Klímaszerelés akció

Ha szeretne lecsapni egy fantasztikus árú klímára, akkor feltétlenül minket hívjon fel!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés akció Klímaszerelés akció

Úgy döntött, hogy itt az ideje klímát venni? Nagyon jól döntött! Ráadásul most még jól is jár, hiszen nálunk folyamatos akciók vannak a különböző készülékekre! Az akciók folyamatosan változnak, ezért kérjük hívjon fel minket telefonon a részletekért. Azonban, ha érdekli az, hogy az akciós klíma vásárlástól, hogy jut el a hűtött otthonig, akkor olvasson tovább!

Milyen klímát érdemes választani?

Ezt sokan kérdezik tőlünk, azonban erre nem tudunk olyan választ adni, hogy a tuti választás ez és ez a készülék. Hogy miért? Azért, meg egyáltalán nem mindegy, hogy milyen otthonba szereljük be. Mondunk egy példát erre: van egy 36 négyzetméteres panellakás, lényegében egy szoba konyha. Illetve van egy 260 négyzetméteres családi ház, két szint, plusz tetőtér.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Az első lakás bőven elég egy egyszerű split klíma, hiszen lefogja hűteni a lakást. Azonban a nagyobb családi házba már egyáltalán nem elég, hiszen ugyanolyan klímának kell lennie a nappaliban, mint a tetőtéren. Ide már valószínű, hogy több klíma kell, vagy multiklíma kell. Ezért is vannak nagy különbségek. Ezért mindenképp szükséges az, hogy jól válasszon klímát, de mi ebben a kérdésben segítünk Önnek!

Hogy kezdődik a klíma beszerelés?

Először is mindenképp fel kell hívnia minket és nekünk ki kell szállnunk otthonába. Itt felmérjük, hogy az otthonának milyen adottságai vannak, megbeszéljük, hogy hova fog kerülni a klíma, milyen messze lesz egymástól a két egység stb. Ilyenkor beszéljük meg azt is pontosan, hogy milyen készüléket szeretnének, majd mi ezt kedvezményes áron beszerezzük.

Milyen klímát érdemes választani?
Miért szükséges az előzetes helyszíni felmérés? Miért nem jönnek ki egyből azzal a klímával, amit megrendelek?

Miért szükséges az előzetes helyszíni felmérés? Miért nem jönnek ki egyből azzal a klímával, amit megrendelek?

Erre azért van szükség, mert csak így lehet pontos munkát végezni. Mindenekelőtt fel kell mérnünk, hogy milyen az otthona (mint már említettük a kislakás-nagylakás különbségnél), milyen az elektromos rendszer, elfogja-e bírni a hálózat a klímát. Meg kell néznünk, hogy hova szeretnék a klímát, elvégre vannak olyan pontok, ahova nem jó dolog klímát felszerelni (például ágy, vagy kanapé felé). Ezen helyszíni felmérés tudja nekünk azt is megmutatni, hogy milyen klímára lenne szüksége, így mi tökéletes készüléket tudunk ajánlani. 

A klímaszerelés folyamata

De térjünk is rá a lényegre. Felmértünk mindent, beszereztük az áhított klímát, és már ott vagyunk otthonába, hogy felszereljük a klímát. Először mindig a csövekkel kezdjük, azoknak a helyét alakítjuk ki, hiszen az előzetes helyszíni felmérés során már megbeszéltük, hogy hol lesz a két egység. Ha épp felújításon vagyunk, vagy házépítésen akkor mi azt ajánljuk, hogy véssük be a falba, hiszen így nem lesz szem előtt a cső. 

Ezt követően felszereljük a kültéri egységet, de még előtte felszereljük az ezt tartó tartókonzolt is, majd erre rögzítjük a kültéri egységet. Nincs is más hátra, mint a beltéri egységnek a felszerelése, majd ezt követően már csak be kell üzemelni a készüléket. Ugye milyen egyszerű? Nekünk legalábbis az, hiszen már nagy tapasztalatunk van benne.

Megvehetem én is a klímát a boltban?

Sokak számára sokkal kényelmesebb megoldásnak tűnik az, hogy ahelyett, hogy felhívnák a szerelőt inkább elmennek a boltba, és megveszik a lehetőleg legolcsóbb klímát. Elmondjuk, hogy ez miért nem opció ma már. 

A klímaszerelés folyamata
Megvehetem én is a klímát a boltban?

Először is kezdjük azzal, hogy Ön nem mehet be magánemberként a boltba klímát venni. Mármint bemehet, csak épp üreskézzel fog hazatérni. A 2015-ös klímavédelmi rendelet értelmében az áruházak, webshopok már nem adhatnak el bárkinek klímát. Mindenféleképpen rendelkeznie kell a magánszemélynek egy olyan okmánnyal, amely bizonyítja, hogy van egy engedéllyel, képesítéssel rendelkező cég, amelyet Ön felkért.

Erre azért van szükség, hogy azok a klímák, amelyek 2015 után kerültek felhelyezésre biztos, hogy tökéletesen működjenek, a biztonsági előírásoknak megfelelően.

Ahhoz, hogy Ön tudjon klímát venni, először fel kell keresnie például minket, be kell szereznie a szükséges nyomtatványokat, nekünk ezt ki kell töltenünk, majd Önnek el kell jönnie a papírokért, el kell mennie a boltba, végig kell várnia, amíg elfogadják a papírját, majd ki kell cipelnie a klímát az autóba, majd az autóból fel a lakásba és le kell egyeztetnünk egy időpontot, amikor mi kiszállunk Önhöz. 

Ehhez képest nem egyszerűbb az, hogyha elmondja az igényeit, mi pedig kiviszünk Önhöz és egy kedvezményes áru, tökéletes klímát?

Extra szolgáltatásaink a klímaszerelés mellett

Nem elég, hogy mi kedvező áron kínáljuk a klímákat, még ennél is többet tudunk nyújtani! A fentebb említett első helyszíni felmérést ingyenessé tettük, így nem kell azelőtt fizetnie, hogy mi beszerelnénk a klímát. Ezen felül, hogyha minket kér fel, akkor a beszerelést követően egyből segítünk Önnek mindenben, hogy tökéletesen tudja használni a készüléket, sőt, a soron következő első tisztítást is ingyenesen végezzük el. Velünk biztosan jól fog járni.

Extra szolgáltatásaink a klímaszerelés mellett

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás