Légkondicionáló allergiásoknak

Allergiás, de klímát szeretne? Mi elmondjuk, hogy hogyan érdemes allergiásként klímát választani!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Sok allergiás keress fel minket azzal, hogy allergiájuk van, és a klíma ront-e, vagy javít-e az állapoton. Mi most erre válaszolunk részletesen.

Mielőtt még klímát venne...

Találkoztunk már sokszor olyan esettel, hogy az ügyfél nem tudta, hogy mire allergiás, csak azt, hogy valamire igen. Ilyenkor azonban nem mindig tudunk jó készüléket ajánlani, mivel jó tudni, hogy mi a probléma, csak úgy lehet jó készüléket is ajánlani. 

Épp ezért, még mielőtt klímát vásárolna tanácsos kivizsgáltatni az allergiát. Ez azért is fontos, mert sok allergia elleni készítményt már a szezon előtt el kell kezdni szedni, így a tünetek rendkívül minimálisak lesznek. Bár tény, hogy van, akinek ezek a készítmények nem használnak, mi úgy gondoljuk, hogy megérnek egy próbát mindenféleképpen. Ezen felül ki lehet próbálni még más módszereket is, mint például alternatív gyógymódokat is, de ez már valóban egyén függő. 

Azonban, ha pontosan tudja, hogy mire, vagy mikre allergiás, akkor haladjon is tovább. 

Pollenek távol tartása

Lehet-e javítani a pollen allergián a klímákkal? IGEN! Beszéljünk erről kicsit részletesen. 

Sokan azt gondolják, hogy a klímák ahelyett, hogy segítenének inkább felverik a bent lévő port és polleneket. Való igaz, hogy 100% por mentességet nem lehet csinálni, azonban egy jól megválasztott készülékkel sokat lehet javítani rajta. 

Ma a piacon már rendkívül sok klíma megtalálható. Már nem csak fogyasztás, zajszint, teljesítmény alapján tudjuk őket kategorizálni, hanem bizony van lehetőségünk arra is, hogy szűrés alapján tudjuk őket kategorizálni.

Minden klímának van szűrője, ez természetes. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen. Különböző szűrők különböző igényhez vannak kitalálva. A jó fajta szűrők jól megszűrik a levegőt, kívül tartják a különböző polleneket, a gombaspórákat és minden más mikroorganizmust. Ezekkel a szűrőkkel garantált az, hogy nem fognak kéretlen pollenek beérkezni a lakás levegőjébe. 

De ez még nem minden. Vannak ma már olyan készülékek is, amelyek nem csak, hogy megszűrik a levegőt, hanem öntisztulóak is! Ez általában úgy néz ki, hogy a szűrőről lekerül a por egy porgyűjtő rendszerben, így biztos, hogy nem fog bekerülni otthonunk levegőjébe. 

Épp ezért a legjobb, hogy ha ilyen szűrővel ellátott készüléket választ. Viszont ha egy laikus ember rákeress egy webshopon a klímákra, akkor egyből százával jönnek a találatok és bizony ember legyen a talpán, akinek van ideje mindegyiket minddel összehasonlítani, és kiválasztani a legjobbat... 

Ilyenkor a legjobb, hogyha felkeres minket. Mi már jól ismerjük a készülékeket, így, ha elmondja az igényeit (nem csak az allergiájával kapcsolatban) akkor mi tudunk Önnek ajánlani jól bevált készülékeket. Keressen minket bizalommal!

Extra tippek allergiára

A klíma nem old meg azért minden problémát, viszont nagyon alacsony szinten lehet tartani. De szerencsére vannak olyan dolgok, amiket Ön is megtehet a még jobb szint elérésének érdekében.

A por nem csak az ablakon jöhet be, hanem mi is hazavihetjük. Épp ezért a legjobb, hogy amint hazaérünk egyből lezuhanyozunk és a ruháinkat kimossuk, vagy kültéren kirázzuk. Jó dolog még a rendszeres sport, mivel több kutatás is bizonyítja, hogy a rendszeresen edzett test sokkal ellenállóbb. Célszerű azonban ilyenkor nem a természetben mozogni, hanem valamilyen fedett helyen például konditeremben, uszodában. 

Hasonló oldalak

Légkondicionáló allergiásoknak

Légkondicionáló allergiásoknak

Az allergiások számára kifejezetten jótékony hatással lehet egy klíma, ám csak akkor, hogyha az jól van kiválasztva. Mi összegeztünk mindent, amit tudni kell a klímákról, így Önnek már csak annyi a dolga, hogy elolvassa és felkeressen minket.

Légkondicionáló allergiásoknak
Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondicionálóknak a tisztítása elképesztően fontos dolog, sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. Súlyos betegségeket lehet megelőzni, hogyha mindig patyolat tiszta a készülék. Ha szeretne erről bővebben érdeklődni, akkor olvassa el összegzésünket!

Légkondicionáló tisztítás
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
Légkondicionáló szűrő típusok

Légkondicionáló szűrő típusok

A különböző allergiák esetében nagyon fontos, hogy a klímának jó legyen a szűrője. Most bemutatjuk, hogy a klímák világában milye szűrők léteznek, így igényeinek megfelelően tud választani. Ha kérdése van, keressen fel minket!

Légkondicionáló szűrő típusok
Légkondicionáló helyes használata

Légkondicionáló helyes használata

Ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket, és elkerüljük a készülékünknek a meghibásodását elengedhetetlen a helyes használat. Szerencsére ez nem egy hosszú lista, röviden összefoglaltuk, hogy mikre kell figyelnie ahhoz, hogy ne legyen semmi probléma a jövőben.

Légkondicionáló helyes használata
Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

A design klímák fantasztikus kiegészítői lehetnek egy modern vagy épp egy rusztikus otthonnak. Minden stílusba beilleszthetőek, legyen Önnek mediterrán vagy country stílusú otthona, esetleg egy tetőtől talpig rózsaszín otthona, biztos, hogy találni fog egy igazán impozáns design klímát. De vajon ezek megfelelnek-e teljesítményben is? Ez kiderül írásunkból!

Design légkondicionáló
A légkondicionáló áramfogyasztása

A légkondicionáló áramfogyasztása

Egy klímavásárlásnál általában nem csak az szokott számítani, hogy mennyibe fog kerülni a készülék, vagy a beszerelés, hanem az is, hogy a későbbiekben mennyibe fog kerülni a fenntartása. Mi most erre próbálunk meg választ adni. Azonban a biztos mindig az, hogyha felkeres minket, és mi egyénileg tudunk Önnek segíteni.

A légkondicionáló áramfogyasztása
Légkondicionáló ár

Légkondicionáló ár

Akik klíma vásárláson gondolkoznak mindig megnézik, hogy mennyibe kerülnek a klímák. Azonban rendkívül széles skálán mozog a klíma ára, épp ezért nagyon nehéz megmondani, hogy vajon melyiket kellene megvenni. Mi most ebben segítünk.

Légkondicionáló ár
Olcsó légkondicionálók

Olcsó légkondicionálók

Az olcsó légkondicionálóknak nagyon vonzó az ára, azonban egyáltalán nem jó dolog olcsón légkondicionálót venni. Ezeknek az okait felsoroljuk írásunkban, majd pedig tanácsot adunk, hogy milyen klímát érdemes vásárolni.

Olcsó légkondicionálók
Légkondicionáló szerelés Budapesten

Légkondicionáló szerelés Budapesten

A légkondicionálónak a beszerelése nagyon komoly feladat. Épp ezért fontos, hogy jó szakembert keressen fel ezzel. Ha elolvassa összegzésünket akkor nem csak azt tudja meg, hogy nálunk milyen egy beszerelés, hanem arra is rájön, hogy mi vagyunk az egyik legjobb választás. Keressen fel minket!

Légkondicionáló szerelés Budapesten

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463