menü

Klíma szervizelés

Klíma szervizelését vállaljuk márkától- és típustól függetlenül, egész Pest megyében. Profi szakembereink minőségi alkatrészekkel és fertőtlenítőszerekkel dolgoznak, garanciát vállalva, precízen és megbízhatóan. Hívjon minket bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma szervizelés Klíma szervizelés

Klíma szervizelés

Klíma szervizelését vállalják cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei, akik több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják, többek között, ezen munkálatokat is. Minden klíma szervizelését vállaljuk, márkától- illetve típustól függetlenül. Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel, illetve kiváló hatóanyagú tisztító- és fertőtlenítőszerekkel dolgoznak a klíma karbantartása és javítása során egyarát.

Minden klíma szervizelését vállalják szerelőink Budapesten, illetve Pest megye minden további településén, egyaránt kedvező áron és rövid határidővel. Mindezeken felül pedig, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. A klíma szervizelése nem csak a javítást takarja, hanem a karbantartás is idetartozik, amit mindenképpen érdemes évente legalább két alkalommal elvégeztetni.

Ezen karbantartás alkalmával a készülék alapos tisztításon és ellenőrzésen esik át, hogy ereszt-e a gáz, látható-e meghibásodás az alkatrészeken vagy bárhol. A tisztítás során elpusztulnak a készülékben letelepedett baktériumok, illetve a szűrő is pormentesítve lesz. Ez nem csak az egészségünkhöz járul hozzá, hanem a készülék megfelelő működéséhez is. Bízza ránk a klíma szervizelését és mi örömmel segítünk Önnek mindenben. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma szervizelés

Klíma szervizelés márkától függetlenül

A klíma szervizelésébe általában beletartozik a karbantartás és a javítás is, ugyanúgy, ahogy az autószervízeknél is egyszerre történik a javítás vagy a karbantartás. A szervizelést elvégezhetjük akár az ön otthonában is, de műhelyünkben is. A klíma szerelésnél meg kell jegyeznünk, hogy minden típusú klímát megszerelünk, márkától-, típustól-, fajtától függetlenül.

A szervizelésbe nem tartozik bele az új készülék felszerelése vagy az előcsövezés vagy más, még fel nem szerelt klímához köthető dolog. Csak a már felszerelt, használatban lévő klímákat áll módunkban szervizelni. Mindazonáltal, ezt örömmel vállaljuk egész Pest megye területén, rövid határidővel, kedvező áron. Keressen minket bizalommal ez ügyben.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Milyen a klímajavítás?

Először is fontos kiemelni, hogy azokat a készülékeket vállaljuk mi garanciálisan megjavítani, amelyeket mi szereltünk be, és mi adtunk rá garanciát. klíma javítás először a helyzet felmérésével kezdődik. Telefonon megpróbáljuk először megoldani a problémát – volt olyan eset, ahol csak a távirányító merült le. Megpróbáljuk behatárolni, hogy nagyjából mi lehet a probléma a hibajegyek alapján, így mi már felkészülten tudunk kimenni otthonába.

Sajnos előre sosem tudjuk megmondani, hogy mennyi időt fog igénybe venni a javítás. Vannak esetek, amikor csak 10 perc, de van, amikor több óra. Komplikáltabb az eset, ha például panelházban él, és a kültéri egységgel van a probléma. Időt spórolhat meg önmagának és nekünk, ha már előre eltávolítja az útban lévő bútorokat, illetve letakarja ingóságait.

Milyen a klímajavítás?
Miért fontos a karbantartás?

Miért fontos a karbantartás?

A nyári szezonban a klíma jelentős mennyiségű port és szennyeződést szív be magába. A legtöbb klímában különféle szűrők, porszűrők vannak jelen, hogy a legtöbb szennyeződést, port, poratkát megszűrjék és ez ne kerüljön be a szoba légterébe. A porszűrő után helyezkedik el a hőcserélő, így ha nagyon magas már a szennyeződés, akkor eljuthat a hőcserélőre is. A hőcserélőn nedvesség van, így itt a nedves közeg hatására a szennyeződésekből nagyon könnyen kialakulhatnak gombák, penészek, baktériumok, amelyek bekerülnek a szoba légterébe. 

A következménye akár a legionella betegség is lehet, amely kétoldali tüdőgyulladást is eredményezhet. E súlyos betegség mellett, akár még asztma, allergia is kialakulhat, amelyek talán sosem múlnak el. Nagyon fontos, hogy még a nyári szezon előtt megnézessük a klímánkat, mivel köztudott, hogy az első meleg idővel együtt, több ezren indítják be készüléküket. Ilyenkor a klímaszerelők csak kapkodják a fejüket, folyamatos telefonhívások, kétségbeesett ügyfelek, akik aggódnak, hogy nem működik a klímájuk. Ha Ön már tavasszal leellenőrizteti, kitisztíttatja a klímáját, akkor nem kell amiatt aggódnia, hogy nem fog működni a készülék.

Helyben javítják vagy elviszik?

Ez mindig az adott problémától függ, de kijelenthetjük, hogy 80-90%-ban lakásában, irodájában, vagyis helyben megoldható a probléma. Egy egyszerű tisztítás, karbantartás, szerelés elvégezhető helyben, ez szinte sosem szokott gondot okozni. Akkor van gond, amikor a készüléket nagyon aprólékosan szét kell szedni egy tisztítás vagy meghibásodás miatt. 

Ha van hely otthonában vagy irodájában, akkor ott is széttudjuk szedni, de általában azt kérik az ügyfeleink, hogy vigyük el. Természetesen mindig megpróbálunk a lehető leghamarabb végezni a javítással és ingyenesen visszavisszük a készüléket, nem kérünk el kiszállási díjat. A klíma helyben javítása vagy elszállítása mindig adott helyzettől, illetve ügyfeleinktől függ. Erre akkor tudunk pontos választ adni, ha már ismerjük a probléma okát.

Helyben javítják, vagy elviszik?
Minden készüléket szervizelnek?

Minden készüléket szervizelnek?

Természetesen igen. Mivel már régóta a szakmában vagyunk, így szinte minden márkával találkoztunk. Fujitsu, Gorenje, Whirlpool, Midea, Electrolux, Samsung, csak hogy a nagyobbakat említsük. Ezek közül szinte mindegyeikkel napi szinten találkoztunk, így már mindegyiket pontosan ismerjük és ennek köszönhetően, márkától- illetve típustól függetlenül vállaljuk a készülékek szervizelését.

Típusok közül is mindent szervizelünk, legyen az split klíma, oldalfali klíma, mobilklíma vagy akár ablakklíma. Mivel a lakosság körében elég változó, hogy ki milyen szereltetett be, figyelembe véve az előnyöket és hátrányokat, így nekünk mindenféle klímával tudnunk kell bánni. Mindegyiket máshogy kell szerelni és karbantartani, de természetesen mi ezeket gond nélkül megoldjuk.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás