Légkondicionáló szerelés Budapesten

Itt az ideje beszereltetni egy légkondit? Ha Budapesten lakik, akkor minket keressen fel!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Budapesten él és úgy döntött, hogy a következő nyarat már nem hajlandó elviselni klíma nélkül? Tudjuk mit érez. Épp ezért mi összeszedtünk minden szükséges információt, így ha ezt elolvassa, akkor már felkészült lesz a klíma beszerelése előtt. Ha elolvasta, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mindent megtudjunk oldani együtt!

Vásárlás előtti tanácsadás és helyszíni felmérés

Még mielőtt kiválasztaná az akciós újságban, hogy milyet szeretne vásárolni felhívjuk a figyelmét, hogy sokkal jobban jár, ha először velünk veszi fel a kapcsolatot. Ha úgy döntött, hogy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket. Mi történik ilyenkor?

Először is megbeszélünk egy mindenki számára tökéletes időpontot. Ebben az időpontban kiszállunk Önhöz és minden részletet megbeszélünk. Megnézzük, hogy hogyan lenne a legcélszerűbb felszerelni a klímát, elvégre nem mindegy, hogy hova tesszük. Gondolunk itt például arra, hogyha Ön a hálószobába szeretné akkor nem jó ötlet, ha az ágy felé rakjuk.

Azért is fontos ilyenkor felmérni mindent, mert ha például betonig le van verve minden, akkor sokkal jobb, hogyha a klíma csövet beépítjük a falba. Ilyenkor ezt már megtudjuk tervezni, és még a ház teljes elkészülte előtt beszereljük a klímát. 

A felmérés során minden kérdésére válaszolunk az után, hogy minden fontos információt elmondtunk a beszerelésről. Ráadásul még nem mondtuk, de ez az első helyszíni felmérés teljesen ingyenes!

Légkondicionáló vásárlás – hogy lehet klímát venni?

A légkondicionáló vásárlás ma már nem egyszerű feladat. 2015 februárjában elfogadtak egy olyan rendeletet, amely szabályozza azt, hogy hogy lehet klímát venni. Ma már a magánszemély nem mehet be az áruházba klímát venni. Illetve de, de ehhez szükség van különböző okmányokra.

Ezekkel a papírokkal kell igazolni azt, hogy a magánszemély már felkért egy céget, akik befogják szerelni a klímát. Erre azért volt és van is szükség, mert ezzel ellehet azt kerülni, hogy olyanok szereljék be a klímát, akik nem értenek hozzá. Azonban a magánszemélyeknek sajnos el kell viselniük ezt a bürokratikus módszert, amely során nehezen fognak klímához jutni.

Azonban van más mód is, amelyet mi jobban preferálunk. Sokkal egyszerűbb az, hogyha velünk megbeszéli, hogy milyen készüléket szeretne (mi természetesen segítünk választani), majd mi ezt beszerezzük Önnek. Gyors, praktikus, és nem elhanyagolható tény, hogy nem Önnek kell cipelnie a klímát. Hívjon minket bizalommal!

Milyen klímát vegyünk?

Sokan kérdezik ezt tőlünk. Ha megnéz pár eladási listát, akkor láthatja, hogy mik a trendi klímák. Ezeknek a nagyrésze valóban jó. De(!) minden ember helyzete más és más, így amikor klímát vásárol, akkor fel kell mérni az Ön igényeit. Mi azt javasoljuk, hogy a vásárlás előtt konzultáljon velünk, mi segítünk Önnek választani. 

Légkondicionáló beszerelése

A légkondicionáló beszerelése rendkívül egyszerű feladat! Legalábbis nekünk. Mi már említettük, az első lépés az, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. A kapcsolat felvételt követően kiszállunk Önhöz, megbeszélünk minden részletet, majd ha úgy dönt, hogy mi szerezzük be a készüléket akkor elmegyünk beszerezni. A következő alkalommal már a kész termékkel érkezünk, amelyet el is kezdünk Önnél beszerelni.

Először kialakultjuk a csöveknek a helyét. Ezt követően elkezdjük felszerelni a kültéri egység tartószerkezetét, majd erre rárögzítjük a kültéri egységet. Értelemszerűen ezt követően beszereljük a beltéri egységet, majd ezeket összekötjük. Ezt követően már csak az van, hogy beüzemeljük! Természetesen mindent részletesen bemutatunk, minden kérdésére válaszolunk, hogy Önnek már csak ki kelljen élveznie ezt a fantasztikus eszközt. 

Budapesten gyorsan és szakszerűen!

Amint olvashatta velünk nagyon könnyen megoldódik a klímának a beszerelése. Ha minket választ akkor biztos lehet benne, hogy nem lesz semmi gond a készülékével. Keressen fel minket még ma!

Hasonló oldalak

Légkondicionáló szerelés Budapesten

Légkondicionáló szerelés Budapesten

A légkondicionálónak a beszerelése nagyon komoly feladat. Épp ezért fontos, hogy jó szakembert keressen fel ezzel. Ha elolvassa összegzésünket akkor nem csak azt tudja meg, hogy nálunk milyen egy beszerelés, hanem arra is rájön, hogy mi vagyunk az egyik legjobb választás. Keressen fel minket!

Légkondicionáló szerelés Budapesten
Klímaszerelés Budapesten

Klímaszerelés Budapesten

Egy meghibásodott klíma komoly probléma. Épp ezért komolyan is kell venni és megfelelő szakembert kell hívni a feladatra. Hívjon ki minket! Mi már régóta benne vagyunk a szakmában, pontosan tudjuk, hogy hogyan lehet megjavítani az összes problémát, amely egy klímával előfordulhat. Ha Budapesten él, akkor feltétlenül minket hívjon ki!

Klímaszerelés Budapesten
Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Mi mindent összeszedtünk, amit tudni kell a klíma szerelésről. A légkondicionálók fontos és komplex készülékek ezért nem is szerelheti bárki. Minden részletet leírtunk, Önnek csak annyi a dolga, hogy elolvassa. Ha ezzel meg van és úgy gondolja, hogy a készülékére rá fér egy szerelés, akkor keressen fel minket.

Légkondicionáló szerelés
Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Egy klíma vásárlása fontos feladat, épp ezért nem szabad félvállról venni. A legegyszerűbb, a legpraktikusabb megoldás az, hogyha szakembert kér fel az egész feladatra. Hogyha minket keress fel, akkor mi segítünk Önnek kiválasztani egy jó készüléket, amelyet be is szerzünk Önnek és fel is szereljük otthonába. Hívjon minket bizalommal.

Klíma szereléssel együtt
Klíma felszerelés

Klíma felszerelés

Bízzon meg minket a klíma felszerelésével. Minden felszerelés mellé különböző kedvezményekkel kedveskedünk, így kifejezetten megéri minket megbíznia ezzel a feladattal. Meg van minden szükséges engedéllyünk, így velünk professzionálisan felszereltetheti készülékét.

Klíma felszerelés
Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülék, ami miatt lehet, hogy többet be sem lehet kapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Klíma leszerelés
Légkondi szerelés

Légkondi szerelés

A légkondiknak a meghibásodása rendkívül bosszantó. Épp ezért ilyenkor nagyon fontos, hogy egy szerelő megnézze a készülékét. A legjobb, hogyha minket hív ki, és amíg mi kiérkezünk addig olvassa el írásunkat, amelyben bemutatjuk a tipikus meghibásodásokat, illetve bemutatjuk, hogy hogy nézz ki egy szerelés.

Légkondi szerelés
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
Klíma szerelési tudnivalók

Klíma szerelési tudnivalók

A klíma beszerelés komoly feladat, ráadásul rengeteg részlete van. Hogy ne érjék Önt meglepetések olvassa el összegzésünket! Ha további kérdései vannak, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma szerelési tudnivalók
Klíma szerelés

Klíma szerelés

Minden klímának vállaljuk a szerelését, márkafüggetlenül, és típus függetlenül. Ha nem működik a klíma, akkor jobb, ha mielőbb szerelőt hív, mivel ez a probléma nem várhat, sőt, súlyosbodhat. Hívjon minket, és megoldjuk az Ön problémáját, és megjavítjuk a készüléket.

Klíma szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463