menü

Légkondicionáló allergiásoknak

A légkondicionáló allergiásoknak sem feltétlenül ellenjavallott, de mindenképpen vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot, akik örömmel állnak rendelkezésére mindenben. Egész Pest megye területén vállaljuk a munkálatokat és adunk tanácsot.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló allergiásoknak Légkondicionáló allergiásoknak

Légkondicionáló allergiásoknak

Mielőtt kitérnénk arra, hogy a légkondicionáló allergiások számára milyen módon javasolt, szeretnénk megemlíteni, hogy cégünk kiváló szakemberei immáron már több, mint 20 év tapasztalattal bírnak a szakterületükön és márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a klímakészülékek teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, karbantartás, készülék beszerelése vagy leszerelése, illetve a beszerzést is örömmel vállalják.

Munkatársaink Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén egyaránt állnak rendelkezésére, rövid határidőn belül. Ha új készüléket szeretne beszereltetni, mindenképpen érdemes felvennie velünk előtte a kapcsolatot és kérnie szakembereink véleményét, segítségét, egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül. Ilyenkor személyesen beszélhet át minden szerelőinkkel.

Szakembereink elmondják a légkondicionáló allergiásoknak mennyire ajánlott vagy milyen körülmények között és segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is. Ezt követően pedig, vállalják annak beszerzését és beszerelését. Továbbá, javítás és karbantartás esetén is keressen minket bizalommal, hiszen azt is vállaljuk minőségi alkatrészekkel, fertőtlenítőszerekkel. Munkánkra pedig garanciát vállalunk és számlát adunk.

Klímaszerelő szakembereink mindig precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak, igen kedvező áron. Ráadásul, készüléket is tudunk biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával, de természetesen nem kötelezően. Amennyiben az érdekli, hogy a légkondicionáló allergiásoknak mennyire ajánlott vagy milyen körülmények között, esetleg mindenképpen szeretne készüléket és szeretné megbízható szakemberre bízni a munkálatokat, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel állunk rendelkezésére.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Légkondicionáló allergiásoknak

Mielőtt még klímát venne...

Sok allergiás keres fel minket azzal, hogy allergiájuk van és a klíma ront-e vagy javít-e az állapoton. Mi most erre válaszolunk részletesen. Találkoztunk már sokszor olyan esettel, hogy az ügyfél nem tudta, hogy mire allergiás, csak azt, hogy valamire igen. Ilyenkor azonban nem mindig tudunk jó készüléket ajánlani, mivel jó tudni, hogy mi a probléma, csak úgy lehet jó készüléket is ajánlani. Épp ezért, még mielőtt klímát vásárolna tanácsos kivizsgáltatni az allergiát. 

Ez azért is fontos, mert sok allergia elleni készítményt már a szezon előtt el kell kezdni szedni, így a tünetek rendkívül minimálisak lesznek. Bár tény, hogy van, akinek ezek a készítmények nem használnak, mi úgy gondoljuk, hogy megérnek egy próbát mindenféleképpen. Ezen felül, ki lehet próbálni még más módszereket is, mint például alternatív gyógymódokat is, de ez már valóban egyén függő. Azonban, ha pontosan tudja, hogy mire vagy mikre allergiás, akkor haladjon is tovább. 

Visszahívást kérek!

Pollenek távol tartása klímával

Lehet-e javítani a pollen allergián a klímákkal? IGEN! Beszéljünk erről kicsit részletesen. Sokan azt gondolják, hogy a klímák, ahelyett, hogy segítenének, inkább felverik a bent lévő port és polleneket. Való igaz, hogy 100% por mentességet nem lehet csinálni, azonban egy jól megválasztott készülékkel sokat lehet javítani rajta. Ma a piacon már rendkívül sok klíma megtalálható. 

Már nem csak fogyasztás, zajszint, teljesítmény alapján tudjuk őket kategorizálni, hanem bizony van lehetőségünk arra is, hogy szűrés alapján tudjuk őket csoportosítani. Minden klímának van szűrője, ez természetes. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. A különböző szűrők, különböző igényhez vannak kitalálva. A jó fajta szűrők jól megszűrik a levegőt, kívül tartják a különböző polleneket, a gombaspórákat és minden más mikroorganizmust.

Pollenek távol tartása klímával
Légkondicionáló allergiásoknak

Ezekkel a szűrőkkel garantált az, hogy nem fognak kéretlen pollenek beérkezni a lakás légterébe, de ez még nem minden. Vannak ma már olyan készülékek is, amelyek nem csak, hogy megszűrik a levegőt, hanem öntisztulóak is! Ez általában úgy néz ki, hogy a szűrőről lekerül a por egy porgyűjtő rendszerben, így biztos, hogy nem fog bekerülni otthonunk levegőjébe. Épp ezért a legjobb, hogy ha ilyen szűrővel ellátott készüléket választ.

Viszont ha egy laikus ember rákeres egy webshopon a klímákra, akkor egyből százával jönnek a találatok és bizony ember legyen a talpán, akinek van ideje mindegyiket minddel összehasonlítani és kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ilyenkor a legjobb, hogyha felkeres minket. Mi már jól ismerjük a készülékeket, így, ha elmondja az igényeit (nem csak az allergiájával kapcsolatban), akkor mi tudunk Önnek ajánlani jól bevált készülékeket. Keressen minket bizalommal!

Extra tippek allergiára

A klíma nem old meg azért minden problémát, viszont nagyon alacsony szinten lehet tartani általa az allergiás tüneteket. Szerencsére vannak olyan dolgok, amiket Ön is megtehet a még jobb szint elérésének érdekében. A por nem csak az ablakon jöhet be, hanem mi is hazavihetjük. Épp ezért a legjobb, hogy amint hazaérünk, egyből lezuhanyozzunk le és a ruháinkat mossuk ki vagy kültéren rázzuk ki. 

Jó dolog még a rendszeres sport, mivel több kutatás is bizonyítja, hogy a rendszeresen edzett test, sokkal ellenállóbb. Célszerű azonban ilyenkor nem a természetben mozogni, hanem valamilyen fedett helyen, például konditeremben, uszodában. A klímák tisztításáról bővebben a klímatisztítás oldalunkon olvashat, illetve ha kérdése van, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Örömmel segítünk mindenben.

Extra tippek allergiára

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás