Klíma szerelés házilag

Ha meghibásodott a klímája, vagy klímát szeretne felszerelni, esetleg kitisztítani, akkor feltétlenül olvassa el előzetes tanácsainkat.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma szerelés házilag Klíma szerelés házilag

Sokan vannak úgy, hogyha meghibásodik bármilyen háztartási eszközük, akkor nem akarnak szerelőt hívni. Azonban ez a lehető legrosszabb döntés. A klímákat mindig szakembernek kell ellátnia.

Fel lehet-e a klímát szerelni házilag?

Klímát felszereltetni nem olcsó, sokan választják inkább az otthoni megoldásokat. Azonban erre egyáltalán nincs lehetőség. Ma már csak úgy lehet klíma berendezést vásárolni, hogyha van egy tanúsítványa arról, hogy egy adott klíma szerelő (cég) fogja beszerelni a klímát.

Ha ez nincs, akkor nem tud klímát vásárolni. Ez azért is nagyon fontos, mert régebben megesett az, hogy helytelenül volt felszerelve a készülék akkor a káros gázok eltávoztak a készülékből, vagy idő előtt tönkre mentek. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük feltétlenül szükség van arra, hogy a készüléket egy szakember szerelje fel.

Klímaszerelést szeretne? Kérjen ajánlatot!

Ki szerelheti fel a klímát?

Ezt már meg is válaszoltuk az előző blokkban: szerelőnek kell. De csak olyan szerelő szerelheti fel, akinek meg van a szükséges papírja. Igazoltan klíma szerelőnek kell lennie, máskülönben nem lehet megvásárolni a klímát. Ha jó céget választ ki a feladatra, akkor nem csak, hogy felszerelik Önnek a klímát, hanem előtte segítenek kiválasztani a megfelelő készüléket.

Elromlott a klíma. Megszerelhetem?

Nem. Egyrészről azért ne, mert elveszítheti a gyártói garanciát. A Fujitsu készülékre például tíz év garancia jár. Nem éri meg ezt veszni hagyni. Másrészről pedig azért nem jó ötlet ez, mert valószínű, hogy nem fogja tudni megjavítani. A mai klímák már rendkívül modern készülékek, jelentősen komplexek és bonyolultak. A legújabb technológiák sora miatt egy-egy készülék között óriási különbségek vannak. Épp ezért a legjobb, hogyha rendes szerelőt kér fel a szerelésre.

Mi ezért ezt egyáltalán nem ajánljuk. Jobb, hogyha felkeres egy jó szerelő céget. Például minket. Keressen fel minket bizalommal!

Elromlott a klíma. Megszerelhetem?
Klíma tisztítása otthon

Klíma tisztítása otthon

Klímát lehet tisztítani otthon, de csak akkor, hogyha nagy szükség van rá. Vannak különböző spray-k, oldatok, amelyekkel meg lehet tisztítani a készüléket. Azok ezek nem érnek fel azzal a tisztítással, amelyet a szerelő végez el. A szerelő mind a két egységet megtudja tisztítani (otthon a kültéri egységet nem lehet). A tisztítás 100%-os, abszolút megöl minden mikroorganizmust és eltüntet minden szennyeződést.

Ha további részleteket szeretne olvasni a tisztításról, kérjük olvassa el a klímatisztítás cikkünket.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás