Klíma szerelés házilag

Ha meghibásodott a klímája, vagy klímát szeretne felszerelni, esetleg kitisztítani, akkor feltétlenül olvassa el előzetes tanácsainkat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Sokan vannak úgy, hogyha meghibásodik bármilyen háztartási eszközük, akkor nem akarnak szerelőt hívni. Azonban ez a lehető legrosszabb döntés. A klímákat mindig szakembernek kell ellátnia.

Fel lehet-e a klímát szerelni házilag?

Klímát felszereltetni nem olcsó, sokan választják inkább az otthoni megoldásokat. Azonban erre egyáltalán nincs lehetőség. Ma már csak úgy lehet klíma berendezést vásárolni, hogyha van egy tanúsítványa arról, hogy egy adott klíma szerelő (cég) fogja beszerelni a klímát.

Ha ez nincs, akkor nem tud klímát vásárolni. Ez azért is nagyon fontos, mert régebben megesett az, hogy helytelenül volt felszerelve a készülék akkor a káros gázok eltávoztak a készülékből, vagy idő előtt tönkre mentek. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük feltétlenül szükség van arra, hogy a készüléket egy szakember szerelje fel.

Klíma beszerelés

Ki szerelheti fel a klímát?

Ezt már meg is válaszoltuk az előző blokkban: szerelőnek kell. De csak olyan szerelő szerelheti fel, akinek meg van a szükséges papírja. Igazoltan klíma szerelőnek kell lennie, máskülönben nem lehet megvásárolni a klímát. Ha jó céget választ ki a feladatra, akkor nem csak, hogy felszerelik Önnek a klímát, hanem előtte segítenek kiválasztani a megfelelő készüléket. 

Elromlott a klíma. Megszerelhetem?

Nem. Egyrészről azért ne, mert elveszítheti a gyártói garanciát. A Fujitsu készülékre például tíz év garancia jár. Nem éri meg ezt veszni hagyni. Másrészről pedig azért nem jó ötlet ez, mert valószínű, hogy nem fogja tudni megjavítani. A mai klímák már rendkívül modern készülékek, jelentősen komplexek és bonyolultak. A legújabb technológiák sora miatt egy-egy készülék között óriási különbségek vannak. Épp ezért a legjobb, hogyha rendes szerelőt kér fel a szerelésre.

Mi ezért ezt egyáltalán nem ajánljuk. Jobb, hogyha felkeres egy jó szerelő céget. Például minket. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma tisztítása otthon

Klímát lehet tisztítani otthon, de csak akkor, hogyha nagy szükség van rá. Vannak különböző spray-k, oldatok, amelyekkel meg lehet tisztítani a készüléket. Azok ezek nem érnek fel azzal a tisztítással, amelyet a szerelő végez el. A szerelő mind a két egységet megtudja tisztítani (otthon a kültéri egységet nem lehet). A tisztítás 100%-os, abszolút megöl minden mikroorganizmust és eltüntet minden szennyeződést.

Ha további részleteket szeretne olvasni a tisztításról, kérjük kattintson tovább. 

Klíma karbantartás és tisztítás

Ha további kérdései vannak, kérjük keressen fel minket!

Hasonló oldalak

Klíma szerelés házilag

Klíma szerelés házilag

Ha most szerelne fel klímát otthon, ha szeretné megjavítani klímáját, vagy szeretné kitisztítani a klímáját akkor mindenképp olvassa el írásunkat. Mi nem javasoljuk, hogy egyedül álljon neki.

Klíma szerelés házilag
Klíma felszerelés

Klíma felszerelés

Bízzon meg minket a klíma felszerelésével. Minden felszerelés mellé különböző kedvezményekkel kedveskedünk, így kifejezetten megéri minket megbíznia ezzel a feladattal. Meg van minden szükséges engedéllyünk, így velünk professzionálisan felszereltetheti készülékét.

Klíma felszerelés
Klíma szerelési tudnivalók

Klíma szerelési tudnivalók

A klíma beszerelés komoly feladat, ráadásul rengeteg részlete van. Hogy ne érjék Önt meglepetések olvassa el összegzésünket! Ha további kérdései vannak, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma szerelési tudnivalók
Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Egy klíma vásárlása fontos feladat, épp ezért nem szabad félvállról venni. A legegyszerűbb, a legpraktikusabb megoldás az, hogyha szakembert kér fel az egész feladatra. Hogyha minket keress fel, akkor mi segítünk Önnek kiválasztani egy jó készüléket, amelyet be is szerzünk Önnek és fel is szereljük otthonába. Hívjon minket bizalommal.

Klíma szereléssel együtt
Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülék, ami miatt lehet, hogy többet be sem lehet kapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Klíma leszerelés
Klíma szerelés

Klíma szerelés

Minden klímának vállaljuk a szerelését, márkafüggetlenül, és típus függetlenül. Ha nem működik a klíma, akkor jobb, ha mielőbb szerelőt hív, mivel ez a probléma nem várhat, sőt, súlyosbodhat. Hívjon minket, és megoldjuk az Ön problémáját, és megjavítjuk a készüléket.

Klíma szerelés
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Samsung klíma beszereléssel

Samsung klíma beszereléssel

A Samsung hosszú évek óta gyártja a jobbnál jobb klímákat. Már számtalan saját fejlesztésük van, a legújabb technológiával dolgoznak, így biztosíthatjuk Önt afelől, hogyha Samsung klímát választ, akkor nem fog mellé fogni. Bemutatjuk a legjobb dolgokat a Samsung klímákban és azt is bemutatjuk, hogy milyen az, amikor velünk szerelteti be! Válasszon minket.

Samsung klíma beszereléssel
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba
Klíma kompresszor szerelés

Klíma kompresszor szerelés

A klímának a lelke a kompresszor, így nagyon fontos, hogy ez jól működjön. Ha ez nem működik jól, akkor nem is működik a klíma. Szerencsére mi már számtalanszor szereltünk kompresszorokat, így pontosan tudjuk, hogy mit kell tennünk, hogy jó legyen a klíma újra.

Klíma kompresszor szerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463
Tudjon meg mindent a napelemek elérhető pályázatairól, támogatásokról és hitelekről. Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, hogy ne kelljen keresnie.

Napelemes rendszer pályázatok, támogatások és hitelek.

Tudjon meg mindent a napelemek elérhető pályázatairól, támogatásokról és hitelekről. Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, hogy ne kelljen keresnie.

Tudjon meg mindent a napelemek elérhető pályázatairól, támogatásokról és hitelekről. Összefoglaltuk a legfontosabb információkat, hogy ne kelljen keresnie.