menü

Minőség és megbízhatóság

Minőség és megbízhatóság jellemzi cégünket és a készülékeket, melyeket ügyfeleink számára ajánlunk. Egész Pest megyében vállaljuk klímák teljeskörű munkálatait. Precízen, garanciát vállalva, minőségi alkatrészekkel dolgozunk, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Minőség és megbízhatóság Minőség és megbízhatóság

Minőség és megbízhatóság

Minőség és megbízhatóság, ez jellemzi leginkább cégünket. Profi klímaszerelő szakembereink, több, mint 20 év tapasztalattal vállalják a klímák teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, beszerelés, karbantartás, leszerelés, de még a készülék beszerzését is örömmel vállalják. Mindezt megbízhatóan és precízen végzik szakembereink. Szolgáltatásainkat nem csak Budapest kerületeiben, hanem Pest megye minden további településén egyaránt igénybe veheti.

Kollégáink csak kiváló minőségű alkatrészekkel és kiváló hatóanyagú, speciális tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgoznak, munkájukra pedig mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Amennyiben klímakészüléket szeretne beszereltetni, abba az esetben pedig egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és vállalják annak beszerzését is. Biztos lehet abban, hogy munkatársaink csak olyan készüléket fognak ajánlani, amire jellemző a minőség és megbízhatóság.

Ugyanakkor, azon árkategóriában, amely Önnek a legmegfelelőbb. Ha most hív minket, akár már egy héten belül élvezheti új klímakészülékét. Mindazonáltal, amennyiben a jelenlegi készüléke meghibásodott vagy eljött a karbantartás ideje, akkor is hívjon minket, hogy mielőbb segíthessünk. Rövid határidővel dolgozunk, kedvező áron. Ha Önnek fontos a minőség és megbízhatóság, keressen minket bizalommal. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Minőség és megbízhatóság

Minőségi és megbízható klímaszerelés

A Nozo klíma szerelőinek a legfontosabb alapelve, hogy munkájuk minőségi és megbízható legyen. Sokszor halljuk, hogy más szerelők mennyire hanyag munkát végeznek el. Ízléstelen kábelcsatornázás, rossz helyre felrakott kültéri egység, hanyag karbantartás és teljes elérhetetlenség. Ezek nagyon kellemetlen dolgok és nem is értjük, hogy hogy lehet így dolgozni. Számunkra az a legfontosabb, hogy munkánk minden egyes része tökéletes legyen. Mi nem csak „feldobjuk” a klímát a helyére és haladunk tovább, hanem minden egyes ügyfelünkre időt szakítunk.

Mindent részeletesen megbeszélünk, mindent elmondunk, hogy mit, hogyan és miért, nálunk nem maradnak válasz nélküli kérdések. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a szerelés, de főleg a karbantartás minőségileg megkérdőjelezhetetlen legyen. Egy gomba és baktérium mentesítésnél nagyon fontos, hogy tökéletesen elvégezzük a feladatunkat. Ha nem fertőtlenítjük ki rendesen, akkor adtunk neki egy pofont, mivel a baktériumok ugyanúgy tudnak szaporodni, ami súlyos egészségkárosodást tud okozni. Épp ezért nagyon alaposan dolgozunk, sőt, a munka elvégeztével mindig újra leellenőrizzük a munkánkat, hogy biztos minden megfelel-e a „Nozo szintnek”.

A minőség számunkra még azt is jelenti, hogy próbálunk mindig minőségi termékeket ajánlani ügyfeleinknek. Sokan keresnek fel minket azzal, hogy szeretnének klímát, de nem tudják, hogy milyen készüléket vegyenek. Ilyenkor mi a weboldalunkon is megtalálható márkák közül javaslunk egy terméket. Ilyenkor természetesen figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és ár kereteit. Volt már rá példa, hogy az ügyfél talált egy sokkal olcsóbb készüléket, egy teljesen ismeretlen márkától. Mi nem javasoljuk ezeket, mivel nem tudhatjuk, hogy milyen minőségben fog dolgozni, ráadásul tapasztalataink szerint ezek a termékek tized annyi ideig bírják és az alatt az idő alatt sem hozzák azt a szintet, amelyet elvárunk egy klímától.

A minőség mellett nagyon fontosnak tartjuk a garanciát. Sok szerelő nem ad és amikor gond van, akkor természetesen elérhetetlenek. Mi nem ilyenek vagyunk. Akinek garanciát adunk, azokkal időnként tartjuk a kapcsolatot, hogy tudjuk, hogy minden rendben megy. Garanciát adunk minden beszerelésre és megszerelésre. A beszerelésre egy év teljes körű garanciát tudunk adni, amely során mindig ingyenesen szállunk ki és ingyenes javítjuk meg készülékét. Ezek miatt a dolgok miatt mondják azt régi és meglévő ügyfeleink, hogy mi teljesen megbízhatóak vagyunk. Ha szeretné, hogy klímáját egy megbízható és jó cég javítsa meg vagy szerelje fel, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Minőség és megbízhatóság

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás