A Nozo Clean Hungary Kft. a koronavírus által okozott rendhagyó helyzet ellenére is a szokott minőségben és időben folytatja tevékenységét. A folyamatos működéshez elengedhetetlen extra óvintézkedéseket a kiadott irányelvek figyelembevételével megtette, a munkavégzéshez szükséges feltételeket megteremtette.

Légkondi szerelő

Ha megbízható légkondi szerelőt keres, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Több évtizedes szakmai tapasztalattal, magasan képzett munkatársakkal vállaljuk klímakészülékek javítását, telepítését, karbantartását és tisztítását.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi szerelő Légkondi szerelő

Légkondi szerelő

A légkondicionáló berendezések esetében bármilyen munkálat vagy beavatkozás szüksége merül fel, fontos tudnunk arról, hogy törvény mondja ki, ezeket csak hivatalos minősítéssel rendelkező szakemberek végezhetik el. 

A társaságunk alkalmazásában álló szakemberek mindegyike rendelkezik a szükséges minősítésekkel, így ha Ön biztos kezekben szeretné tudni meglévő, vagy leendő klímáját, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Munkálatainkat gyorsan, biztonságosan, tisztán és kedvező áron végezzük el. Minden általunk felszerelt klímára 1 teljes év szerelési jótállást biztosítunk és az első tisztítást ajándékba adjuk!

Légkondi szerelő Budapesten és környékén

Cégünk nagy szakmai tapasztalattal és több évtizedes rutinnal rendelkező szakemberei gyors és hatékony munkát végeznek. Meghibásodott a klímája? Forduljon hozzánk! Márkafüggetlen szervizszolgáltatásunk rövid időn belül áll rendelkezésére, melynek keretein belül kedvező áron, garanciális kivitelezéssel javítjuk meg bármilyen Magyarországon vásárolt készülékét. Új klímát szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, melynek során gondoskodunk arról, hogy a lehető legoptimálisabb készülék kerüljön otthonába mind árban, mind minőségben! Forduljon hozzánk bizalommal, ha kedvező áron profi kivitelezőt keres!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463