menü

Megéri klímával fűteni?

Megéri klímával fűteni? Erre oldalunkon válaszolunk. Viszont, mindenképpen érdemes kérnie szakembereink segítségét, akik 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, segítenek ebben. Továbbá, vállalják egész Pest megyében klímák teljeskörű munkálatait.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Megéri klímával fűteni? Megéri klímával fűteni?

Megéri klímával fűteni?

Megéri klímával fűteni? Gyakran halljuk ezt a kérdést és szeretnénk is rá válaszolni, ezért erről lejjebb részletesebben is olvashat, illetve szakembereink örömmel fogadják megkeresését elérhetőségeink bármelyikén és válaszolnak minden kérdésére. Továbbá, cégünk profi klímaszerelői örömmel vállalják klímák teljeskörű munkálatait, köztük a beszerelést is, nem csak Budapesten, hanem Pest megye bármely településén egyaránt.

Minden klíma beszerelése előtt, lehetőség van egy ingyenes helyszíni konzultációra, mely során szakembereink felmérik az épület adottságait és átbeszélnek Önnel minden fontos dolgot, köztük azt, hogy milyen klímát lenne érdemes beszereltetni. Kollégáink márkától- illetve típustól függetlenül dolgoznak, ennél fogva nem fogják a legdrágább márka legdrágább készülékét Önre erőltetni. Viszont, a készülék kiválasztásánál, mindenképpen érdemes figyelembe vennie szerelőink tanácsát.

Majd, ha mindenben megtudtak állapodni, munkatársaink beszerzik a készüléket és egy Önnek is alkalmas időpontban beszerelik azt. Klímaszerelő szakembereink precízen és megbízhatóan, rövid határidővel dolgoznak, így akár már egy héten belül élvezheti az új készüléket. Munkatársaink minden munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak, mindezeken felül pedig, ha mi végezzük a beszerelést, az első tisztítást ajándékba adjuk.

Arra a kérdésre pedig, hogy „Megéri klímával fűteni?” az a válaszunk, hogy attól függ, hogy pontosan mekkora épületet szeretnénk vele fűteni, hiszen igaz, hogy a jelenlegi árak mellett az áram olcsóbb, mint például a gáz, de nem minden esetben képes olcsóbban felfűteni a klímaberendezés egy házat. Ezért, erről mindenképpen érdeklődjön elérhetőségeink egyikén és kérje szakembereink segítségét. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Megéri klímával fűteni?

Az inverteres klíma előnyei télen

Fűteni az inverteres klímákkal lehet, azonban nem feltétlenül való ez mindenkinek. A közhiedelemmel ellentétben ez nem kerül egy vagyonba, ha jól van megválasztva a klíma, akkor bizony igazán költséghatékony tud lenni. Régebben mindenhol on/off klímák voltak. Ezekkel azonban nem lehetett fűteni úgy, ahogy az inverteresekkel lehet. Az on/off klímák maximum kiegészítésnek voltak jók, viszont a mínuszokban már egyáltalán nem állták meg a helyüket. 

Ezzel szemben az inverteres klímák akár mínusz húsz fokban is jól tudnak működni. Az inverteres klímáknak nagy előnye, hogy nem a padló közelében foglalnak helyet. Mivel a plafon közelében van, így szabadon tudjuk rendezni a bútorainkat, nincs ott radiátor, amely útban lenne. Azonban, ha nem tervezzük az egész fűtési rendszert lecserélni, akkor kiegészítő fűtésnek is tökéletes.

Sokszor a tavaszok időnként hűvösek, és sokszor az ősz túl sok viharos napot tartogat. Ilyenkor pár órára jó felkapcsolni a klímát.Az egyik legnagyobb előnye, hogy biztonságos. Nincs esély arra, hogy a klíma miatt leégjen az otthonunk vagy arra, hogy mérgezést kapjunk. Biztonságban van a klíma mellett otthonunk is, magunk is és családtagjaink is. Ez a legnagyobb előny a gázfűtéssel szemben.

Előnye még továbbá az ára is. A gáz fűtéssel ellentétben itt egy készülék nem feltétlenül kerül háromszázezer forintba, hanem akár ennek a harmada is lehet. Ha Ön elsődlegesen a hűtése miatt szeretne klímát, akkor is érdemes fűtő klímát vásárolni, hiszen így többet nincs szüksége a különböző olajradiátorokra, vagy a melegítő ventilátorokra (amelyek ráadásul sokat is fogyasztanak).

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!
Lecserélhető az egész fűtési rendszer klímára?
Megéri klímával fűteni?

Lecserélhető az egész fűtési rendszer klímára?

Igen, lecserélhető. Sőt, sok esetben ajánlott is. Az elektromos áramról azt tartják, hogy egyáltalán nem jó vele fűteni. Akik ezt mondják, azok mind a nagy villanykályhákra vagy az olajradiátorokra gondolnak. Azokat a készülékeket üzemeltetni valóban rendkívül költséges, de a mai klímákra ez már nem vonatkozik. A legtöbb mai klíma A, A+, A++, A+++ energia besorolásban kapható. Épp ezért nem is kerül már sokba a klíma használata.

Ha szeretne megszabadulni a gázfűtéstől, akkor válassza a klímát! Mivel minden helyzet más és más, épp ezért szükség van arra, hogy felkeressen minket és személyesen megbeszéljünk minden részletet, egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, melyet Pest megye bármely településén igénybe vehet. Kérje szakembereink segítségét, akik vállalják a készülék beszerzését és beszerelését szintúgy, illetve segítenek megfelelő készüléket választani.

Mennyibe kerül klímával fűteni?

Erről már írtunk egy hosszabb összegzést. Abban az írásban konkrétan levezettük, hogy milyen készülékkel, milyen házat, mennyibe kerül végig fűteni télen. Ha érdekli, hogy konkrétan mennyibe kerül klímával télen fűteni, akkor kattintson tovább az inverteres klíma fogyasztása cikkünkre!

Ugyanakkor, minket is felkereshet elérhetőségeink bármelyikén, főleg, hogyha nem szeret órákig olvasni vagy nem egészen érti a leírtakat. Cégünk kiváló szakemberei örömmel fogadják megkeresését elérhetőségeink bármelyikén és igyekeznek minden kérédésére válaszolni. Mindazonáltal, a klímával való fűtés havi összege attól is függ, hogy milyen készülékkel rendelkezünk és azt mekkora, milyen elrendezésű épületben, házban, szobában használjuk. 

Mennyibe kerül klímával fűteni?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás