menü

Mikor vegyünk klímát?

Mikor vegyünk klímát? Leginkább tavasszal és ősszel célszerű és ennek miértjére oldalunkon kitérünk. Egész Pest megyében örömmel vállaljuk klíma beszerzését, szereléssel együtt. Garanciát vállalva dolgozunk, rövid határidővel, kedvező áron.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Mikor vegyünk klímát? Mikor vegyünk klímát?

Mikor vegyünk klímát?

Mikor vegyünk klímát? Leginkább szezon előtt érdemes, ami azt jelenti, hogy tavasszal és ősszel célszerű, mert akkor minden szerelőnek kevesebb dolga akad és akár egy héten belül belehet szerezni és belehet szerelni a klímakészüléket. Cégünk kiváló klímaszerelő szakembere örömmel vállalják, többek között, ezen munkálatokat is Budapest összes kerületében, illetve Pest megye minden további településén egyaránt.

A klíma megvételét és annak beszerelését is vállaljuk, hiszen manapság egy laikus ember nem is vehet hosszú papírmunkák és bonyolult procedúra nélkül készüléket. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és szakembereink egyike, egy ingyenes helyszíni konzultáció során, elmegy Önhöz és felméri az épület adottságait, illetve átbeszéli Önnel, hogy pontosan mit is szeretne és arra mennyi a keret.

Ezt követően, szerelőnk fog tudni Önnek megfelelő klímakészüléket ajánlani, amit aztán be is szerez, illetve mi is tudunk készüléket biztosítani, akár 10 év gyártói garanciával. Ezután kollégánk a megbeszélt időpontban elvégzi a készülék beszerelését, megmutatja hogyan működik és minden fontos információt elmond a készülékekkel kapcsolatban. Ha betartja szerelőink utasításait, akkor hosszú évekig élvezheti gondtalanul a klímát nyáron és télen egyaránt.

Klímaszerelő szakembereink rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha velünk szerelteti be készülékét, örömmel vállaljuk a jövőben a további munkálatokat is (karbantartás, javítás, leszerelés stb) és az első tisztítást ajándékba adjuk. Ha szeretné részletesebben tudni, hogy „mikor vegyünk klímát?”, lejjebb görgetve további információkat talál. Várjuk és örömml fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a {phone} telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Mikor vegyünk klímát?

Mikor vegyünk klímát?

Amikor elkezd kirajzolódni a klímának az igénye, akkor mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon mikor lenne jó választás a klímát beszerelni? Rövid válasz: minél hamarabb annál jobb. Manapság egyre melegebb van. Minden évben dőlnek a meleg rekordok és egyre nehezebb elviselni a meleget. Ha huzamosabb ideig melegünk van, akkor egyre ingerültebb leszünk, rossz hatással van ez a közérzetünkre. Ilyenkor szoktak úgy dönteni az emberek, hogy akkor vásárolnak klímát. Azonban ez rossz döntés!

Nem nyáron kell klímát vásárolni, hanem már tavasszal! Ha klímát szeretne, keressen minket bizalommal, hiszen nálunk a klíma kiválasztását megelőzően, ingyenes helyszíni konzultáció van. Az előzetes felmérés rendkívül fontos dolog. Ilyenkor megtudjuk beszélni, hogy milyen teljesítményű klímára van szükség, hova kellene felszerelni a beltéri és a kültéri egységet és milyen költségekkel kell számolni. Ha szeretne erről is bővebben érdeklődni, akkor az ingyenes helyszíni felmérés oldalunkon bővebben tájékozódhat.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Miért tavasszal célszerű klímát venni?

Ma szinte már kiszámíthatatlan, hogy tavasszal milyen lesz az időjárás. Lehet, hogy olyan májusunk lesz, amelyben alig érjük el naponta a 15 fokot, de olyanra is volt már példa, hogy tartósan 30 fok fölött volt a hőmérséklet. Ilyenkor nagyon jó, hogyha fűtő és hűtő klímánk van. Ha hideg van otthon, akkor nem kell a sokat fogyasztó olajradiátorokat bekapcsolni vagy más készüléket, hanem egyszerűen csak be kell kapcsolni az alacsony energiaigényű klímánkat, hogyha épp meleg van kint. Továbbá, azért is jó tavasszal beszereltetni a klímát, mert ilyenkor még nincsenek megtelve a szakembereknek a naptára. 

Hogyha sokat vár vele, akkor megeshet, hogy a szerelők csak hetek múltára tudnak időpontot adni. Ez rendkívül kellemetlen akkor, amikor már beütött a kánikula. Továbbá, azért is jó ilyenkor vásárolni klímát, mert egyes esetekben egy-két klímát áruló cég megemeli pár tízezer forinttal a termékeknek az árát, hiszen úgyis megfogják venni az emberek. Pénzt és időt tud spórolni, ha korábban megvásárolja. Javasoljuk, hogy olvassa el klímavásárlás szabályait, illetve, hogy tavasszal, kora nyáron keressen fel egy megbízható klímaszerelő céget, vagyis minket.

Miért tavasszal célszerű klímát venni?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás