menü

Klíma leszerelés

Vállaljuk klíma leszerelését márkától- és típustól függetlenül, Pest megye minden településén. Profi szakembereink rövid határidővel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma leszerelés Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Ha költözik és vinné a klímát vagy elavult készülékét szeretné lecserélni, esetleg végleg megválna klímakészülékétől, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi örömmel vállaljuk klíma leszerelését márkától- illetve típustól függetlenül. Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják klímák teljeskörű munkálatait, mint a leszerelés, felszerelés, javítás és karbantartás.

A klíma leszerelését Budapest minden kerületében, illetve Pest megye bármely településén készséggel vállaljuk, rövid időn belül. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, hogy szakembereink mielőbb segíthessenek. Precízen, megbízhatóan és gyorsan dolgoznak, kedvező áron és munkájukra garanciát vállalnak, emellett pedig számlát adnak. Minden klíma leszerelését óvatosan, speciális eszközökkel végezzük.

Bármilyen okból kifolyólag is szeretné klíma leszerelését, keressen minket habozás nélkül elérhetőségeink bármelyikén és mi leterheltségünktől függően, igyekszünk mihamarabb rendelkezésére állni. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését, elérhetőségeink bármelyikén. A klíma leszerelésével kapcsolatban, oldalunkon lejjebb részletesebben tájékozódhat.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma leszerelés

Klíma leszerelés Budapesten és környékén

Manapság sok paneltömb részt vesz a panelprogramban, amely azt is jelenti, hogy kívülről bevonják egy szigeteléssel az épületet.  Ez természetesen azzal jár, hogy le kell szerelni a klímát, mivel a kültéri egység útban lesz a munkásoknak. Rengeteg oka lehet annak, hogy a szeretett klímánk külső vagy belső egységét le kell szerelni.

Ha nem panellakásunk van, hanem kertes házunk, akkor is lehet olyan felújítási munkálat, ami miatt le kell szerelni vagy a belső vagy a külső egységet. Homlokzat felújítás, ablakcsere, festés – ezek miatt mind le kell szedni a készüléket. Ez természetesen gondot okozhat, főleg nyáron, amikor a legnagyobb szükségünk lehet a klímánkra. 

Szeretné leszerelni klímáját? Kérjen ajánlatot!

Mi a menete a klíma leszerelésének?

Először egy csavarhúzó segítéségével levesszük a kinti készüléktől a takaró lemezt, majd leszedjük a sarokszelepekről a kupakokat. A kupakok alatt találhatjuk meg a sarokszelepeket, amelyek összekötik a kültéri egységet a csövekkel. Ezután bekapcsoljuk hűtésre a légkondicionálót. Elzárjuk a vékonyabb cső sarokszelepet, majd elzárjuk a vastagabb cső sarokszelepét is és lekapcsoljuk a klímát. 

Ezután a kulcsot rárajuk az egyik hollandira és megnyitjuk. Ilyenkor a vákuum miatt szisszenő hangot ad ki, ezután lecsavarjuk a sarokszelepekről a hollandikat. Kifejezetten ügyelünk arra, hogy a csövekbe ne jusson semmilyen por, vagy nedvesség. Áramtalanítjuk a klímát, kikötünk belőle mindent, és ezzel szinte el is készültünk, már le is szedhetjük a klímát a helyéről.

Mi a menete a klíma leszerelésének?
Klíma leszerelés Budapesten

Klíma leszerelés Budapesten

Klímák leszerelését vállaljunk Budapesten. Minden kerületbe kiszállunk, igény esetén akár a környező településekre is. Mi nem kérünk el kiszállási díjat, sem egyéb extra költséget nem számolunk fel. Előzetesen érdeklődni fogunk arról, hogy milyen készüléke van, mivel sok készülékhez teljesen más szerszám garnitúra kell. Mindig az előre egyeztetett időpontban szállunk ki, ránk nem jellemző a késés. 

A forgalmi viszonynak megfelelően mondunk egy időt, és tartjuk magunkat ahhoz. Ugyanakkor, természetesen a klímát leszerelheti egy átlagember is – ez már az ő felelőssége. Egy helytelenül leszedett klíma könnyen megsérülhet, akár olyan szinten is, hogy többet nem lehet működésre bírni. Akár még a hűtőkör is megsérülhet, ami beláthatatlan következményekkel jár.

Ezért mindenféleképpen muszáj, hogy szakember végezze a klíma leszerelését. Gondoljunk csak bele: egy olyan ember, aki még sose csinált ilyet, annak ez nyilván sok idő lehet. Folyamatosan nézni kell a netről összeszedett információkat, Youtube videókat nézni és persze részmunkálatonként vakarni a fejtetőt, hogy vajon mit is kéne most csinálni? 

Ezzel szemben, egy szakképzett szerelő gondolhatjuk, hogy mit csinál: pikk-pakk leszedi a klímát. Miért? Egy átlagos szerelő legalább 15-20 éve benne van a szakmában, ami azt jelenti, hogy már rengetegszer találkozott klíma fel és leszerelésével. Ezek a szerelők már pontosan tudják, hogy mit kell tenniük, tudják, hogy mit hova kell bedugni, röviden, ismerik a szerelés csínját-bínját.

Ki szerelheti le a klímát?
Klíma leszerelés

Minden klímát leszerelünk?

Természetesen igen. Mi már minden Magyarországon forgalmazott terméket megjavítunk,  karbantartunk, beszerelünk és leszerelünk. teljesen márkától- illetve típustól függetlenül. Legyen az Gorenje, Electrolux, Whirlpool, Midea, mi minden klímával dolgozunk. Jól ismerjük az inverteres klímákat, a split klímákat, a kazettás, mennyezeti, légcsatornás klímákat, a mobil klímákat és az ablak klímákat, így mindenféle típusú klímának a leszerelését elvállaljuk. 

Bármilyen klímával is rendelkezik, ha szeretné leszereltetni, hívjon minket bizalommal, hiszen mi biztosan nem mondunk nem-et. Képzett szakembereink Pest megye minden településén örömmel állnak rendelkezésére, rövid határidővel, kedvező áron. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és kérje szakembereink segítségét.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás