menü

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre? Keressen minket bizalommal és szakembereink segítenek a döntésben, ingyenes helyszíni konzultáció során. Kollégáink vállalják a klíma beszerzését, beszerelését, garanciálisan, egész Pest megyében, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Melyik a legjobb klíma fűtésre? Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre? Nos, erre többféle válasz is helyes lehet, hiszen attól függ, hogy mekkora helyiséget szeretnénk vele fűteni, van-e mellette másik fűtési megoldás, mekkora összegben gondolkodunk és mennyit szeretnénk használni a készüléket. Ennél fogva, erre csak akkor tudnak pontos választ adni szakembereink, ha kimentek egy ingyenes helyszíni konzultációra a helyszínre, melyet nem csak Budapesten, hanem Pest megye bármely településén igénybe vehet.

Ilyenkor kollégáink felmérik az épület adottságait és átbeszélnek Önnel minden fontos részletet a fűtő klímával, a lehetséges megoldásokkal és az árral kapcsolatba is. Ha miden információ a birtokukban van, akkor kollégáink fognak tudni Önnek megfelelő klímát ajánlani, kedvező ár/érték arányban, akár 10 év gyártói garanciával is. Ha minden megvan, kollégáink vállalják a készülék beszerzését, majd elvégzik a klíma beépítését, beszerelését.

Szakembereink rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Mindazonáltal, ha velünk szerelteti be készülékét, egy év javítási garanciát vállalunk és az első tisztítást ajándékba adjuk. Szeretné megtudni, hogy az Ön számára melyik a legjobb klíma fűtésre? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén és szakembereik rövid időn belül választ adnak kérdésére. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Klímával való fűtés télen

Manapság egyre népszerűbb ötlet az, hogy vagy kiegészítő fűtésként használják a klímát vagy akár az egész fűtés rendszert kiváltják ezzel. Az áramszolgáltatóknál kezdetben elérhető volt a GEO tarifa, majd a Komfort tarfia, most pedig a H tarifa. Sokakban felmerül az a kérdés, hogy de vajon a klíma tud-e fűteni, ha kint -20 fok van? Bár tény, hogy a klíma akkor működik a legjobban, hogyha a belső és a külső hőmérséklet között nincs túl nagy különbség, de tisztázzuk: nem túl gyakori a -20 fok. 

Az elmúlt években a téli időszakban alig van olyan tartomány, amikor tartósan mínuszok uralkodnak. Épp ezért nincs ok az aggodalomra, a klíma tökéletesen eltudja látni a fűtést, de hozzátennénk, hogy bizony képes -20 fok körüli kinti hőmérséklet során is tökéletesen működni, így emiatt nem kell aggódni. Nem minden klímát gyártanak le fűtésre is, azonban ez egyre gyakoribb, mivel egyre nagyobb igény van rá. Ha megnézi a nagy márkáknak az oldalát, akkor láthatja, hogy a népszerű termékek mind hűtő-fűtő klímák. 

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Melyik a legjobb készülék?

Erre nehéz választ találni. Kinek a legjobb készülék? Teljesen más készülékek valók egy garzonlakásba és egy nagy, családi házba. Először is meg kell vizsgálni, hogy mennyit tud rászánni a klímára, majd ez alapján lehet szűkíteni a kört. A legjobb, hogyha felkeres minket és akkor mi személyre szólóan ajánlunk klímát.

Ajánlanánk a Fujitsu és a Fisher klímákat. Ezek a klímák rendkívül modern technológiával dolgoznak, így minden igényt kielégítenek. Ha olcsóbb megoldást szeretne, akkor ajánljuk az MDV és a Gree márka termékeit, amelyek nagyon jó ár/érték arányban érhetőek el. Ha nem tud választani, akkor feltétlenül keressen fel minket és mi szívesen segítünk Önnek. 

Melyik a legjobb készülék?
A fűtő klíma tisztításának fontossága

A fűtő klíma tisztításának fontossága

A fűtő klímák esetében is nagyon fontos a karbantartás. A prémium minőségű készülékek vásárlása sem mentesít minket a tisztítás alól, mindenképp el kell végezni, legalább félévente. Mivel ezeket a klímákat folyamatosan használjuk, szinte alig van olyan időszak, amikor nyugalmi állapotban vannak, így fokozottan ki vannak téve a baktériumok elszaporodásának és a por letelepedésének. 

Ezek akár tönkre is tehetik a készüléket amellett, hogy megbetegítenek minket. Ha részletesebben szeretne tájékozódni a karbantartásról, akkor olvassa el írásunkat a klíma karbantartás oldalunkon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és mi römmel válaszolunk minden kérdésére, illetve márkától- és típustól függetenül vállaljuk a klímakészülékek karbantartását. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás