menü

Klíma baktériummentesítés

Klíma baktériummentesítését vállaljuk egész Pest megyében. Rövid határidővel, kedvező áron dolgozunk, kiváló hatékonyságú fertőtlenítőszereket használva. Munkánkra garanciát vállalunk. Márkától- és típustól függetlenül vállaljuk a munkálatokat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma baktériummentesítés Klíma baktériummentesítés

Klíma baktériummentesítés

Klíma baktériummentesítését vállalják vállalkozásunk kiváló szakemberei, akik több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött végzik klímák teljeskörű munkálatait. A klíma baktériummentesítésének fontosságára lejjebb fogunk kitérni. Most szeretnénk megemlíteni, hogy kollégáink márkától- illetve típustó függetlenül vállalják a munkálatokat nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy.

Kiváló klímaszerelő szakembereink csak kiváló minőségű és hatékonyságú fertőtlenítőszerekkel dolgoznak, precízen, megbízhatóan és alaposan, rövid határidővel és igen kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Mivel a klímaberendezésekben könnyen megtelepszenek a különböző baktériumok, így ajánlott évente legalább két alkalommal elvégeztetni a klíma baktériummentesítését, karbantartását.

Igen kedvező a környezet a készülék belsejében ezeknek a kórokozóknak és ha nem figyelünk a rendszeres karbantartásra, ezeket belélegezve könnyen kaphatunk el, akár súlyosabb betegségeket is. Ezt megelőzvén, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, hogy kollégáink mielőbb elvégezhessék a klíma baktériummentesítését, karbantartását. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a {phone} telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma baktériummentesítés

Klíma baktériummentesítés Budapesten és környékén

A klímák szűrőiben a páratartalom megegyezik otthonunk levegőjének nedvességével, ezáltal ez a közeg kiváló táptalajt kínál különféle kórokozóknak és baktériumoknak a megtelepedéséhez. A szűrőkben azonban nem ártalmatlan baktériumok telepszenek meg, ezek különösen ártalmasak az egészségünkre, hiszen nagyon komoly jellegű felső légúti fertőzéseket okozhatnak, ilyen például a krónikus tüdőgyulladás vagy a légiós betegségek. Ahhoz, hogy ezeket a káros és veszélyes mikroorganizmusokat maradéktalanul el tudjuk távolítani onnan, szakember általi fertőtlenítő eljárásra van szükség.

A klímák fertőtlenítését - éppúgy, mint bármely más, klímát érintő beavatkozást - csak szakember végezheti el. Érdemes az időszakos karbantartással egy időben sort keríteni rá, hiszen ugyanúgy a nyári hónapok beállta előtt ajánlott mindkét folyamat elvégzése. Amennyiben a berendezést télen is használjuk,  akár csak alkalmi jelleggel fűtésre, ezt a folyamatot ősszel meg kell ismételni. Ha olyan környéken élünk, ahol nagyobb a légszennyezettség, ez vonzza magával azt is, hogy esetenként egy hosszú nyár alatt egyszer meg kell ismételni a folyamatot annak érdekében, hogy mind a klíma, mind az egészségünk biztonságban legyen. Hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás