Állandó rendelkezésreállás

Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen amikor elromlik a klíma, és otthon vagyunk a forróságban. Éppen ezért mi mindig a rendelkezésére állunk, és azonnal elindulunk, ha gond adódik a légkondicionáló berendezésével. Hívjon minket, és segítünk Önnek!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Állandó rendelkezésreállás Állandó rendelkezésreállás

Haza ért egy forró nap után, és abban reménykedett, hogy otthon a hűvös lakás fogadja, de nem így történt? Bent a lakásban még melegebb volt, mint kint?

Nem gond, mert mi rövid időn belül megoldjuk. Tudjuk milyen érzés az, amikor az ember belép a lakásába, és az első gondolata az, hogy ez Dante pokla. Ilyenkor persze az ember kétségbe esetten hívja a szerelőket, akik általában nem veszik fel, vagy nem érnek rá. Sok embernél nem várhat napokat a klíma szerelése, főleg azoknál nem, ahol kisgyermek van, vagy háziállat, esetleg tartós beteg.

Ha gyors segítség kell, akkor hívjon minket. Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, amikor nem megy a klíma. Szinte megmozdulni se lehet a lakásban, mert minden lépéssel csak rosszabb. Ilyenkor jövünk mi, akik megjavítják klíma készülékét, szinte azonnal.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Cégpolitikánkba bele tartozik az, hogy a sürgős eseteket mindig előre vesszük. Velünk nem kell napokat, ne adj isten heteket várnia, hanem lehetőségeinkhez mérten szinte azonnal kiszállunk, és megjavítjuk a klímáját. Attól sem kell félnie, hogy ez egy vagyonba fog kerülni. Sok cég extra költséget, felárat számol fel azoknak, akikhez SOS-ben kell kiszállni. De mi pontosan tudjuk, hogy az ilyen helyzetek váratlanul jönnek, és senki nem szeretné, hogy súlyos összegeket kelljen kifizetnie. Nekünk az áraink teljesen normálisak, még ilyen esetekben is. Az áraink alapjáraton is rendkívül kedvezőek, mindenki számára elérhetőek.

A gyors segítség csak egy telefonnyira van

Fontos megjegyeznünk, hogy bár mindig azon törekszünk, hogy minél hamarabb kiérjünk, nekünk is vannak korlátjaink. Mindig előre jelezzük ügyfeleink felé, hogy ha például a közlekedés miatt nem tudunk a megadott időben ott lenni.

Ha gyors segítségre van szüksége, akkor hívjon minket, mivel mi mindig rendelkezésre állunk. Azonnal megjavítjuk légkondicionáló készülékét, hogy Önnek ne kelljen nélkülöznie.

Klímaszerelés - állandó rendelkezésreállás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés