Ingyenes helyszíni felmérés

Ha úgy dönt, hogy klímát akar beszereltetni, attól még nem kell elkapkodnia. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás, és pontosan ezért az első helyszíni felmérés ingyenes nálunk! Kimegyünk, felmérjük a terepet, és segítünk Önnek mindenben.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Ingyenes helyszíni felmérés Ingyenes helyszíni felmérés

Számunkra nagyon fontosak az ügyfeleink, ezért mindenkit megajándékozunk egy egyszer ingyenes tisztítással, aki velünk szereltette fel a készülékét.

A rendszeres tisztítás, sokszor elmondjuk, de nagyon fontos. Ha nem tisztítjuk rendszeresen készülékünket, akkor nagyon könnyen eltudnak benne szaporodni különféle baktériumok, gombák, és minden más egészségre káros dolog. Ez nem hangzik túl jól, főleg úgy, hogy ha azt is hozzátesszük, hogy ezek akár tüdőgyulladást is okozhatnak. Sem a saját, sem a családunk életét nem éri meg kockáztatni.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a nagy porréteg megakadályozza a készüléket a helyes működésben. A levegő nem tud a megfelelő mértékben áramlani, így a készülék nagyon hamar tönkre mehet. Fokozott veszélyben vannak azok, akiknek a kültéri egységük az utcafronton helyezkedik el.

De emiatt nem kell aggódnia. Az ingyenes tisztítás során mindenféle szennyeződéstől megszabadítjuk készülékét, így továbbra is tökéletesen fog működni, és az egészségünkre is jótékony hatással lesz. Bár ingyen csak egyszer van, nem kell attól aggódnia, hogy a továbbiakban horribilis összegbe fog kerülni a tisztítás. Az áraink nagyon kedvezőek, így mindig jutányos áron tudja karbantartani készülékét.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

A tisztítás magában foglalja az esetleges hibák javítását is

Nincs más hátra, már csak fel kel szereltetnie velünk készülékét. Weboldalunkon lehetősége van árajánlatot kérni, amely során elindul a folyamat. Az árajánlat kérést követően munkatársaink fel fogják hívni Önt – nagyon fontos, hogy megadja a telefonszámát -, hogy egyeztessünk egy napot, amikor feltudjuk mérni a helyszínt. A helyszíni felmérés szinten teljesen ingyenes, nem kérünk el ezért semmit.

Ha már meg van a klímája, és letelt a fél év, akkor érdemes kihívnia minket, hogy kitisztítsuk készülékét. Ez egy rövid folyamat, gyorsan megvagyunk a tisztítással.

A tisztítás magában foglalja az esetleges hibák javítását is

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés