Légkondicionáló javítás

Ha a légkondicionáló már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül hívjon fel minket, hogy segíthessünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A légkondicionálók nem örök életű készülékek. Mint a porszívó, vagy mint a sütő idővel ez is meg tud hibásodni. Ilyenkor képtelen ellátni a funkcióját, vagy nagyon nehezen tudja ellátni, amely felettébb probléma, hogyha odakint tombol a hőség.

Mit lehet ilyenkor tenni? A legfontosabb, hogy megfelelő szakembert kérjen fel a feladatra, ennél fontosabb nincs is. Ha jó szakembert kér fel a feladatra, akkor biztos lehet benne, hogy a készüléke helyre fog jönni. Minden más esetben azonban számolnia kell azzal, hogy kidobott pénz lesz az, amit kifizetett.

Hogyha jó szakembert kér fel, mint amilyenek mi is vagyunk, akkor biztos lehet benne, hogy a készüléke újra tökéletesen fog működni. Ehhez nem kell mást tennie, csak felhívnia minket a weboldalunkon megadott telefonszámon. Hogyha probléma van, akkor a Nozo Klímát keresse fel! Várjuk hívását. Addig is olvassa el összegzésünket, amelyben rávilágítunk, hogy mitől hibásodik meg a klíma, és mit lehet ezzel kezdeni. 

Mitől hibásodik meg a klíma?

Mielőtt még arról beszélnénk, hogy hogyan is nézz ki egy légkondicionálónak a javítása beszéljünk inkább arról, hogy miért mennek tönkre a klímák idő előtt. Fontos megállapítani azt, hogy nem örök életűek ezek a készülékek. Márkától, készüléktől függően, de egy tíz-húsz évet a legtöbb esetben ki kell bírniuk. Na de miért van az, hogy egyes klímák már két-három év után is bemondják az unalmast?

A probléma általában a karbantartás hiányában rejlik. A készülékeket rendszeresen (fél évente) tisztítani kell és átvizsgálni ahhoz, hogy tökéletesen tudjanak működni. Természetesen az is nagyon fontos, hogy hogyan van beszerelve a készülék, és milyen az a készülék. Erről bővebben a következő blokkban tud olvasni. 

A klímák javításával bővebben a klíma javítás weboldalunkon foglalkozunk.

Hogyan tudjuk ezt elkerülni?

Az első és legfontosabb az, hogy amikor beszerelteti a klímáját, akkor figyeljen arra, hogy jó minőségű klímát szereltessen be jó szakemberekkel. Ha ránk bízza ezt a feladatot, akkor a képzeletbeli listáján ezt ki is pipálhatja. Ezek után viszont Önre van bízva a készülék. Mit kell tennie, hogy ne hibásodjon meg? Egyszerű: hívjon ki minket fél évente.

De miért is? Kezdjük a kültéri egységgel. Sok esetben a kültéri egység az utcafronton van, ahol folyamatosan por ülepszik le a készülékre. Ez egy idő után eltömíti a készüléket, amely miatt nem tud megfelelően működni, túlmelegedhet és akár le is állhat. A beltéri egységgel ennél komolyabb bajok is lehetnek. Természetesen itt is fő problémát az jelenti, hogy véglegesen leáll a készülék, azonban előtte még van jó pár probléma. Probléma az, hogy a klíma belseje egy párás, meleg hely, amely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, gombáknak, vírusoknak. Nagyon könnyen megtud bárkit betegíteni, főleg a kisgyerekek, idősek és a háziállatok vannak ennek a veszélynek kitéve. Épp ezért mindenféleképpen fontos, hogy félévente egyszer kihívjon minket, hogy elvégezzük a karbantartást. 

Hogy történik egy légkondicionáló javítása?

Az első lépés az, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. E kapcsolat felvétel során már megpróbáljuk feltárni a problémát az Ön elmondásai alapján, és megbeszélünk egy mindenki számára tökéletes időpontot, amikor is kiszállunk Önhöz.

Ekkor először felmérjük, hogy mi a probléma. Szerencsére a tapasztalatunknak és a rutinunknak ez egy gyors folyamat, van amikor már rénézésből meg mondjuk, hogy hol van a hiba elásva. Ha ez meg van, akkor neki kezdünk a szakszerű szerelésnek. Itt fontos megjegyezni, hogy sokat tud segíteni azzal, hogyha az útban lévő tárgyakat, bútorokat eltolja, vagy lefedi, hogy mi hozzá férjünk a készülékhez, illetve, hogy értéktárgyainak ne essen bántódása. 

Számít a márka?

A márka természetesen számít, mondjuk is, hogy milyen értelemben. Abból a szempontból számít, hogy különböző márkák sokkal jobban megbízhatóak, mint mások. Azonban ez nem annak a mércéje, hogy melyik márka mennyire népszerű, vagy trendi. Ha erre kíváncsi, akkor keressen fel bennünket, mi minden márkát jól ismerünk már.

Olyan szempontból is fontos a márka, hogy a későbbiekben betudunk-e szerezni pótalkatrészeket. Ha valami kevésbé ismert, akár „noname” márkát választ, akkor a későbbiekben meggyűlhet a bajunk, hiszen nem fogunk hozzá találni pótalkatrészt. Ezzel szemben egy népszerű márkánál nincs ilyen probléma. 

Minden készüléket meg lehet javítani?

Nem. Van, amikor már annyira tönkre ment egy készülék, hogy senki nem tud segíteni. Teljesen márkától függetlenül. Az ilyen szituációkat elkerülve kell mindig odafigyelni a klímára, és jól karbantartani az év mindennapján. Kérje segítségünket!

Hasonló oldalak

Légkondicionáló javítás

Légkondicionáló javítás

A légkondicionáló otthonunk egyik nagyon fontos része. Épp ezért elengedhetetlen, hogy tökéletesen működjön. Azonban bármikor történhet egy olyan hiba, amelynek hatására nem tudunk mit tenni, de tönkre megy a készülék. Ilyen esetekben kell minket kihívnia. Mi tökéletesen helyrehozzuk a problémát! Hívjon minket bizalommal!

Légkondicionáló javítás
Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondicionálóknak a tisztítása elképesztően fontos dolog, sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. Súlyos betegségeket lehet megelőzni, hogyha mindig patyolat tiszta a készülék. Ha szeretne erről bővebben érdeklődni, akkor olvassa el összegzésünket!

Légkondicionáló tisztítás
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan

Ha a klíma meghibásodik, akkor minél hamarabb kell meg kell javítani. Mi ezt gyorsan visszük véghez ráadásul megbízhatóan! Az általunk megjavított klímák garantáltan jól fognak működni. Hívjon minket bizalommal!

Klíma javítás gyorsan, megbízhatóan
Légkondicionáló szerelés Budapesten

Légkondicionáló szerelés Budapesten

A légkondicionálónak a beszerelése nagyon komoly feladat. Épp ezért fontos, hogy jó szakembert keressen fel ezzel. Ha elolvassa összegzésünket akkor nem csak azt tudja meg, hogy nálunk milyen egy beszerelés, hanem arra is rájön, hogy mi vagyunk az egyik legjobb választás. Keressen fel minket!

Légkondicionáló szerelés Budapesten
Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Mi mindent összeszedtünk, amit tudni kell a klíma szerelésről. A légkondicionálók fontos és komplex készülékek ezért nem is szerelheti bárki. Minden részletet leírtunk, Önnek csak annyi a dolga, hogy elolvassa. Ha ezzel meg van és úgy gondolja, hogy a készülékére rá fér egy szerelés, akkor keressen fel minket.

Légkondicionáló szerelés
Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

A karbantartás rendkívül fontos, ezt sokszor hangsúlyozzuk. Épp ezért elengedhetetlen, hogy egy évente ne hívjon ki minket legalább kétszer, hogy alaposan szemügyre vegyük a klímáját, és kitisztítsuk. Feltétlenül keressen fel minket, még a tavaszi időszakba, hogy minél hamarabb megejtsük a tisztítást!

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?
Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

A design klímák fantasztikus kiegészítői lehetnek egy modern vagy épp egy rusztikus otthonnak. Minden stílusba beilleszthetőek, legyen Önnek mediterrán vagy country stílusú otthona, esetleg egy tetőtől talpig rózsaszín otthona, biztos, hogy találni fog egy igazán impozáns design klímát. De vajon ezek megfelelnek-e teljesítményben is? Ez kiderül írásunkból!

Design légkondicionáló
Légkondicionáló ár

Légkondicionáló ár

Akik klíma vásárláson gondolkoznak mindig megnézik, hogy mennyibe kerülnek a klímák. Azonban rendkívül széles skálán mozog a klíma ára, épp ezért nagyon nehéz megmondani, hogy vajon melyiket kellene megvenni. Mi most ebben segítünk.

Légkondicionáló ár
Olcsó légkondicionálók

Olcsó légkondicionálók

Az olcsó légkondicionálóknak nagyon vonzó az ára, azonban egyáltalán nem jó dolog olcsón légkondicionálót venni. Ezeknek az okait felsoroljuk írásunkban, majd pedig tanácsot adunk, hogy milyen klímát érdemes vásárolni.

Olcsó légkondicionálók

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463