Mikor vegyünk klímát?

Mikor érdemes megvásárolni a klímát? A legjobb az, hogyha tavasszal vásárolja meg a készüléket. Írásunkban elmondjuk, hogy miért jó korán megvenni a klímát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Amikor elkezd kirajzolódni a klímának az igénye, akkor mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon mikor lenne jó választás a klímát beszerelni? Rövid válasz: minél hamarabb annál jobb.

Mikor vegyünk klímát?

Manapság egyre melegebb van. Minden évben dőlnek a meleg rekordot és egyre nehezebb elviselni a meleget. Ha huzamosabb ideig melegünk van, akkor egyre ingerültebb leszünk, rossz hatással van ez a közérzetünkre. Ilyenkor szoktak úgy dönteni az emberek, hogy akkor vásárolnak klímát.

Azonban ez rossz döntés! Nem nyáron kell klímát vásárolni, hanem már tavasszal!

Miért tavasszal?

Ma szinte már kiszámíthatatlan, hogy tavasszal milyen lesz az időjárás. Lehet, hogy olyan májusunk lesz, amelyben alig érjük el naponta a 15 fokot, de olyanra is volt már példa, hogy tartósan 30 fok fölött volt a hőmérséklet.

Ilyenkor nagyon jó, hogyha fűtő és hűtő klímánk van. Ha hideg van otthon, akkor nem kell a sokat fogyasztó olajradiátorokat bekapcsolni, vagy más készüléket, hanem egyszerűen csak be kell kapcsolni az alacsony energiaigényű klímánkat és vice versa, hogyha épp meleg van kint.

Továbbá azért is jó tavasszal beszereltetni a klímát, mert ilyenkor még nincsenek megtelve a klíma szakembereknek a naptárai. Hogyha sokat vár vele, akkor megeshet, hogy a szerelők csak hetek múlvára tudnak időpontot adni. Ez rendkívül kellemetlen akkor, amikor már beütött a kánikula.

Továbbá azért is jó ilyenkor vásárolni klímát, mert egyes esetekben egy-két klímát árulócég megemeli pár tízezer forinttal a termékeknek az árát, hiszen úgyis megfogják venni az emberek. Pénzt és időt tud spórolni, ha korábban megvásárolja.

Hogyan vásárolhatja meg? Olvassa el erről szóló cikkünket:

Klímavásárlás szabályai

Javasoljuk, hogy tavasszal, kora nyáron keressen fel egy jó klíma szerelő céget. 

Előzetes felmérés

Az előzetes felmérés rendkívül fontos dolog. Ilyenkor megtudjuk beszélni, hogy milyen teljesítményű klímára van szükség, hova kellene felszerelni a beltéri és a kültéri egységet és milyen költségekkel kell számolni. Ha szeretne erről is bővebben érdeklődni, akkor kattintson az alábbi linkre. 

Ingyenes helyszíni felmérés

Ha további kérdései vannak, kérjük keressen fel minket!

Hasonló oldalak

Mikor vegyünk klímát?

Mikor vegyünk klímát?

Mikor kell megvenni a klímát? Ráér nyáron, amikor már meleg van, vagy jobb sokkal hamarabb megvenni? Ezekre a kérdésekre adunk választ összegzésünkben.

Mikor vegyünk klímát?
Mikor célszerű karbantartani a klímát?

Mikor célszerű karbantartani a klímát?

A klíma karbantartása nagyon fontos, ez tény. Ha évente legalább kétszer kihív minket, hogy elvégezzük ezt a számunkra egyszerű és gyors feladatot akkor biztos lehet abban, hogy hosszú évekig jó lesz a készüléke, illetve abban is, hogy semmilyen betegséget nem fog elkapni a klíma miatt.

Mikor célszerű karbantartani a klímát?
Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát vegyek?

Mekkora klímát kell venni? Csak a lakásnak / háznak a mérete számít? Minden kérdésre választ adunk! Elmondjuk, hogy mekkora klímát kell venni és azt is, hogy mit érdemes még megnézni a klíma vásárlás során.

Mekkora klímát vegyek?
Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok

Cikkünkben megtudhatja, hogy milyen előnyökre és milyen hátrányokra számíthat, hogyha a fűtését klímával szeretné megoldani. Olvassa el, majd döntsön. Ha úgy dönt, hogy szeretne fűtő klímát, akkor keressen fel minket!

Fűtés télen klímával - előnyök és hátrányok
Inverteres klímák előnyei

Inverteres klímák előnyei

Az inverteres klímáknál rengeteg előnyt találhatunk, azonban mint mindennek, ennek is vannak hátrányai. Mi ezeket mutatjuk be, olvassa el összegzésünket, amelyben megismerheti ezeket!

Inverteres klímák előnyei
Megéri klímával fűteni?

Megéri klímával fűteni?

Sokak számára kérdés, hogy megéri-e klímával fűteni. Írásunkban erre választ adunk! Elmondjuk, hogy milyen előnyei vannak annak, hogyha klímával fűtünk, továbbá azt is bemutatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a fűtés.

Megéri klímával fűteni?
Milyen klímát vegyek?

Milyen klímát vegyek?

A klímáknak a milyenségéről könyvet lehet írni. Számtalan szempont van, amely alapján választhatunk, arról nem is beszélni, hogy hány fajta készülék van. Több ezer, vagy akár tízezer fajta klímát gyártottak már le a világon, így nehéz a választás. Azonban, ha jól körbe határolja, hogy Ön mit szeretne, akkor ezzel nem lesz problémája, mert mi fogunk tudni mondani jó készüléket!

Milyen klímát vegyek?
Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?

A karbantartás rendkívül fontos, ezt sokszor hangsúlyozzuk. Épp ezért elengedhetetlen, hogy egy évente ne hívjon ki minket legalább kétszer, hogy alaposan szemügyre vegyük a klímáját, és kitisztítsuk. Feltétlenül keressen fel minket, még a tavaszi időszakba, hogy minél hamarabb megejtsük a tisztítást!

Mikor kell karbantartani a légkondicionálót?
A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlás szempontjai

A klímavásárlásnak sok szempontja van, mi ezeket gyűjtöttük most össze. Tekintse meg, hogy mi alapján érdemes klímát választani. Számít-e az ár vagy a márka? Milyen funkciók fontosak, és mik nem? Válaszolunk minden fontos kérdésre.

A klímavásárlás szempontjai
Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülék, ami miatt lehet, hogy többet be sem lehet kapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Klíma leszerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463