Milyen klímát vegyek?

Ez a kérdés mindenkit foglalkoztat, aki végre eldöntötte, hogy klímát szeretne. Olvassa el összegzésünket és minden fontos dolgot megtudhat!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Milyen klímát vegyek? Milyen klímát vegyek?

Ez az a kérdés, amelyet a legtöbbször megkapunk, és amely a nyár közeledtével folyamatosan csak fokozódik. Azonban mi erre látatlanban nem tudunk válaszolni. Elmondjuk azt is, hogy miért, de közben pedig egy átfogó, de egyszerű bemutatást olvashat arról, hogy milyen klímák vannak. Ha klímát szeretne választani, akkor kérje a mi segítségünket!

A megfelelő teljesítményű klíma

A klímák teljesítménye sokakat megzavar a dobozon. Azonban fontos kiemelni, hogy a ráírt kW nem egyezik meg az elektromos áramfelvétellel. Ezt a témát sokáig lehetne boncolgatni, de mi inkább az egyszerűségre megyünk. Szerintünk a lényeg az átlagemberek számára az, hogy megtudják határozni, hogy hány négyzetméterre lesz elég a klíma.

Alapesetben 10 négyzetméterre 1 kW-ot kell számolni. Ez azt jelenti, hogy egy nagyon átlagos 64 négyzetméteres kettő vagy kettő és fél szobás panellakásra 6,4 kW-os készüléket kell nézni. Azonban ez nem szentírás, ez csak útmutató. Könnyedén túl és alul is lehet mérni a készüléknek a teljesítményét, ha nem nézzük meg a többi szempontot is. Ha jól akar választani, akkor feltétlenül minket keressen fel, mi könnyedén tudunk Önnek készüléket ajánlani. 

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Klímavásárlás - Fontossági sorrend és szempontok

Ha felteszi magában a kérdést, hogy mit vár a klímától akkor biztos, hogy fel tud sorolni rengeteg dolgot. Legyen olcsó, legyen kicsi, legyen szép, legyen halk, jól hűtse le a szobát, lehessen vele télen fűteni, legyen energiatakarékos, ne fogyasszon sokat, lehessen telefonon keresztül az ágyból irányítani, legyen benne időzítő, legyen benne... Holnapig lehetne sorolni, hogy mennyi mindent lehet elvárni.

Ahogy azt is, hogy mit nem vár el. Ezek mind-mind olyan dolgok, amellyel egy olyan nagy tudású szerelő, mint amilyenek mi is vagyunk kétségkívül rendkívül letudja szűkíteni a kört. Bár fontos, hogy szép legyen a klíma, azonban, ha ehhez társul egy olyan zajszint, amely megfelel egy mezőgazdaságigépnek akkor az egyáltalán nem jó. Sokak szerint az a jó, hogyha az elejére helyezzük a zajszintet és a fogyasztást, mert így biztos, hogy nem érnek majd minket meglepetések a magas számla, vagy az elviselhetetlen zaj miatt.

A legjobb, hogyha összegyűjti a szempontokat, majd ezt egy listába rendezi. Látni fogja, hogy mik a prioritások. Ezzel megtudja gyorsítani a folyamatot, hiszen, ha egy ilyen listát bemutat nekünk, akkor szinte biztos, hogy fogjuk tudni vágni, hogy mi az Ön készüléke. Ha szeretné meg a szempontokról bővebben érdeklődni, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek! Ha pedig szeretne még többet tudni a klímákról, akkor olvasson tovább. 

Klímavásárlás - Fontossági sorrend és szempontok
Mi az a split klíma?

Mi az a split klíma?

Ha egyszerű akarunk fogalmazni akkor az, amit mindenhol lát. Ez a tipikus egy kültéri egység és egy beltéri egység, amely össze van kötve. Ezt hívjuk mono split klímának, azonban van még a multi split klíma is, amelyre több beltéri egységet lehet beszerelni. Ez azt jelenti, hogy van egy kültéri egységünk, amelyre rákötünk két beltéri egységet (mindenféleképpen kettőt, eggyel nem fog működni). Ez olyan otthonokba jó, ahol például nagyon messze van egymástól két pont, például hosszú lakásokba, vagy emeletes házakban. Mi természetesen split klímákkal foglalkozunk, nagyon jól ismerjük ezeket a készülékeket.

Klíma fűtésre?

Manapság már sokak számára egyáltalán nem meglepő, hogy klímát lehet használni fűtésre azonban sokan még mindig csodálkoznak.

Igen, lehet. Nem, nem kerül többe, mint más fűtés. Igen, teljes egészében kiváltható vele egy fűtési rendszer.

Nézzük a részleteket, miután az első két kérdést tisztáztuk. Ezek a klímák lényegében hasonlítanak azokra a ventilátorokra, amelyek nyáron hűtenek, télen pedig fűtenek. Amikor télen átváltjuk a klímát fűtésre, akkor egyszerűen csak felcserélődnek benne a folyamatok. Ennyire egyszerű az egész.

Fontos kiemelni, hogy sok esetben gazdaságosabb lehet, mint a meglévő fűtési rendszer, azonban ez nagyon sok komoly utána számolást igényel. Azonban a legtöbben egyszerűen csak fűtés kiegészítésnek használják, semmi többnek. Ha érdekli Önt a fűtő klíma, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma fűtésre?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés
Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Klímaszerelés most

Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Kedvező áron vállaljuk a klímák javítását, tisztítását, beszerelését. Szakképzett csapatunk régóta foglalkozik klímákkal, így mindig hatékonyan és gyorsan javítanak. Ne bízza a véletlenre klímáját, hívjon minket és mi megjavítjuk.