Légkondi szerelő

Ha megbízható légkondi szerelőt keres, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Több évtizedes szakmai tapasztalattal, magasan képzett munkatársakkal vállaljuk klímakészülékek javítását, telepítését, karbantartását és tisztítását.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi szerelő Légkondi szerelő

Légkondi szerelő

A légkondicionáló berendezések esetében bármilyen munkálat vagy beavatkozás szüksége merül fel, fontos tudnunk arról, hogy törvény mondja ki, ezeket csak hivatalos minősítéssel rendelkező szakemberek végezhetik el. 

A társaságunk alkalmazásában álló szakemberek mindegyike rendelkezik a szükséges minősítésekkel, így ha Ön biztos kezekben szeretné tudni meglévő, vagy leendő klímáját, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Munkálatainkat gyorsan, biztonságosan, tisztán és kedvező áron végezzük el. Minden általunk felszerelt klímára 1 teljes év szerelési jótállást biztosítunk és az első tisztítást ajándékba adjuk!

Légkondi szerelő Budapesten és környékén

Cégünk nagy szakmai tapasztalattal és több évtizedes rutinnal rendelkező szakemberei gyors és hatékony munkát végeznek. Meghibásodott a klímája? Forduljon hozzánk! Márkafüggetlen szervizszolgáltatásunk rövid időn belül áll rendelkezésére, melynek keretein belül kedvező áron, garanciális kivitelezéssel javítjuk meg bármilyen Magyarországon vásárolt készülékét. Új klímát szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, melynek során gondoskodunk arról, hogy a lehető legoptimálisabb készülék kerüljön otthonába mind árban, mind minőségben! Forduljon hozzánk bizalommal, ha kedvező áron profi kivitelezőt keres!

A légkondi szerelő szerepe a felszerelés után

A klímák felszerelésével nem állhat meg a klimatizálásunk  sorsa, hiszen ahhoz, hogy megbízhatóan és biztonságosan üzemeltethető legyen a készülék, rendszeresen karbantartásnak kell alávetni azt. A rendszeres ellenőrzés hiányában több probléma adódhat a készülék működése során. Annak érdekében, hogy ezeket a meghibásodásokat elkerüljük, rendszeresen, évente legalább két alkalommal alapos átvizsgálást és tisztítást kell elvégezni. 

A karbantartás során szakembereink teljesen átvizsgálják a klímakészülékeket, több elemből álló berendezés esetén minden egységére külön figyelmet fordítva. A külső egységben található kompresszora klíma egyik legdrágább alkatrésze, mely a szabad ég alatt helyet kapva nagymértékű szennyeződésnem van kitéve. Karbantartás hiányában a kompresszor működése csökken, erőlködvé válik, majd elromlik. A javítás költséges, így érdemes megelőzni a problémát. A légkondi szűrőit minden karbantartás alkalmával alapos tisztításnak és fertőtlenítésnek kell alávetni, ellenkező esetben súlyos felső légúti megbetegedések forrásává válhat a kellemesen hűvös lakás. Ahogy szerelést, úgy a karbantartási és tisztítási munkálatokat is kizárólag minősített légkondi szerelő végezheti el.

Légkondi szerelő

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás