Ingyenes helyszíni felmérés

Ha úgy dönt, hogy klímát akar beszereltetni, attól még nem kell elkapkodnia. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás, és pontosan ezért az első helyszíni felmérés ingyenes nálunk! Kimegyünk, felmérjük a terepet, és segítünk Önnek mindenben, válaszolunk a kérdéseire.

A klíma készülék beszerelésének gondolata nehezen érik meg mindenki fejében. Mindig tologatjuk, de amikor elérkezik a nyár mindenki rájön, hogy nem bírja tovább – kell az a klíma.

A legtöbb embert azt gátolja meg a legjobban, hogy drága egy készülék. Ez természetesen így van, nem is akarjuk azt állítani, hogy nincs így. Sokakat megrémít ez, ráadásul nem is tudják, hogy hova lehetne szereltetni a klímát, meg ott van a kondenzvíz, azt is el kell vezetni. Rengeteg kérdés. De nekünk van erre egy fantasztikus ajánlatunk.

Ingyenesen kiszállunk az lakásába, és felmérjük, hogy mennyire alkalmas egy klímához. Nem kell megvennie (még) a klímát, és nekünk sem kell fizetnie, fel sem kell kérnie minket. Teljesen ingyen megnézzük, hogy hova lehetne rakni a klímákat, hol helyezkednének el a csövek. Természetesen itt minden kérdések felteheti.

Ha háza épp felújítás alatt van, akkor különösen fontos, hogy kimenjünk felmérni a terepet. Ilyenkor lehetőségünk van arra, hogy előcsövezzünk, azaz a klímák csöveit elrejtjük a falakban, hogy még esztétikusabb, és szebb legyen.

A felmérés után természetesen lehetősége van arra, hogy minket kérjen fel a beszerelésre. Mi segítünk Önnek mindenben. Részletes tudásunk van a ma forgalomban lévő klímákról, így tökéletes opciókat tudunk Önnek kínálni, hogy a lehető legjobb klímát válassza. Mivel megtörtént a helyszíni felmérés, így akár aznap egy pontos árajánlatot tudunk Önnek átadni, és a legközelebbi időpontban el is kezdhetjük a munkálatokat.

Ugye milyen egyszerű?
Hívjon fel minket, vagy írjon nekünk, és mi ingyenesen felmérjük lakását!

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Fő célunk a gyermekek igényes, minőségi szórakoztatása, tanítása, nevelése a zenén, játékon keresztül.

Pitypang Zenekar

Fő célunk a gyermekek igényes, minőségi szórakoztatása, tanítása, nevelése a zenén, játékon keresztül.

Műsorunk épp ezért interaktív, és a gyerekek részvétele nélkül nem is jöhetne létre. A Pitypang gyermekzenekar műsora túlnyomórészt saját szerzeményekből áll. Természetesen a fellépések alkalmával az örök érvényű gyerekslágerek, dalok sem hiányozhatnak. Ilyen például a Nád a házam teteje, vagy az Én elmentem a vásárba című népdalok.