A koronavírusra való tekintettel különös körültekintéssel vállaljuk klíma karbantartási és klímatisztítási munkálatainkat.

Klíma javítás

A meghibásodott klímát soha ne próbáljuk meg saját magunk megszerelni, hiszen ezzel nagyobb kárt okozhatunk, mint amekkora valójában van és éppen ezért ne ezermesternek, hanem szakembernek szóljunk, hiszen csak ő jogosult a klíma javítására.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma javítás Klíma javítás

Klíma javítás

A meghibásodott klímák sok bosszúságot okozhatnak és ahogy az általában lenni szokott, mindig olyankor következik ez be, amikor a legnagyobb hőség tombol nyár közepén. 

A klíma meghibásodását több kiváltó tényező okozhatja, a legokosabb ilyen esetekben mielőbb szakemberhez fordulni, hiszen egy ezermester szakértelem nélküli igyekezetei akár végleges meghibásodást is okozhatnak. Forduljon hozzánk, szakértőink rövid határidővel végzik el a készülék javítási munkálatait, ráadásul garanciálisan!

Klíma javítás Budapesten és környékén

Budapest összes kerületében, valamint annak vonzáskörzetében kedvező áron, garanciális kivitelezéssel vállaljuk a meghibásodott klímaberendezések javítási munkálatait.  Márkafüggetlen klímaszerviz szolgáltatásainknak köszönhetően minden olyan készüléket el tudunk látni, melyet valaha Magyarországon értékesítettek. Munkatársaink tapasztalt és képzett szakemberek, akik a készülékek javításában is jártasak. Munkálatainkat jótállással végezzük el, hívjon minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás