Légkondicionáló szerelés

Ha tudni szeretne mindent, ami légkondicionáló szerelés, akkor olvassa el összegzésünket, majd pedig hívjon fel minket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló szerelés Légkondicionáló szerelés

A légkondicionálóknak a szerelése rendkívül fontos feladat. Épp ezért fontos beszélni erről. Szerintünk úgy a legjobb, hogyha a problémának az elejét vesszük, így bemutatjuk azt, hogy honnan ered a probléma, hogyan kell megoldani a problémát, ki oldhatja meg a problémát, és hogyan lehet elkerülni a problémát.

Miért hibásodik meg a légkondicionáló?

Általában több okból fakad. Az első ami problémát szokott okozni az a nem megfelelő beszerelés. Ez szinte kivétel nélkül problémát szokott okozni. Találkoztunk már egészen meglepő esetekkel is, de szerencsére ma már ebből nagyon kevés van. 

2015 óta rendkívüli módon le van szabályozva, hogy kiszerelhet be klímát, így ma már nem szerelheti be a szomszéd, meg a sógor, kell hozzá különböző engedélyek, képesítések. Így szerencsére ma már ezzel az okkal ritkán találkozunk.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Azonban van még két ok, amivel elég gyakran. Az egyik a helytelen használat, a másik pedig karbantartás elhanyagolása. Helytelen használathoz tartozik az például, hogy a klímát túlságosan alacsony hőmérsékletre állítjuk a kintihez képest. Maximum nyolc fok lehet a kinti és a benti hőmérséklet között a különbség, de ha nem muszáj, akkor öt fölé soha ne menjen.

A legnagyobb problémát azonban szinte mindig a karbantartás elhanyagolása okozza. Ha nincs karbantartva a készülék, akkor számolni kell azzal, hogy a kültéri egységen porréteg lesz, a belső egységben meg keményen elfognak terjedni a bacik. Egyik sem hangzik túl jól, ugye? 

Mit tehetek, hogy ne hibásodjon meg a klíma?

A válasz egyszerű. Először is, hogyha klímát szereltet be, akkor mindenképp jól gondolja meg, hogy ki lesz a szerencsés cég, amire ezt rábízza. Igazából sok minden itt áll, vagy bukik. Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy tökéletes munkát fogunk elvégezni. Ráadásul mi azt preferáljuk, hogyha folyamatosan kontaktban maradunk, tehát a későbbiekben is mi járunk ki Önhöz a karbantartást végezni.

Mit tehetek, hogy ne hibásodjon meg a klíma?
Én is elvégezhetem a karbantartást?

Ó igen, a karbantartás. Ez a legfontosabb. Ha fél évente kihív egy szerelőt, hogy elvégezze a karbantartást akkor nem csak, hogy a készüléke lesz makulátlanul tiszta, hanem a szerelő meg is vizsgálja a készülékét részletesen, így látni fogja, hogy milyen állapotban van, és még azelőtt megtudja tenni az óvintézkedéseket, hogy tönkre menne a készülék.

Én is elvégezhetem a karbantartást?

Nem ajánljuk. A karbantartásnak csak akkor van értelme, hogyha szakértő csinálja. Nyilvánvalóan lehet kapni a boltokban különböző klímákhoz való fertőtlenítő szereket, lehet is őket használni, azonban az a biztos, hogyha egy szerelő végzi el a karbantartást. Ha gyors fertőtlenítés kell, csak akkor használja ezeket, de ez nem helyettesít egy karbantartást.

Mit tegyek, ha már meghibásodott a klímám?

Felesleges, sőt, egyenesen veszélyes azzal próbálkozni, hogy majd egyedül megoldja. A mai klímák már rendkívül komplex készülékek, így ezeket már nem olyan könnyű megszerelni. Akkor sem, hogyha már látott klíma szerelést.

Egyrészről azért nem tanácsos, mert sok esetben a garanciát elveszti a készülékre, hogyha belenyúl. Ez sok terméknél így van, a garanciális időt jobb kihasználni amíg csak lehet. Azért sem tanácsos továbbá, mert mint már említettük minden készülék teljesen más, épp ezért kockázatos belenyúlnia. Valószínű, hogy nem fog sikerülni a szerelés. Épp ezért a legfontosabb, hogy kihívjon egy szakképzett szerelőt. Például minket.

Ki szerelheti meg a légkondicionálót?

A legjobb az, hogyha szerelő szereli be, ahogy írtuk az előbb. Fontos, hogyha beszerelésről van szó, akkor csak és kizárólag szakember szerelheti be, akinek meg van a megfelelő képesítése és engedélye!

Mit tegyek, ha már meghibásodott a klímám?
A klímaszerelés menete

A klímaszerelés menete

A szerelésnek a menete borzasztóan egyszerű. Az első lépés, hogy felhív minket és elmondja a problémáját. Ezt követően mi ezt rögzítjük és megbeszélünk egy mindenki számára alkalmas időpontot. Ebben az időpontban kiszállunk Önhöz, felmérjük a terepet, meghatározzuk a problémát, megmondjuk, hogy mennyibe fog kerülni, majd hozzá is kezdünk a szereléshez. Ennyire egyszerű. Hívjon minket!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás