Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Ahhoz, hogy a klíma mindig komfortos legyen és boldogságot okozzon, ahhoz jól kell kiválasztani a beltéri egységet. Mi most ebben segítünk Önnek.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Melyik klíma beltéri egység ideális nekem? Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Az oldalfali beltéri egységek a legnépszerűbbek, nagyon sokan választják ezt, azonban ezen kívül még négy fajta beltéri egység létezik. Tekintse meg ezeket! A megfelelő tudás birtokában biztos, hogy jól fog klímát választani!

Oldalfali beltéri egységek

Ez a legelterjedtebb beltéri egység. Könnyen lehet ideális helyet találni neki a kialakításából adódóan, felszerelése is egyszerű egy szerelőnek. A plafon közelében érdemes elhelyezni. A kondenzvíz egy csövön keresztül távozik a gravitáció vagy egy szivattyú segítségével. Az oldalfali beltéri egységeknél rendkívül sok extra funkció létezik. Általában távirányítóval tudjuk beállítani, de ma már van olyan, amelyet telefonról, akár távolról is lehet. Továbbá különböző extra szűrőket lehet kérni, van öntisztítós, van olyan, amelynek van éjszakai módja – sok féle kiegészítő funkció közül tudunk választani.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Kazettás beltéri egység

Általában irodákban, intézményekben találkozhatunk ezzel a kialakítással, de lehet családi házba is beszerelni. Csak olyan helyre lehet beszerelni, ahol van álmennyezet. A méretük a teljesítményüktől függ, de az átlag az 600 mm x 600 mm. 1 és 4 utas berendezések vannak, a levegő kifújásának az iránya határozza meg. A kondenzvizet a beépített szivattyú szívja el. Infra és vezetékes szabályzók léteznek. A karbantartás ennél a készüléknél is kiemelten fontos.

Légcsatornázható beltéri egység

Ezt mondják a legdrágábbnak, azonban élvezeti szempontból ez a legjobb. Ezt is csak olyan helyekre lehet beszerelni, ahol van álmennyezet. Vannak alacsony nyomású, és vannak magasnyomású készülékek egyaránt. A kondenzvíz a gravitáció és a szivattyú segítségével távolítódik el. A beépítés nagyon fontos, hiszen ez határozza meg, hogy a későbbiekben mennyire lesz gördülékeny a tisztítás és a karbantartás.

Kazettás beltéri egység
Álmennyezeti / parapet beltéri egység

Álmennyezeti / parapet beltéri egység

Bár kinézetre talán meghökkentő, de előnye, hogy mindenhova fel lehet szerelni. Mindkét helyre fel lehet szerelni, hiszen a kondenzvíznek az elvezetése mindenhogy megoldott. Jó a szervizelése, hiszen könnyen lehet karbantartani, tisztítani. Ezt is infra vagy vezetékes távirányítóval lehet irányítani.

Konzol beltéri egység

Ha egyszerű akarunk fogalmazni akkor az, amit mindenhol lát. Ez a tipikus egy kültéri egység és egy beltéri egység, amely össze van kötve. Ezt hívjuk mono split klímának, azonban van még a multi split klíma is, amelyre több beltéri egységet lehet beszerelni. Ez azt jelenti, hogy van egy kültéri egységünk, amelyre rákötünk két beltéri egységet (mindenféleképpen kettőt, eggyel nem fog működni). Ez olyan otthonokba jó, ahol például nagyon messze van egymástól két pont, például hosszú lakásokba, vagy emeletes házakban. Mi természetesen split klímákkal foglalkozunk, nagyon jól ismerjük ezeket a készülékeket.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés