menü

Klíma, klímaszereléssel együtt

Klíma, szereléssel együtt, kedvező áron, márkától- és típustól függetlenül, profi szakemberek által, Pest megye minden településén egyaránt. Hívjon minket bizalommal és akár egy héten belül elkészülünk. Munkánkra garanciát vállalunk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma, klímaszereléssel együtt Klíma, klímaszereléssel együtt

Klíma, klímaszereléssel együtt

Klíma, szereléssel együtt, kedvező áron, márkától- és típustól függetlenül, garanciálisan, profi szakemberek által! Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják klíma beszerzését, beszerelését egyaránt, nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és akár már egy héten belül élvezheti új klímáját.

Ha új klíma vásárlása előtt áll, érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, hiszen szakembereink több évtizedes tapasztalata elengedhetetlen, ha új készüléket szeretnénk vásárolni, mindazonáltal egyszerűbb is ha szakember veszi meg a készüléket és nem pedig mi. Ráadásul, mi a klímát, szereléssel együtt ajánljuk. Továbbá, lehetősége van egy ingyenes helyszíni konzultációhoz, mely során szakembereink felmérik az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy pontosan mit is szeretne.

Ezt követően, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és annak beszerzésében is, majd egy Önnek is alkalmas időpontban elvégzik a beszerelést. A klímakészüléket ott szerezzük be, ahol Önnek a legalkalmasabb. Természetesen rengeteg termék közül lehet választani, amit az interneten megtalál szinte biztos, hogy mi is betudjuk szerezni. Nem vagyunk leszerződve egy céggel sem, így egyáltalán nem vagyunk behatárolva termékek terén. Mindazonáltal, szeretnénk figyelmébe ajánlani, hogy akár mi is tudunk készüléket biztosítani, 10 év gyártói garanciával is, igen kedvező áron. 

Érdemes oldalunkat böngésznie és figyelnie a „Nyárváró klíma akciókat” is. Kollégáink mindig precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron, garanciát vállalva munkájukra. Mindezeken felül pedig, az első tisztítást ajándéka adjuk, ha velünk szerelteti be készülékét. Ne feledje! Klíma, klímaszereléssel együtt, profi szakemberek által, akár egy héten belül, kedvező áron, garanciálisan. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, hogy mielőbb segíthessünk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma, klímaszereléssel együtt

Miért éri meg klímaszerelőtől venni a klímát?

Sokan szeretik azt, hogyha egyszerűen van megoldva minden. Sokan rendkívül nem kedvelik azt, hogy folyamatosan intézkedniük kell, papírokat kell beszerezni, ide-oda kell rohangálni, haza kell cipelni a klímát a hosszú, bürokratikus procedúra után... Kinek kell ez? Leginkább senkinek. Épp ezért sokan választják azt, hogy inkább szerelőtől vásárolják meg a klímát. 

Sokakban az az élmény él, hogyha valaki szerelőtől vesz klímát, akkor az biztos, hogy kétszeres, háromszoros áron is lehet, hiszen még régen halottak egy történetet a szomszédtól aki... Mindenki hallott már ilyet. Viszont, mi kedvező áron ajánljuk a készüléket, ráadásul az Önnek legmegfelelőbbet, ami bztosan belefér Önnek is árban és tudásban egyaránt. Keressen minket bizalommal és mi mindenben segítünk.

Visszahívást kérek!

Minőségi klíma és klímaszerelés

Nézzük a tényeket, őszintén: a multik ajánlataival nem lehet versenyezni. Ez tény. Azonban mi azt gondoljuk, hogy amennyivel talán drágább (és egyáltalán nem kétszer, háromszor drágább egy készülék), azért a pénzért mi tudunk extra szolgáltatást is adni. Nézzük, hogy mik ezek. A legfontosabb az szerintünk, hogy ha tőlünk veszi meg, akkor biztos, hogy jó készüléket fog vásárolni. Bárhonnan is nézzük, egy klíma nem olcsó, sokan egyáltalán nem engedhetik meg maguknak azt, hogy elsőre rossz készüléket válasszanak és rövidesen cseréljék. Ha azonban minket keres fel, akkor mi először is felmérjük az Ön igényeit és otthonának a paramétereit, majd ezután ajánlunk Önnek terméket. Természetesen a maximum árat Ön fogja meghatározni, így nem kell attól félnie, hogy túl lépünk a kereten.

Előny még, hogy így Önnek nem kell felesleges energiákat ebbe beleölnie. Összesen annyit kell tennie, hogy felhív minket, találkozunk, megbeszéljük a részleteket és a következő alkalomra szabad utat enged nekünk a felszerelésre. Nem kell Önnek semmilyen felesleges papírt beszereznie, aláíratnia, sorban állni az áruházban, haza cipelni a rendkívül nehéz klímát stb. Sokkal egyszerűbb ez a mód. Ráadásul ha az általunk javasolt készüléket szerelteti be ,akkor biztos, hogy hosszú időkig jó lesz a készüléke. Illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy minden általunk beszerelt klímára egy teljes év garanciát adunk. 

Minőségi klíma és klímaszerelés
Extra szolgáltatások a felszerelés mellett

Extra szolgáltatások a felszerelés mellett

Extra szolgáltatásunk, hogy megtanítjuk minden kedves ügyfelünket a klíma használatára. Mivel minden klíma más és más, épp ezért máshogy is kell velük bánni. Nem kell elolvasni a hosszú termék leírást, mi megmutatunk minden fontos információt, amit tudnia kell ahhoz, hogy tökéletesen tudja használni a készülékét.

Mindazonáltal, még mielőtt mindez megtörténne, egyszer ingyenesen kiszállunk Önhöz, hogy felmérjük az épület adottságait és segítünk a megfelelő készülék kiválasztásában, ezért egy forintot sem kell fizetnie. Továbbá ha velünk szerelteti bea klímát, akkor egy teljes év garanciát is biztosítunk Önnek. Viszont, ez még nem minden! Az első éven egyszer ingyenesen tisztítjuk ki a klímáját! Válasszon minket bizalommal.

Klímaszerelés menete

Hogy történik a klíma felszerelés? Ahogy már fentebb említettük, először minden részletet megbeszélünk. Ebbe beletartozik az is, hogy megnézzük, hogy hova szereljük fel a klímát. Mivel a két egységet össze kell kötni, nem árt, hogyha nincs túl messze egymástól a két készülék. Először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, itt eldöntheti, hogy véssük a falat vagy befedjük a csövet. A hosszútávú megoldás mindenképpen az, hogyha bevéssük. 

Ha megvan a hely, akkor utána kezdjük a kültéri tartószerkezetnek a beépítését, majd rátelepítjük a kültéri egységet. Ha ezzel megvagyunk, akkor jöhet a beltéri egység is. Ezt is szakszerűen felszereljük. Ha megvagyunk ezzel, akkor nincs más hátra, mint az egységeket összekötni, rákötni a hálózatra és beüzemelni. Természetesen a felszerelést követően, leteszteljük, hogy tökéletesen működik-e és mindent megmutatunk a működésével kapcsolatban.

Klímaszerelés menete

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás