menü

A légkondicionáló áramfogyasztása

A légkondicionáló áramfogyasztása részben attól függ, hogy mekkora teljesítményű készüléket választunk, de erről oldalunkon részletesebben olvashat vagy kérje szakembereink segítségét, akik egész Pest megyében állnak rendelkezésére mindenben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
A légkondicionáló áramfogyasztása A légkondicionáló áramfogyasztása

A légkondicionáló áramfogyasztása

A légkondicionáló áramfogyasztása részben attól függ, hogy mekkora teljesítményű készüléket választunk és az csatlakozik-e napelemhez vagy sem, de erre részletesebben is kitérünk oldalunkon, csak lejjebb kell görgetnie. Előtte azonban szeretnénk megemlíteni, hogy cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják klímák teljeskörű munkálatait (javítás, karbantartás, beszerelés, leszerelés stb).

Kollégáink ismerik a Magyarországon klímakészüléket forgalmazó össze gyártó termékeit és dolgoznak is velük, melynek köszönhetően, fognak tudni megfelelő készüléket ajánlani Önnek, illetve megfogják tudni mondani, hogy a légkondicionáló áramfogyasztása körülbelül mekkora értéken fog mozogni. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy felkeres minket elérhetőségeink egyikén és kér egy időpontot, amikor kollégáink kimehetnek egy ingyenes helyszíni konzultációra.

Felmérik az épület adottságait és átbeszélnek Önnel minden fontos részletet, majd ajánlanak megfelelő ár/érték arányban klímát Önnek. Ha megvan a készülék, akkor tudnak kalkulálni az áramfogyasztást illetően és ha Önnek minden megfelel, akkor szakembereink beszerzik a készüléket majd beszerelik azt. Precízen és megbízhatóan, rövid határidővel, kedvező áron dolgoznak munkatársaink, ne csak Budapesten, hanem Pest megy minden településén egyaránt.

Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha a légkondicionáló áramfogyasztása érdekli, akkor görgessen lejjebb vagy keressen minket bizalommal és igyekszünk minden kérdésére válaszolni. Bízza profi szakembereinkre a munkálatokat és a klíma beszerelése mellé, az első tisztítást ajándékba adjuk. Továbbá, kollégáink megmutatnak minden fontos tudnivalót a készülékkel kapcsolatban. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
A légkondicionáló áramfogyasztása

Kedvező légkondicionáló áramfogyasztás

A légkondicionálók áramfogyasztása egy rendkívül nehéz kérdés. Sokan egyből rávágják, hogy biztosan drága, nem éri meg. Azonban ez egyáltalán nincs így. A mai készülékek már egyáltalán nem fogyasztanak annyit, mint amennyire a legtöbben gondolnának. Sőt, minél jobb készüléket vásárol, valószínűleg annál kevesebb lesz a villanyszámla a jövőhónapban.De mégis hogy lehet ez? Ma már annyira nem újdonság, hogy minden iparág ráállt arra, hogy környezetbarátabb, alacsonyabb fogyasztású termékeket gyártson. 

Ezt láthatja a hűtőnél, a mosógépnél, mindenhol ott ékeskedik az A+++, meg az egyéb jelzések, hogy ezek bizony már keveset fogyasztanak. Sok készüléken van ECO vagy csendes mód, amely kifejezetten alacsony fogyasztáson dolgozik. Ez környezetvédelmi szempontból rendkívül fontos, örül is neki mindenki, de annak talán még jobban, hogy így meglehetősen kevesebbet fog fogyasztani a készülék. Sokan, akik megnézik a fogyasztást a klímákon, elképednek és nem értik, hogy mi és hogy van. Mi most nekik segítünk egy kis útmutatóval.

Klíma karbantartást szeretne? Kérjen ajánlatot!

A hűtő-fűtő teljesítmény nem azonos a villamos fogyasztással!

Amikor azt látja, hogy egy klímára rá van írva, hogy 3,5 kW az azt jelenti, hogy nem fogyaszt 3,5 KW-ot óránként. Hogy mi? – kérdezik ezt sokszor. Általánosságban elmondható, hogy a felvett villamos teljesítmény (W) mindig kevesebb, mint a névleges fűtő-hűtő teljesítmény. Sok kutatás bizonyította már, hogy a légkondicionálók ma már nagyjából annyit fogyasztanak, mint egy porszívó. Erről Ön is megbizonyosodhat, hogyha vásárol egy digitális háztartási fogyasztásmérőt. 

Biztosíthatjuk, hogy meglepő lesz az eredmény. Nézzünk egy példát. Vegyünk példának egy 2,6 kW-os inverteres klímát. Ennek a készüléknek a hűtőteljesítménye 2,6 kW, azonban a teljesítményfelvétel hűtésben csak 870W. A klímáknak a fogyasztását ugyan elnagyoltan, de kilehet számolni, azonban ahelyett, hogy különböző egyenletekben pakolgatja a számokat, egyszerűbb, hogy ha megkérdez minket. Mi helyből válaszolni fogunk Önnek.

A hűtő-fűtő teljesítmény nem azonos a villamos fogyasztással!
Mitől függ a klíma áramfogyasztása?

Mitől függ a klíma áramfogyasztása?

Ha belegondolunk, minden fűtési és hűtési eszköznél számít, hogy milyenek a körülmények. Ha van egy konvektoros házunk, de nincs rendesen hőszigetelve az otthon, az ablakok szelelnek, akkor biztos, hogy rengeteget fogunk fizetni majd az elszámolásnál, hiszen nagyon sok gáz kellhet ahhoz, hogy egy kellemes húsz fok legyen az otthonunkban. Ez fordítva is igaz, ha jól van szigetelve a ház, akkor szinte alig kell fűteni. A klímánál pont ugyanez a helyzet. Ha jó a szigetelés, akkor keveset fog fogyasztani a készülék. 

Viszont, nem csak ez számít. Számít még az, hogy inverteres vagy nem inverteres klímáról beszélünk-e. Számít az, hogy milyen minőségű a klíma. Sajnos a klímáknál nagyon sok esetben számít az ár, de nem a legdrágább a legjobb, ezt ne feledje. Az egyik legeslegfontosabb, hogy rendszeresen karban van-e tartva a készülék. Ha nincs, akkor a meghibásodás előtt valószínű, hogy rendkívül sokat fog fogyasztani. Illetve kismértékben az is számít, hogy van-e hőtermelő eszköz az adott helyiségbe (például a régi típusú villanysütők ontják magukból a meleget).

Honnan tudhatjuk, hogy „mekkora” klímára van szükségünk?

Erre a kérdésre hosszú lenne válaszolni, azonban van egy nagyon jó „trükk”, amellyel meg lehet saccolni a teljesítményt. Tíz négyzetméterre kell számolnunk egy kilowattot, amely azt jelenti, hogy például egy harminchat négyzeteres lakásnál bőven elég egy 3,5 kW-os készülék. Azonban rengeteg minden módosíthatja ezt az egyszerű állítást. Épp ezért mi mindig azt javasoljuk, hogy először keressen fel minket, utána nézze csak ki a készüléket. Mi pontosan megtudjuk Önnek határozni, hogy mekkora klímára van szüksége.

Hiszen, cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klímák teljeskörű munkálatait. Ismerik a Magyarországon megtalálható összes klímaforgalmazó cég készülékeit, ennek köszönhetően, könnyedén fognak tudni segíteni abban, hogy milyen készülék lenne az Ön számára legideálisabb, Keressen minket bizalommal.

Honnan tudhatjuk, hogy „mekkora” klímára van szükségünk?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás