Légkondicionáló javítás

Ha a légkondicionáló már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül hívjon fel minket, hogy segíthessünk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló javítás Légkondicionáló javítás

A légkondicionálók nem örök életű készülékek. Mint a porszívó, vagy mint a sütő idővel ez is meg tud hibásodni. Ilyenkor képtelen ellátni a funkcióját, vagy nagyon nehezen tudja ellátni, amely felettébb probléma, hogyha odakint tombol a hőség.

Mit lehet ilyenkor tenni? A legfontosabb, hogy megfelelő szakembert kérjen fel a feladatra, ennél fontosabb nincs is. Ha jó szakembert kér fel a feladatra, akkor biztos lehet benne, hogy a készüléke helyre fog jönni. Minden más esetben azonban számolnia kell azzal, hogy kidobott pénz lesz az, amit kifizetett.

Hogyha jó szakembert kér fel, mint amilyenek mi is vagyunk, akkor biztos lehet benne, hogy a készüléke újra tökéletesen fog működni. Ehhez nem kell mást tennie, csak felhívnia minket a weboldalunkon megadott telefonszámon. Hogyha probléma van, akkor a Nozo Klímát keresse fel! Várjuk hívását. Addig is olvassa el összegzésünket, amelyben rávilágítunk, hogy mitől hibásodik meg a klíma, és mit lehet ezzel kezdeni. 

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Mitől hibásodik meg a klíma?

Mielőtt még arról beszélnénk, hogy hogyan is nézz ki egy légkondicionálónak a javítása beszéljünk inkább arról, hogy miért mennek tönkre a klímák idő előtt. Fontos megállapítani azt, hogy nem örök életűek ezek a készülékek. Márkától, készüléktől függően, de egy tíz-húsz évet a legtöbb esetben ki kell bírniuk. Na de miért van az, hogy egyes klímák már két-három év után is bemondják az unalmast?

A probléma általában a karbantartás hiányában rejlik. A készülékeket rendszeresen (fél évente) tisztítani kell és átvizsgálni ahhoz, hogy tökéletesen tudjanak működni. Természetesen az is nagyon fontos, hogy hogyan van beszerelve a készülék, és milyen az a készülék. Erről bővebben a következő blokkban tud olvasni.

A klímák javításával bővebben a klímajavítás cikkünkben foglalkozunk.

Mitől hibásodik meg a klíma?
Hogyan tudjuk a klíma meghibásodását elkerülni?

Hogyan tudjuk a klíma meghibásodását elkerülni?

Az első és legfontosabb az, hogy amikor beszerelteti a klímáját, akkor figyeljen arra, hogy jó minőségű klímát szereltessen be jó szakemberekkel. Ha ránk bízza ezt a feladatot, akkor a képzeletbeli listáján ezt ki is pipálhatja. Ezek után viszont Önre van bízva a készülék. Mit kell tennie, hogy ne hibásodjon meg? Egyszerű: hívjon ki minket fél évente.

De miért is? Kezdjük a kültéri egységgel. Sok esetben a kültéri egység az utcafronton van, ahol folyamatosan por ülepszik le a készülékre. Ez egy idő után eltömíti a készüléket, amely miatt nem tud megfelelően működni, túlmelegedhet és akár le is állhat. A beltéri egységgel ennél komolyabb bajok is lehetnek. Természetesen itt is fő problémát az jelenti, hogy véglegesen leáll a készülék, azonban előtte még van jó pár probléma. Probléma az, hogy a klíma belseje egy párás, meleg hely, amely tökéletes táptalaja a különböző baktériumoknak, gombáknak, vírusoknak. Nagyon könnyen megtud bárkit betegíteni, főleg a kisgyerekek, idősek és a háziállatok vannak ennek a veszélynek kitéve. Épp ezért mindenféleképpen fontos, hogy félévente egyszer kihívjon minket, hogy elvégezzük a karbantartást. 

Hogy történik egy légkondicionáló javítása?

Az első lépés az, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. E kapcsolat felvétel során már megpróbáljuk feltárni a problémát az Ön elmondásai alapján, és megbeszélünk egy mindenki számára tökéletes időpontot, amikor is kiszállunk Önhöz.

Ekkor először felmérjük, hogy mi a probléma. Szerencsére a tapasztalatunknak és a rutinunknak ez egy gyors folyamat, van amikor már rénézésből meg mondjuk, hogy hol van a hiba elásva. Ha ez meg van, akkor neki kezdünk a szakszerű szerelésnek. Itt fontos megjegyezni, hogy sokat tud segíteni azzal, hogyha az útban lévő tárgyakat, bútorokat eltolja, vagy lefedi, hogy mi hozzá férjünk a készülékhez, illetve, hogy értéktárgyainak ne essen bántódása. 

Hogy történik egy légkondicionáló javítása?
Számít a klíma márkája?

Számít a klíma márkája?

A márka természetesen számít, mondjuk is, hogy milyen értelemben. Abból a szempontból számít, hogy különböző márkák sokkal jobban megbízhatóak, mint mások. Azonban ez nem annak a mércéje, hogy melyik márka mennyire népszerű, vagy trendi. Ha erre kíváncsi, akkor keressen fel bennünket, mi minden márkát jól ismerünk már.

Olyan szempontból is fontos a márka, hogy a későbbiekben betudunk-e szerezni pótalkatrészeket. Ha valami kevésbé ismert, akár „noname” márkát választ, akkor a későbbiekben meggyűlhet a bajunk, hiszen nem fogunk hozzá találni pótalkatrészt. Ezzel szemben egy népszerű márkánál nincs ilyen probléma. 

Minden készüléket meg lehet javítani?

Nem. Van, amikor már annyira tönkre ment egy készülék, hogy senki nem tud segíteni. Teljesen márkától függetlenül. Az ilyen szituációkat elkerülve kell mindig odafigyelni a klímára, és jól karbantartani az év mindennapján. Kérje segítségünket!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás