Klíma, klímaszereléssel együtt

A legtöbb panellakásban álom egy klíma – mi megvalósítjuk ezt az álmot.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma, klímaszereléssel együtt Klíma, klímaszereléssel együtt

Sokan szeretik azt, hogyha egyszerűen van megoldva minden. Sokan rendkívül nem kedvelik azt, hogy folyamatosan intézkedniük kell, papírokat kell beszerezni, ide-oda kell rohangálni, haza kell cipelni a klímát a hosszú, bürokratikus procedúra után... Kinek kell ez?

Leginkább senkinek. Épp ezért sokan választják azt, hogy inkább szerelőtől vásárolják meg a klímát. 

Miért éri meg klímaszerelőtől venni a klímát?

Sokakban az az élmény él, hogyha valaki szerelőtől vesz klímát, akkor az biztos, hogy kétszeres, háromszoros áron is lehet, hiszen még régen halottak egy történetet a szomszédtól aki... Mindenki hallott már ilyet.

Visszahívást kérek!

Minőségi klíma és klímaszerelés

Nézzük a tényeket, őszintén: a multik ajánlataival nem lehet versenyezni. Ez tény. Azonban mi azt gondoljuk, hogy amennyivel talán drágább (és egyáltalán nem kétszer, háromszor drágább egy készülék) azért a pénzért mi tudunk extra szolgáltatást is adni. Nézzük, hogy mik ezek.

A legfontosabb az szerintünk, hogy ha tőlünk veszi meg, akkor biztos, hogy jó készüléket fog vásárolni. Bárhonnan is nézzük, egy klíma nem olcsó, sokan egyáltalán nem engedheti meg maguknak azt, hogy elsőre rossz készülék válasszanak és rövidesen cseréljék. Ha azonban minket keres fel, akkor mi először is felmérjük az Ön igényeit és otthonának a paramétereit, majd ezután ajánlunk Önnek terméket. Természetesen a maximum árat Ön fogja meghatározni, így nem kell attól félnie, hogy túl lépünk a kereten.

Minőségi klíma és klímaszerelés
Milyen termékek közül lehet választani?

Előny még, hogy így Önnek nem kell felesleges energiákat ebbe beleölnie. Összesen annyit kell tennie, hogy felhív minket, találkozunk, megbeszéljük a részleteket és a következő alkalomra szabad utat enged nekünk a felszerelésre. Nem kell Önnek semmilyen felesleges papírt beszereznie, aláíratnia, sorban állni az áruházban, haza cipelni a rendkívül nehéz klímát stb. Sokkal egyszerűbb ez a mód.

Ráadásul ha az általunk javasolt készüléket szerelteti be akkor biztos, hogy hosszú időkig jó lesz a készüléke. Illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy minden általunk beszerelt klímára egy teljes év garanciát adunk. 

Milyen termékek közül lehet választani?

Természetesen rengeteg termék közül, amit az interneten megtalál szinte biztos, hogy mi is betudjuk szerezni. Nem vagyunk leszerződve egy céggel sem, így egyáltalán nem vagyunk behatárolva termékek terén. A skála rendkívül nagy, de mi segítünk Önnek választani!

Klímaszerelés menete

Hogy történik a klíma felszerelés? Ahogy már bemutattuk először minden részletet megbeszélünk. Ebbe beletartozik az is, hogy megnézzük, hogy hova szereljük fel a klímát. Mivel a két egységet össze kell kötni, ezért nem árt, hogyha nincs túl messze egymástól a két egység.

Először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, itt eldöntheti, hogy véssük, vagy befedjük a csövet. Hosszú távú megoldás mindenképpen az, hogyha bevéssük. Ha meg van a hely, akkor utána kezdjük a kültéri tartószerkezetnek a beépítését, majd ráépítjük a kültéri egységet.

Ha ezzel meg vagyunk, akkor jöhet a beltéri egység is. Ezt is szakszerűen felszereljük. Ha meg vagyunk ezzel, akkor nincs más hátra, mint az egységeket összekötni, rákötni a hálózatra és beüzemelni. Természetesen a felszerelést követően leteszteljük, hogy tökéletesen működik-e.

Klímaszerelés menete
Extra szolgáltatások a felszerelés mellett

Extra szolgáltatások a felszerelés mellett

Extra szolgáltatásunk, hogy megtanítunk minden kedves ügyfelünket a klíma használatára. Mivel minden klíma más és más, épp ezért máshogy is kell velük bánni. Nem kell elolvasni a hosszú termék leírást, mi megmutatunk minden fontos információt, amit tudnia kell ahhoz, hogy tökéletesen tudja használni a készülékét.

De még mielőtt mindez megtörténne, és még csak „ismerkedünk”, akkor egyszer ingyenesen kiszállunk Önhöz, hogy felmérjük a terepet, ezért egy forintot sem kell fizetnie. Továbbá ha velünk szerelteti be, akkor egy teljes év garanciát is biztosítunk Önnek. De ez még nem minden! Az első éven egyszer ingyenesen tisztítjuk ki a klímáját! Válasszon minket bizalommal. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás