Légkondicionáló szerelés

Ha tudni szeretne mindent, ami légkondicionáló szerelés, akkor olvassa el összegzésünket, majd pedig hívjon fel minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A légkondicionálóknak a szerelése rendkívül fontos feladat. Épp ezért fontos beszélni erről. Szerintünk úgy a legjobb, hogyha a problémának az elejét vesszük, így bemutatjuk azt, hogy honnan ered a probléma, hogyan kell megoldani a problémát, ki oldhatja meg a problémát, és hogyan lehet elkerülni a problémát.

Miért hibásodik meg a légkondicionáló?

Általában több okból fakad. Az első ami problémát szokott okozni az a nem megfelelő beszerelés. Ez szinte kivétel nélkül problémát szokott okozni. Találkoztunk már egészen meglepő esetekkel is, de szerencsére ma már ebből nagyon kevés van. Hiszen 2015 óta rendkívüli módon le van szabályozva, hogy kiszerelhet be klímát, így ma már nem szerelheti be a szomszéd, meg a sógor, kell hozzá különböző engedélyek, képesítések. Így szerencsére ma már ezzel az okkal ritkán találkozunk.

Azonban van még két ok, amivel elég gyakran. Az egyik a helytelen használat, a másik pedig karbantartás elhanyagolása. Helytelen használathoz tartozik az például, hogy a klímát túlságosan alacsony hőmérsékletre állítjuk a kintihez képest. Maximum nyolc fok lehet a kinti és a benti hőmérséklet között a különbség, de ha nem muszáj, akkor öt fölé soha ne menjen.

A legnagyobb problémát azonban szinte mindig a karbantartás elhanyagolása okozza. Ha nincs karbantartva a készülék, akkor számolni kell azzal, hogy a kültéri egységen porréteg lesz, a belső egységben meg keményen elfognak terjedni a bacik. Egyik sem hangzik túl jól, ugye? 

Mit tehetek, hogy ne hibásodjon meg?

A válasz egyszerű. Először is, hogyha klímát szereltet be, akkor mindenképp jól gondolja meg, hogy ki lesz a szerencsés cég, amire ezt rábízza. Igazából sok minden itt áll, vagy bukik. Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy tökéletes munkát fogunk elvégezni. Ráadásul mi azt preferáljuk, hogyha folyamatosan kontaktban maradunk, tehát a későbbiekben is mi járunk ki Önhöz a karbantartást végezni.

Ó igen, a karbantartás. Ez a legfontosabb. Ha fél évente kihív egy szerelőt, hogy elvégezze a karbantartást akkor nem csak, hogy a készüléke lesz makulátlanul tiszta, hanem a szerelő meg is vizsgálja a készülékét részletesen, így látni fogja, hogy milyen állapotban van, és még azelőtt megtudja tenni az óvintézkedéseket, hogy tönkre menne a készülék.

Én is elvégezhetem a karbantartást?

Nem ajánljuk. A karbantartásnak csak akkor van értelme, hogyha szakértő csinálja. Nyilvánvalóan lehet kapni a boltokban különböző klímákhoz való fertőtlenítő szereket, lehet is őket használni, azonban az a biztos, hogyha egy szerelő végzi el a karbantartást. Ha gyors fertőtlenítés kell, csak akkor használja ezeket, de ez nem helyettesít egy karbantartást.

Mit tegyek, ha már meghibásodott?

A válasz egyszerű: hívjon ki minket.

Felesleges, sőt, egyenesen veszélyes azzal próbálkozni, hogy majd egyedül megoldja. A mai klímák már rendkívül komplex készülékek, így ezeket már nem olyan könnyű megszerelni. Akkor sem, hogyha már látott klíma szerelést.

Egyrészről azért nem tanácsos, mert sok esetben a garanciát elveszti a készülékre, hogyha belenyúl. Ez sok terméknél így van, a garanciális időt jobb kihasználni amíg csak lehet. Azért sem tanácsos továbbá, mert mint már említettük minden készülék teljesen más, épp ezért kockázatos belenyúlnia. Valószínű, hogy nem fog sikerülni a szerelés. Épp ezért a legfontosabb, hogy kihívjon egy szakképzett szerelőt. Például minket. 

Ki szerelheti meg a légkondicionálót?

A legjobb az, hogyha szerelő szereli be, ahogy írtuk az előbb. Fontos, hogyha beszerelésről van szó, akkor csak és kizárólag szakember szerelheti be, akinek meg van a megfelelő képesítése és engedélye!

A szerelés menete

A szerelésnek a menete borzasztóan egyszerű. Az első lépés, hogy felhív minket és elmondja a problémáját. Ezt követően mi ezt rögzítjük és megbeszélünk egy mindenki számára alkalmas időpontot. Ebben az időpontban kiszállunk Önhöz, felmérjük a terepet, meghatározzuk a problémát, megmondjuk, hogy mennyibe fog kerülni, majd hozzá is kezdünk a szereléshez. Ennyire egyszerű. Hívjon minket!

Hasonló oldalak

Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Mi mindent összeszedtünk, amit tudni kell a klíma szerelésről. A légkondicionálók fontos és komplex készülékek ezért nem is szerelheti bárki. Minden részletet leírtunk, Önnek csak annyi a dolga, hogy elolvassa. Ha ezzel meg van és úgy gondolja, hogy a készülékére rá fér egy szerelés, akkor keressen fel minket.

Légkondicionáló szerelés
Légkondicionáló szerelés Budapesten

Légkondicionáló szerelés Budapesten

A légkondicionálónak a beszerelése nagyon komoly feladat. Épp ezért fontos, hogy jó szakembert keressen fel ezzel. Ha elolvassa összegzésünket akkor nem csak azt tudja meg, hogy nálunk milyen egy beszerelés, hanem arra is rájön, hogy mi vagyunk az egyik legjobb választás. Keressen fel minket!

Légkondicionáló szerelés Budapesten
Légkondi szerelés

Légkondi szerelés

A légkondiknak a meghibásodása rendkívül bosszantó. Épp ezért ilyenkor nagyon fontos, hogy egy szerelő megnézze a készülékét. A legjobb, hogyha minket hív ki, és amíg mi kiérkezünk addig olvassa el írásunkat, amelyben bemutatjuk a tipikus meghibásodásokat, illetve bemutatjuk, hogy hogy nézz ki egy szerelés.

Légkondi szerelés
Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Egy klíma vásárlása fontos feladat, épp ezért nem szabad félvállról venni. A legegyszerűbb, a legpraktikusabb megoldás az, hogyha szakembert kér fel az egész feladatra. Hogyha minket keress fel, akkor mi segítünk Önnek kiválasztani egy jó készüléket, amelyet be is szerzünk Önnek és fel is szereljük otthonába. Hívjon minket bizalommal.

Klíma szereléssel együtt
Klíma szerelési tudnivalók

Klíma szerelési tudnivalók

A klíma beszerelés komoly feladat, ráadásul rengeteg részlete van. Hogy ne érjék Önt meglepetések olvassa el összegzésünket! Ha további kérdései vannak, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma szerelési tudnivalók
Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülék, ami miatt lehet, hogy többet be sem lehet kapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Klíma leszerelés
Klíma felszerelés

Klíma felszerelés

Bízzon meg minket a klíma felszerelésével. Minden felszerelés mellé különböző kedvezményekkel kedveskedünk, így kifejezetten megéri minket megbíznia ezzel a feladattal. Meg van minden szükséges engedéllyünk, így velünk professzionálisan felszereltetheti készülékét.

Klíma felszerelés
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
Klíma szerelés

Klíma szerelés

Minden klímának vállaljuk a szerelését, márkafüggetlenül, és típus függetlenül. Ha nem működik a klíma, akkor jobb, ha mielőbb szerelőt hív, mivel ez a probléma nem várhat, sőt, súlyosbodhat. Hívjon minket, és megoldjuk az Ön problémáját, és megjavítjuk a készüléket.

Klíma szerelés
Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondicionálóknak a tisztítása elképesztően fontos dolog, sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. Súlyos betegségeket lehet megelőzni, hogyha mindig patyolat tiszta a készülék. Ha szeretne erről bővebben érdeklődni, akkor olvassa el összegzésünket!

Légkondicionáló tisztítás

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
A Napelem kivitelezés weboldalt azért hoztuk létre, hogy átláthatóan tudjuk bemutatni a napelem rendszerek kivitelezésének folyamatát. Az oldalt elsősorban azoknak szánjuk akik még nem hozták meg a döntést, vagy még nem vágtak bele napelemes fejlesztésbe.

Felkészítjük a napelem telepítésre.

A Napelem kivitelezés weboldalt azért hoztuk létre, hogy átláthatóan tudjuk bemutatni a napelem rendszerek kivitelezésének folyamatát. Az oldalt elsősorban azoknak szánjuk akik még nem hozták meg a döntést, vagy még nem vágtak bele napelemes fejlesztésbe.

Csapatunk, a Pentele Solar Group már közel 10 éve van jelen a piacon és ez idő alatt bizony sokat fejlődtek a fotovoltaikus rendszerek és termékek. A legnagyobb gyártókkal szoros együttműködésben ügyfeleink igényeit szem előtt tartva folyamatosan a termékek és szolgáltatásaink tökéletesítésén dolgoztunk. Mostanra elmondhatjuk, hogy sikerült kialakítani olyan csomagokat és szolgáltatásokat, melyek minőségükben, tudásukban, kedvező árukban kielégítik a piacon felmerült összes igényt.