Klíma baktériummentesítés

A klímák fertőtlenítő tisztítása elengedhetetlen ahhoz, hogy a berendezéseket egészségügyi kockázatok nélkül használhassuk és így se magunkat, se családtagjainkat, esetleg munkatársainkat ne tegyük ki egészen komoly megbetegedések kockázatának.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma baktériummentesítés Klíma baktériummentesítés

Klíma baktériummentesítés

A klímák szűrőiben a páratartalom megegyezik otthonunk levegősének nedvességével, ezáltal ez a közeg kiváló táptalajt kínál különféle kórokozóknak és baktériumoknak a megtelepedéséhez.

A szűrőkben azonban nem ártalmatlan baktériumok telepszenek meg, ezek különösen ártalmasak az egészségünkre, hiszen nagyon komoly jellegű felső légúti fertőzéseket okozhatnak, ilyenek például a krónikus tüdőgyulladás, vagy a légiós betegség. Ahhoz, hogy ezeket a káros és veszélyes mikroorganizmusokat maradéktalanul el tudjuk távolítani onnan, szakértő általi fertőtlenítő eljárásra van szükség.

Klíma baktériummentesítés Budapesten és környékén

A klímák fertőtlenítését -éppúgy, mint bármely más, klímát érintő beavatkozást- csak szakember végezheti el. Érdemes az időszakos karbantartással egy időben sort keríteni rá, hiszen ugyanúgy a nyári hónapok beállta előtt ajánlott mindkét folyamat elvégzése. Amennyiben a berendezést télen is használjuk,  akár csak alkalmi jelleggel fűtésre, ezt a folyamatot ősszel meg kell ismételni. Ha olyan környéken élünk, ahol nagyobb a légszennyezettség, ez vonzza magával azt is, hogy esetenként egy hosszú nyár alatt egyszer meg kell ismételni a folyamatot annak érdekében, hogy mind a klíma, mind az egészségünk biztonságban legyen. Hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás