Klíma gázfeltöltés

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a gázfeltöltését. Ha azt tapasztalja, hogy klímája teljesítménye nem megfelelő, hívjon minket. Úgy, ahogy az autókban is, ha egy kis mennyiség is hiányzik a klímából, drasztikusan lecsökken a klíma teljesítménye.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma gázfeltöltés Klíma gázfeltöltés

A klímáknál a gázfeltöltésére akkor van szükség, hogyha a kifújt levegő hőmérséklete nem a megfelelő tartományban van. Ez általában mindig kiderül a karbantartás során, hiszen a szakemberek ekkor ellenőrzik a gáz töltöttségi szintjét is. Ha megfelelő a nyomás, akkor nem bontják fel a rendszert, ha viszont nem megfelelő, akkor feltöltik a rendszert.

A klímáknál a gázfeltöltésére akkor van szükség, hogyha a kifújt levegő hőmérséklete nem a megfelelő tartományban van. Ez általában mindig kiderül a karbantartás során, hiszen a szakemberek ekkor ellenőrzik a gáz töltöttségi szintjét is. Ha megfelelő a nyomás, akkor nem bontják fel a rendszert, ha viszont nem megfelelő, akkor feltöltik a rendszert.

Úgy érzi nem megfelelően hűt a klímája? Keressen minet!

Klíma gázfeltöltés rendszeresen

Ha rendszeresen előfordul az, hogy a klímát fel kell tölteni gázzal, akkor ott valószínű, hogy a klíma nem működik megfelelően. Ilyen esetekben a feltöltés csak egy ideiglenes megoldás, a probléma gyökerét kell megkeresni, és meg kell javítani a készüléket. Cégünknek ebben is tapasztalata van, így ilyen esetekben is számíthat ránk.

Ki töltheti fel a klímát gázzal?

Leginkább a szerelő. A klíma egy komplex készülék, így fontos, hogy minden esetben szakember nyúljon hozzá. Erre azért is van szükség, mert a megbontás pillanatában gáz szabadul fel, amely környezetkárosító hatású, így fontos, hogy szakember végezze el a töltést. Ha évente egyszer vagy kétszer kihív egy szerelőt egy karbantartásra, akkor ő felfogja tölteni a klímáját, hogyha szükséges, és az minden bizonnyal szakszerű lesz.

Klíma gázfeltöltés rendszeresen
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

A klíma karbantartásának csak az egyik része a gáztöltöttségnek az ellenőrzése. A klíma karbantartása nagyon fontos dolog. Ha elmarad a karbantartás akkor nem csak azzal kell számolni, hogy a klíma idő előtt meg fog hibásodni és akár tönkre is mehet, hanem azzal is, hogy megbetegíthet minket.

A klíma beltéri egysége használat közben egy nedves, meleg, párás környezetté válik. Ez a környezet tökéletes táptalaja a különböző mikroorganizmusoknak, így nagyon hamar eltudnak szaporodni a gombák, vírusok, baktériumok, penészek. Ha elszaporodnak, és a klíma használatban van, akkor az ezekkel a mikrobákkal dúsított levegőt fogjuk szívni otthonunkban. Tüdőgyulladást, valamint más légúti betegségeket lehet elkapni.

Otthoni klíma gázfeltöltés

Ez ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha rendszeresen ki van tisztítva a készülék. Fontos, hogy a tisztítást szakember végezze el, hiszen a szakember kezében olyan módszerek és tisztítószerek vannak, amelyekkel professzionálisan, szinte 100%-osan el lehet pusztítani a baktériumokat. A tisztítást érdemes egy évben kétszer végre hajtani, így lehet biztosítani azt, hogy a készülék biztonságos legyen.

Otthoni klíma gázfeltöltés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés