Légkondicionáló szűrő típusok

Összegyűjtöttük, hogy milyen légkondicionáló szűrő típusok vannak a piacon, és mindegyikhez írtunk egy rövid leírást, amelyben bemutatjuk ezeket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondicionáló szűrő típusok Légkondicionáló szűrő típusok

A légkondicionálóknak a szűrője ma már komoly tényező, hiszen egy komolyabb készülék ma már sok mindent meg tud szűrni. Nézzük meg, hogy milyen szűrők vannak.

Légkondicionáló szűrő típusok

Aktív szenes szűrő: Ezekről már sokan hallhattak. Ez az illatok, a kellemetlen szagok és a füst megkötésére alkalmas. Ezt a fajta szűrőt nem lehet cserélni, van egy megadott élettartama, ha annak vége, akkor cserélni kell.

Easy Filter: Ez a szűrő a készüléken kívül helyezkedik el, a vírusok és a baktériumok megszűrésére alkalmas.

Vírusdoktor: Ez a szűrő eltávolítja a vírusokat, szennyeződéseket, baktériumokat, allergéneket.

Full HD Szűrő: A szűrő képes arra, hogy eltávolítsa a legkisebb porszemcséket is. Ez a porallergiások esetében nagyon hasznos tud lenni.

Allergén Szűrő: Az allergén szűrő a poratkákat és a polleneket szűri ki a levegőből, pollenallergiásoknak nagyon jó választás.

Pollenszűrő: Szintén jó választás pollenallergiásoknak. Ez leginkább az autókban elterjedt szűrő, mivel ez a virágporoktól szűri meg a levegőt.

Ionizátor: Ez a szűrő pozitív és negatív ionokat bocsájt ki, amelyek elpusztítják a levegőben lévő baktériumokat. Klímáktól függetlenül is használnak ionizációs légtisztító berendezést.

Háromszoros Szagszűrő: Ez a szűrő három különböző anyagú szűrőbetétet tartalmaz. Az első a közönséges szagok megkötésére jó, a második a formaldehidet köti meg, bőrgyulladás, hányinger és tüdőgyulladás ellen van. A harmadik a levegőt tisztítja meg, így jó lesz a komfort érzetünk.

Nano Bio Fúziós Szűrő: Ezzel a módszerrel tökéletesen ellehet pusztítani a baktériumokat. A baktériumok sejtmagját pusztítja el a szűrőben lévő apró, nanométer méretű enzimek.

Nano Carbon Szűrő: Kellemetlen háztartási szagok ellen jó megoldás, mivel megköti a nanométer méretű molekulákat.

HIMOP szűrő: Légtisztítókban gyakori szűrő. Ez a szűrő a veszélyes anyagokat katalizálja, majd elbomlasztja.

HEPA szűrő: Szintén légtisztítókban gyakori. Komoly szűrő, amely megszűri a baktériumokat, az elpusztult atkákat, a polleneket és a finom porrészecskéket.

Szag és porszenzor: Ellenőrzi a levegőnek a minőségét, és meghatározza, hogy mennyire szennyezett a por által.

Catechin Szűrő: Egy különleges eljárás segítségével semlegesíti a baktériumoknak a 95%-át. Elpusztítja a baktériumokat, gombákat, mikrobákat. Egy egyedi biológiai enzim segít megszűrni a porrészecskéket.

Ezüst-Ion Szűrő: A levegőben lévő kórokozókat teljes mértékben megsemmisítik az ionok, amikor a beáramló levegőben lévő baktériumokkal találkoznak.

Biofilter: A biofilter a baktériumoknak a 95%-át tudja megsemmisíteni egy biológiai enzim segítségével. Baktériumok, gombák, mikrobák ellen jó választás.

Zeolit Filter: Jól tisztítható, hiszen elég csak kitenni a napra, ennek a segítségével megtudjuk tisztítani a levegőt.

Fotokatalitikus lapszűrő: A szerkezet először az elektrosztatikus port összegyűjti, majd pedig elemeire bontja. A készülék magába szívja a szagokat, vírusokat, baktériumokat.

Szagsemlegesítés: A negatív oxigén ionok segítségével javítja a levegőnek a minőségét.

Plasma szűrő: Az egyik legnépszerűbb szűrő manapság. Kitisztítja a levegőt, a baktériumok 90%-át elpusztítja.

Ha további kérdése van a szűrőkkel kapcsolatban, akkor kérjük keressen fel minket!

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás