Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülékkapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma leszerelés Klíma leszerelés

Manapság sok paneltömb részt vesz a panelprogramban, amely azt is jelenti, hogy kívülről bevonják egy szigeteléssel az épületet.

Rengeteg oka lehet annak, hogy a szeretett klímák külső, vagy belső egységét le kell szerelni. Ezzel természetesen azzal jár, hogy le kell szerelni a klímát, mivel a kültéri egység útban lesz a munkásoknak.

Ha nem panellakásunk van, hanem kertes házunk, akkor is lehet olyan felújítási munkálat, ami miatt le kell szerelni vagy a belső, vagy a külső egységet. Homlokzat felújítás, ablakcsere, festés – ezek miatt mind le kell szedni a készüléket. Ez természetesen gondot okozhat, főleg nyáron, amikor a legnagyobb szükségünk lehet a klímánkra.

Szeretné leszerelni klímáját? Kérjen ajánlatot!

Mi a menete a klíma leszerelésének?

Először egy csavarhúzó segítéségével levesszük a kinti készüléktől a takaró lemezt, majd leszedjük a sarokszelepkről a kupakokat. A kupakok alatt találhatjuk meg a sarokszelepeket, amelyek összekötik a kültéri egységet a csövekkel.

Ez után bekapcsoljuk hűtésre a légkondicionálót. Elzárjuk a vékonyabb cső sarokszelepet, majd elzárjuk a vastagabb cső sarokszelepét is, és lekapcsoljuk a klímát. Ezután a kulcsot rárajuk az egyik hollandira és megnyitjuk. Ilyenkor a vákuum miatt szisszenő hangot ad ki, ezután lecsavarjuk a sarokszelepekről a hollandikat.

Kifejezetten ügyelünk arra, hogy a csövekbe ne jusson semmilyen por, vagy nedvesség. Áramtalanítjuk a klímát, kikötünk belőle mindent, és ezzel szinte el is készültünk, már le is szedhetjük a klímát a helyéről.

Mi a menete a klíma leszerelésének?
Klíma leszerelés Budapesten

Klíma leszerelés Budapesten

Klímák leszerelését vállaljunk egész Budapesten. Minden kerületbe kiszállunk, igény esetén akár a környező településekre is. Mi nem kérünk el kiszállási díjat, sem egyéb extra költséget nem számolunk fel. Előzetesen érdeklődni fogunk arról, hogy milyen készüléke van, mivel sok készülékhez teljesen más szerszám garnitúra kell.

Mindig az előre egyeztetett időpontban szállunk ki, ránk nem jellemző a késés. A forgalmi viszonynak megfelelően mondunk egy időt, és tartjuk magunkat ahhoz.

Ki szerelheti le a klímát?

Természetesen leszerelheti egy átlagember is – ez már az ő felelőssége. Egy helytelenül leszedett klíma könnyen megsérülhet, akár olyan szinten is, hogy többet nem lehet működésre bírni. Akár még a hűtőkör is megsérülhet, ami beláthatatlan következményekkel jár. Ezért mindenféleképpen muszáj, hogy szakember végezze a klíma leszerelését.

De gondoljunk csak bele: egy olyan ember, aki még sose csinált ilyet annak ez nyilván sok idő lehet. Folyamatosan nézni kell a netről összeszedett információkat, Youtube videókat nézni, és persze részmunkálatokként vakarni a fejtetőt, hogy vajon mit is kéne most csinálni? Ezzel szemben egy szakképzett szerelő gondolhatjuk, hogy mit csinál: pikk-pakk leszedi a klímát. Miért?

Egy átlagos szerelő legalább 15-20 éve benne van a szakmában, ami azt jelenti, hogy már rengetegszer találkozott klíma fel és leszerelésével. Ezek a szerelők már pontosan tudják, hogy mit kell tenniük, tudják, hogy mit hova kell bedugni, röviden ismerik a szerelés csínját-bínját.

Ki szerelheti le a klímát?
Minden klímát leszerelünk?

Minden klímát leszerelünk?

Természetesen igen. Mi már minden Magyarországon forgalmazott terméket megjavítunk, teljesen márkától független. Legyen az Gorenje, Electrolux, Whirlpool, Midea, mi minden klímát megjavítunk.

Jól ismerjük az invertes klímákat, a split klímákat, a kazettás, mennyezeti, légcsatornás klímákat, a mobil klímákat, és az ablak klímákat, így mindenféle típusú klímának a leszerelését elvállaljuk. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás