Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Ahhoz, hogy a klíma mindig komfortos legyen és boldogságot okozzon, ahhoz jól kell kiválasztani a beltéri egységet. Mi most ebben segítünk Önnek.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Az oldalfali beltéri egységek a legnépszerűbbek, nagyon sokan választják ezt, azonban ezen kívül még négy fajta beltéri egység létezik. Tekintse meg ezeket! A megfelelő tudás birtokában biztos, hogy jól fog klímát választani!

Oldalfali beltéri egységek

Ez a legelterjedtebb beltéri egység. Könnyen lehet ideális helyet találni neki a kialakításából adódóan, felszerelése is egyszerű egy szerelőnek. A plafon közelében érdemes elhelyezni. A kondenzvíz egy csövön keresztül távozik a gravitáció vagy egy szivattyú segítségével. Az oldalfali beltéri egységeknél rendkívül sok extra funkció létezik. Általában távirányítóval tudjuk beállítani, de ma már van olyan, amelyet telefonról, akár távolról is lehet. Továbbá különböző extra szűrőket lehet kérni, van öntisztítós, van olyan, amelynek van éjszakai módja – sok féle kiegészítő funkció közül tudunk választani.

Kazettás beltéri egység

Általában irodákban, intézményekben találkozhatunk ezzel a kialakítással, de lehet családi házba is beszerelni. Csak olyan helyre lehet beszerelni, ahol van álmennyezet. A méretük a teljesítményüktől függ, de az átlag az 600 mm x 600 mm. 1 és 4 utas berendezések vannak, a levegő kifújásának az iránya határozza meg. A kondenzvizet a beépített szivattyú szívja el. Infra és vezetékes szabályzók léteznek. A karbantartás ennél a készüléknél is kiemelten fontos.

Légcsatornázható beltéri egység

Ezt mondják a legdrágábbnak, azonban élvezeti szempontból ez a legjobb. Ezt is csak olyan helyekre lehet beszerelni, ahol van álmennyezet. Vannak alacsony nyomású, és vannak magasnyomású készülékek egyaránt. A kondenzvíz a gravitáció és a szivattyú segítségével távolítódik el. A beépítés nagyon fontos, hiszen ez határozza meg, hogy a későbbiekben mennyire lesz gördülékeny a tisztítás és a karbantartás.

Álmennyezeti/parapet beltéri egység

Bár kinézetre talán meghökkentő, de előnye, hogy mindenhova fel lehet szerelni. Mindkét helyre fel lehet szerelni, hiszen a kondenzvíznek az elvezetése mindenhogy megoldott. Jó a szervizelése, hiszen könnyen lehet karbantartani, tisztítani. Ezt is infra vagy vezetékes távirányítóval lehet irányítani.

Konzol beltéri egység

Hasonlít az előző fajtára, azonban ezt nem lehet mennyezet alá felszerelni, mivel a kondenzvíz tálcája egyáltalán nem mozdítható. A kondenzvíz a gravitáció segítségével vezetődik el. Karbantartása, tisztítása jól megoldható. Irányítani infra vagy vezetékes távirányítóval lehetséges. 

Hasonló oldalak

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?

Nem csak oldalfali beltéri egység létezik, hanem ezen kívül még több beltéri egység is van. Ahhoz, hogy jól tudjon választani klímát mindenféleképpen tudnia kell, hogy mik közül tud választani.

Melyik klíma beltéri egység ideális nekem?
Beltéri egység vizsgálata

Beltéri egység vizsgálata

A bektéri egység az a rész, amely az otthonunkban foglal helyet, így nagyon fontos, hogy jól működjön. Ha túl zajos, kellemetlen szagú levegőt fúj be, akkor biztos lehet benne, hogy itt az ideje egy alapos vizsgálatnak, hogy kiderüljön, hogy mi a probléma.

Beltéri egység vizsgálata
Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Melyik a legjobb klíma fűtésre?

Ha a legjobb klímát keresi fűtés céljából akkor feltétlenül olvassa el összegzésünket. Elmondjuk, hogy szerintük melyek azok a márkák, amelyek igazán jók a fűtésre. Ezen felül még további hasznos információkat árulunk el.

Melyik a legjobb klíma fűtésre?
Klíma áthelyezés

Klíma áthelyezés

Ha úgy érzi, hogy a klíma nem jó helyen van akkor hívjon minket. Mind a beltéri, mind a kültéri egységeket áthelyezzük. Mindenek előtt egy előzetes konzultációt tartunk, ahol ki is megyünk a helyszínre, hogy személyesen megbeszéljük, hogy valóban szükséges-e az átalakítás.

Klíma áthelyezés
Split klíma

Split klíma

A split klímák lényege az, hogy a nagy zajjal járó elemek a házon kívül helyezkedjenek el, míg a csendes elemek a házon belül. A beltéri és kültéri egység mindenféleképpen össze van kötve, egy kültéri egységre több beltéri egységet is lehet kötni.

Split klíma
Klíma beüzemelés

Klíma beüzemelés

Miután felszereltük a légkondicionálóját, be is üzemeljük Önnek. Összekötjük az elektronikát, összekötjük a kültéri egységet a beltérivel, áram alá helyezzük, és elvégezzük a végső simításokat. Miután beüzemeltük egy rövid bemutatót tartunk a helyes használatról.

Klíma beüzemelés
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Klíma felszerelés

Klíma felszerelés

Bízzon meg minket a klíma felszerelésével. Minden felszerelés mellé különböző kedvezményekkel kedveskedünk, így kifejezetten megéri minket megbíznia ezzel a feladattal. Meg van minden szükséges engedéllyünk, így velünk professzionálisan felszereltetheti készülékét.

Klíma felszerelés
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463