Légkondicionáló szűrő típusok

Összegyűjtöttük, hogy milyen légkondicionáló szűrő típusok vannak a piacon, és mindegyikhez írtunk egy rövid leírást, amelyben bemutatjuk ezeket.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A légkondicionálóknak a szűrője ma már komoly tényező, hiszen egy komolyabb készülék ma már sok mindent meg tud szűrni. Nézzük meg, hogy milyen szűrők vannak.

Légkondicionáló szűrő típusok

Aktív szenes szűrő: Ezekről már sokan hallhattak. Ez az illatok, a kellemetlen szagok és a füst megkötésére alkalmas. Ezt a fajta szűrőt nem lehet cserélni, van egy megadott élettartama, ha annak vége, akkor cserélni kell.

Easy Filter: Ez a szűrő a készüléken kívül helyezkedik el, a vírusok és a baktériumok megszűrésére alkalmas.

Vírusdoktor: Ez a szűrő eltávolítja a vírusokat, szennyeződéseket, baktériumokat, allergéneket.

Full HD Szűrő: A szűrő képes arra, hogy eltávolítsa a legkisebb porszemcséket is. Ez a porallergiások esetében nagyon hasznos tud lenni.

Allergén Szűrő: Az allergén szűrő a poratkákat és a polleneket szűri ki a levegőből, pollenallergiásoknak nagyon jó választás.

Pollenszűrő: Szintén jó választás pollenallergiásoknak. Ez leginkább az autókban elterjedt szűrő, mivel ez a virágporoktól szűri meg a levegőt.

Ionizátor: Ez a szűrő pozitív és negatív ionokat bocsájt ki, amelyek elpusztítják a levegőben lévő baktériumokat. Klímáktól függetlenül is használnak ionizációs légtisztító berendezést.

Háromszoros Szagszűrő: Ez a szűrő három különböző anyagú szűrőbetétet tartalmaz. Az első a közönséges szagok megkötésére jó, a második a formaldehidet köti meg, bőrgyulladás, hányinger és tüdőgyulladás ellen van. A harmadik a levegőt tisztítja meg, így jó lesz a komfort érzetünk.

Nano Bio Fúziós Szűrő: Ezzel a módszerrel tökéletesen ellehet pusztítani a baktériumokat. A baktériumok sejtmagját pusztítja el a szűrőben lévő apró, nanométer méretű enzimek.

Nano Carbon Szűrő: Kellemetlen háztartási szagok ellen jó megoldás, mivel megköti a nanométer méretű molekulákat.

HIMOP szűrő: Légtisztítókban gyakori szűrő. Ez a szűrő a veszélyes anyagokat katalizálja, majd elbomlasztja.

HEPA szűrő: Szintén légtisztítókban gyakori. Komoly szűrő, amely megszűri a baktériumokat, az elpusztult atkákat, a polleneket és a finom porrészecskéket.

Szag és porszenzor: Ellenőrzi a levegőnek a minőségét, és meghatározza, hogy mennyire szennyezett a por által.

Catechin Szűrő: Egy különleges eljárás segítségével semlegesíti a baktériumoknak a 95%-át. Elpusztítja a baktériumokat, gombákat, mikrobákat. Egy egyedi biológiai enzim segít megszűrni a porrészecskéket.

Ezüst-Ion Szűrő: A levegőben lévő kórokozókat teljes mértékben megsemmisítik az ionok, amikor a beáramló levegőben lévő baktériumokkal találkoznak.

Biofilter: A biofilter a baktériumoknak a 95%-át tudja megsemmisíteni egy biológiai enzim segítségével. Baktériumok, gombák, mikrobák ellen jó választás.

Zeolit Filter: Jól tisztítható, hiszen elég csak kitenni a napra, ennek a segítségével megtudjuk tisztítani a levegőt.

Fotokatalitikus lapszűrő: A szerkezet először az elektrosztatikus port összegyűjti, majd pedig elemeire bontja. A készülék magába szívja a szagokat, vírusokat, baktériumokat.

Szagsemlegesítés: A negatív oxigén ionok segítségével javítja a levegőnek a minőségét.

Plasma szűrő: Az egyik legnépszerűbb szűrő manapság. Kitisztítja a levegőt, a baktériumok 90%-át elpusztítja.

Ha további kérdése van a szűrőkkel kapcsolatban, akkor kérjük keressen fel minket!

Hasonló oldalak

Légkondicionáló szűrő típusok

Légkondicionáló szűrő típusok

A különböző allergiák esetében nagyon fontos, hogy a klímának jó legyen a szűrője. Most bemutatjuk, hogy a klímák világában milye szűrők léteznek, így igényeinek megfelelően tud választani. Ha kérdése van, keressen fel minket!

Légkondicionáló szűrő típusok
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
Klíma típusok és kivitelek

Klíma típusok és kivitelek

Összegyűjtöttük, hogy a klímák világában milyen típusok és kivitelek léteznek. Ha klímát szeretne, akkor olvassa el összegzésünket, és megtudhat mindent, tudni fogja, hogy melyik klíma illek Önhöz a legjobban.

Klíma típusok és kivitelek
Légkondicionáló tisztítás

Légkondicionáló tisztítás

A légkondicionálóknak a tisztítása elképesztően fontos dolog, sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. Súlyos betegségeket lehet megelőzni, hogyha mindig patyolat tiszta a készülék. Ha szeretne erről bővebben érdeklődni, akkor olvassa el összegzésünket!

Légkondicionáló tisztítás
Légkondicionáló allergiásoknak

Légkondicionáló allergiásoknak

Az allergiások számára kifejezetten jótékony hatással lehet egy klíma, ám csak akkor, hogyha az jól van kiválasztva. Mi összegeztünk mindent, amit tudni kell a klímákról, így Önnek már csak annyi a dolga, hogy elolvassa és felkeressen minket.

Légkondicionáló allergiásoknak
Légkondicionáló ár

Légkondicionáló ár

Akik klíma vásárláson gondolkoznak mindig megnézik, hogy mennyibe kerülnek a klímák. Azonban rendkívül széles skálán mozog a klíma ára, épp ezért nagyon nehéz megmondani, hogy vajon melyiket kellene megvenni. Mi most ebben segítünk.

Légkondicionáló ár
Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

A karbantartás rendkívül fontos, ezt sokszor hangsúlyozzuk. Épp ezért elengedhetetlen, hogy egy évente ne hívjon ki minket legalább kétszer, hogy alaposan szemügyre vegyük a klímáját, és kitisztítsuk. Feltétlenül keressen fel minket, még a tavaszi időszakba, hogy minél hamarabb megejtsük a tisztítást!

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?
Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Mi mindent összeszedtünk, amit tudni kell a klíma szerelésről. A légkondicionálók fontos és komplex készülékek ezért nem is szerelheti bárki. Minden részletet leírtunk, Önnek csak annyi a dolga, hogy elolvassa. Ha ezzel meg van és úgy gondolja, hogy a készülékére rá fér egy szerelés, akkor keressen fel minket.

Légkondicionáló szerelés
Légkondicionáló javítás

Légkondicionáló javítás

A légkondicionáló otthonunk egyik nagyon fontos része. Épp ezért elengedhetetlen, hogy tökéletesen működjön. Azonban bármikor történhet egy olyan hiba, amelynek hatására nem tudunk mit tenni, de tönkre megy a készülék. Ilyen esetekben kell minket kihívnia. Mi tökéletesen helyrehozzuk a problémát! Hívjon minket bizalommal!

Légkondicionáló javítás
Design légkondicionáló

Design légkondicionáló

A design klímák fantasztikus kiegészítői lehetnek egy modern vagy épp egy rusztikus otthonnak. Minden stílusba beilleszthetőek, legyen Önnek mediterrán vagy country stílusú otthona, esetleg egy tetőtől talpig rózsaszín otthona, biztos, hogy találni fog egy igazán impozáns design klímát. De vajon ezek megfelelnek-e teljesítményben is? Ez kiderül írásunkból!

Design légkondicionáló

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463