Milyen klímát vegyek?

Ez a kérdés mindenkit foglalkoztat, aki végre eldöntötte, hogy klímát szeretne. Olvassa el összegzésünket és minden fontos dolgot megtudhat!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ez az a kérdés, amelyet a legtöbbször megkapunk, és amely a nyár közeledtével folyamatosan csak fokozódik. Azonban mi erre látatlanban nem tudunk válaszolni. Elmondjuk azt is, hogy miért, de közben pedig egy átfogó, de egyszerű bemutatást olvashat arról, hogy milyen klímák vannak. Ha klímát szeretne választani, akkor kérje a mi segítségünket!

A megfelelő teljesítményű klíma

A klímák teljesítménye sokakat megzavar a dobozon. Azonban fontos kiemelni, hogy a ráírt kW nem egyezik meg az elektromos áramfelvétellel. Ezt a témát sokáig lehetne boncolgatni, de mi inkább az egyszerűségre megyünk. Szerintünk a lényeg az átlagemberek számára az, hogy megtudják határozni, hogy hány négyzetméterre lesz elég a klíma.

Alapesetben 10 négyzetméterre 1 kW-ot kell számolni. Ez azt jelenti, hogy egy nagyon átlagos 64 négyzetméteres kettő vagy kettő és fél szobás panellakásra 6,4 kW-os készüléket kell nézni. Azonban ez nem szentírás, ez csak útmutató. Könnyedén túl és alul is lehet mérni a készüléknek a teljesítményét, ha nem nézzük meg a többi szempontot is. Ha jól akar választani, akkor feltétlenül minket keressen fel, mi könnyedén tudunk Önnek készüléket ajánlani. 

Fontossági sorrend és szempontok

Ha felteszi magában a kérdést, hogy mit vár a klímától akkor biztos, hogy fel tud sorolni rengeteg dolgot. Legyen olcsó, legyen kicsi, legyen szép, legyen halk, jól hűtse le a szobát, lehessen vele télen fűteni, legyen energiatakarékos, ne fogyasszon sokat, lehessen telefonon keresztül az ágyból irányítani, legyen benne időzítő, legyen benne... Holnapig lehetne sorolni, hogy mennyi mindent lehet elvárni.

Ahogy azt is, hogy mit nem vár el. Ezek mind-mind olyan dolgok, amellyel egy olyan nagy tudású szerelő, mint amilyenek mi is vagyunk kétségkívül rendkívül letudja szűkíteni a kört. Bár fontos, hogy szép legyen a klíma, azonban, ha ehhez társul egy olyan zajszint, amely megfelel egy mezőgazdaságigépnek akkor az egyáltalán nem jó. Sokak szerint az a jó, hogyha az elejére helyezzük a zajszintet és a fogyasztást, mert így biztos, hogy nem érnek majd minket meglepetések a magas számla, vagy az elviselhetetlen zaj miatt.

A legjobb, hogyha összegyűjti a szempontokat, majd ezt egy listába rendezi. Látni fogja, hogy mik a prioritások. Ezzel megtudja gyorsítani a folyamatot, hiszen, ha egy ilyen listát bemutat nekünk, akkor szinte biztos, hogy fogjuk tudni vágni, hogy mi az Ön készüléke. Ha szeretné meg a szempontokról bővebben érdeklődni, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk Önnek! Ha pedig szeretne még többet tudni a klímákról, akkor olvasson tovább. 

Mi az a split klíma?

Ha egyszerű akarunk fogalmazni akkor az, amit mindenhol lát. Ez a tipikus egy kültéri egység és egy beltéri egység, amely össze van kötve. Ezt hívjuk mono split klímának, azonban van még a multi split klíma is, amelyre több beltéri egységet lehet beszerelni. Ez azt jelenti, hogy van egy kültéri egységünk, amelyre rákötünk két beltéri egységet (mindenféleképpen kettőt, eggyel nem fog működni). Ez olyan otthonokba jó, ahol például nagyon messze van egymástól két pont, például hosszú lakásokba, vagy emeletes házakban. Mi természetesen split klímákkal foglalkozunk, nagyon jól ismerjük ezeket a készülékeket.

Klíma fűtésre?

Manapság már sokak számára egyáltalán nem meglepő, hogy klímát lehet használni fűtésre azonban sokan még mindig csodálkoznak.

Igen, lehet. Nem, nem kerül többe, mint más fűtés. Igen, teljes egészében kiváltható vele egy fűtési rendszer.

Nézzük a részleteket, miután az első két kérdést tisztáztuk. Ezek a klímák lényegében hasonlítanak azokra a ventilátorokra, amelyek nyáron hűtenek, télen pedig fűtenek. Amikor télen átváltjuk a klímát fűtésre, akkor egyszerűen csak felcserélődnek benne a folyamatok. Ennyire egyszerű az egész.

Fontos kiemelni, hogy sok esetben gazdaságosabb lehet, mint a meglévő fűtési rendszer, azonban ez nagyon sok komoly utána számolást igényel. Azonban a legtöbben egyszerűen csak fűtés kiegészítésnek használják, semmi többnek. Ha érdekli Önt a fűtő klíma, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Hasonló oldalak

Milyen klímát vegyek?

Milyen klímát vegyek?

A klímáknak a milyenségéről könyvet lehet írni. Számtalan szempont van, amely alapján választhatunk, arról nem is beszélni, hogy hány fajta készülék van. Több ezer, vagy akár tízezer fajta klímát gyártottak már le a világon, így nehéz a választás. Azonban, ha jól körbe határolja, hogy Ön mit szeretne, akkor ezzel nem lesz problémája, mert mi fogunk tudni mondani jó készüléket!

Milyen klímát vegyek?
Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát kell venni? Csak a lakásnak / háznak a mérete számít? Minden kérdésre választ adunk! Elmondjuk, hogy mekkora klímát kell venni és azt is, hogy mit érdemes még megnézni a klíma vásárlás során.

Mekkora klímát vegyek?
Mikor vegyünk klímát?

Mikor vegyünk klímát?

Mikor kell megvenni a klímát? Ráér nyáron, amikor már meleg van, vagy jobb sokkal hamarabb megvenni? Ezekre a kérdésekre adunk választ összegzésünkben.

Mikor vegyünk klímát?
Mikor célszerű karbantartani a klímát?

Mikor célszerű karbantartani a klímát?

A klíma karbantartása nagyon fontos, ez tény. Ha évente legalább kétszer kihív minket, hogy elvégezzük ezt a számunkra egyszerű és gyors feladatot akkor biztos lehet abban, hogy hosszú évekig jó lesz a készüléke, illetve abban is, hogy semmilyen betegséget nem fog elkapni a klíma miatt.

Mikor célszerű karbantartani a klímát?
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Inverteres klíma ingyenes felméréssel

Inverteres klíma ingyenes felméréssel

A klíma megvásárlása és beszerelése előtt nagyon fontos az előzetes helyszíni felmérés. Ilyenkor tudjuk megnézni, hogy milyen az otthona a klíma szempontjából, milyen az elektromos hálózat és ilyenkor tudunk minden kérdésére válaszolni.

Inverteres klíma ingyenes felméréssel
Légkondicionáló allergiásoknak

Légkondicionáló allergiásoknak

Az allergiások számára kifejezetten jótékony hatással lehet egy klíma, ám csak akkor, hogyha az jól van kiválasztva. Mi összegeztünk mindent, amit tudni kell a klímákról, így Önnek már csak annyi a dolga, hogy elolvassa és felkeressen minket.

Légkondicionáló allergiásoknak
Légkondicionáló helyes használata

Légkondicionáló helyes használata

Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, és elkerüljük a készülékünknek a meghibásodását elengedhetetlen a helyes használat. Szerencsére ez nem egy hosszú lista, röviden összefoglaltuk, hogy mikre kell figyelnie ahhoz, hogy ne legyen semmi probléma a jövőben.

Légkondicionáló helyes használata

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463