menü

Klímaszerelő

Profi klímaszerelőink egész Pest megyében vállalják klímák teljeskörű munkálatait, márkától függetlenül. Minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, rövid határidővel dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klímaszerelő Klímaszerelő

Klímaszerelő

Klímaszerelőink márkától- illetve típustól függetlenül vállalják klímák teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, karbantartás, beszerelés, leszerelés stb. Kiváló szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a munkálatokat Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Akár egy-két napon belül állunk rendelkezésre, amennyiben hív minket.

Klímaszerelőink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és válaszolnak minden kérdésére, illetve egyeztetnek Önnel egy időpontot a munkálatok elvégzéséhez. Amennyiben új készüléket szeretne, abba az esetben egy ingyenes helyszíni konzultációval kezdenek kollégáink, amikor is felmérik az épület adottságait és átbeszélik Önnel, hogy mit is szeretne pontosan. Ezen információk alapján pedig tudnak majd Önnek megfelelő készüléket ajánlani, akár 10 év gyártói garanciával is.

Továbbá, készséggel vállalják a készülék beszerzését is. Klímaszerelőink minden munkájukat precízen és megbízhatóan végzik, javítás és karbantartás esetén pedig csak kiváló minőségű alkatrészekkel, tisztítószerekkel dolgoznak. Ezeken felül pedig, munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, hogy mielőbb segíthessünk. Amennyiben velünk szerelteti be klímakészülékét, az első tisztítást ajándékba adjuk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klímaszerelő

Profi klímaszerelő Budapesten és környékén

Amikor az ember arra az elhatározásra jut, hogy klímát szeretne telepíteni, vagy a régit korszerűsíteni, nem elég, ha a telepíteni kívánt készülék jó minőségű és megbízható gyártmány. Ahhoz, hogy a berendezés hosszú évekig hűségesen és megbízhatóan tudjon minket szolgálni, az is rendkívül fontos, hogy milyen minőségben kerül beszerelésre maga a készülék. Ha azt szeretné, hogy leendő klímája jól ellássa a rá bízott feladatokat, érdemes minőségi szakemberhez fordulni. Magas színvonalú kivitelezéssel telepítjük új klímakészülékét, forduljon hozzánk bizalommal!

Megbízható klímaszerelőt keres? Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk klímakészülékek teljes körű ellátását, melyet hivatalos minősítéssel rendelkező munkatársak közreműködésével végzünk el.  Meghibásodott a klíma, netán elavult, drága üzemeltetésű készülékét szeretné egy korszerűbb készülékre cserélni? Forduljon hozzánk bizalommal, ha azt szeretné, hogy egy igazán professzionális szaktudással rendelkező csapat vegye biztos kézbe otthona klimatizálását. Munkálatainkat kedvező áron, garanciális kivitelezéssel végezzük el.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás