menü

Klímatisztítás

Klímatisztítást vállalunk Budapesten, illetve Pest megye minden településén. Több, mint 20 év tapasztalattal, garanciát vállalva, precízen és megbízhatóan dolgoznak szakembereink. Bízza ránk készülékét és mi akár már ma kiszállunk a helyszínre.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímatisztítás Klímatisztítás

Klímatisztítás

Cégünk szakemberei Budapesten, illetve Pest megye egész területén egyaránt vállalnak klímatisztítást, akár másnapi kiszállással is. Kiváló szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött állnak rendelkezésére minden kedves meglévő és leendő ügyfelünk számára. A klímatisztítást márkától, illetve típustól függetlenül vállalják, legyen az akár hűtő vagy hűtő-fűtő készülék. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek. 

A klímatisztítást érdemes évente legalább egyszer elvégezni, lehetőleg a szezon előtt. Mivel sok szennyeződés és mikroorganizmus telepedhet meg a szűrőkön és alkatrészeken, mindenképpen ajánlott az egészségünk érdekében, illetve a meghibásodások elkerülése végett, a rendszeres klímatisztítás. Ezt, szakembereink minőségi felszerelésekkel, legfeljebb 15 percen belül elvégzik, precízen és megbízhatóan.

Mindezeken felül pedig, kollégáink, munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Továbbá, vállalkozásunk nem csak a klímatisztításban tudd önnek segíteni, hanem klímája karbantartásában is. A nyári szezonban bizony nehéz szakembert találni. Éppen ezért érdemes a karbantartást még a szezont megelőzően elvégezni. Bízza szakemberre a feladatot, bízza ránk. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és örömmel segítünk Önnek, akár már a mai nap folyamán!

Ha szeretné igénybe venni a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése maradt, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés

Klíma karbantartás

A klímatisztítás beletartozik a klíma karbantartási szolgáltatásba. A klíma karbantartása során a klíma minden részét kitisztítjuk. A beltéri és kültéri egységet egyaránt, szinte már eleimeire bontva tisztítjuk ki. Ilyenkor történik meg a klíma szűrőnek a tisztítása is, ahol a leginkább megszoktak telepedni a szennyeződések.

A nem megfelelően, vagy nem túl gyakran tisztított klímák rossz hatással lehetnek egészségünkre, ráadásul a klíma meghibásodását is okozhatják. Ez azért van, mert a klímák belsejében folyamatos páralecsapódás történik, ami egy nedves, és meleg közeget hoz létre. Egy nedves és meleg közeg a legalkalmasabb arra, hogy a baktériumok elszaporodjanak, ezért mindenféleképpen meg kell ejteni időközönként a klímatisztítását.

Klímatisztítást szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Klímatisztítás árak

Klíma tiszítás (évente ajánlott tisztítás).

Általános klímatakarítás átfújással, 5-10 perc alatt, akár már másnapi kiszállással.

Beltéri egység klímatisztítás 8.000 Ft + áfa / db

Kültéri egység klímatisztítás 5.000 Ft + áfa / db

MONO szett - 1 db kültéri és 1 db beltéri egység 13.000 Ft + áfa

Miért fontos a klímatisztítás?

A meleg és nedves közegben létrejött baktériumok, gombák elképesztő bűzt tudnak árasztani. Akár még légúti megbetegedést is tudnak okozni, például tüdőgyulladást, ezért fontos, hogy évente kétszer ki legyen tisztítva a klíma. A mai klímák gyártása során már próbálkoznak olyan technológiákat kifejleszteni, amelyekkel ezeknek a kialakulását meglehet akadályozni, de eddig egy gyártó sem járt sikerrel. Ha a készülék nincs rendszeresen kitakarítva, akkor a működése sem lesz megfelelő. A klíma mindkét egysége működés közben nagy mennyiségű levegőt mozgat, ehhez pedig olyan közeg kell, amelyen a levegő könnyen át tud jutni. 

Ez a levegő egy hőcserélőn keresztül jut be a szobába. A hőcserélő felülete általában úgy van kialakítva, hogy a levegő akadálytalanul tudjon áramolni, viszont a por, a piszok nem tudjon átjutni. Ez természetesen nagyon jó tulajdonság, mindaddig, amíg a felület tiszta. Amikor már rengeteg por lerakódott rá, a levegő nem tud megfelelő áramolni és ez a készülék tönkremeneteléhez vezethet, de előtte szimplán nem lesz hatékony, ellenben rendkívül megfogja emelni az áramfogyasztást, mivel extra munkát végez.

Miért fontos a klímatisztítás?
Klímatisztítás

Milyen gyakran kell a klímatisztítást véghez vinni?

A jó működés miatt nem csak a beltéri egység tisztán tartása a fontos, hanem a kültéri is. A kültéri készüléket sokkal nagyobb környezeti behatás éri, szennyezettebb levegő, rengeteg por, szösz képesek egy leplet alkotni a hőcserélőre, ami miatt a levegő nem tud áramolni, nem tudja hűteni a hőcserélőt, amely sok esetben megjavíthatatlan hibához vezet. A klíma hosszú, és jó teljesítményű életéhez elengedhetetlen, hogy évente kétszer szakember megnézze.

A szakember ilyenkor egy teljes takarítást végez, amely után biztosak lehetünk abban, hogy készülékünk teljesen kórokozó, baktérium, gomba, és pormentes. Ha ezt nem tartjuk be, akkor idő előtt tönkre mehet a készülékünk, ráadásul még mi és családunk is beteg lehet. Látszik, hogy nem éri meg kockáztatni, ha belegondolunk, inkább jöjjön ki egy évben kétszer a szakember, minthogy gyermekünk vagy mi magunk két oldali tüdőgyulladást kapjunk.

Mi a klímatisztítás menete?

Először mindig a beltéri egységet takarítjuk ki. A termék hőcserélőjét egy fertőtlenítő szerrel bevonjuk alaposan. A készüléknek kikapcsolt állapotban kell lennie. A folyadék magától dolgozik, nagyjából negyed óra alatt lefertőtleníti a hőcserélőt. Ez után bekapcsoljuk a készüléket, így a fertőtlenítő folyadék minden szegletében el fog jutni. A porszűrőt ez alatt elmossuk, hogy minden kis porszemtől megszabaduljunk.

Ha nem csak átlagos a szennyeződés, akkor sajnos le kell szerelnünk az egész készüléket, vagy ha van Önöknél elég hely van, akkor elég szétszerelni, és minden apró szegletét kitakarítani, ha ez utóbbi nem áll fent, akkor el kell vinnünk kitisztítani. A kültéri egységet általában magas nyomású levegővel tisztítjuk, mert ez a legalkalmasabb módszer rá. A levegővel minden szennyeződést ki tudunk fújni belőle.

Mi a klímatisztítás menete?
Ki takaríthatja ki a klímát?

Ki takaríthatja ki a klímát?

Egyszerű takarítási folyamatokat mindenki el tud végezni otthon, ehhez számtalan instrukciót találunk az interneten. Viszont számolnunk kell azzal a ténnyel is, hogy rengeteg szolgáltató csak úgy garantálja a garanciát, ha mindig szakember végzi a karbantartást, amibe nyilván a takarítás is bele tartozik. Egy szakember szakszerűen kitudja takarítani a klímát, nem végez félmunkát, hanem szakszerűen megtisztítja a készüléket, megfelelő eszközökkel.

Magánszemélyek számára nem feltétlenül elérhetőek azok a készülékek, vagy tisztítószerek, amelyek a szakembernél meg vannak. Ráadásul lehet, hogy ha utána számolunk, akkor drágább lenne otthon megcsinálni, mint szerelőt hívni, mivel az össze hozzávalót megvenni elég költséges lehet. Óvja meg klímáját, és hívjon szakképzett szerelőt, aki tökéletesen kitakarítja a klímáját. A tisztítás mellett, a karbantartási feladatokat is elvégezzük, mint a nyomásmérés, vagy alkatrészek cseréje.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

Klímatisztítás Budapest és Pest megye egész területén!

Ha Ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálin, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu, Piliscsaba, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs, Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.


Vissza

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás