Mikor vegyünk klímát?

Mikor érdemes megvásárolni a klímát? A legjobb az, hogyha tavasszal vásárolja meg a készüléket. Írásunkban elmondjuk, hogy miért jó korán megvenni a klímát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mikor vegyünk klímát? Mikor vegyünk klímát?

Amikor elkezd kirajzolódni a klímának az igénye, akkor mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon mikor lenne jó választás a klímát beszerelni? Rövid válasz: minél hamarabb annál jobb.

Mikor vegyünk klímát?

Manapság egyre melegebb van. Minden évben dőlnek a meleg rekordot és egyre nehezebb elviselni a meleget. Ha huzamosabb ideig melegünk van, akkor egyre ingerültebb leszünk, rossz hatással van ez a közérzetünkre. Ilyenkor szoktak úgy dönteni az emberek, hogy akkor vásárolnak klímát.

Azonban ez rossz döntés! Nem nyáron kell klímát vásárolni, hanem már tavasszal!

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Miért tavasszal célszerű klímát venni?

Ma szinte már kiszámíthatatlan, hogy tavasszal milyen lesz az időjárás. Lehet, hogy olyan májusunk lesz, amelyben alig érjük el naponta a 15 fokot, de olyanra is volt már példa, hogy tartósan 30 fok fölött volt a hőmérséklet.

Ilyenkor nagyon jó, hogyha fűtő és hűtő klímánk van. Ha hideg van otthon, akkor nem kell a sokat fogyasztó olajradiátorokat bekapcsolni, vagy más készüléket, hanem egyszerűen csak be kell kapcsolni az alacsony energiaigényű klímánkat és vice versa, hogyha épp meleg van kint.

Továbbá azért is jó tavasszal beszereltetni a klímát, mert ilyenkor még nincsenek megtelve a klíma szakembereknek a naptárai. Hogyha sokat vár vele, akkor megeshet, hogy a szerelők csak hetek múltára tudnak időpontot adni. Ez rendkívül kellemetlen akkor, amikor már beütött a kánikula.

Továbbá azért is jó ilyenkor vásárolni klímát, mert egyes esetekben egy-két klímát árulócég megemeli pár tízezer forinttal a termékeknek az árát, hiszen úgyis megfogják venni az emberek. Pénzt és időt tud spórolni, ha korábban megvásárolja. Javasoljuk, hogy olvassa el klímavásárlás szabályait.

Miért tavasszal célszerű klímát venni?
Előzetes felmérés

Javasoljuk, hogy tavasszal, kora nyáron keressen fel egy megbízható klímaszerelő céget.

Előzetes felmérés

Az előzetes felmérés rendkívül fontos dolog. Ilyenkor megtudjuk beszélni, hogy milyen teljesítményű klímára van szükség, hova kellene felszerelni a beltéri és a kültéri egységet és milyen költségekkel kell számolni. Ha szeretne erről is bővebben érdeklődni, akkor az ingyenes helyszíni felmérés oldalunkra.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás