menü

Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát vegyek? Ahhoz, hogy erre pontos választ adhassunk, kérje szakembereink segítségét, akik egész Pest megyében állnak rendelkezésére és segítenek a készülék kiválasztásában, beszerzésében, beszerelésében. Kedvező áron, garanciálisan.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mekkora klímát vegyek? Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát vegyek? Nos, erre elég nehéz látatlanban válaszolni, hiszen nem mindegy, hogy mekkora területre keresünk klímát, milyen feltételeknek szeretnénk, hogy megfeleljen és mennyi pénzt tudunk rá áldozni. Ahhoz, hogy erre a kérdésre pontos választ adhassunk, mindenképpen azt javasoljuk, hogy keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén és kérje szakembereink segítségét, akik több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek a klímák kapcsán.

Kiváló klímaszerelő szakembereink ismerik az összes, jelenleg Magyarországon elérhető klíma márkát és az összes típusú készüléket, melynek köszönhetően, pontosan fogják tudni, hogy Önnek mire van szüksége. Hívjon minket vagy írjon nekünk és kérjen időpontot egy ingyenes helyszíni konzultációhoz, melyet Budapesten, illetve Pest megye bármely településén igénybe vehet. Munkatársaink felfogják mérni az épület adottságait és átfogják beszélni Önnel, hogy Ön pontosan mit is szeretne.

Majd, ezen információk alapján, kollégáink fognak tudni Önnek olyan készülékeket ajánlani, ami mind árban, mind kategóriájában megfelelhet az elképzeléseinek. Ha kiválasztották a készüléket, szakembereink vállalják annak beszerzését (ez a legkevésbé bonyolult megoldás) és el is végzik a készülék beszerelését egy Önnek is alkalmas időpontban. Klímakészüléket nem csak a nagy áruházakban tudunk beszerezni, hanem mi is tudunk biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával.

Mindezeken felül pedig, a szerelés mellé, az első tisztítást ajándékba adjuk klíma készülékére. Szakembereink rövid határidővel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha azt kérdezi saját magától, hogy „Mekkora klímát vegyek?”, mindenképpen jusson eszébe, hogy kérje ki szakembereink véleményét, akik mindenben segítenek Önnek. Velünk, akár már egy héten belül élvezheti új készülékét. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát vegyen?

A klímának a mérete nagyon fontos, hiszen, ha nem jó a méret, akkor vagy túl sokat fogunk fizetni, vagy nem fogja lehűteni a lakásunkat a klíma. Épp ezért fontos tudni, hogy mi alapján válasszuk meg a klíma méretét. Ha egy mondattal szeretnénk válaszolni akkor: 10 négyzetméterre számoljon 1 kW-ot! 1 köbméter levegő hűtésére 40 W-ot szoktunk számolni óránként (50 W-ot szoktunk számolni fűtésre).Természetesen ez sok mindentől függ, de vegyük ezeket kiindulópontnak, amivel tudunk számolni. Számít egy háznál a szigetelés is, azonban nem szabad csak emiatt kisebb készüléket venni. 

Az otthonok sok esetben nem a szigetelés hiánya miatt melegednek fel nyáron, hanem sokkal inkább a tető miatt vagy a hatalmas ablakok miatt. Így nincs túl sok befolyása a szigetelésnek a klíma választásánál. Sok szakember a 40 Wh/m3 javasolja, de ez mindig egyedileg változhat. Ez a szám azonban egyáltalán nem állja meg a helyét üzletekben, boltokban, szerver és számítógép termek hűtésénél! Vannak szakemberek, akik azt mondják, hogy 25 négyzetméter alatt 3.5 kW alatti klíma kell, a fölött pedig több. A legbiztosabb az, hogyha felkeres minket és mi segítünk eldönteni, hogy mekkora klímára van szüksége.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

A klíma teljesítményen túl...

A teljesítmény természetesen a legfontosabb dolog a klímánál. Azonban van még néhány tényező, amelyet érdemes figyelembe vennie akkor, amikor klímát szeretnénk vásárolni. Ezek a klíma márkák, illetve extrák.A márkás készülékek nem feltétlenül jelentenek garanciát, azonban a névtelen márkák biztos, hogy csalódást fognak okozni. Ha a tipikus márkák közül szeretne választani, akkor nem valószínű, hogy mellé fog nyúlni. 

Az olyan nagy márkáknak, mint a Fujitsu, Samsung, LG rengeteg termékük van. Vannak nagyon drágák is, amelyek prémium kategóriát képviselnek és vannak olcsóbbak, amelyek tökéletesen ellátják a feladatukat. Manapság a klímákat rengeteg extrával lehet megvásárolni. Lehet design klímánk, lehet benne időzítő, lehet öntisztítós, lehet irányítani wifin keresztül, akár telefonnal is, akár a munkahelyünkről – számtalan extra funkció van. Bár tény, hogy egyes funkciók megkönnyítik az életünket, azonban ezek mind-mind plusz költséggel járnak, így jobb végig gondolni, hogy valóban szükség van-e mindenre. 

Mekkora klímát vegyen?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás