menü

Klíma kompresszor szerelés

Vállaljuk klíma kompresszor szerelését, javítását egyaránt Budapesten és környékén, akár azonnali kiszállással. Szakembereink 20 év tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, garanciát vállalva dolgoznak, kedvező áron. Keressen minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma kompresszor szerelés Klíma kompresszor szerelés

Klíma kompresszor szerelés

Vállaljuk klíma kompresszor szerelését, javítását egyaránt Budapesten, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a munkálatokat. Ha nem működik a készüléke, hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon és mondja el mit tapasztal, hogy szakembereink célirányosan állhassanak neki a munkálatoknak.

Akár már a mai nap folyamán állunk rendelkezésére, leterheltségünktől függően. Munkatársaink minden klíma kompresszor szerelését, javítását kedvező áron, rövid határidővel, minőséi alkatrészekkel végzik és munkájukra garanciát vállalnak, illetve számlát adnak. Hívjon minket amint észrevette a klíma meghibásodását, hiszen szerelőink márkától- illetve típustól függetlenül vállalják minden klíma kompresszor szerelését.

Amennyiben szeretné elkerülni a klíma meghibásodását, kérje rendszeresen, évente legalább kétszer, a klíma karbantartását, melyet szintén örömmel vállalunk egész Pest megyében. Ezáltal folyamatosan ellenőrizve van a készülék, melyből adódóan elkerülhetők a váratlan meghibásodások és a készülék élettartama is növelhető ezáltal. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén és állunk rendelkezésére mindenben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma kompresszor szerelés

Amit érdemes tudni a klíma kompresszorról

Szerencsések azok az emberek, akiknek úgy van évek óta klímájuk, hogy sosem hallották azt a kifejezést, hogy klíma kompresszor. Viszont ha ide tévedett, akkor valószínűleg már gondolja, hogy a probléma háttérében ez állhat. Röviden bemutatnánk a kompresszorokat. A klímaberendezésekhez használt kompresszorok esetében a következő fajtákat különböztetjük meg:

  • Rotációs kompresszor, amelyet leggyakrabban ablak klímákban és egyes központi klímákban találnak. Nagy az élettartalmuk, olcsó, és tartós.
  • Az alacsony hatékonyságú osztott klímaberendezéseknél a leggyakoribb a dugattyús kompresszor. Viszonylag olcsóak, de nem tartósak.
  • A spirál kompresszor a leghatékonyabb típus, általában a nagyobb készülékek rendelkeznek ezzel. Nagyon tartósak és hatékonyak, de tipikusan drágábbak.

A változó sebességű kompresszorok (VSD), amelyeket inverteres hajtóknak is neveznek, a csúcskategóriás nagy hatékonyságú klímákban vannak, ezért gyakran a legdrágábbak. Most, hogy kicsit jobban ismerjük az adottkompresszorokot, feltérképezhetjük, hogy az ön készülékében valóban a kompresszor-e a hibás.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Honnan tudom, hogy a kompresszor a hibás?

Meleg van. Egyre melegebb. Az ember abban reménykedik, hogy miután a forró városból haza érkezik egy kellemesen hűvös, üdítő lakás várja, de tévednie kell. A légkondicionáló, amely tökéletesen működött amikor elhagyta a házat ma reggel, most már nem fúj a hűvös levegőt. Ha a légkondicionáló meghibásodott, azt elég hamar észreveszi az ember. 

Nézze meg, hogy milyen jelzést ad le a klíma berendezés, mutat-e arra utaló jelet a led sor, hogy a kompresszorral van gond. Miközben a légkondicionáló hatékonysága számos tényezőtől függ, a szakembereinek általában az elsőnek tekintik a légkondicionáló kompresszor ellenőrzését. Lejjebb kitérük arra, hogy melyek azok a hibák, amik a kompresszor meghibásodására utalhatnak.

Honnan tudom, hogy a kompresszor a hibás?
Klímaszerelés kompresszor hibák

Klíma kompresszor hibák

  • A motor nem indul. Általában az a probléma, hogy nem indul el a készülék.
  • A készülék gyakran kapcsol be és ki. Ez azt eredményezi, hogy a készülék nem tudja fenttartani az adott hőmérsékletet, mert állandóan ki és be kapcsol.
  • A kompresszor túlmelegszik. Ennek oka lehet a hibás kábelezés, vagy pedig a motor. Vannak más okok is, amelyek a túlmelegedést okozhatják. Ennek oka lehet a túlnyomás - ha a szívónyomás túl magas vagy alacsony, az egység nem képes megtartani a nyomást - vagy nem megfelelő hűtőközeg-feltöltést.
  • Nem indul, el vagy nem marad bekapcsolva. A legtöbb gondot egy hibás motor okozza. Remélhetőleg ez nem azért van, mert a kompresszor teljesen elromlott, és helyrehozhatatlan, mivel a kompresszorok a legdrágább légkondicionáló komponensek.

Mit tehetek én?

A fent felsorolt problémák többségében egyszerű lépésekre van szükség. Tisztítsa meg a szűrőket úgy, hogy a szűrőkön található törmeléket langyos vízzel és enyhe háztartási tisztítószerrel lemossa. Ha a szűrő sérült, cserélje ki. Tisztítsa meg a légcsatornákat. Alaposan ellenőrizze a légcsatorna vonalát, és ha bármilyen rés látható, zárja be egy szintetikus tömítőgyűrűvel. Rögzítse a nem rögzített kondenzátor tekercseket. 

Először fedje le a környező részeket egy műanyag lap segítségével. Használjon szivacsot langyos vízbe mártva a tekercsek tisztítására. Öblítse le kis mennyiségű vízzel. Ha a tekercsek hajlottak, akkor finom szerszámmal egyenesítse ki őket. Ezután használjon ecsetet, kenje meg és vonja be a tekercseket kondenzátorolajjal. Azonban, ha szeretne biztosra menni, keressen minket. További információkat kaphat a témában a klíma javítás weboldalunkon.

Mit tehetek én?
Kompresszor szerelés Budapesten

Kompresszor szerelés Budapesten

Minden lakossági és vállalati helyen lévő klímának a kompresszor szerelését vállaljuk. Professzionálisan megjavítunk minden klímát, legyen az split klíma, multi klíma vagy akár kazettás klíma. Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a klíma működjön, főleg az inverteres klímák esetében, amelyek télen is működnek. Nem maradhat el úgy nap, hogy ne működnének ezek a készülékek, így mindenféleképpen fontos, hogy hamar érkezzen a segítség.

Munka esetén Budapest minden kerületébe kiszállunk, kiszállási díj nélkül. Nem számítunk fel semmilyen extra költséget, vagy felárat. Ha Ön budapesti vagy a cége budapesti és a klímája elromlott, akkor hívjon minket és segítünk megoldani a problémát. Igény esetén a Budapesttel környező településekre is kiszállunk, bővebben telefonszámunkon vagy email címünkön tud érdeklődni.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás