Klíma akció OBI

Klímát lehet vásárolni akciósan az OBI-ban, de ha szerelő cégtől vásárol, akkor nem csak klímát kap, hanem extra szolgáltatásokat is.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Ha valaki klímát szeretne vásárolni, akkor szinte biztos, hogy áruházban szeretné megvásárolni. Sokan gondolják azt, hogy szerelőktől vásárolni nem jó dolog, hiszen biztos, drágábban adják a klímát. Épp ezért megnézik a kedvenc (barkács)áruházuknak a kínálatát, elmennek, majd szembesülnek azzal, hogy nem ilyen egyszerű klímát vásárolni.

A klíma vásárlás ma már nem úgy történik, hogy bemegy az OBI-ba, kiválasztja a Midea legújabb klímáját, kifizeti, hazaviszi, majd szól a szerelőnek, hogy beszerelje. A valóság az, hogy azt fogják mondani az OBI-ban, hogy csak akkor vásárolhat, hogyha rendelkezik egy tanúsítvánnyal, miszerint már van szerelő, aki beszereli Önnek a klímát. Erről a kormányrendeletről bővebben itt olvashat:

Klíma telepítés szabályai

Az akciós OBI-s klíma lehet, hogy olcsóbb. De van, amit különböző áruházak nem tudnak adni.

Klíma szerelő cégként mi természetesen vállaljuk a klímáknak a beszerzését is. Nálunk mindig van egy telefonos egyeztetés (ingyenes), amely során megbeszéljük, hogy az Ön igényei szerint és otthona adottságai szerint milyen lenne a tökéletes klíma. Már árat is tudunk Önnek mondani, de a következő lépésként, a helyszíni felmérés során (ingyenes, ha mi szereljük be a klímát) már konkrétumokat fogunk mondani. 

Egyszerűbb szerelő cégtől vásárolni klímát. De további előnyei is vannak a szerelő cégnek.

Mi adunk tanácsot. Egy barkácsáruházban dolgozó ugyan tud valamennyire segíteni, azonban azaz ember, aki már több évtizede foglalkozik klímákkal nagyobb rálátással rendelkezik. Mi nap mint nap klímákkal foglalkozunk, így szinte kapásból tudunk klímát ajánlani a minket felkereső ügyfeleknek. Az a klíma, amit mi ajánlunk biztos, hogy teljesen kifogja elégíteni az igényeit.

Az ajánlásba beletartozik az, hogy az otthonát is felmérjük. Így még pontosabb klímát tudunk Önnek javasolni. Ráadásul ez a szolgáltatásunk ingyenes, hogyha minket kér fel a klíma beszerelésére.

Ha egyedi igényei vannak mi azzal is tudunk foglalkozni. Mindig olyan klíma készüléket ajánlunk ami tökéletesen lefedi az igényeket. Ha egyedi kívánságai lennének a klímával kapcsolatban akkor feltétlenül minket keressen meg.

Ha barkácsüzletben vásárol akkor az ott meg vett klímát Önnek kell haza szállítania. Ebbe beletartozik az is, hogy be kell cipelnie a lakásba stb. Ha tőlünk vásárol klímát, akkor semmit sem kell cipelnie, mi mindent megoldunk.

A klíma készülékekre általában csak gyártói garancia van. Ez gyártótól és készüléktől függ, a pár évtől a tíz évig terjedően van garancia. Ha minket választ, akkor ez kiegészül egy év beszerelési garanciával is.

Ajándék klímatisztítás

Ha minket kér fel akkor biztos lehet benne, hogy a beszerelést követő első tisztítás ingyenes lesz általunk.

A tisztítás nagyon fontos dolog. Ahhoz, hogy a klíma sokáig jól működjön elengedhetetlen évente minimum egyszer, de inkább kétszer kitisztítani. Ezt fontos, hogy mindig szakember végezze el, hiszen csak úgy lesz szakszerű. Ilyen esetben keressen fel minket.

Vásároljuk tőlünk klímát, így teljeskörű szolgáltatásban részesül, amibe beletartozik egy ingyenes tanácsadás, egy ingyenes felmérés, valamint egy ajándék klímatisztítás. 

Hasonló oldalak

Klíma akció OBI

Klíma akció OBI

Ha valaki klímát szeretne vásárolni, akkor szinte biztos, hogy áruházban szeretné megvásárolni. Sokan gondolják azt, hogy szerelőktől vásárolni nem jó dolog, hiszen biztos, drágábban adják a klímát. Épp ezért megnézik a kedvenc (barkács)áruházuknak a kínálatát, elmennek, majd szembesülnek azzal, hogy nem ilyen egyszerű klímát vásárolni.

Klíma akció OBI
Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Klíma akció Tesco

Klíma akció Tesco

A jó idő beköszöntével nagyon sok áruház úgy, mint a Tesco, különböző akciókat hirdetnek meg. Olcsó klíma, kedvezményes árú klíma. Azonban, ha az átlagember bemegy, hogy klímát szeretne venni biztos, hogy nem fog kapni.

Klíma akció Tesco
Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

A klíma beszerelésénél nyilvánvalóan nagyon fontos dolog az ár. Épp ezért mi folyamatos akciókkal bombázzuk az ügyfeleinket, akik így páratlanul jól fognak járni a klíma beszereléssel. Keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klíma akció
Nyárváró klíma akciók

Nyárváró klíma akciók

Klímakészülékek forgalmazása, beüzemelése, karbantartása. Szakértő, tapasztalt munkatársak. Megbízható, garanciás munka. Gyári garancia és beszerelési garancia. Időszakos karbantartások, meghibásodások javítása. Nyárváró akciók. Akciós splitklímák díjmentes beszereléssel.

Nyárváró klíma akciók
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker
Klíma technológiák

Klíma technológiák

A klímának a technológiája sok mindent meghatároz. Többek között azt, hogy milyen lesz a teljesítménye, mennyibe fog kerülni a fenntartása, és mennyi lesz az élettartama. Tekintse meg, hogy milyen technológiák érhetőek el. Ha kérdése van keressen fel minket.

Klíma technológiák
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll

Ha klíma vásárlás előtt áll, akkor olvassa el írásunkat. Összegyűjtöttünk minden lényeges információt, amit tudnia kell akkor, hogyha klíma vásárlás előtt áll. Ha nem talált minden kérdésére választ, akkor keressen fel minket!

Ha klíma vásárlás előtt áll
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463