Klíma szervizelés

Ahhoz, hogy a klímánk tökéletesen működjön, muszáj, hogy időnként szervizelésen essen át. Egy szakszerű szervizeléssel sok nagy problémától megtudjuk óvni magunkat, így nagyon fontos, hogy jó szakembereket bízzunk meg ezzel a fontos feladattal.

A szervizelésbe általában beletartozik a karbantartás, és a javítás is, ugyanúgy, ahogy az autószervízeknél is egyszerre történik a javítás, vagy a karbantartás.

A szervizelést elvégezhetjük akár az ön otthonában is, de műhelyünkben is. A klíma szerelésnél meg kell jegyeznünk, hogy minden típusú klímát megszerelünk, márkától, típustól, fajtától függetlenül.

A szervizelésbe nem tartozik bele az új készülék felszerelése, vagy az előcsövezés, vagy más, még fel nem szerelt klímához köthető dolgok. Csak a már felszerelt, használatban lévő klímákat áll módunkban szervizelni.

Milyen a javítás?

Először is fontos kiemelni azokat a készülékeket vállaljuk mi garanciálisan megjavítani, amelyeket mi szereltünk be, és mi adtunk rá garanciát. Itt meg is jegyeznénk, hogy az általunk beszerelt klímákra garanciát adunk.

A klíma javítás először a helyzet felmérésével kezdődik. Telefonon megpróbálja először megoldani a problémát – volt olyan eset, ahol csak a távirányító merült le. Megpróbáljuk behatárolni, hogy nagyjából mi lehet a probléma a hibajegyek alapján, így mi már felkészülten tudunk kimenni otthonába.

Sajnos előre sosem tudjuk megmondani, hogy mennyi időt fog igénybe venni a javítás. Vannak esetek, amikor csak 10 perc, de van, amikor több óra. Komplikáltabb az eset, ha például panelházban él, és a kültéri egységgel van a probléma. Időt spórolhat meg önmagának, és nekünk, ha már előre eltávolítja az útban lévő bútorokat, illetve letakarja ingóságait.

Miért fontos a karbantartás?

A nyári szezonban a klíma jelentős mennyiségű port és szennyeződést szív be magába. A legtöbb klímában különféle szűrők, porszűrők vannak jelen, hogy a legtöbb szennyeződést, port, poratkát megszűrjék, és ez ne kerüljön be a szoba levegőjébe. A porszűrő után helyezkedik el a hőcseréli, így ha nagyon magas már a szennyeződés, akkor eljuthat a hőcserélőre is.

A hőcserélőn nedvesség van, így itt a nedves közeg hatására a szennyeződésekből nagyon könnyen kialakulhatnak gombák, penészek, baktériumok, amelyek bekerülnek a szoba légterébe. A következménye akár a legionella betegség is lehet, amely kétoldali tüdőgyulladást is eredményezhet. E súlyos betegség mellett akár még asztma, allergia is kialakulhat, amelyek talán sosem múlnak el. 

Nagyon fontos, hogy még a nyári szezon előtt megnézessük a klímánkat, mivel köztudott, hogy az első meleg idővel együtt több ezren indítják be készüléküket. Ilyenkor a klímaszerelők csak kapkodják a fejüket, folyamatos telefonhívások, kétségbe esett ügyfelek, akik aggódnak, hogy nem működik a klímájuk. Ha Ön már tavasszal leellenőrizteti, kitisztíttatja a klímáját, akkor nem kell amiatt aggódnia, hogy nem fog működni a készülék.

Helyben javítják, vagy elviszik?

Ez mindig az adott problémától függ, de kijelenthetjük, hogy 80-90%-ban lakásában, irodájában megoldható a probléma. Egy egyszerű tisztítás, karbantartás, szerelés elvégezhető helyben, ez szinte sosem szokott gondot okozni.

Akkor van gond, amikor a készüléket nagyon aprólékosan szét kell szedni egy tisztítás, vagy meghibásodás miatt. Ha van hely otthonában, vagy irodájában, akkor ott is széttudjuk szedni, de általában azt kérik az ügyfeleink, hogy vigyük el. 

Természetesen mindig megpróbálunk a lehető leghamarabb végezni a javítással, és ingyenesen visszavisszük a készüléket, nem kérünk el kiszállási díjat.

Minden készüléket szervizelnek?

Természetesen igen. Mivel már régóta a szakmában vagyunk, így szinte minden márkával találkoztunk. Fujitsu, Gorenje, Whirlpool, Midea, Electrolux, Samsung, csak hogy a nagyobbakat említsük. Ezek közül szinte mindegyeikkel napi szinten találkoztunk, így már mindegyiket pontosan ismerjük.

Típusok közül is mindent szervizelünk, legyen az split klíma, oldalfali klíma, mobilklíma, vagy akár ablakklíma. Mivel a lakosság körében elég változó, hogy ki milyen szereltetett be, figyelembe véve az előnyöket, és hátrányokat, így nekünk mindenféle klímával tudnunk kell bánni. Mindegyiket máshogy kell szerelni, és karbantartani, de természetesen mi ezeket gond nélkül megoldjuk.

Készülékek szervizelése

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Takarítás

A takarítás legfontosabb része, hogy hatékony legyen. A hatékonyságot úgy tudjuk elérni, hogy pontosan tudjuk, hogy mit mivel és hol érdemes takarítani. A tapasztalt takarítók ezeket pontosan tudják, így ők tökéletesen kitakarítják a lakást, vagy akár az irodát is. A takarításnál nagyon fontos, hogy szemmel láthatóan szép tiszta legyen minden, de még fontosabb, hogy minden baktérium, gomba megsemmisüljön. Szakértő csapatunk tökéletesen kifertőtlenít házakat, társasházakat, vagy irodákat.

Takarítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Rövid időn belül kiérünk és megoldjuk a problémát

Vízszerelés Budapesten

Rövid időn belül kiérünk és megoldjuk a problémát

A vízszerelés komoly munka ne bízza akárkire! Mi rövid időn belül kiérünk és elhárítjuk a problémát, legyen az dugulás, csőtörés, vagy csaptörés. Vállalunk javítást, beszerelést, karbantartást és cserét is, legyen szó bármilyen márka termékéről. Hívjon minket, ha gyors és hatékony munkát szeretne látni.