menü

Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás kedvező áron, profi szakemberek által, kiváló hatóanyagú tisztítószerekkel, Pest megye minden településén. Profi szakembereink egész évben vállalják a munkálatokat, garanciálisan, márkától függetlenül. Hívjon bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló tisztítás Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

Vállalkozásunk kiváló szakemberei örömmel vállalják légkondicionáló tisztítását, karbantartását Budapest összes kerületében és Pest megye minden további településén szintúgy. Profi munkatársaink márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a munkálatokat, melyeket precízen és megbízhatóan, csak kiváló minőségű és hatanyagú tisztító- és fertőtlenítőszerekkel végeznek, rövid határidővel és kedvező áron.

A légkondicionáló tisztítását, karbantartását célszerű évente legalább két alkalommal elvégeztetni, mert a készülékben megtelepedett baktériumok, gombák és különböző mikroorganizmusok a levegőbe jutva, hosszútávon egészségkárosítók lehetnek és súlyos betegségeket okozhatnak. Amennyiben odafigyelünk a rendszeres karbantartásra, akkor ezek könnyedén elkerülhetők, illetve a készülék élettartama is növelhető ezáltal.

Továbbá, a légkondicionáló meghibásodását is elkerülhetjük ezáltal. Amennyiben velünk szereltette be készülékét, az első légkondicionáló tisztítás ingyenes, illetve szakembereink minden munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Bízza ránk a légkondicionáló tisztítását, karbantartását és mi akár már a mai nap folyamán készséggel állunk rendelkezésére. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését, elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Légkondicionáló tisztítás

Miért kell kitisztítani a légkondit?

Az internetet böngészve rengeteg fórumon olvashatunk értetlenkedő kérdéseket, hogy ugyan miért kell a légkondit kitisztítani? Biztos ez is csak egy lehúzás a szerelők részéről. Nos, ez nem így van. Mondjuk is, hogy miért. A betegségek és a szennyeződések miatt. Kezdjük a betegségekkel. A klíma beltéri egységében különböző baktériumok, vírusok, gombák képesek megtelepedni és szaporodni. 

Hogyan lehetséges ez? A beltéri egységnek a belseje egy nedves, nyirkos környezet, amely ráadásul kellemes meleg, így tökéletes táptalaja a kórokozóknak. A megtelepedést követően pedig, rohamtempóban elkezdenek szaporodni. Ahogy szaporodnak, természetesen a klíma levegő forgatása miatt kijutnak és így belekerülnek a lakás levegőjébe. Amit mi naponta akár tizennégy órán keresztül beszívhatunk.

Az egyik leggyakoribb betegség, amelyet elkaphatunk az a Legionellosis. Tudni kell róla, hogy valós tüneteket csak akkor mutat, hogyha társul hozzá más betegség is, mint például dohányzás, idült tüdőbetegség, immunhiányos állapot, cukorbetegség, krónikus vesebetegség. A lappangási idő 2-10 nap, majd ezt követően influenzához hasonló tünetek jelentkeznek, mint fejfájás, láz, köhögés, mellkas és izomfájdalom stb. 

Ezt követően, ha nincs kezelve, akkor a kórokozó eljut a májba, belekbe, szívbe és különböző gyulladásos megbetegedéseket okoz. A másik gyakori fertőzés a szisztémás gombafertőzés. Itt legtöbbször több gombafaj okozza együtt a megbetegedést és itt is a célcsoport a legyengült szervezet. Amint bejutnak a légutakban a gombák, egyből tüdőgyulladást és más légúti megbetegedést okozhatnak. Ha ez nincs rendesen kezelve, akkor a gomba tovább terjed és akár agyhártyagyulladást is okozhat, de a szívet is megtámadhatja.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!
Miért kell kitisztítani a légkondit?
Ugyanez történik a kültéri egységgel is?

Ugyanez történik a kültéri egységgel is?

Szerencsére nem. Ott más a „klíma”, nincsenek meg az adottságok, a jó környezet a baktériumoknak, gombáknak, vírusoknak, így ott ki sem tudnak alakulni ehhez hasonló szennyeződések. Itt másfajta szennyeződésről beszélgetünk. A kültéri egység, mivel a kültéren van, ezért rengeteg kosznak, pornak van kitéve. 

Az autók már reggel felverik az összes port az utcában, így az utcafronton lévő egységek magukba szívják a port. Ha túl sok por, ha túl sok szennyeződés kerül a rendszerbe és telepedik meg benne, akkor az rendkívül nagy befolyással van a készülékre. A por megnehezíti a levegő áramlását, így a készülék elkezd majd túlteljesíteni, aminek az a vége, hogy tönkre megy a készülék.

Hogyan védekezhetek ezek ellen?

Gondoljuk, hogy már senkit nem kell meggyőzni arról, hogy a klíma tisztítása fontos. Ilyenkor mindig mindenkit elfog a rémület, hogy vajon az ő klímája milyen állapotban van és mit tehetne annak érdekében, hogy se betegség, se meghibásodás ne történjen meg. A válasz egyszerű: félévente ki kell takarítani. 

A takarítás általában egy speciális fertőtlenítőszerrel történik, illetve egy magasnyomáson kifújt sűrített levegővel, így mind a beltéri, mind a kültéri egységet tökéletesen tisztává tudjuk varázsolni. Fél év alatt nem keletkezik annyi kórokozó és nem is ül le annyi por, hogy gond legyen, így az ideális egy évben kétszer tisztítani. 

Hogyan védekezhetek ezek ellen?
Én is kitisztíthatom a klímát?

Én is kitisztíthatom a klímát?

Ma már bárki számára elérhetőek a különböző fertőtlenítőszerek, így igazából bárki neki foghat. Viszont mi ezt nem feltétlenül ajánljuk. Egy szakember, mint például mi, már elképesztően sokszor végzett el takarítást. A tisztításnál nagyon fontos az alaposság, mivel tudjuk, hogy ilyenkor az egészségünkért és a készülékért dolgozunk. Viszont az az ember, aki még nem csinált ilyet, nem biztos, hogy tudja, hogy milyen az alapos munka. 

Épp ezért mi azt ajánljuk, hogy keressen fel miket a tisztítással kapcsolatban és kérje szakembereink segítségét, akik Pest megye minden településén állnak rendelkezésére, rövid időn belül. Minden klíma tisztítását, karbantartását vállalják márkától- és típustól függetlenül szintén. Precízen, megbízhatóan és kedvező áron dolgozunk. Keressen minket bizalommal.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás