Klíma akció OBI

Klímát lehet vásárolni akciósan az OBI-ban, de ha szerelő cégtől vásárol, akkor nem csak klímát kap, hanem extra szolgáltatásokat is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma akció OBI Klíma akció OBI

Ha valaki klímát szeretne vásárolni, akkor szinte biztos, hogy áruházban szeretné megvásárolni. Sokan gondolják azt, hogy szerelőktől vásárolni nem jó dolog, hiszen biztos, drágábban adják a klímát. Épp ezért megnézik a kedvenc (barkács)áruházuknak a kínálatát, elmennek, majd szembesülnek azzal, hogy nem ilyen egyszerű klímát vásárolni.

A klíma vásárlás ma már nem úgy történik, hogy bemegy az OBI-ba, kiválasztja a Midea legújabb klímáját, kifizeti, hazaviszi, majd szól a szerelőnek, hogy beszerelje. A valóság az, hogy azt fogják mondani az OBI-ban, hogy csak akkor vásárolhat, hogyha rendelkezik egy tanúsítvánnyal, miszerint már van szerelő, aki beszereli Önnek a klímát. Erről a kormányrendeletről bővebben a klíma telepítés szabályai cikkünkben olvashat.

Segítünk a klímaválasztásban!

Az akciós OBI-s klíma lehet, hogy olcsóbb. De van, amit különböző áruházak nem tudnak adni.

Klíma szerelő cégként mi természetesen vállaljuk a klímáknak a beszerzését is. Nálunk mindig van egy telefonos egyeztetés (ingyenes), amely során megbeszéljük, hogy az Ön igényei szerint és otthona adottságai szerint milyen lenne a tökéletes klíma. Már árat is tudunk Önnek mondani, de a következő lépésként, a helyszíni felmérés során (ingyenes, ha mi szereljük be a klímát) már konkrétumokat fogunk mondani.

Egyszerűbb szerelő cégtől vásárolni klímát. De további előnyei is vannak a szerelő cégnek.

Mi adunk tanácsot. Egy barkácsáruházban dolgozó ugyan tud valamennyire segíteni, azonban azaz ember, aki már több évtizede foglalkozik klímákkal nagyobb rálátással rendelkezik. Mi nap mint nap klímákkal foglalkozunk, így szinte kapásból tudunk klímát ajánlani a minket felkereső ügyfeleknek. Az a klíma, amit mi ajánlunk biztos, hogy teljesen kifogja elégíteni az igényeit.

Az ajánlásba beletartozik az, hogy az otthonát is felmérjük. Így még pontosabb klímát tudunk Önnek javasolni. Ráadásul ez a szolgáltatásunk ingyenes, hogyha minket kér fel a klíma beszerelésére.

Egyszerűbb szerelő cégtől vásárolni klímát.
Klímaszerelés igény szerint

Klímaszerelés igény szerint

Ha egyedi igényei vannak mi azzal is tudunk foglalkozni. Mindig olyan klíma készüléket ajánlunk ami tökéletesen lefedi az igényeket. Ha egyedi kívánságai lennének a klímával kapcsolatban akkor feltétlenül minket keressen meg.

Ha barkácsüzletben vásárol akkor az ott meg vett klímát Önnek kell haza szállítania. Ebbe beletartozik az is, hogy be kell cipelnie a lakásba stb. Ha tőlünk vásárol klímát, akkor semmit sem kell cipelnie, mi mindent megoldunk.

A klíma készülékekre általában csak gyártói garancia van. Ez gyártótól és készüléktől függ, a pár évtől a tíz évig terjedően van garancia. Ha minket választ, akkor ez kiegészül egy év beszerelési garanciával is.

Ajándék klímatisztítás

Ha minket kér fel akkor biztos lehet benne, hogy a beszerelést követő első tisztítás ingyenes lesz általunk.

A tisztítás nagyon fontos dolog. Ahhoz, hogy a klíma sokáig jól működjön elengedhetetlen évente minimum egyszer, de inkább kétszer kitisztítani. Ezt fontos, hogy mindig szakember végezze el, hiszen csak úgy lesz szakszerű. Ilyen esetben keressen fel minket.

Vásároljuk tőlünk klímát, így teljeskörű szolgáltatásban részesül, amibe beletartozik egy ingyenes tanácsadás, egy ingyenes felmérés, valamint egy ajándék klímatisztítás.

Ajándék klímatisztítás

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés