Megéri klímával fűteni?

Megéri-e klímával fűteni? Mennyibe kerül egy egész telet klímával végig fűteni? Van-e értelme kiegészítő fűtésként használni?

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Megéri klímával fűteni? Megéri klímával fűteni?

Röviden: igen! Azonban ehhez több részletet is érdemes tudni. Fűteni az inverteres klímákkal lehet, azonban nem feltétlenül való ez mindenkinek. A közhiedelemmel ellentétben ez nem kerül egy vagyonba, ha jól van megválasztva a klíma, akkor bizony igazán költség hatékony tud lenni.

Az inverteres klíma előnyei télen

Régebben mindenhol on/off klímák voltak. Ezekkel azonban nem lehetett fűteni úgy, ahogy az inverteresekkel lehet. Az on/off klímák maximum kiegészítésnek voltak jók, viszont a mínuszokban már egyáltalán nem állták meg a helyüket. Ezzel szemben az inverteres klímák akár mínusz húsz fokban is jól tudnak működni.

Az inverteres klímáknak nagy előnye, hogy nem a padló közelében foglalnak helyet. Mivel a plafon közelében van, így szabadon tudjuk rendezni a bútorainkat, nincs ott radiátor, amely útban lenne. Azonban, ha nem tervezzük az egész fűtési rendszert lecserélni, akkor kiegészítő fűtésnek is tökéletes. Sokszor a tavaszok időnként hűvösek, és sokszor az ősz túl sok viharos napot tartogat. Ilyenkor pár órára jó felkapcsolni a klímát.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Az egyik legnagyobb előnye, hogy biztonságos. Nincs esély arra, hogy a klíma miatt leégjen az otthonunk, vagy arra, hogy mérgezést kapjunk. Biztonságban van a klíma mellett otthonunk is, magunk is, és családtagjaink is. Ez a legnagyobb előny a gázfűtéssel szemben.

Előnye még továbbá az ára is. A gáz fűtéssel ellentétben itt egy készülék nem feltétlenül kerül háromszázezer forintba, hanem akár ennek a harmada is lehet. Ha Ön elsődlegesen a hűtése miatt szeretne klímát, akkor is érdemes fűtő klímát vásárolni, hiszen így többet nincs szüksége a különböző olajradiátorokra, vagy a melegítő ventilátorokra (amelyek ráadásul sokat is fogyasztanak). 

Lecserélhető az egész fűtési rendszer klímára?

Igen, lecserélhető. Sőt, sok esetben ajánlott is. Az elektromos áramról azt tartják, hogy egyáltalán nem jó vele fűteni. Akik ezt mondják, azok mind a nagy villanykályhákra, vagy az olajradiátorokra gondolnak. Azokat a készülékeket üzemeltetni valóban rendkívül költséges, de a mai klímákra ez már nem vonatkozik.

Lecserélhető az egész fűtési rendszer klímára?
Mennyibe kerül klímával fűteni?

A legtöbb mai klíma A, A+, A++, A+++ energia besorolásban kapható. Épp ezért nem is kerül már sokba a klíma. Ha szeretne megszabadulni a gáz fűtéstől akkor válassza a klímát! Mivel minden helyzet más és más, épp ezért szükség van arra, hogy felkeressen minket, és személyesen megbeszéljünk minden részletet.

Mennyibe kerül klímával fűteni?

Erről már írtunk egy hosszabb összegzést. Abban az írásban konkrétan levezettük, hogy milyen készülékkel, milyen házat mennyibe kerül végig fűteni télen. Ha érdekli, hogy konkrétan mennyibe kerül klímával télen fűteni, akkor kattintson tovább az inverteres klíma fogyasztása cikkünkre!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás