menü

Klíma előcsövezés

Vállaljuk klíma előcsövezését, beszereléssel együtt, egy ingyenes helyszíni konzultációt követően. Profi szakembereink egész Pest megyében vállalják a munkálatokat, kedvező áron, garanciát vállalva, akár egy héten belül. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma előcsövezés Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezés

Vállalunk klíma előcsövezést is, a klíma beszerelése előtt, ennél fogva, Önnek nem kell erre más céget felkeresnie. Vállalkozásunk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalatával a hátuk mögött vállalják ezen munkálatokat is, nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. Bízza ránk a munkálatokat és mi akár egy héten belül elvégezzük a klíma előcsövezését és a készülék beszerelését is egyaránt.

Profi szerelőink mindig precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak, ráadásul, ha velünk szerelteti be a klímát és az előcsövezést is velünk végezteti, kimegyünk egy ingyenes helyszíni konzultációra. Ez idő alatt, szakembereink felmérik az épület adottságait és minden fontos részletet át tudnak beszélni személyesen, illetve kollégáink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is, mely után már az előcsövezést is könnyedén végzik el.

Mindezeken felül pedig, készséggel vállalják a készülék beszerzését is, ennél fogva, Önnek nem kell semmivel sem bajlódnia, csak élvezni a végeredményt. Munkatársaink munkájukra mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és bízza ránk a klíma előcsövezését, illetve annak beszerelését és mi az első klíma tisztítását ajándékba adjuk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma előcsövezés

Mi is az a klíma előcsövezés?

Klíma előcsövezésnek azt hívjuk, amikor egy felújításnál, vagy ház építésénél már előre megcsináljuk a csövezést a légkondicionálónak, amely a két eszközt (kültéri és beltéri egységet) foga összekötni. Előre kiválasztjuk, hogy a kültéri és beltéri egységek hol fognak helyet foglalni, kijelöljük a nyomvonalat, és kiválasztjuk a bontáshoz szükséges módszert.

A legfontosabb feladat, hogy láthatatlanná tegyük a klíma beltéri és kültéri egysége között végig futó csővezetékeket. A csövek minden esetben vegytiszta rézcsövek, amelyek szigeteléssel vannak ellátva. Mindig a klíma teljesítményéhez mérten választunk csöveket, amelyeket az elektromos összekötővel együtt rejtünk el.

Klíma előcsövezést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Mit kell tudni a klíma előcsövezésről?

Mielőtt még elkezdnénk az előcsövezést, Önnek el kell döntenie, hogy milyen klímát szeretne. Mennyezeti, padlóra szerelhető, oldalfali, vagy akár multi split klíma – nekünk ehhez mérten kell kialakítani a csövezést. A split klímát például úgy csináljuk, hogy a csöveket egy 5-6 cm széles és 5-7 cm mélyen véssük be, egy horonyba. A horonyt úgy alakítjuk ki, hogy meglegyen a megfelelő lejtése, mivel nagyon fontos, hogy a vizet eltudja vezetni. Ideális eset, amikor már meg van a klíma az előcsövezésnél, mivel akkor a szakemberek – az az mi – pontos méretekkel tudunk dolgozni, de természetesen anélkül is megtudjuk csinálni, mivel ha már meg van, hogy milyen terméket tervez vásárolni, akkor annak a méreteivel már tudunk dolgozni.

Ajánljuk, hogy mind az előcsövezést, mind a beszerelést ugyanazzal a céggel végeztesse. Lehet, hogy az egyik cég olcsóbban csinálja meg az egyik feladatot, mint a másik, de higgye el: nem éri meg. Minden cég, minden munkás más metódussal dolgozik, így nagyon is elképzelhető, hogy a második csapat egyáltalán nem fogja érteni, hogy mit csinált az első. Mi természetesen az elejétől a végéig elvállaljuk a feladatot, így biztosíthatjuk arról, hogy egy szép, esztétikus kialakítása lesz a klímának, amely tökéletes komfortérzést fog biztosítani Önnek és családjának.

Mit kell tudni a klíma előcsövezésről?
Miért érdemes a klíma beszerelése előtt előcsövezni?

Miért érdemes a klíma beszerelése előtt előcsövezni?

Ha a ház szerkezetkész állapotban van vagy „betonig le van verve”, akkor sokkal egyszerűbb megoldani a vésést, vagy marást. Gondoljunk bele, hogy ha a teljesen kész lakásban akarunk klímát, ki szeretné leverni a festéket, csak hogy bevéssék a klíma csöveket? Ezzel szinte duplájára nőhet a végén az összeg, mivel ki kell hívni a festőt, hogy kijavítsa a hibát. Ha pedig nem vésünk, akkor kábelcsatornát alkalmazunk, ami valljuk be nem a legszebb megoldás.

Ha csak egy kültéri egység van és több beltéri, akkor minden beltérit össze kell kötni a kültérivel. Ha ilyenkor kábel csatornázunk, akkor rengeteg csatorna fog végig menni az egész lakáson. Persze van, akit ez nem zavar, sőt, egy fehér falon a fehér kábelcsatorna szinte észrevehetetlen, de azért mégis csak jobb, ha bevéssük. Ha épp most újít fel, vagy épített házat, akkor gondolkodjon el ezen.

Mit csinálunk a klíma előcsövezésnél?

Ha felvette velünk a kapcsolatot és átadott minden szükséges információt, akkor elkészítünk önnek egy klimatizálási tervet. Ebben a tervben minden szükséges információ helyet fog foglalni. Ezután következik a helyszíni tanácsadás, és felmérés, ahol már test közelből láthatjuk, hogy hova fog felkerülni a klíma. Ezt követően elkezdjük az előcsövezést. 

Vállaljuk családi és társasházak előcsövezését. Kialakítjuk a két (vagy több) készüléknek a helyet, és elkezdjük kialakítani a csöveknek a helyét. Ilyenkor kimarjuk vagy kivéssük a csöveknek a helyét a falban. Ez egy sokkal esztétikusabb, és praktikusabb megoldás, mintsem kábel csatornázni. Ha több készülék van, akkor megússzuk azt, hogy az egész lakásunk egy hosszú kábelcsatorna rengeteg legyen.

Mit csinálunk a klíma előcsövezésnél?
Klíma előcsövezés

Ki végezheti el az előcsövezést?

Csakis szakember, de nem mindegy, hogy milyen szakember. Csak olyan végezhet el ilyen műveletet, akinek meg van a szakképesítése, illetve meg van az engedélye a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságtól. Ma Magyarországon az érvényes jogszabályok értelmében, csak olyan szerelhet fel klímát, akinek van regisztrációja és csak akkor vásárolhatunk magánszemélyként klímát, ha meg van a papírunk arról, hogy egy ilyen regisztrált szerelő fogja beszerelni.

Mi természetesen ilyen szakképzett, hivatásos szerelők vagyunk, rendelkezünk regisztrációval a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál. Mi elvégezzük az előcsövezést lakásában, házában, irodájában és be is szereljük a klímát. Az elejétől a végéig minden folyamatot megcsinálunk, a végén útmutatást is adunk arról, hogy hogyan kell helyesen használni a klímát.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás