menü

Ingyenes helyszíni felmérés

Előzetes ingyenes helyszíni felméréssel vállaljuk klímák beszerelését. Segítünk a készülék kiválasztásában és beszerzésében is. Profi szakembereink kedvező áron, rövid határidővel, garanciát vállalva dolgoznak. Egész Pest megyében számíthat ránk.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Ingyenes helyszíni felmérés Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes helyszíni felmérés

Cégünknél lehetőség van ingyenes helyszíni felmérésre, ha új klímakészüléket szeretne beszereltetni. Vállalkozásunk kiváló szakemberei márkától- illetve típustól függetlenül vállalják klíma berendezések teljeskörű munkálatait, köztük azok beszerelését, nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. Ha szeretne új készüléket beszereltetni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Képzett szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön és az ingyenes helyszíni felmérés ideje alatt felmérik az épület adottságait és megbeszélnek Önnel minden fontos dolgot, köztük azt, hogy milyen készüléket szeretne, illetve hol helyezkedne el a klíma. Ezen információk tudatában pedig, kollégáink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, illetve annak beszerzésében. Sőt, mi is tudunk készüléket biztosítani Önnek, akár 10 év gyártói garanciával is.

Mindazonáltal, onnan szerezzük be a készüléket, ahonnan Önnek a legmegfelelőbb. Ezt követően pedig, elvégezzük a klíma beszerelését egy Önnek is alkalmas időpontban. Szakembereink rövid határidővel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Mindezeken felül pedig, ha mi szereljük be készülékét, az első tisztítást ajándékba adjuk. Hívjon minket és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket. Várjuk és örömmel segítünk mindenben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Ingyenes helyszíni felmérés

Egyszeri, ingyenes klímatisztítás

Számunkra nagyon fontosak az ügyfeleink, ezért mindenkit megajándékozunk egy egyszeri, ingyenes tisztítással, aki velünk szereltette fel a készülékét. A rendszeres tisztítás nagyon fontos. Ha nem tisztítjuk rendszeresen készülékünket, akkor nagyon könnyen eltudnak benne szaporodni különféle baktériumok, gombák, és minden más egészségre káros dolog. Ez nem hangzik túl jól, főleg úgy, hogy ha azt is hozzátesszük, hogy ezek akár tüdőgyulladást is okozhatnak. Sem a saját, sem a családunk életét nem éri meg kockáztatni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a nagy porréteg megakadályozza a készüléket a helyes működésben. 

A levegő nem tud a megfelelő mértékben áramlani, így a készülék nagyon hamar tönkre mehet. Fokozott veszélyben vannak azok, akiknek a kültéri egységük az utcafronton helyezkedik el, de emiatt nem kell aggódnia. Az ingyenes tisztítás során, mindenféle szennyeződéstől megszabadítjuk készülékét, így továbbra is tökéletesen fog működni és az egészségünkre is jótékony hatással lesz. Bár ingyen csak egyszer van, nem kell attól tartania, hogy a továbbiakban horribilis összegbe fog kerülni a tisztítás. Az áraink nagyon kedvezőek, így mindig jutányos áron tudja karbantartani készülékét.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

A tisztítás magában foglalja az esetleges hibák javítását is

Nincs más hátra, már csak fel kel szereltetnie velünk készülékét. Weboldalunkon lehetősége van árajánlatot kérni, amely során elindul a folyamat. Az árajánlat kérést követően, munkatársaink fel fogják hívni Önt – nagyon fontos, hogy megadja a telefonszámát -, hogy egyeztessünk egy napot, amikor feltudjuk mérni a helyszínt. A helyszíni felmérés szintén teljesen ingyenes, nem kérünk el ezért semmit.

Ha már meg van a klímája és letelt a fél év, akkor érdemes kihívnia minket, hogy kitisztítsuk készülékét. Ez egy rövid folyamat, gyorsan megvagyunk a tisztítással. A klíma tisztítása során, szakembereink átnézik a készüléket és annak alkatrészeit, hogy kiszűrjék az esetleges meghibásodás lehetőségét. Ezáltal, elkerülhetők a váratlan meghibásodások is. Keressen minket bizalommal.

A tisztítás magában foglalja az esetleges hibák javítását is

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás