menü

Légkondicionáló szerelés

Márka- és típusfüggetlen légkondicionáló szerelés Budapesten és egész Pest megye területén, profi szakemberek által, minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, garanciálisan. Ingyenes helyszíni konzultációval, ajándék tisztítással. Részletek az oldalon.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló szerelés Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, vállalják légkondicionáló szerelését, javítását, karantartását egyaránt. Budapest összes kerületében, illetve Pest megy minden további településén egyaránt állnak rendelkezésére. Szakembereink ismerik a Magyarországon megtalálható összes márka termékeit, melynek köszönhetően, márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a légkondicionálók teljeskörű munkálatait.

Bármilyen okból kifolyólag is van szüksége légkondicionáló szerelésre (új készülék beszerelése, javítás, karbantartás stb), keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül rendelkezésére állni. Munkatársaink mindig kiváló minőségű alkatrészekkel, hatékony tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgoznak, kedvező áron. Munkájukra pedig számlát adnak és garanciát vállalnak.

Amennyiben új légkondicionáló szerelést szeretne, abban az esetbe pedig lehetősége van kérni ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során szakembereink felmérik az épület adottságait és az Ön igényeit. Majd ezen információk tudtában, ennek megfelelően ajánlanak Önnek készüléket, mely ár/érték arányban és minden szempontból megfelelhet az Ön számára. Ezt követően pedig, kollégáink egyike örömmel vállalja a készülék beszerzését is, a beszerelés előtt.

Bízza ránk a légkondicionáló szerelési munkálatait, legyen szó bármiről és mi garantáltan nem okozunk csalódást. Mindazonáltal, amennyiben minket választ, a légkondicionáló beszerelése mellé, az első tisztítást ajándékba adjuk és egy év javítási garanciát is vállalunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén. Hívjon minket még ma és akár egy héten belül élvezheti új készülékét.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Légkondicionáló szerelés

Miért hibásodik meg a légkondicionáló?

A légkondicionálóknak a szerelése rendkívül fontos feladat. Épp ezért fontos beszélni erről. Szerintünk úgy a legjobb, hogyha a problémának az elejét vesszük, így bemutatjuk azt, hogy honnan ered a probléma, hogyan kell megoldani a problémát, ki oldhatja meg a problémát, és hogyan lehet elkerülni a problémát. Általában több okból fakad. Az első ami problémát szokott okozni, az a nem megfelelő beszerelés. Ez szinte kivétel nélkül problémát szokott okozni. Találkoztunk már egészen meglepő esetekkel is, de szerencsére ma már ebből nagyon kevés van. 2015 óta rendkívüli módon le van szabályozva, hogy kiszerelhet be klímát, így ma már nem szerelheti be a szomszéd, meg a sógor, kellenek hozzá különböző engedélyek, képesítések.

Így szerencsére ma már ezzel az okkal ritkán találkozunk. Azonban van még két ok, amivel elég gyakran. Az egyik a helytelen használat, a másik pedig a karbantartás elhanyagolása. Helytelen használathoz tartozik az például, hogy a klímát túlságosan alacsony hőmérsékletre állítjuk a kintihez képest. Maximum nyolc fok lehet a kinti és a benti hőmérséklet között a különbség, de ha nem muszáj, akkor öt fölé soha ne menjen. A legnagyobb problémát azonban szinte mindig a karbantartás elhanyagolása okozza. Ha nincs karbantartva a készülék, akkor számolni kell azzal, hogy a kültéri egységen porréteg lesz, a belső egységben meg keményen elfognak terjedni a bacik. Egyik sem hangzik túl jól, ugye? 

Mit tehetek, hogy ne hibásodjon meg a klíma?

A válasz egyszerű. Először is, hogyha klímát szereltet be, akkor mindenképp jól gondolja meg, hogy ki lesz a szerencsés cég, amire ezt rábízza. Igazából sok minden ezen áll vagy bukik. Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy tökéletes munkát fogunk elvégezni. Ráadásul mi azt preferáljuk, hogyha folyamatosan kontaktban maradunk, tehát a későbbiekben is mi járunk ki Önhöz a karbantartást végezni. A karbantartás a legfontosabb.

Ha fél évente kihív egy szerelőt, hogy elvégezze a karbantartást, akkor nem csak hogy a készüléke lesz makulátlanul tiszta, hanem a szerelő meg is vizsgálja a készülékét részletesen, így látni fogja, hogy milyen állapotban van és még azelőtt megtudja tenni az óvintézkedéseket, hogy tönkre menne a készülék. A karbantartásnak csak akkor van értelme, hogyha szakember csinálja. Nyilvánvalóan lehet kapni a boltokban különböző klímákhoz való fertőtlenítő szereket, lehet is őket használni, azonban az a biztos, hogyha egy szerelő végzi el a karbantartást. Ha gyors fertőtlenítés kell, csak akkor használja ezeket, de ez nem helyettesít egy karbantartást.

Mit tehetek, hogy ne hibásodjon meg a klíma?
Mit tegyek, ha már meghibásodott a klímám?

Mit tegyek, ha már meghibásodott a klímám?

Felesleges, sőt, egyenesen veszélyes azzal próbálkozni, hogy majd egyedül megoldja. A mai klímák már rendkívül komplex készülékek, így ezeket már nem olyan könnyű megszerelni. Akkor sem, hogyha már látott klíma szerelést. Egyrészről azért nem tanácsos, mert sok esetben a garanciát elveszti a készülékre, hogyha belenyúl. Ez sok terméknél így van, a garanciális időt jobb kihasználni amíg csak lehet. Azért sem tanácsos továbbá, mert, mint már említettük, minden készülék teljesen más, épp ezért kockázatos belenyúlnia.

Valószínű, hogy nem fog sikerülni a szerelés. Épp ezért a legfontosabb, hogy kihívjon egy szakképzett szerelőt. Például minket. A szerelésnek a menete borzasztóan egyszerű. Az első lépés, hogy felhív minket és elmondja a problémáját. Ezt követően mi ezt rögzítjük és megbeszélünk egy mindenki számára alkalmas időpontot. Ebben az időpontban kiszállunk Önhöz, felmérjük a terepet, meghatározzuk a problémát, megmondjuk, hogy mennyibe fog kerülni, majd hozzá is kezdünk a szereléshez. Ennyire egyszerű. Hívjon minket!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás