menü

Légkondicionáló szerelés Budapesten

Márka- és típusfüggetlen légkondicionáló szerelés Budapesten és környékén, profi szakemberek által, rövid határidővel. Szerelőink 20 év tapasztalattal dolgoznak, precízen és megbízhatóan, munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló szerelés Budapesten Légkondicionáló szerelés Budapesten

Légkondicionáló szerelés Budapesten

Márka- és típusfüggetlen légkondicionáló szerelés Budapesten, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják a légkondicionálók teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, javítás, karbantartás vagy leszerelés. Bármilyen légkondicionáló szerelés Budapesten és Pest megye területén, egyaránt kedvező áron és rövid határidővel történik kiváló szakembereink által.

Munkájukat precízen és megbízhatóan, garanciát vállalva végzik. Minden légkondicionáló beszerelése előtt, lehetősége van egy ingyenes helyszíni konzultációra, mely során, szakembereink felmérik az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy pontosan mit is szeretne, majd segítek a megfelelő készülék kiválasztásában és annak beszerzését is vállalják. Ezt követően pedig, rövid időn belül beszerelik a készüléket és elmondanak minden fontos tudnivalót a légkondicionálóval kapcsolatban.

Amennyiben más szerelési munkálatra lenne szüksége, leszerelés, javítás vagy karbantartás, abban az esetben is számíthat profi szakembereinkre, akik minőségi alkatrészekkel, kiváló hatékonyságú fertőtlenítőszerekkel dolgoznak. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi örömmel segítünk mindenben. Ne feledje! Márka- és típusfüggetlen légkondicionáló szerelés Budapesten és környékén, profi szakemberek által, garanciálisan, kedvező áron.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Légkondicionáló szerelés Budapesten

Vásárlás előtti tanácsadás és helyszíni felmérés

Budapesten él és úgy döntött, hogy a következő nyarat már nem hajlandó elviselni klíma nélkül? Tudjuk mit érez. Épp ezért mi összeszedtünk minden szükséges információt, így ha ezt elolvassa, akkor már felkészült lesz a klíma beszerelése előtt. Ha elolvasta, akkor feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mindent megtudjunk oldani együtt! Még mielőtt kiválasztaná az akciós újságban, hogy milyet szeretne vásárolni, felhívjuk a figyelmét, hogy sokkal jobban jár, ha először velünk veszi fel a kapcsolatot. Ha úgy döntött, hogy klímát szeretne, akkor hívjon fel minket. Mi történik ilyenkor? Először is megbeszélünk egy mindenki számára tökéletes időpontot egy ingyenes helyszíni konzultációhoz.

Ebben az időpontban kiszállunk Önhöz és minden részletet megbeszélünk. Megnézzük, hogy hogyan lenne a legcélszerűbb felszerelni a klímát, elvégre nem mindegy, hogy hova tesszük. Gondolunk itt például arra, hogyha Ön a hálószobába szeretné, akkor nem jó ötlet, ha az ágy felé rakjuk. Azért is fontos ilyenkor felmérni mindent, mert ha például betonig le van verve minden, akkor sokkal jobb, hogyha a klíma csövet beépítjük a falba. Ilyenkor ezt már megtudjuk tervezni, és még a ház teljes elkészülte előtt beszereljük a klímát. A felmérés során minden kérdésére válaszolunk azután, hogy minden fontos információt elmondtunk a beszerelésről. 

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Légkondicionáló vásárlás – hogy lehet klímát venni?

A légkondicionáló vásárlás ma már nem egyszerű feladat. 2015 februárjában elfogadtak egy olyan rendeletet, amely szabályozza azt, hogy milyen módon lehet klímát venni. Ma már a magánszemély nem mehet be az áruházba klímát venni. Illetve de, de ehhez szükség van különböző okmányokra. Ezekkel a papírokkal kell igazolni azt, hogy a magánszemély már felkért egy céget, akik befogják szerelni a klímát. Erre azért volt és van is szükség, mert ezzel ellehet azt kerülni, hogy olyanok szereljék be a klímát, akik nem értenek hozzá. Azonban a magánszemélyeknek sajnos el kell viselniük ezt a bürokratikus módszert, amely során nehezen fognak klímához jutni.

Azonban van más mód is, amelyet mi jobban preferálunk. Sokkal egyszerűbb az, hogyha velünk megbeszéli, hogy milyen készüléket szeretne (mi természetesen segítünk választani), majd mi ezt beszerezzük Önnek. Gyors, praktikus és nem elhanyagolható tény, hogy nem Önnek kell cipelnie a klímát. Ha megnéz pár eladási listát, akkor láthatja, hogy mik a trendi klímák. Ezeknek a nagyrésze valóban jó. De(!) minden ember helyzete más és más, így amikor klímát vásárol, akkor fel kell mérni az Ön igényeit. Mi azt javasoljuk, hogy a vásárlás előtt konzultáljon velünk, mi segítünk Önnek választani. Hívjon minket bizalommal!

Légkondicionáló vásárlás – hogy lehet klímát venni?
Klímaszerelés Budapesten gyorsan és szakszerűen!

Klímaszerelés Budapesten gyorsan és szakszerűen!

A légkondicionáló beszerelése rendkívül egyszerű feladat! Legalábbis nekünk. Mi már említettük, hogy az első lépés az, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. A kapcsolat felvételt követően kiszállunk Önhöz, megbeszélünk minden részletet, majd ha úgy dönt, hogy mi szerezzük be a készüléket, akkor elmegyünk beszerezni. A következő alkalommal már a kész termékkel érkezünk, amelyet el is kezdünk Önnél beszerelni. Először kialakultjuk a csöveknek a helyét. 

Ezt követően elkezdjük felszerelni a kültéri egység tartószerkezetét, majd erre rárögzítjük a kültéri egységet. Értelemszerűen ezt követően beszereljük a beltéri egységet, majd ezeket összekötjük. Ezután már csak az van, hogy beüzemeljük! Természetesen mindent részletesen bemutatunk, minden kérdésére válaszolunk, hogy Önnek már csak ki kelljen élveznie ezt a fantasztikus eszközt. Amint olvashatta, velünk nagyon könnyen megoldódik a klímának a beszerelése. Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy nem lesz semmi gond a készülékével. Keressen fel minket még ma!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás