Klímaszerelés Budapesten

Elromlott a klímája? Ha Budapesten él, akkor feltétlenül minket keressen fel ezzel a problémával!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelés Budapesten Klímaszerelés Budapesten

Ha elromlott a klíma akkor mielőbb megoldás kell. Sőt, nem mielőbb, hanem most azonnal. Ha a legnagyobb melegben romlik el a klíma, akkor nincs mese, szerelőt kell hívni.

Az egyik legjobb megoldás az, hogyha minket hív ki. Mi már hosszú évek óta benne vagyunk a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy a klímákat hogyan lehet jól és szakszerűen megszerelni. Jó minőségű alkatrészeket, szerszámokat használunk, a szakembereink meg mind egytől-egyig jó szakemberek, akik gyorsan és szakszerűen tudnak meghibásodást megoldani. 

Mitől hibásodik meg a klíma?

A legfontosabb kérdés az, hogy miért hibásodnak meg a klímák? Ha minden úgy megy, ahogy a nagykönyvben meg van írva akkor is meg tud hibásodni a készülék. Elvégre idővel a különböző alkatrészek meghibásodnak, és azt se felejtsük el, hogy ezeket a készülékeket nem hatvan évre gyártják.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Azonban általában nem ezért szoktak tönkre menni a klímák, hanem a helytelen használat miatt. Ha el van hanyagolva a készülék akkor nagyon hamar tönkre tud menni. Elég csak pár karbantartást kihagyni és már biztos, hogy valami gond lesz a klímával. De ha nem is megy még tönkre egyből, ha kimarad a takarítás akkor biztos, hogy különböző betegségekkel kell majd számolni, hiszen a készülékben megtelepednek a különböző baktériumok, vírusok, gombák.

Hogy néz ki a klímaszerelés?

Általános klíma szerelést tudunk csak írni, hiszen mindig a konkrétumoktól függ, hogy hogy fog kinézni a klíma szerelés. Először is a legfontosabb, hogy felhívjon minket és elmondja, hogy mit tapasztal. Azért nem azt írjuk, hogy mi a probléma, mert azt nem feltétlenül tudja bárki megmondani. Azt viszont mindenki megtudja mondani, hogy mit tapasztal. Például a készülék zúg, nem kapcsol be, nem kapcsol ki, fura szagokat áraszt, berreg, stb.

Ha megbeszéltük a problémát, és azt is, hogy mikor szállunk ki, akkor ebben az időpontban kiszállunk Önhöz. Először mindig felmérjük, hogy mi a probléma, mert sok probléma lehet. Lehet probléma a külső egységgel és a belsővel is, de az is lehet, hogy mindkettővel egyszerre. Ha meg van a probléma akkor célorientáltan elkezdjük megjavítani. A javítás ideje mindig a problémától függ, ezért ezt nem tudjuk látatlanban megmondani, de a helyszínen természetesen megtudjuk mondani. 

Hogy néz ki a klímaszerelés?
Minden klímát megtudunk javítani?

Minden klímát meg tudunk javítani?

Ez attól függ, hogy miről beszélünk pontosan. Minden márkájú klímát lehet javítani? Persze, ez egyáltalán nem befolyásoló tényező! Minden problémát meg lehet javítani? Sajnos nem.

Ha egy klíma már nagyon rossz állapotban van, akkor van, hogy lehetetlenség megjavítani és sokkal egyszerűbb, hogyha veszünk egy újat. Természetesen mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy erre ne legyen szükség, azonban vannak határaink, pont úgy, mint minden más szerelőnek is. 

Budapest minden kerületébe kiszállunk!

Természetesen Budapest minden kerületében kiszállunk! Hogyha minket hív fel, akkor biztos lehet benne, hogy az előre megbeszélt időpontban pontosan fogunk érkezni, nem lesz ezzel probléma. Pontosan érkezünk és gyorsan javítunk, de mindenekelőtt precízen. Válasszon minket, hogyha biztosra akar menni!

Tanácsok a meghibásodás elkerülése érdekében

Természetesen mindenkinek az a célja, hogy idő előtt ne menjen tönkre a klíma. Ezzel rendkívül sok pénzt tud spórolni, illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy minél jobban vigyázunk a berendezéseinkre, annál ritkábban kell újat venni, így kevesebb lesz az elektronikai hulladék.

Első tippünk: használja szakszerűen! Minden készüléknél változó, azonban a leírásán megtekintheti, hogy mi az ideális használat. De tőlünk is kérdezhet, szívesen válaszolunk. Következő tippünk az, hogy rendszeresen legyen karbantartva a készülék. Évente kétszer, általában tavasszal és ősszel tökéletes idő van ahhoz, hogy kihívjon egy szerelőt, aki szakszerűen kitisztítja a készüléket. Ez nem csak, hogy segít megőrizni a készüléknek a jó állapotát, hanem megóv mindenkit a különböző betegségektől. A szennyezett légkondicionálótól akár tüdőgyulladást is lehet kapni, így jobb ezt elkerülni.

Utolsó tippünk az, hogy ha még nem vett klímát akkor jól gondolja meg, hogy milyet szeretne. A jó készülék választása a meghibásodás elkerülése érdekében nagyon fontos, hiszen, ha alacsony minőségűt választunk, akkor az idő előtt tönkre fog menni, sok esetben végleg. Épp ezért jól fontolja meg ezt a döntést. Mi természetesen itt vagyunk, és segítünk Önnek a döntésben. Keressen fel minket bizalommal!

Tanácsok a meghibásodás elkerülése érdekében
Klímaszerelés Budapesten

Miért kell tölteni a klímát?

A klímakészülékek úgynevezett F-gázokkal vannak töltve, melyek a saját tulajdonságaiknak köszönhetően hűtik a kifújt levegő hőmérsékletét. Az F-gázok környezetvédelmi besorolása miatt a gáztöltést és a klíma szerelését, tisztítását is csak minősített szakember végezheti el. De miért kell tölteni a készülékeket?

A gázok speciális tartályba vannak feltöltve, mely szigorú biztonsági előírásoknak megfelelve kerül összeszerelésre. Akármennyire is jó minőségű egy készülék, előbb-utóbb csökkenni fog a gáz tömörítettsége. Amennyiben az elfogadottnál gyorsabban történik ez meg, vagyis "szökik" a gáz, úgy a klíma először kevésbé hűvös, majd kifejezetten langyos, kánikula esetén meleg levegőt kezd el fújni. Amellett, hogy gáz nélkül is ugyanannyi áramot vesz fel, mint gázzal, fontos megemlíteni a termosztátok szerepét, hiszen ha nem csökken a belső hőmérséklet, a klíma nem áll le, ennek következtében pedig már többet fog fogyasztani, de az erőlködéstől károsodhat maga a kompresszor is. Minden évben ellenőrizni kell a gáz nyomását  és a szivárgásmentes készüléket. Szakembereink a gáztöltést és a klímaszerelést Budapesten és Pest megyében szakszerűen végzik el.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás