menü

Légkondicionáló helyes használata

A légkondicionáló helyes használata egyszerű és szakembereink örömmel elmondják Önnek, már a készülék beszerelését követően is. Ebbe beletartozik a készülék karbantartása is, amit egész Pest megyében vállalunk, kedvező áron, garanciálisan.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló helyes használata Légkondicionáló helyes használata

Légkondicionáló helyes használata

Mielőtt szóba kerülne a légkondicionáló helyes használata, szeretnénk megemlíteni, hogy cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei vállalják márkától- és típustól függetlenül egyaránt, klímák teljeskörű munkálatait, legyen az beszerelés, karbantartás, tisztítás, javítás vagy leszerelés. Munkatársaink nem csak Budapest kerületeiben, hanem Pest megye minden további településén szintúgy állnak rendelkezésére.

Szakembereink, amint beszerelték a készüléket otthonába vagy munkahelyére, megfogják mutatni és elfogják magyarázni a légkondicionáló helyes használatát. Munkatársaink kedvező áron, rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig természetesen garanciát vállalnak és számlát adnak. Mindezeken felül pedig, ha mi végezzük a klímakészülék beszerelését, az első tisztítást ajándékba adjuk mellé.

A légkondicionáló javítása vagy karbantartása esetén pedig, kollégáink csak kiváló minőségű alkatrészekkel, kiváló hatékonyságú tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgoznak, szintén nagyon alaposan és megbízhatóan. A légkondicionáló helyes használatához hozzátartozik a rendszeres karbantartás, hiszen csak egy tökéletesen működő készüléket lehet helyesen használni. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel állunk rendelkezésére.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Légkondicionáló helyes használata

A légkondicionáló által okozott betegségek

A légkondicionálókról rengeteg rémhír terjeng, azonban ezek csak akkor lesznek igazak, hogyha helytelenül van használva a klíma. Mi minden beszerelést követően, elmondunk minden szükséges információt. Mindazonáltal, pár szóban oldalunkon is kitérünk arra, hogy hogyan kell helyesen használni a készüléket, illetve milyen betegségeket okozhat a helytelen használat. Az egyszerűbb megbetegedések közé tartozik a szemszárazság és a torokszárazság, illetve az orrnyálkahártya kiszáradása. Ez különösen akkor érvényesül, hogyha magunk felé irányítjuk a klímát. 

Ez utóbbinál jelentkezhet az a tünet is, hogy izomfájdalmat érzünk, a klímareuma is kialakulhat. Komolyabb betegségek közé tartoznak a különböző légzőszervi megbetegedések, mint például a legionárius betegségek. Akár kétoldali tüdőgyulladást is lehet kapni. Itt most álljunk meg egy pillanatra, még az előtt, hogy lemondana a klímáról. Ezek a betegségek csak akkor jelentkezhetnek, hogyha rendkívül el van hanyagolva a készülék és nincs helyesen használva. Ha tovább olvas, akkor megtudhatja, hogy hogyan kell helyesen használni a klímát.

Tippek a helyes klímahasználathoz

Első tippünk az, sőt, ez nem is tipp, inkább egy nagyon fontos dolog, hogy rendszeresen legyen kitisztítva a készülék. Ezt egy szakember tudja helyesen elvégezni. A készülék belsejében folyamatosan termelődnek a mikroorganizmusok, így egyértelmű, hogy ezek rövidesen bekerülnek a lakás levegőjébe, amit mi belélegzünk. Második tippünk az, hogy állítsuk mindig megfelelő hőmérsékletre a klímát. Kint hiába van 42 fok, az Ön lakásában nem lehet 20 fok, hiszen leginkább 5, maximum 8 fok különbség lehet a kinti és a benti hőmérséklet között. Ezzel ellehet kerülni a fenti betegségek nagy részét. Harmadik tippünk, hogy soha ne irányítsuk magunkra a levegőt. Ezzel ellehet kerülni a szemszárazságot és az ízületi fájdalmakat.

 Negyedik tippünk, hogy szellőztessünk rendesen. Ahogy már írtuk, a klímából a levegő bekerül a lakás légterébe, majd ez folyamatosan forog. Épp ezért fontos rendszeresen szellőztetni, hogy mindig friss levegő legyen otthonunkban. Bónusz tippünk: szedjünk rendszeresen vitaminokat és figyeljünk oda az egészségünkre. Tudjuk, ez már nagyon unalmas, viszont a legtöbb betegséget így biztos elfogja kerülni! Megbetegedés esetén pedig, azonnal forduljunk orvoshoz, egy tüdőgyulladásból ő fog kigyógyítani minket. Ha ízületi problémáink vannak, akkor nagyon jó lehet termálvizes fürdőkbe járni, amelyek segítenek megoldani az ilyen jellegű problémákat. Azonban, ha betartja a mi tippjeinket, akkor biztos lehet benne, hogy ezek a betegségek elfogják Önt kerülni.

Tippek a helyes klímahasználathoz
A klíma karbantartás fontosságáról

A klíma karbantartás fontosságáról

A karbantartás fontosságáról nem lehet eleget beszélni. Kezdjük az elején. A felszereléstől számítva, valószínűleg a nyári időszakban folyamatosan megy a klíma. A klíma beltéri egységének a belseje egy nedves, meleg közeget tartalmaz, amelyben a különböző baktériumok, vírusok, gombák könnyedén meg tudnak telepedni. Mint már írtuk, a klímából folyamatosan jön ki a levegő, így ezzel együtt, ezek a mikrobák is folyamatosan jönnek ki. Ez keveredik a lakásunk levegőjével, mi pedig beszívjuk ezt. Ez még problémásabb akkor, amikor alig van szellőztetve.

Ha nem akar két oldali tüdőgyulladást, akkor feltétlenül hívjon ki minket. Ha velünk szereltette be a készüléket vagy velünk fogja beszereltetni, akkor ne feledje, az első tisztítás ingyenes. Egy ilyen tisztítás során mi egy professzionális fertőtlenítőszert juttatunk a készülékbe, amely elterjed mindenhova és tökéletesen kipusztítja a klímakészülékből a nem kívánt élőlényeket. Ha biztosra szeretne menni, ha jól szeretné használni a készüléket, akkor keressen fel minket.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás