felkeres minket és akkor mi személyre szólóan ajánlunk klímát.

Ajánlanánk a Panasonic klímákat. Ezek a klímák rendkívül modern technológiával dolgoznak, így minden igényt kielégítenek. Ha olcsóbb megoldást szeretne, akkor ajánljuk a Gree márka termékeit, amelyek nagyon jó ár-érték arányban érhetőek el.

Az alábbi linken megtekintheti a klíma választékunkat: 

Klíma készülékek

Ha nem tud választani, akkor feltétlenül keressen fel minket és mi szívesen segítünk Önnek. 

A fűtő klíma tisztításának fontossága

A fűtő klímák esetében is nagyon fontos a karbantartás. A prémium minőségű készülékek vásárlása sem mentesít minket a tisztítás alól, mindenképp el kell végezni, legalább félévente. Mivel ezeket a klímákat folyamatosan használjuk, szinte alig van olyan időszak, amikor nyugalmi állapotban vannak, így fokozottan ki vannak téve a baktériumok elszaporodásának és a por letelepedésének. Ezek akár tönkre is tehetik a készüléket amellett, hogy megbetegítenek minket.

Ha részletesebben szeretne tájékozódni a karbantartásról, akkor olvassa el írásunkat ezzel kapcsolatban: 

Klíma karbantartás és tisztítás

Hasonló oldalak

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Ha a legjobb klímát keresi fűtés céljából akkor feltétlenül olvassa el összegzésünket. Elmondjuk, hogy szerintük melyek azok a márkák, amelyek igazán jók a fűtésre. Ezen felül még további hasznos információkat árulunk el.

Melyik a legjobb klíma fűtésre?
Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Nem csak oldalfali beltéri egység létezik, hanem ezen kívül még több beltéri egység is van. Ahhoz, hogy jól tudjon választani klímát mindenféleképpen tudnia kell, hogy mik közül tud választani.

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?
Klíma fűtésre

Klíma fűtésre

Az inverteres klímák ma már rendkívül alkalmasak arra, hogy egy egész házat felfűtsenek, és a közhiedelemmel ellentétben nem fog egy vagyonba kerülni. Ma már rengetegen választják ezt a módszert, mivel számtalan előnnyel jár, ha klímával fűtünk.

Klíma fűtésre
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Klíma leolvasztás

Klíma leolvasztás

A mai inverteres klímák a téli időszakban hogyha rendszeresen vannak használva akkor akár el is tudnak jegesedni. Ha eljegesedik, akkor nagyon fontos, hogy milyen hamarabb le legyen olvasztva, rendbe legyen hozva.

Klíma leolvasztás
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba
Klíma akció Tesco

Klíma akció Tesco

A jó idő beköszöntével nagyon sok áruház úgy, mint a Tesco, különböző akciókat hirdetnek meg. Olcsó klíma, kedvezményes árú klíma. Azonban, ha az átlagember bemegy, hogy klímát szeretne venni biztos, hogy nem fog kapni.

Klíma akció Tesco
Klíma felmérés

Klíma felmérés

A klíma felszerelése komoly dolog, épp ezért fontos, hogy mindig körültekintőek legyünk. Bár a minőségi felszerelés is elképesztően fontos, azonban nagyon fontos az is, hogy megfelelően legyen felmérve az otthon a szerelés előtt. Így lehet a későbbi hibákat kiküszöbölni. Hívjon minket!

Klíma felmérés
Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Ha a klíma meghibásodik, akkor minél hamarabb kell meg kell javítani. Mi ezt gyorsan visszük véghez ráadásul megbízhatóan! Az általunk megjavított klímák garantáltan jól fognak működni. Hívjon minket bizalommal!

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463