Megéri klímával fűteni?

Megéri-e klímával fűteni? Mennyibe kerül egy egész telet klímával végig fűteni? Van-e értelme kiegészítő fűtésként használni?

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Röviden: igen! Azonban ehhez több részletet is érdemes tudni. Fűteni az inverteres klímákkal lehet, azonban nem feltétlenül való ez mindenkinek. A közhiedelemmel ellentétben ez nem kerül egy vagyonba, ha jól van megválasztva a klíma, akkor bizony igazán költség hatékony tud lenni.

Az inverteres klíma előnyei télen

Régebben mindenhol on/off klímák voltak. Ezekkel azonban nem lehetett fűteni úgy, ahogy az inverteresekkel lehet. Az on/off klímák maximum kiegészítésnek voltak jók, viszont a mínuszokban már egyáltalán nem állták meg a helyüket. Ezzel szemben az inverteres klímák akár mínusz húsz fokban is jól tudnak működni.

Az inverteres klímáknak nagy előnye, hogy nem a padló közelében foglalnak helyet. Mivel a plafon közelében van, így szabadon tudjuk rendezni a bútorainkat, nincs ott radiátor, amely útban lenne. Azonban, ha nem tervezzük az egész fűtési rendszert lecserélni, akkor kiegészítő fűtésnek is tökéletes. Sokszor a tavaszok időnként hűvösek, és sokszor az ősz túl sok viharos napot tartogat. Ilyenkor pár órára jó felkapcsolni a klímát.

Az egyik legnagyobb előnye, hogy biztonságos. Nincs esély arra, hogy a klíma miatt leégjen az otthonunk, vagy arra, hogy mérgezést kapjunk. Biztonságban van a klíma mellett otthonunk is, magunk is, és családtagjaink is. Ez a legnagyobb előny a gázfűtéssel szemben.

Előnye még továbbá az ára is. A gáz fűtéssel ellentétben itt egy készülék nem feltétlenül kerül háromszázezer forintba, hanem akár ennek a harmada is lehet. Ha Ön elsődlegesen a hűtése miatt szeretne klímát, akkor is érdemes fűtő klímát vásárolni, hiszen így többet nincs szüksége a különböző olajradiátorokra, vagy a melegítő ventilátorokra (amelyek ráadásul sokat is fogyasztanak). 

Lecserélhető az egész fűtési rendszer klímára?

Igen, lecserélhető. Sőt, sok esetben ajánlott is. Az elektromos áramról azt tartják, hogy egyáltalán nem jó vele fűteni. Akik ezt mondják, azok mind a nagy villanykályhákra, vagy az olajradiátorokra gondolnak. Azokat a készülékeket üzemeltetni valóban rendkívül költséges, de a mai klímákra ez már nem vonatkozik.

A legtöbb mai klíma A, A+, A++, A+++ energia besorolásban kapható. Épp ezért nem is kerül már sokba a klíma. Ha szeretne megszabadulni a gáz fűtéstől akkor válassza a klímát! Mivel minden helyzet más és más, épp ezért szükség van arra, hogy felkeressen minket, és személyesen megbeszéljünk minden részletet. 

Mennyibe kerül klímával fűteni?

Erről már írtunk egy hosszabb összegzést. Abban az írásban konkrétan levezettük, hogy milyen készülékkel, milyen házat mennyibe kerül végig fűteni télen. Ha érdekli, hogy konkrétan mennyibe kerül klímával télen fűteni, akkor kattintson tovább!

Inverteres klíma fogyasztása

Környezettudatosan fűteni klímával

Manapság már nagyon fontos a környezetvédelem. Az Európai Unióban, és világ szerte vannak megmozdulások, amelyek arra ösztönöznek minket, hogy a fosszilis energiahordozók helyett váltsunk át globálisan a megújuló energiaforrásokra. Ezt a klímákkal is megtudjuk tenni. Ha napelemekkel szereltetjük fel a házunkat, akkor a klímának a fenntartása teljesen ingyen lesz! Olvassa el erről szóló írásunkat!

Klíma hatása a környezetre

Hasonló oldalak

Megéri klímával fűteni?

Megéri klímával fűteni?

Sokak számára kérdés, hogy megéri-e klímával fűteni. Írásunkban erre választ adunk! Elmondjuk, hogy milyen előnyei vannak annak, hogyha klímával fűtünk, továbbá azt is bemutatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a fűtés.

Megéri klímával fűteni?
Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Cikkünkben megtudhatja, hogy milyen előnyökre és milyen hátrányokra számíthat, hogyha a fűtését klímával szeretné megoldani. Olvassa el, majd döntsön. Ha úgy dönt, hogy szeretne fűtő klímát, akkor keressen fel minket!

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok
Mennyi a klíma fogyasztása?

Mennyi a klíma fogyasztása?

Sokakat az riaszt el a klímától, hogy biztosan drága fent tartani, de ez nem így van! A mai klímák már rendkívül olcsóak, nem kerül százezrekbe a fenntartásuk. Olvassa el összegzésünket, amelyben még konkrét példát is leírtunk egy adott klímának a fogyasztására.

Mennyi a klíma fogyasztása?
Klíma szerviz Budapesten

Klíma szerviz Budapesten

A hosszú évek tapasztalata adja nekünk azt a lehetőséget, hogy tökéletes minőségben tudunk szerelni. Legyen szó bármilyen problémáról, mi biztos, hogy megfogjuk tudni oldani a meghibásodást. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma szerviz Budapesten
Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

A design klímák fantasztikus kiegészítői lehetnek egy modern vagy épp egy rusztikus otthonnak. Minden stílusba beilleszthetőek, legyen Önnek mediterrán vagy country stílusú otthona, esetleg egy tetőtől talpig rózsaszín otthona, biztos, hogy találni fog egy igazán impozáns design klímát. De vajon ezek megfelelnek-e teljesítményben is? Ez kiderül írásunkból!

Design légkondicionáló
Klíma fűtésre

Klíma fűtésre

Az inverteres klímák ma már rendkívül alkalmasak arra, hogy egy egész házat felfűtsenek, és a közhiedelemmel ellentétben nem fog egy vagyonba kerülni. Ma már rengetegen választják ezt a módszert, mivel számtalan előnnyel jár, ha klímával fűtünk.

Klíma fűtésre
Inverteres klíma fogyasztása

Inverteres klíma fogyasztása

Akik klímát szeretnének mindig elgondolkoznak, hogy vajon mennyibe fog kerülni a villanyszámla a beszerelés után. Mi erre a kérdésre kerestük a választ, és konkrét számokkal tudjuk prezentálni, hogy nyáron és télen mennyibe kerül a klíma.

Inverteres klíma fogyasztása
Olcsó légkondicionálók

Olcsó légkondicionálók

Az olcsó légkondicionálóknak nagyon vonzó az ára, azonban egyáltalán nem jó dolog olcsón légkondicionálót venni. Ezeknek az okait felsoroljuk írásunkban, majd pedig tanácsot adunk, hogy milyen klímát érdemes vásárolni.

Olcsó légkondicionálók
Klíma szervizelés

Klíma szervizelés

Ahhoz, hogy a klímánk tökéletesen működjön, muszáj, hogy időnként szervizelésen essen át. Egy szakszerű szervizeléssel sok nagy problémától megtudjuk óvni magunkat, így nagyon fontos, hogy jó szakembereket bízzunk meg ezzel a fontos feladattal.

Klíma szervizelés
Klíma akció OBI

Klíma akció OBI

Ha valaki klímát szeretne vásárolni, akkor szinte biztos, hogy áruházban szeretné megvásárolni. Sokan gondolják azt, hogy szerelőktől vásárolni nem jó dolog, hiszen biztos, drágábban adják a klímát. Épp ezért megnézik a kedvenc (barkács)áruházuknak a kínálatát, elmennek, majd szembesülnek azzal, hogy nem ilyen egyszerű klímát vásárolni.

Klíma akció OBI

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463