menü

Megmutatjuk, hogyan használd

Mindig megmutatjuk hogyan használd új klímakészüléked, miután beszereltük és beüzemeltük azt. Egész Pest megyében vállaljuk a munkálatokat. Profi szakemberek által, precízen és megbízhatóan, márkától függetlenül, garanciálisan dolgozunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Megmutatjuk, hogyan használd Megmutatjuk, hogyan használd

Megmutatjuk, hogyan használd

Mindig megmutatjuk hogyan használd! Ha szerelőink felszerelték a klímakészüléket, akkor beüzemelik és természetesen megmutatják, hogy mi hogyan működik és minden fontos tudnivalót elmondanak a jövőre vonatkozón, de erről picit később. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei Budapesten és Pest megye minden további településén egyaránt vállalják klímák teljeskörű munkálatait, márkától- illetve típustól függetlenül.

Ha új készüléket szeretne, az első (és talán legfontosabb) lépés az, hogy mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén. Szakembereink örömmel fogadják megkeresését és egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és vállalják annak beszerzését is, a beszerelést megelőzően. Mindezt rövid határidővel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan végzik.

Munkájukra pedig mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Továbbá, ha velünk szerelteti be készülékét, az első tisztítást ajándékba adjuk mellé. Ha megvan a készülék, akkor megmutatjuk, hogyan használd. Szakembereink mindenre kifognak térni és felfogják hívni a figyelmét a karbantartás fontosságára is és annak miértjére. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Megmutatjuk, hogyan használd

Megmutatjuk, hogyan használja a klímát

Akinek még nem volt klímája, az nem is tudja, hogy hogy kell használni. Talán sejti, hogy távirányítóval kell kezelni, de amikor a kezébe veszi a távirányítót, akkor egyből kétségbe esik. Heat? Dry? Cool? Ilyen és ehhez hasonló feliratok helyezkednek el a klímán. Természetesen, aki tud angolul, az sejti, hogy ezek mire jók, de aki nem tud, az bajban van.

Legalábbis bajban lenne, ha nem velünk szereltetné fel, hanem másokkal. Mi minden egyes beszerelést követően, időt szakítunk arra, hogy ügyfeleinknek pontosan bemutassuk, hogy hogyan kell használni a készüléket. Ez maximum fél órát vesz igénybe, de maradéktalanul segítünk, hogy a későbbiekben magabiztosan tudja használni klímáját.

Klímát mindenki tud venni, de sokszor nem tudják, hogyan használják hatékonyan és olcsón.

A távirányítón rengeteg funkció kap helyett, főleg, hogyha inverteres klímánk van, amely képes a fűtésre is. Rengeteg jel, rengeteg felirat, teljesen kusza az egész. Természetesen meglehetne ezt tanulni a kézikönyvből is, amelyet a klíma berendezéshez adnak, de sokkal egyszerűbb, ha mi mutatjuk meg, hogy hogyan kell használni. Mi már évek óta a szakmában vagyunk és minden készülékkel találkoztunk már. Illetve meg kell említeni, hogy lakossági használatban szinte mindig ugyanazokat a készülékeket vásárolják az emberek, így ezeket már nagyon alaposan ismerjük. Így a távirányítót is jól ismerjük, nem csak a készüléket.

Nekünk már fejből megy minden funkció, így már csak be kell mutatnunk. Megmutatjuk Önnek, hogy hogyan kell bekapcsolni, megmutatjuk az alap funkciókat, amelyek hasznosak lesznek az Ön számára, majd kikapcsoljuk ez után. Természetesen ezeket a folyamatokat Ön is megcsinálja, illetve más családtagjai, igény szerint. Ha sikerült egyedül bekapcsolni és működésre bírni a készüléket, akkor már csak a fenn maradó kérdésekre válaszolunk és kész vagyunk. Ne feledje, ha velünk szerelteti be a készülékét, akkor egy ingyenes karbantartással ajándékozzuk meg!

Klímát mindenki tud venni, de sokszor nem tudják, hogyan használják hatékonyan és olcsón.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás