menü

Klímaszerelés garanciával

Klímaszerelés garanciával, kedvező áron, akár egy héten belül, egész Pest megye területén. Profi szakembereink 20 év tapasztalattal dolgoznak, precízen és megbízhatóan, márkától- és típustól függetlenül. Az első tisztítás ajándék.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés garanciával Klímaszerelés garanciával

Klímaszerelés garanciával

Márka- és típusfüggetlen klímaszerelés garanciával, kedvező áron, profi szakemberek által, akár egy héten belül. Vállalkozásunk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, vállalják klímák beszerelését nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. Minden klímaszerelést ingyenes helyszíni konzultációval kezdenek szerelőink, ahol felmérik az épület adottságait és megbeszélik Önnel, hogy mit is szeretne pontosan.

Erre azét van szükség, mert ezen információk alapján, szakembereink tudnak segíteni a megfelelő készülék kiválasztásában. Ha nem talál megfelelő klímakészüléket magának, mi is tudunk ajánlani Önnek, kiváló ár/érték arányban, akár 10 év gyártói garanciával is. Ha sikerült készüléket választani, kollégáink vállalják annak beszerzését is, majd beszerelését, precízen és megbízhatóan. Hívjon minket még ma és akár már egy héten belül élvezheti új klímáját.

A klímaszerelés garanciával történik nálunk minden esetben, ami azt jelenti, hogy szakembereink az első évben garanciálisan vállalják a készülék javítását, illetve munkájukra mindig számlát adnak. Mindezeken felül pedig, a készülék első tisztítását ajándékba adjuk. Bízza ránk a klíma beszerelését, beszerzését és kérje segítségünket a készülék kiválasztásánál is és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klímaszerelés garanciával

Klímaszerelés garanciával Budapesten és környékén

Minden beszereléshez 1 teljes év garanciát adunk ajándékba. Keressen fel minket, kérjen tőlünk árajánlatot és a beszerelést követően, Ön is élvezheti a garancia előnyeit. A garancia nagyon fontos minden elektronikai készüléknél. Ezek a készülékek nagyon sokba kerülnek, így nyilván az ember nem örül, ha idő előtt tönkre megy. Természetesen maguk a gyártók is adnak garanciát a készülékükre.

Viszont itt kiemelnénk, hogy sok gyártó, csak úgy ad garanciát, ha folyamatosan szervizelve volt a készülék, és szakképzett, hivatásos szerelő látta mindig el. Ha minket kér fel arra, hogy beszereljük a készülékét, akkor mi egy év teljes garanciával ajándékozzuk meg Önt. A garancia részleteiről természetesen személyesen mindent elmondunk, egy személyes konzultáció során az összes információt megosztjuk Önnel.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Garancia, minden általunk végzett munkára.

A garancia egy éve alatt, bármikor hív minket, mi a lehető leghamarabb kiszállunk Önhöz, és hozzálátunk a szereléshez. A kiszállás során nem kérünk el semmilyen összeget, nincsenek felárak és rejtett költségek. Ha többször hív ki minket egy év alatt, akkor sem kell fizetnie semmiért, mivel az egy év alatt mindent ingyenesen csinálunk. A szerelési munkálatok se kerülnek pénzbe, mindent ingyen csinálunk. 

Teljesen mindegy számunkra, hogy kis vagy nagy szerelés, mi mindent megcsinálunk a garancia keretei között. Lehetőségeinkhez képest, mindig az Ön otthonában szereljük meg a készüléket, de ha úgy adódik, akkor elvisszük magunkkal, hogy megtudjuk szerelni. Rendkívül gyorsan dolgozunk, így nem kell attól félnie, hogy hetekig nem lesz klímája. A garanciát a beszerelést követően adjuk át, ahol fel lesz sorolva minden szükséges információ. Ha bővebben szeretne érdeklődni a garanciális beszerelésről, akkor kérjük, hívjon minket telefonon.

Klímaszerelés garanciával

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás