Klíma javítás gyorsan és megbízhatóan

Ha gyors és tökéletes munkát szeretne látni akkor minket hívjon! Évtizedes tapasztalatunk van már a klímaszerelésben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás gyorsan és megbízhatóan Klíma javítás gyorsan és megbízhatóan

Ha a klímája meghibásodott, akkor minél gyorsabban kell szerelőt hívni. Ez evidens. Azonban nem mindegy, hogy milyen klímaszerelőt hív ki. Mi már régóta benne vagyunk a szakmában, így a legjobb, hogyha minket hív ki. Tapasztalatunk, szaktudásunk, felszereltségünk meg van ahhoz, hogy tökéletes munkát végezzünk el. Keressen minket bizalommal!

Mikor kell klímaszerelőt hívni?

Nagyon sokszor azzal van a legnagyobb probléma, hogy az emberek nem veszik elég komolyan a meghibásodást. Szerelőt nem csak akkor kell hívni, amikor a készülék már egyáltalán nem kapcsol be – bár ilyenkor már tényleg ki kell hívni. Ha bármilyen szokatlant vesz észre készülékén, akkor jobb, hogyha kihív minket.

Hogy mire gondolunk? Ha fura szag jön a készülékből akkor biztos lehet benne, hogy nem fog holnapra eltűnni. Valószínű, hogy a klíma belsejében elkezdett valami erjedni, amely ilyen szörnyű szagot áraszt. Ez nem fog elmúlni csak akkor, hogyha egy szakember egy speciális szerrel alaposan kitakarítja. 

Hibát érzékelt? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekes hangja van...

Vannak továbbá olyan problémák is amikor a készülék fura hangokat ad ki. Ha búg, ha zúg, ha morajlik, akkor jobb kikapcsolni, mivel nem lehet tudni, hogy mi okozza a fura hangot. Sok esetben, hogyha továbbra is működik a készülék akkor sokkal több alkatrész is tönkre mehet, amely drágítani fogja a javítást.

Summa summarum: ha bármilyen működéssel kapcsolatos szokatlan dolgot vesz észre, akkor hívjon fel minket. Jobb félni, mint megijedni, lehet hogy egy nagyon egyszerű dologról van szó, és a telefonba is tudunk Önnek útmutatást adni, azonban van olyan, amikor ez nem így van és komoly a baj.

Klíma javítással kapcsolatban a klíma javítás weboldalunkon tudhat meg több indormációt.

Mikor kell klímaszerelőt hívni?
Mi történik a klímajavítás alatt?

Mi történik a klímajavítás alatt?

Az első lépés az, hogy felhív minket és elmondja a problémáját. Mi ilyenkor már általában tudni szoktuk, hogy mi áll a háttérben. Amint kiérkeztünk Önhöz egyből neki is kezdünk a szerelésnek. Először felmérjük a terepet, azaz megnézzük, hogy mi okozza a meghibásodást. Ha megtaláltuk a probléma forrását akkor neki is kezdünk a javításnak.

Ennek az ideje rendkívül változó. Van, amikor pár perc alatt kész vagyunk, vagy akár maximum egy óra és van amikor órákig is eltarthat. Természetesen mindent folyamatosan fogunk Önnel közölni, így nem maradnak Önben kétségek.

A szerelés végeztével elmondjuk az esetleges útmutatásokat, majd távozunk. Ilyen egyszerű nálunk egy klímajavítás. 

Minden klímát meg lehet javítani a helyszínen?

Természetesen mindig törekszünk erre, és 99%-ban meg is javítható minden a helyszínen. Fontos, hogy ha gyors eredményt szeretne, akkor feltétlenül pakoljon el mindent a beltéri és a kültéri egység útjából, mivel így ezzel már nem kell majd húzni az időt, és minden gyorsan meg lesz.

Minden klímajavítás sikeres? Számít a márka?

A márka egyáltalán nem számít, mi egy teljesen márkafüggetlen cég vagyunk, minden készülékkel foglalkozunk. Azonban márka tekintetében fontos megjegyezni, hogy ha ismeretlen márkáról van szó, akkor nagyon nehéz lesz hozzá megfelelő alkatrészt találni. A klímavásárlásánál ezért is jobb ismertebb márkát választani, amelyet tíz év múlva is ellehet majd érni.

A márkásabb készülékek is ugyanúgy megtudnak hibásodni, mint a kevésbé márkás készülékek, sajnos az idő és az esetleges rossz használat minden készüléket kikezd. Ha bármilyen problémája van a készülékével, akkor feltétlenül minket keressen fel!

Minden klímajavítás sikeres? Számít a márka?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás