Klíma akció Auchan

Sok más áruházhoz hasonlóan az Auchan is tele van klíma akciókkal, azonban jó, hogyha erről részletesebben tájékozódik.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

A tavasz beköszöntével az összes áruház óriás betűkkel ráírja a szórólapjára, hogy KLÍMA AKCIÓ. Ez alól nem kivétel az Auchan sem. Lehet itt mindent venni, a Daewoo-tól a Midea gépig mindent lehet találni, bőség zavarában az ember azt se tudja, hogy honnan és melyiket válassza.

Ilyenkor jön az összehasonlítások, a táblázatok, a youtube videók, hiszen senki nem akar random elkölteni legalább százezer forintot, hanem megfontoltan, okosan akarja elkölteni. Természetesen mindenki összeírja, hogy melyik áruházban milyen akció van. Van, ahol a termékre adnak akciót, van ahol meg olcsóbb az áruházzal leszerződött céggel beszereltetni.

A sok számolgatás, és minden után természetesen van végeredmény, megszületett a döntés, hogy milyen lesz a klíma. Lehet, hogy épp az Auchan-ból fogják megvenni. Azonban amint elmegy az áruházban megfogja tudni, hogy Ön nem veheti meg a klímát. 

De akkor hogy lehet venni klímát?

A kérdés jó, és mindenkinek ez az első kérdése. Még mielőtt ezt elmondanánk szeretnénk bemutatni azt, hogy miért nem vehet bárki klímát.

Évről-évre egyre melegebbek a nyarak, ezt sokan észrevettük már. Egyre nehezebb kibírni az augusztust, hiszen olyan a forróság. Persze jó ötlet a Balatonon eltölteni az időt, de kevesen engedhetik meg maguknak, hogy az egész nyarat ott töltsék. Épp ezért évről-évre egyre többen választják a klímát. Azonban erre a szélhámosok is felfigyeltek. 2015 előtt rengeteg olyan eset volt, hogy olyan ember szerelte be a klímát, akinek egyáltalán nem volt szakképesítése, így sokszor az új klíma tönkre is ment rövid idő alatt. De ez még a jobbik eset volt, ugyanis egy rosszul felszerelt klíma komoly egészségügyi kockázattal is jár.

Épp ezért jött létre az a kormányrendelet (14/2015. (II.10.)) amely ezt próbálja meg megfékezni. Ez a rendelet volt az, amely létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságot, amely kimondja, hogy csak hitelesített vállalkozás képesített alkalmazottja végezheti el a klímáknak a telepítését.

Ennek a rendeletnek célja volt, hogy a kóklereket megállítsa, mindannyiunk örömére. Ma már nem lehet az áruházban megvásárolni a klímákat, csak akkor, hogyha a vevő felmutat egy tanúsítványt, amely igazolja, hogy egy szakember fogja felszerelni a klímát. Ennek az a módja, hogy a magánszemély kiválaszt egy vállalkozást, például minket. Az üzletben be kell mutatnia a magányszemélynek, hogy melyik vállalkozással fogja beszereltetni. Ezen az átadott adatlapon ott van a cég adatai és aláírása is, ezzel hitelesíti a cég, hogy valóban ők fogják beszerelni. Ez természetesen plusz adminisztrációs terhet jelent.

Ennél sokkal egyszerűbb az, hogyha mi viszünk Önnek klímát (természetesen egyeztetés után), így megspórolja ezt a felesleges időt, ami az adminisztrációval és a hazaszállítással telik. Mi a legjobb minőségű klímát szállítjuk ki Önhöz és fel is szereljük a klímát. 

Hogy történik a klíma beszerelés?

Először is felmérjük a terepet, megnézzük, hogy hova tudjuk a kültéri és a beltéri egységeket felszerelni. Itt arra is kell figyelnünk, hogy a két egység között mennyi helyet hagyunk ki, hiszen ezeket össze kell kötnünk. Először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd utána elkezdjük felszerelni a kinti tartókonzolt, majd rá a kültéri egységet. Ezt követően felszereljük a beltéri egységet is. Ez után már csak az van hátra, hogy mindent össze kössünk mindennel, rá kössük az elektromos hálózatra a klímát.

A végén pedig bekapcsoljuk a klímát és leteszteljük, hogy valóban jól működik-e a készülék. Átadjuk Önnek a klímát, és hasznos használati utasításokkal látjuk el Önt.

Vésés, vagy nem vésés?

Sokak számára kérdés, hogy a csövek hogy legyenek a falon. A legesztétikusabb nyilván a vésés, azonban ezt követően nyilvánvalóan kellenek javítási munkálatok. Illetve, ha nem saját otthonról beszélünk, hanem albérletről, akkor nem is éri meg feltétlenül. Viszont egy saját lakás esetében, amelyben hosszú évtizedeket fogunk eltölteni jobb, hogyha nem látni a csöveket. Ha még nem tudja eldönteni, akkor ne aggódjon, mi segítünk Önnek. 

Mi történik a klíma beszerelése után?

A klíma beszerelése után egy kellemes klímájú otthon fogja Önt várni mindennap. Azonban ne feledje, ahhoz, hogy ez sokáig így is maradjon elengedhetetlen a fél évente esedékes fertőtlenítés. Így lehet azt garantálni, hogy a készüléke tökéletes állapotban lesz még hosszú-hosszú évekig. 

Továbbá részletekért keressen fel minket!

Hasonló oldalak

Klíma akció Auchan

Klíma akció Auchan

A klímavásárlás nehéz feladat, ma már nem lehet csak úgy besétálni egy üzletbe, és haza vinni egy klímát. Különböző engedélyek, adatlapok, papírok sokasága vár ránk, hogyha magányszemélyként próbálunk klímához jutni. Ennél van egyszerűbb megoldás is. Olvassa el összegzésünket.

Klíma akció Auchan
Inverteres klíma akció

Inverteres klíma akció

A klíma beszerelésénél nyilvánvalóan nagyon fontos dolog az ár. Épp ezért mi folyamatos akciókkal bombázzuk az ügyfeleinket, akik így páratlanul jól fognak járni a klíma beszereléssel. Keressen fel minket bizalommal!

Inverteres klíma akció
Klíma akció Praktiker

Klíma akció Praktiker

A klíma vásárlás fontos dolog, épp ezért nem szabad a véletlenre bízni. Bár mindenkit csábít a különböző áruházakban lévő akciós klímák, azért mégis csak jobb végig gondolni, hogy hogy is vegyünk klímát. Mi ebben segítünk Önnek, mindent elárulunk, amit a klíma vásárlásról kell tudni.

Klíma akció Praktiker
Split klíma vásárlási tanácsok

Split klíma vásárlási tanácsok

A legtöbben ma már split klímát választanak. Ám ahhoz, hogy Ön is jól tudjon választani és a klímája örömet okozzon bosszúság helyett nagyon fontos, hogy jó információ legyenek a klímákról. Mi összeszedtük a legfontosabb dolgokat, amit tudnia kell.

Split klíma vásárlási tanácsok
Klímavásárlás szabályai

Klímavásárlás szabályai

Ha klímavásárláson gondolkozik, akkor jobb, hogyha tisztában van a törvényekkel. Mi érthetően összegyűjtöttük a fontos információkat, minden szóba kerülő kérdésre válaszolunk. Azonban, ha ezek után is van még kérdése, akkor feltétlenül keressen fel minket! Várjuk hívását!

Klímavásárlás szabályai
Klímaszerelés panellakásba

Klímaszerelés panellakásba

A panellakások általában rendkívül felforrósodnak nyáron, épp ezért elengedhetetlen egy jó klíma. Milyen legyen a klíma? Mivel jár a klíma felszerelés? Mi minden kérdésre válaszolunk, és ha szeretné, akkor mi fel is szerelünk Önnek egy klímát. Várjuk hívását.

Klímaszerelés panellakásba
Klímavásárlás olcsón beszereléssel

Klímavásárlás olcsón beszereléssel

A klímavásárlás beszereléssel együtt árban sok esetben soknak tűnhet. Azonban nem nálunk. Mi kifejezetten kedvező áron szolgáltatjuk a klímákat is és a beszerelést is, azonban ez nem megy a munka minőségének a rovására, ugyanis számunkra elengedhetetlen, hogy tökéletes munkát végezzünk.

Klímavásárlás olcsón beszereléssel
Klíma szerelési tudnivalók

Klíma szerelési tudnivalók

A klíma beszerelés komoly feladat, ráadásul rengeteg részlete van. Hogy ne érjék Önt meglepetések olvassa el összegzésünket! Ha további kérdései vannak, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma szerelési tudnivalók
Klíma telepítés szabályai

Klíma telepítés szabályai

A klíma beszerelés komoly feladat, épp ezért több éve már rendelet szabályozza azt, hogy kiszerelhet be klímát, és ki nem. Ha tudni szeretné, hogy kiszerelhet be klímát, és Ön hogy tud hozzá jutni a klímához akkor olvassa el összegzésünket, majd pedig keressen fel!

Klíma telepítés szabályai
Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezés

Ha most vásárolt házat, vagy teljes felújítás történik otthonában, akkor érdemes a befejezés előtt megcsinálni az előcsövezést. Ez azért praktikus, mert a klímához való csövek nem fognak kilógni a falból, hanem be lesznek vésve a falba, így nem lesznek láthatóak.

Klíma előcsövezés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463