Állandó rendelkezésreállás

Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen amikor elromlik a klíma, és otthon vagyunk a forróságban. Éppen ezért mi mindig a rendelkezésére állunk, és azonnal elindulunk, ha gond adódik a légkondicionáló berendezésével. Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Haza ért egy forró nap után, és abban reménykedett, hogy otthon a hűvös lakás fogadja, de nem így történt? Bent a lakásban még melegebb volt, mint kint?

Nem gond, mert mi rövid időn belül megoldjuk. Tudjuk milyen érzés az, amikor az ember belép a lakásába, és az első gondolata az, hogy ez Dante pokla. Ilyenkor persze az ember kétségbe esetten hívja a szerelőket, akik általában nem veszik fel, vagy nem érnek rá. Sok embernél nem várhat napokat a klíma szerelése, főleg azoknál nem, ahol kisgyermek van, vagy háziállat, esetleg tartós beteg.

Ha gyors segítség kell, akkor hívjon minket. Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, amikor nem megy a klíma. Szinte megmozdulni se lehet a lakásban, mert minden lépéssel csak rosszabb. Ilyenkor jövünk mi, akik megjavítják klíma készülékét, szinte azonnal.

Cégpolitikánkba bele tartozik az, hogy a sürgős eseteket mindig előre vesszük. Velünk nem kell napokat, ne adj isten heteket várnia, hanem lehetőségeinkhez mérten szinte azonnal kiszállunk, és megjavítjuk a klímáját. Attól sem kell félnie, hogy ez egy vagyonba fog kerülni. Sok cég extra költséget, felárat számol fel azoknak, akikhez SOS-ben kell kiszállni. De mi pontosan tudjuk, hogy az ilyen helyzetek váratlanul jönnek, és senki nem szeretné, hogy súlyos összegeket kelljen kifizetnie. Nekünk az áraink teljesen normálisak, még ilyen esetekben is. Az áraink alapjáraton is rendkívül kedvezőek, mindenki számára elérhetőek.

A gyors segítség csak egy telefonnyira van.

Fontos megjegyeznünk, hogy bár mindig azon törekszünk, hogy minél hamarabb kiérjünk, nekünk is vannak korlátjaink. Mindig előre jelezzük ügyfeleink felé, hogy ha például a közlekedés miatt nem tudunk a megadott időben ott lenni.

Ha gyors segítségre van szüksége, akkor hívjon minket, mivel mi mindig rendelkezésre állunk. Azonnal megjavítjuk légkondicionáló készülékét, hogy Önnek ne kelljen nélkülöznie.

Hasonló oldalak

Állandó rendelkezésreállás

Állandó rendelkezésreállás

Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen amikor elromlik a klíma, és otthon vagyunk a forróságban. Éppen ezért mi mindig a rendelkezésére állunk, és azonnal elindulunk, ha gond adódik a légkondicionáló berendezésével. Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Állandó rendelkezésreállás

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463