Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülék, ami miatt lehet, hogy többet be sem lehet kapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Manapság sok paneltömb részt vesz a panelprogramban, amely azt is jelenti, hogy kívülről bevonják egy szigeteléssel az épületet.

Rengeteg oka lehet annak, hogy a szeretett klímák külső, vagy belső egységét le kell szerelni. Ezzel természetesen azzal jár, hogy le kell szerelni a klímát, mivel a kültéri egység útban lesz a munkásoknak.

Ha nem panellakásunk van, hanem kertes házunk, akkor is lehet olyan felújítási munkálat, ami miatt le kell szerelni vagy a belső, vagy a külső egységet. Homlokzat felújítás, ablakcsere, festés – ezek miatt mind le kell szedni a készüléket. Ez természetesen gondot okozhat, főleg nyáron, amikor a legnagyobb szükségünk lehet a klímánkra.

Mi a menete a klíma leszerelésének?

Először egy csavarhúzó segítéségével levesszük a kinti készüléktől a takaró lemezt, majd leszedjük a sarokszelepkről a kupakokat. A kupakok alatt találhatjuk meg a sarokszelepeket, amelyek összekötik a kültéri egységet a csövekkel.

Ez után bekapcsoljuk hűtésre a légkondicionálót. Elzárjuk a vékonyabb cső sarokszelepet, majd elzárjuk a vastagabb cső sarokszelepét is, és lekapcsoljuk a klímát. Ezután a kulcsot rárajuk az egyik hollandira és megnyitjuk. Ilyenkor a vákuum miatt szisszenő hangot ad ki, ezután lecsavarjuk a sarokszelepekről a hollandikat.

Kifejezetten ügyelünk arra, hogy a csövekbe ne jusson semmilyen por, vagy nedvesség. Áramtalanítjuk a klímát, kikötünk belőle mindent, és ezzel szinte el is készültünk, már le is szedhetjük a klímát a helyéről.

Klíma leszerelés Budapesten.

Klímák leszerelését vállaljunk egész Budapesten. Minden kerületbe kiszállunk, igény esetén akár a környező településekre is. Mi nem kérünk el kiszállási díjat, sem egyéb extra költséget nem számolunk fel. Előzetesen érdeklődni fogunk arról, hogy milyen készüléke van, mivel sok készülékhez teljesen más szerszám garnitúra kell. 

Mindig az előre egyeztetett időpontban szállunk ki, ránk nem jellemző a késés. A forgalmi viszonynak megfelelően mondunk egy időt, és tartjuk magunkat ahhoz. 

Ki szerelheti le a klímát?

Természetesen leszerelheti egy átlagember is – ez már az ő felelőssége. Egy helytelenül leszedett klíma könnyen megsérülhet, akár olyan szinten is, hogy többet nem lehet működésre bírni. Akár még a hűtőkör is megsérülhet, ami beláthatatlan következményekkel jár. Ezért mindenféleképpen muszáj, hogy szakember végezze a klíma leszerelését.

De gondoljunk csak bele: egy olyan ember, aki még sose csinált ilyet annak ez nyilván sok idő lehet. Folyamatosan nézni kell a netről összeszedett információkat, Youtube videókat nézni, és persze részmunkálatokként vakarni a fejtetőt, hogy vajon mit is kéne most csinálni? Ezzel szemben egy szakképzett szerelő gondolhatjuk, hogy mit csinál: pikk-pakk leszedi a klímát. Miért?

Egy átlagos szerelő legalább 15-20 éve benne van a szakmában, ami azt jelenti, hogy már rengetegszer találkozott klíma fel és leszerelésével. Ezek a szerelők már pontosan tudják, hogy mit kell tenniük, tudják, hogy mit hova kell bedugni, röviden ismerik a szerelés csínját-bínját.

Minden klímát leszerelünk?

Természetesen igen. Mi már minden Magyarországon forgalmazott terméket megjavítunk, teljesen márkától független. Legyen az Gorenje, Electrolux, Whirlpool, Midea, mi minden klímát megjavítunk.

Jól ismerjük az invertes klímákat, a Slipt klímákat, a kazettás, mennyezeti, légcsatornás klímákat, a mobil klímákat, és az ablak klímákat, így mindenféle típusú klímának a leszerelését elvállaljuk. 

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Exkluzív hajózás a Balatonon motoros yachton!

Sétahajózás a Balatonon!

Exkluzív hajózás a Balatonon motoros yachton!

Együtt utazhatsz kényelmesen családoddal, barátaiddal vagy csak egyszerűen egyedül, első osztályon. Vendégeink kényelmes és biztonságos körülmények között, rövid időn belül juthatnak el a Balaton különböző látványosságaihoz. Az utasok kívánságát szem előtt tartva igyekszünk feledhetetlen élménnyé tenni a hajózást.