menü

Klímaszerelés panellakásba

Gyors klímaszerelés panellakásba, profi szakemberek által, garanciálisan, Budapesten és környékén. Szerelőink 20 év tapasztalattal, garanciát vállalva dolgoznak precízen és megbízhatóan. Akár egy héten belül elkészülünk. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés panellakásba Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

Gyors klímaszerelés panellakásba, cégünk profi szakemberei által, nem csak Budapest kerületeiben, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. Vállalkozásunk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják a klíma beszerelését panellakásokba is, hiszen szinte bárhová felszerelhető a készülék. Minden klíma beszerelése előtt, kimennek kollégáink egy ingyenes helyszíni konzultációra, hogy a beszerelés gördülékenyen menjen.

A konzultáció során, kollégáink felmérik a lakás adottságait, illetve átbeszélnek Önnel mindent és segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is. Továbbá, amennyibe igény van rá, készüléket is tudunk biztosítani, kedvező áron, akár 10 év gyártói garanciával. Munkatáraink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak márkától- illetve típustól függetlenül, melynél fogva több különböző készülék közül fog tudni Ön választani, amely ár/érték arányban a leginkább megfelel az Ön számára.

A klímaszerelés panellakásba is ugyanúgy történik, mint egy családi házba vagy egy nagyobb cég épületébe. Szakembereink kimennek, megbeszélnek mindent, elvégzik az előkészületeket, beszerzik a készüléket és a megbeszélt időpontba beszerelik azt precízen és megbízhatóan, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Emellett, ha minket választ, az első tisztítást ajándékba adjuk. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és akár már egy héten belül élvezheti új klímáját.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klímaszerelés panellakásba

Miért jó a klíma panellakásba?

Az első év a panellakásban a vízválasztó. Aki még nem lakott panelban, az nem is tudja sokszor, hogy mire kell számítani. Az éjféli kopogások, a nyolcórás lakásfelújítás, a négyórás lift előtti várakozás, és nyáron a nonstop tartó forróság. A panelek lapostetősek, sok panel még ma sem esett át panelprogramon, így nem csoda, hogy akár egy nap alatt olyan forró lehet az otthonunk, hogy csak a zuhany alatt tudjuk elviselni a nyarat. Bár régen ez nem okozott akkora fejtörést, egész elviselhetőek voltak a nyarak, azonban látni kell, hogy egyre melegebb van.

A hetvenes évek óta (amikor elég sok panel épült) évről évre növekszik az átlag hőmérséklet egész évben. Ennek a tetőpontja az augusztusi nyár, és a januári zord tél. Az utóbbinál sokan tapasztalják a mai napig, hogy alig lehet felfűteni az otthont, az előbbinél meg tapasztalják, hogy alig lehet lehűteni. Az első nyár mindig eltelik azzal, hogy éjszakánként szellőztetünk, egészen reggelig, majd reggel le a redőnyöket, be a sötétítőket, és jöhet a hideg vizes felmosás, a ventillátor, amely napokig megy egy huzamban, és a hideg üdítő. A második nyár még talán elmegy így, azonban a harmadik nyár már nem mehet így tovább. Kell az a klíma.

Visszahívást kérek!

Az első lépések – mivel kell számolni egy klímaszerelésnél?

Először is azzal kell számolni, hogyha túlságosan halogatva van, akkor heteket kell várni a szerelőkre. Mivel a klíma felszerelés meglehetősen idénymunka, épp ezért aligha van olyan szakember, aki azonnal tudna vállalni egy munkát júniusban. Azonban, ha előre gondolkozik, és már márciusban, vagy a kicsit kellemesebb időben felkér egy céget, például minket, akkor sokkal egyszerűbben lesz megoldva a klíma felszerelés.

Számolni kell azzal, hogy a klíma felszerelése kisebb átalakítással jár. Át kell fúrni a falat, a kültéri és a beltéri egységet össze kell kötni, amelynél lehet választani a vésés és a letakarás között. Kisebb mennyiségű kosz keletkezik, illetve adott esetben a bútoroknak a széthúzása, elpakolása, letakarása. Azonban, ha tud ezekkel számolni, akkor igazán nem fogják meglepetések érni.

Az első lépések – mivel kell számolni egy klímaszerelésnél?
Klímaszerelés az emeleteken

Mitől bonyolultabb a klíma felszerelése egy panellakásba?

A klíma felszerelése általában abból áll, hogy kialakítjuk a csöveknek a helyét, felszereljük a kültéri konzolt, majd rá a kültéri egységet és bentre felszereljük a beltéri egységet. Összekötünk mindent mindennel, hálózatra kötjük és már kész is. Na de amíg egy kertes háznál egyszerűen rá állunk a létrára és felszereljük a kültéri konzolt, addig a panellakásokban sok esetben bajban vagyunk. Ha van erkély, akkor egyszerű a dolog, ha a háziak nem is szeretnék oda rakni, mi meggyőzzük őket, hogy ott a legjobb. Ennek két oka van: a felszerelés és a kondenzvíz elvezetése. Ha nincs erkély, akkor nincs más opció, mint kihajolni az ablakon és úgy felszerelni a tartószerkezetet és a kültéri egységet. Ez kivitelezhető, azonban mindent el kell pakolni az ablak elől. Ha azonban ott van például egy konyhaszekrény, amit nem lehet sehova se vinni, akkor gond van, át kell szervezni az egészet.

A kondenzvíz elvezetése a másik probléma. Ha egy nyári alkonyon végig sétál egy tetszőlegesen kiválasztott lakótelepen, akkor biztosan észre fogja venni, hogy elég sok tömb mellett van egy kis tócsa. Ez azért van ott, mert sok lakásban nem tudják elvezetni a kondenzvizet máshova, csak az utcára. Általában két jó opció van erre, egy gyűjtőbe való elvezetés, illetve a mosogató szifonba való elvezetés. Azonban tény és való, hogy van, amikor egyik sem megoldható, így kénytelenek vagyunk az utcára csöpögtetni. Bár ezek valós problémák, Önnek nem kell aggódnia. Ezeket a problémákat mi gond nélkül tudjuk kezelni. Hívjon fel minket bizalommal és tökéletesen felszereljük panellakásába a klímát. Várjuk hívását!

Klímaszerelés - Számít a márka?

Számít is, meg nem is. Egyrészről számít, mert egyáltalán nem jó, hogyha egy visszakövethetetlen „márkától” veszünk készüléket, hiszen semmi sem garantálja, hogy jó is lesz, illetve, ha később probléma van, akkor elérhető lesz a vállalat. Azonban tudjuk, hogy nagyon sokan márkahűek, amelyet nem biztos, hogy a klímavásárlás során tudnak kamatoztatni. Attól, hogy a tv és a mosógép Samsung, nem biztos, hogy klímában is pont ez lesz Önnek a jó választás. Azonban az is lehet, hogy mégis jó lesz. Ez mindig az adott helyzettől függ. Ne aggódjon, mi biztos, hogy nem fogunk Önnek rossz készüléket ajánlani, ebben biztos lehet. 

Klíma választás esetén is keressen minket bizalommal, hiszen szakembereink több, mint 20 év tapsztalatával a hátuk mögött dolgoznak szerte Pest megyében. Ismerik valamennyi márka készülékeit, melynek köszönhetően, fognak tudni Önnek megfelelő ár/érték arányban tökéletes készüléket ajánlani, akár 10 év gyártói garanciátval. Mindezt ezt ingyene helyszíni kozultáció során. Továbbá, készséggel vállalják kollégáink a klíma beszerelését is. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Klímaszerelés - Számít a márka?
Milyen klímát válasszunk?

Milyen klímát válasszunk?

A  kérdés jó és nagyon fontos is. Sokan, sokféleképpen választanak. Vannak azok, akik csak kinéznek egy klassz akciót valamelyik hipermarketben és azzal hívnak fel minket, azonban vannak olyanok is, akik hosszú-hosszú mérlegelés után döntenek. Videókat néznek, összehasonlításokat olvasnak, alaposan utána járnak a témának és természetesen vannak olyanok, akik tudják, hogy a tutit biztos, hogy egy szakember fogja megmondani. 

Épp ezért hívnak fel minket, és kérik ki a mi tanácsunkat. Először is fontos megvizsgálnunk azt, hogy milyen otthonba kell beépíteni és mik az igények.  Általában egy egyszerű inverteres split klíma mindenki számára jó választás lehet. Mi ezek között ajánljuk a nézelődést, de ha biztosra szeretne menni, akkor minket hívjon fel! Szakembereink, egy ingyenes helyszíni konzultáció során kimennek és személyesen segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, annak beszerzésében, majd felszerelésében szintúgy. Keressen minket bizalommal.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás