menü

Állandó rendelkezésreállás

Állandó rendelkezésreállás, márka- és típusfüggetlen teljeskörű klímaszerelés, garancia, kedvező ár, rövid határidő, profi szakemberek. Cégünket ezek jellemzik a legjobban. Egész Pest megyében állunk rendelkezésére mindenben. Hívjon bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Állandó rendelkezésreállás Állandó rendelkezésreállás

Állandó rendelkezésreállás

Cégükre igaz az állandó rendelkezésreállás, hiszen tudjuk, hogy milyen jól tud esni a forró nyári napokon a hűs levegő, milyen fontos a jól működő klíma és mivel járhat az, ha nincs rendszeresen és időben karbantartva a készülék. Ennél fogva, az év minden munkanapján örömmel állunk rendelkezésére rövid időn beül és vállaljuk klíma készülékek teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, javítás, karbantartás vagy épp leszerelés. Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt számíthat ránk.

Kiváló szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a munkálatokat, melyeket mindig precízen és megbízhatóan, rövid határidővel végeznek, kedvező áron és márkától- illetve típustól függetlenül vállalnak. Minden javítás és karbantartás esetén, csak kiváló minőségű alkatrészekkel, eszközökkel, fertőtlenítő- és tisztítószereket alkalmaznak kollégáink, illetve, új készülék beszerelése esetén, ingyenes helyszíni konzultációval kezdenek.

Ezen alkalmakkor, szerelőink segítenek a megfelelő klíma kiválasztásában és a készüléket is örömmel beszerzik. Önnek csak élveznie kell az új készülék adta lehetőségeket. Szerelőink munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ne feledje! Állandó rendelkezésreállás, márka- és típusfüggetlen teljekörű klímaszerelés, garancia, kedvező ár, rövid határidő, profi szakemberek. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi örömmel segítünk Önnek mindenben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Állandó rendelkezésreállás

Állandó rendelkezésreállás Budapesten és környékén

Haza ért egy forró nap után és abban reménykedett, hogy otthon a hűvös lakás fogadja, de nem így történt? Bent a lakásban még melegebb volt, mint kint? Nem gond, mert mi rövid időn belül megoldjuk. Tudjuk milyen érzés az, amikor az ember belép a lakásába és az első gondolata az, hogy ez Dante pokla. Ilyenkor persze az ember kétségbe esetten hívja a szerelőket, akik általában nem veszik fel vagy nem érnek rá. Sok embernél nem várhat napokat a klíma szerelése, főleg azoknál nem, ahol kisgyermek van vagy háziállat, esetleg tartós beteg.

Ha gyors segítség kell, akkor hívjon minket. Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, amikor nem megy a klíma. Szinte megmozdulni se lehet a lakásban, mert minden lépéssel csak rosszabb. Ilyenkor jövünk mi, akik megjavítják klíma készülékét, szinte azonnal. Cégpolitikánkba bele tartozik az, hogy a sürgős eseteket mindig előre vesszük. Velünk nem kell napokat, ne adj isten heteket várnia, hanem lehetőségeinkhez mérten, szinte azonnal kiszállunk és megjavítjuk a klímáját. 

Attól sem kell félnie, hogy ez egy vagyonba fog kerülni. Sok cég extra költséget, felárat számol fel azoknak, akikhez SOS-ben kell kiszállni. Viszont, mi pontosan tudjuk, hogy az ilyen helyzetek váratlanul jönnek és senki nem szeretné, hogy súlyos összegeket kelljen kifizetnie. Nekünk az áraink teljesen normálisak, még ilyen esetekben is. Az áraink alapjáraton is rendkívül kedvezőek, mindenki számára elérhetőek.

Fontos megjegyeznünk, hogy bár mindig arra törekszünk, hogy minél hamarabb kiérjünk, nekünk is vannak korlátjaink. Mindig előre jelezzük ügyfeleink felé, hogyha például a közlekedés miatt nem tudunk a megadott időben ott lenni. Ha gyors segítségre van szüksége, akkor hívjon minket, mivel mi mindig rendelkezésre állunk. Azonnal megjavítjuk légkondicionáló készülékét, hogy Önnek ne kelljen nélkülöznie.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!
Klímaszerelés - állandó rendelkezésreállás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás