menü

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem? Kérje szakembereink segítségét, akik erre pontos választ tudnak adni ingyenes helyszíni konzultáció során. Egész Pest megyében vállaljuk klímák beszerzését, beszerelését, garanciálisan, márkától függetlenül.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Melyik klíma beltéri egység ideális nekem? Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem? Erre csak szakembereink tudnak pontos választ adni, mégpedig egy ingyenes konzultáció keretein belül a helyszínen, de erről picit később. Mindenekelőtt, szeretnénk megemlíteni, hogy kiváló klímaszerelő szakembereink nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén egyaránt vállalják klíma készülékek teljeskörű munkálatait (beszerelés, javítás, karbantartás).

Ha nem tudja eldönteni, hogy milyen klímát szereltessen be, mindenképpen keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és kérje szakembereink segítségét, akik az ingyenes helyszíni konzultáció során, felmérik az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy pontosan mit is szeretne. Ha minden információ a birtokukban van, fognak tudni Önnek megfelelő beltéri egységet ajánlani, aminek a beszerzésében is örömmel segítenek kollégáink.

Ha megvan a készülék, akkor pedig készséggel vállalják annak beszerelését is, rövid határidővel, kedvező áron. Mindezeken felül pedig, egy év szerelési garanciát adunk és az első klímatisztítás is ingyenes. Kérje szakembereink segítségét a megfelelő beltéri egység kiválasztásában, beszerelésében és mi akár már egy héten belül elvégezzük a munkálatokat. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a {phone} telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Oldalfali beltéri egységek

Az oldalfali beltéri egységek a legnépszerűbbek, nagyon sokan választják ezt, azonban ezenkívül még négy fajta beltéri egység létezik. Tekintse meg ezeket! A megfelelő tudás birtokában biztos, hogy jól fog klímát választani! Ez a legelterjedtebb beltéri egység. Könnyen lehet ideális helyet találni neki a kialakításából adódóan, felszerelése is egyszerű egy szerelőnek. A plafon közelében érdemes elhelyezni. A kondenzvíz egy csövön keresztül távozik a gravitáció vagy egy szivattyú segítségével. Az oldalfali beltéri egységeknél rendkívül sok extra funkció létezik. Általában távirányítóval tudjuk beállítani, de ma már van olyan, amelyet telefonról, akár távolról is lehet. Továbbá, különböző extra szűrőket lehet kérni, van öntisztítós, van olyan, amelynek van éjszakai módja – sok féle kiegészítő funkció közül tudunk választani.

Álmennyezeti / parapet beltéri egység

Bár kinézetre talán meghökkentő, de előnye, hogy mindenhova fel lehet szerelni. Mindkét helyre fel lehet szerelni, hiszen a kondenzvíznek az elvezetése mindenhogy megoldott. Jó a szervizelése, hiszen könnyen lehet karbantartani, tisztítani. Ezt is infra vagy vezetékes távirányítóval lehet irányítani.

Kazettás beltéri egység

Általában irodákban, intézményekben találkozhatunk ezzel a kialakítással, de be lehet szerelni családi házba is. Csak olyan helyre lehet beszerelni, ahol van álmennyezet. A méretük a teljesítményüktől függ, de az átlag az 600 mm x 600 mm. 1 és 4 utas berendezések vannak, a levegő kifújásának pedig az iránya határozza meg. A kondenzvizet a beépített szivattyú szívja el. Infra és vezetékes szabályzók léteznek. A karbantartás ennél a készüléknél is kiemelten fontos.

Légcsatornázható beltéri egység

Ezt mondják a legdrágábbnak, azonban élvezeti szempontból ez a legjobb. Ezt is csak olyan helyekre lehet beszerelni, ahol van álmennyezet. Vannak alacsony nyomású és magas nyomású készülékek egyaránt. A kondenzvíz, a gravitáció és a szivattyú segítségével távolítódik el. A beépítés nagyon fontos, hiszen ez határozza meg, hogy a későbbiekben mennyire lesz gördülékeny a tisztítás és a karbantartás.

Kazettás beltéri egység
Álmennyezeti / parapet beltéri egység

Konzol beltéri egység

Ha egyszerűen akarunk fogalmazni, akkor az, amit mindenhol lát, az a konzol beltéri egység. Ez tipikusan egy kültéri egység és egy beltéri egység, amely össze van kötve. Ezt hívjuk mono split klímának, azonban van még a multi split klíma is, amelyre több beltéri egységet lehet beszerelni. Ez azt jelenti, hogy van egy kültéri egységünk, amelyre rákötünk két beltéri egységet (mindenféleképpen kettőt, eggyel nem fog működni). 

Ez olyan otthonokba jó, ahol például nagyon messze van egymástól két pont, például hosszú lakásokba vagy emeletes házakban. Mi természetesen split klímákkal is foglalkozunk, nagyon jól ismerjük ezeket a készülékeket. Bármiben lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás