Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát kell venni? Egyáltalán mi alapján határozzuk meg, hogy adott otthonhoz mekkora klíma kell? Ezekre a kérdésekre adunk választ.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A klímának a mérete nagyon fontos, hiszen, ha nem jó a méret, akkor vagy túl sokat fogunk fizetni, vagy nem fogja lehűteni a lakásunkat a klíma. Épp ezért fontos tudni, hogy mi alapján válasszuk meg a klíma méretét.

Mekkora klímát vegyen?

Ha egy mondattal szeretnénk válaszolni akkor: 10 négyzetméterre számoljon 1 kW-ot!

1 köbméter levegő hűtésére 40 W-ot szoktunk számolni óránként (50 W-ot szoktunk számolni fűtésre). Természetesen ez sok mindentől függ, de vegyük ezeket kiinduló árnak, amivel tudunk számolni. 

Számít egy háznál a szigetelés azonban nem szabad csak emiatt kisebb készüléket venni. Az otthonok sok esetben nem a szigetelés hiánya miatt melegednek fel nyáron, hanem sokkal inkább a tető miatt vagy a hatalmas ablakok miatt. Így nincs túl sok befolyása a szigetelésnek a klíma választásánál. 

Sok szakember a 40 Wh/m3 javasolja, de ez mindig egyedileg változhat. Ez a szám azonban egyáltalán nem állja meg a helyét üzletekben, boltokban, szerver és számítógép termek hűtésénél! 

Vannak szakemberek, akik azt mondják, hogy 25 négyzetméter alatt 3.5 kW alatti klíma kell, a fölött pedig több. A legbiztosabb az, hogyha felkeres minket, és mi segítünk eldönteni, hogy mekkora klímára van szüksége.

A teljesítményen túl...

A teljesítmény természetesen a legfontosabb dolog a klímánál. Azonban van még néhány tényező, amelyet érdemes figyelembe vennie akkor, amikor klímát szeretnénk vásárolni. 

Márka

A márkás készülékek nem feltétlenül jelentenek garanciát, azonban a névtelen márkák biztos, hogy csalódást fognak okozni. Ha a tipikus márkák közül szeretne választani, akkor nem valószínű, hogy mellé fog nyúlni. Az olyan nagy márkáknak, mint a Fujitsu, Samsung, LG rengeteg termékük van. Vannak nagyon drágák is, amelyek prémium kategóriát képviselnek és vannak olcsóbbak, amelyek tökéletesen ellátják a feladatukat. 

Tekintse meg weboldalunkon márka kínálatunkat 

Nyárváró klíma akciók

Extrák

Manapság a klímákat rengeteg extrával lehet megvásárolni. Lehet design klímánk, lehet benne időzítő, lehet öntisztítós, lehet irányítani wifin keresztül, akár telefonnal is, akár a munkahelyünkről – számtalan extra funkció van. Bár tény, hogy egyes funkciók megkönnyítik az életünket, azonban ezek mind-mind plusz költséggel járnak, így jobb végig gondolni, hogy valóban szükség van-e mindenre. 

Hasonló oldalak

Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát kell venni? Csak a lakásnak / háznak a mérete számít? Minden kérdésre választ adunk! Elmondjuk, hogy mekkora klímát kell venni és azt is, hogy mit érdemes még megnézni a klíma vásárlás során.

Mekkora klímát vegyek?
Milyen klímát vegyek?

Milyen klímát vegyek?

A klímáknak a milyenségéről könyvet lehet írni. Számtalan szempont van, amely alapján választhatunk, arról nem is beszélni, hogy hány fajta készülék van. Több ezer, vagy akár tízezer fajta klímát gyártottak már le a világon, így nehéz a választás. Azonban, ha jól körbe határolja, hogy Ön mit szeretne, akkor ezzel nem lesz problémája, mert mi fogunk tudni mondani jó készüléket!

Milyen klímát vegyek?
Mikor vegyünk klímát?

Mikor vegyünk klímát?

Mikor kell megvenni a klímát? Ráér nyáron, amikor már meleg van, vagy jobb sokkal hamarabb megvenni? Ezekre a kérdésekre adunk választ összegzésünkben.

Mikor vegyünk klímát?
Mikor célszerű karbantartani a klímát?

Mikor célszerű karbantartani a klímát?

A klíma karbantartása nagyon fontos, ez tény. Ha évente legalább kétszer kihív minket, hogy elvégezzük ezt a számunkra egyszerű és gyors feladatot akkor biztos lehet abban, hogy hosszú évekig jó lesz a készüléke, illetve abban is, hogy semmilyen betegséget nem fog elkapni a klíma miatt.

Mikor célszerű karbantartani a klímát?
Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma megvásárlása és beszerelése előtt nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés. Ilyenkor tudjuk megnézni, hogy milyen az otthona a klíma szempontjából, milyen az elektromos hálózat és ilyenkor tudunk minden kérdésére válaszolni.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Légkondicionáló helyes használata

Légkondicionáló helyes használata

Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, és elkerüljük a készülékünknek a meghibásodását elengedhetetlen a helyes használat. Szerencsére ez nem egy hosszú lista, röviden összefoglaltuk, hogy mikre kell figyelnie ahhoz, hogy ne legyen semmi probléma a jövőben.

Légkondicionáló helyes használata
Légkondicionáló allergiásoknak

Légkondicionáló allergiásoknak

Az allergiások számára kifejezetten jótékony hatással lehet egy klíma, ám csak akkor, hogyha az jól van kiválasztva. Mi összegeztünk mindent, amit tudni kell a klímákról, így Önnek már csak annyi a dolga, hogy elolvassa és felkeressen minket.

Légkondicionáló allergiásoknak

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463