menü

Milyen klímát vegyek?

Milyen klímát vegyek? Erre szakembereink tudnak pontos választ adni, hiszen sok mindentől függ. Keressen minket bizalommal és segítünk készüléket választani és vállaljuk a teljeskörű munkálatait, egész Pest megyében, garanciálisan, márkától függetlenül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Milyen klímát vegyek? Milyen klímát vegyek?

Milyen klímát vegyek?

Milyen klímát vegyek? Nos ez egy nagyon jó kérdés, ám ahhoz, hogy erre pontos választ adhassunk, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egy Önnek is alkalmas időpontot, amikor kollégáink kimehetnek a helyszínre egy ingyenes konzultációra. Ilyenkor, szakembereink felmérik az épület adottságait, az Ön igényeit és ezen formációk alapján, fognak tudni Önnek megfelelő ár/érték arányban klímakészüléket ajánlani, akár 10 év gyártó garanciával is.

Cégünk szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak klímakészülékekkel márkától- és típustól függetlenül. Ismerik a drágább és olcsóbb, illetve középkategóriájú készülékeket is, melynek köszönhetően, pontosan fogják tudni, hogy Önnek melyik készülék lenne a legmegfelelőbb (ami nem biztos, hogy a legdrágább). Ha megvan, hogy milyen klímát vegyen, akkor szakembereink vállalják a beszerzését a készüléknek, hiszen kevésbé komplikált, ha ezt Ők intézik a különféle jogszabályok miatt, amit elfognak mondani nagy vonalakban.

Ha pedig megvan a készülék, kollégáink befogják szerelni otthonába és az első tisztítást ajándékba adják mellé. Arra a kérdésre tehát, hogy: „Milyen klímát vegyek?” a legegyszerűbben úgy kaphat választ, ha kéri szerelőink segítségét. Precízen és megbízhatóan, rövid határidővel és kedvező áron dolgoznak Pest megye minden településén szintúgy, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Milyen klímát vegyek?

Melyik a megfelelő teljesítményű klíma?

Ez az a kérdés, amelyet a legtöbbször megkapunk és amely a nyár közeledtével folyamatosan csak fokozódik. Azonban mi erre látatlanban nem tudunk válaszolni. Elmondjuk azt is, hogy miért, közben pedig egy átfogó, de egyszerű bemutatást olvashat arról, hogy milyen klímák vannak. Ha klímát szeretne választani, akkor kérje a mi segítségünket! A klímák teljesítménye sokakat megzavar a dobozon. Azonban fontos kiemelni, hogy a ráírt kW nem egyezik meg az elektromos áramfelvétellel. Ezt a témát sokáig lehetne boncolgatni, de mi inkább az egyszerűségre megyünk.

Szerintünk a lényeg az átlagemberek számára az, hogy megtudják határozni, hogy hány négyzetméterre lesz elég a klíma. Alapesetben 10 négyzetméterre 1 kW-ot kell számolni. Ez azt jelenti, hogy egy nagyon átlagos 64 négyzetméteres kettő vagy kettő és fél szobás panellakásra 6,4 kW-os készüléket kell nézni. Azonban ez nem szentírás, ez csak útmutató. Könnyedén túl és alul is lehet mérni a készüléknek a teljesítményét, ha nem nézzük meg a többi szempontot is. Ha jól akar választani, akkor feltétlenül minket keressen fel, mi könnyedén tudunk Önnek készüléket ajánlani. 

Klímavásárlás - Fontossági sorrend és szempontok

Ha felteszi magában a kérdést, hogy mit vár a klímától, akkor biztos, hogy fel tud sorolni rengeteg dolgot. Legyen olcsó, legyen kicsi, legyen szép, legyen halk, jól hűtse le a szobát, lehessen vele télen fűteni, legyen energiatakarékos, ne fogyasszon sokat, lehessen telefonon keresztül az ágyból irányítani, legyen benne időzítő stb. Holnapig lehetne sorolni, hogy mennyi mindent lehet elvárni. Ahogy azt is, hogy mit nem vár el. Ezek mind-mind olyan dolgok, amellyel egy olyan nagy szaktudású szerelő, mint amilyenek mi is vagyunk, kétségkívül  letudja szűkíteni a kört. 

Bár fontos, hogy szép legyen a klíma, azonban, ha ehhez társul egy olyan zajszint, amely megfelel egy mezőgazdasági gépnek akkor az egyáltalán nem jó. Sokak szerint az a jó, hogyha az elejére helyezzük a zajszintet és a fogyasztást, mert így biztos, hogy nem érnek majd minket meglepetések a magas számla, vagy az elviselhetetlen zaj miatt. A legjobb, hogyha összegyűjti a szempontokat, majd ezt egy listába rendezi. Látni fogja, hogy mik a prioritások. Ezzel megtudja gyorsítani a folyamatot, hiszen, ha egy ilyen listát bemutat nekünk, akkor szinte biztos, hogy tudni fogjuk, hogy mi az Ön készüléke. Ha szeretne még a szempontokról bővebben érdeklődni, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Önnek! Ha pedig szeretne még többet tudni a klímákról, akkor olvasson tovább. 

Klímavásárlás - Fontossági sorrend és szempontok
Klíma fűtésre?

Klíma fűtésre?

Manapság már sokak számára egyáltalán nem meglepő, hogy a klímát lehet használni fűtésre is, azonban sokan még mindig csodálkoznak. Igen, lehet. Nem, nem kerül többe, mint más fűtés. Igen, teljes egészében kiváltható vele egy fűtési rendszer. Nézzük a részleteket, miután az első két kérdést tisztáztuk. Ezek a klímák lényegében hasonlítanak azokra a ventilátorokra, amelyek nyáron hűtenek, télen pedig fűtenek. 

Amikor télen átváltjuk a klímát fűtésre, akkor egyszerűen csak felcserélődnek benne a folyamatok. Ennyire egyszerű az egész. Fontos kiemelni, hogy sok esetben gazdaságosabb lehet, mint a meglévő fűtési rendszer, azonban ez nagyon sok komoly utánaszámolást igényel. Mindazonáltal, a legtöbben egyszerűen csak fűtés kiegészítésnek használják, semmi többnek. Ha érdekli Önt a fűtő klíma, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás