menü

Klíma gázfeltöltés

Vállaljuk klíma gázfeltöltését Pest megye bármely településén. Szakembereink 20 év tapasztalattal, kedvező áron, rövid határidővel dolgoznak, precízen és megbízhatóan. Munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon minket, hogy mielőbb segíthessünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma gázfeltöltés Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés

Többek között, vállaljuk klíma gázfeltöltését Budapest kerületeiben, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a klíma feltöltést, több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött. Fontos, hogy a klíma mindig fel legyen töltve a megfelelő gázzal, hiszen nagy részben ez teszi lehetővé, hogy a készülék megfelelően működhessen.

Szakembereink örömmel fogadják megkeresését elérhetőségeink bármelyikén és akár már a mai nap folyamán örömmel állnak rendelkezésére és végzik el a klíma feltöltését. Természetesen, ha új készüléket szerelünk be, ezt automatikusan végezzük el. Munkatársaink rövid határidővel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Munkájukra pedig, mindig garanciát vállalnak, emellett számlát adnak.

Bízza kiváló szakembereinkre a klíma gázfeltöltését és mi örömmel állunk rendelkezésére mindenben. Mindezeken felül pedig, vállaljuk klímák beszerelését, javítását és karbantartását is szintén. Ez utóbbit érdemes évente legalább két alkalommal elvégeztetni, mert ezáltal folyamatosan ellenőrizve van a készülék, a benne lévő gáz mennyisége és megvan tisztítva, át van fertőtlenítve. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését, elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma gázfeltöltés

Klíma gázfeltöltés rendszeresen

A klímáknál a gázfeltöltésére akkor van szükség, hogyha a kifújt levegő hőmérséklete nem a megfelelő tartományban van. Ez általában mindig kiderül a karbantartás során, hiszen a szakemberek ekkor ellenőrzik a gáz töltöttségi szintjét is. Ha megfelelő a nyomás, akkor nem bontják fel a rendszert, ha viszont nem megfelelő, akkor feltöltik a rendszert. Ha rendszeresen előfordul az, hogy a klímát fel kell tölteni gázzal, akkor ott valószínű, hogy a klíma nem működik megfelelően. Ilyen esetekben a feltöltés csak egy ideiglenes megoldás, a probléma gyökerét kell megkeresni és meg kell javítani a készüléket.

Cégünknek ebben is tapasztalata van, így ilyen esetekben is számíthat ránk. Ki töltheti fel a klímát gázzal? Leginkább a szerelő. A klíma egy komplex készülék, így fontos, hogy minden esetben szakember nyúljon hozzá. Erre azért is van szükség, mert a megbontás pillanatában gáz szabadul fel, amely környezetkárosító hatású, így fontos, hogy szakember végezze el a töltést. Ha évente egyszer vagy kétszer kihív egy szerelőt egy karbantartásra, akkor Ő felfogja tölteni a klímáját, hogyha szükséges és az minden bizonnyal szakszerű lesz.

Úgy érzi nem megfelelően hűt a klímája? Keressen minket!

Klíma karbantartás

A klíma karbantartásának csak az egyik része a gáztöltöttségnek az ellenőrzése. A klíma karbantartása nagyon fontos dolog. Ha elmarad a karbantartás, akkor nem csak azzal kell számolni, hogy a klíma idő előtt meg fog hibásodni és akár tönkre is mehet, hanem azzal is, hogy megbetegíthet minket. A klíma beltéri egysége használat közben egy nedves, meleg, párás környezetté válik. 

Ez a környezet tökéletes táptalaja a különböző mikroorganizmusoknak, így nagyon hamar eltudnak szaporodni a gombák, vírusok, baktériumok, penészek. Ha elszaporodnak és a klíma használatban van, akkor az ezekkel a mikrobákkal dúsított levegőt fogjuk szívni otthonunkban. Tüdőgyulladást, valamint más légúti betegségeket lehet elkapni.

Klíma karbantartás
Klíma gázfeltöltés

Miért fontos a gázfeltöltés?

A klímakészülékek speciális gázzal vannak töltve, ennek köszönhetően képesek a levegőt lehűteni. Az a jelenség, ha a készülék egyre langyosabb levegőt fúj, annak a jele, hogy a gáz szökik a készülékből. A gáz nélkül üzemeltetett klíma nem éri el működése célját, hiszen nem hűti le a levegőt, sőt, az esetlegesen leárnyékolt lakás levegője még melegebb is lehet általa.

Hiszen, a kinti hőmérséklet egy-egy forró nyári napon akár 40 fokos is lehet és a készülék ezt fogja a lakásunkba juttatni. Van azonban más veszélye is annak, ha kevés a gáz, netán hiányzik. Ebben az esetben ugyanis a klíma meghibásodhat, a javítás pedig mindig költségesebb, mint a gáztöltés vagy a karbantartás. Amennyiben klíma gázfeltöltésre van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal az első jeleknél és előzze meg készüléke meghibásodását időben!

Otthoni klíma gázfeltöltés

Ez ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha rendszeresen ki van tisztítva a készülék. Fontos, hogy a tisztítást szakember végezze el, hiszen a szakember kezében olyan módszerek és tisztítószerek vannak, amelyekkel professzionálisan, szinte 100%-osan el lehet pusztítani a baktériumokat. A tisztítást érdemes egy évben kétszer végre hajtani, így lehet biztosítani azt, hogy a készülék biztonságos legyen. Az otthoni klíma gázfeltöltését is mindenképpen bízzuk szakemberre, mivel komoly szakmai tapasztalatot igényel.

Továbbá, mezei emberként nem is rendelkezhetünk a megfelelő gázzal, ami a készülék működéséhez szükséges. Mindenképpen keressen minket elérhetőségeik bármelyikén, ha úgyérzi, hogy nem működik megfelelően a készülék vagy csak karbantartásra van szüksége. A rendszeres karbantartással elkerülhető az is, hogy a gáz szökjön a készülékből. Bízza ránk a klíma gázfeltöltését. Örömmel segítünk, egész évben.

Otthoni klíma gázfeltöltés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás