Klíma akció Auchan

Sok más áruházhoz hasonlóan az Auchan is tele van klíma akciókkal, azonban jó, hogyha erről részletesebben tájékozódik.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Klíma akció Auchan Klíma akció Auchan

A tavasz beköszöntével az összes áruház óriás betűkkel ráírja a szórólapjára, hogy KLÍMA AKCIÓ. Ez alól nem kivétel az Auchan sem. Lehet itt mindent venni, a Daewoo-tól a Midea gépig mindent lehet találni, bőség zavarában az ember azt se tudja, hogy honnan és melyiket válassza.

Ilyenkor jön az összehasonlítások, a táblázatok, a youtube videók, hiszen senki nem akar random elkölteni legalább százezer forintot, hanem megfontoltan, okosan akarja elkölteni. Természetesen mindenki összeírja, hogy melyik áruházban milyen akció van. Van, ahol a termékre adnak akciót, van ahol meg olcsóbb az áruházzal leszerződött céggel beszereltetni.

A sok számolgatás, és minden után természetesen van végeredmény, megszületett a döntés, hogy milyen lesz a klíma. Lehet, hogy épp az Auchan-ból fogják megvenni. Azonban amint elmegy az áruházban megfogja tudni, hogy Ön nem veheti meg a klímát.

Továbbá nem is szerelheti be a klímakészüléket. Kérje segítségünket, mindig tudunk akciós klímaberendezéseket ajánlani.

Visszahívást kérek!

De akkor hogy lehet venni klímát?

A kérdés jó, és mindenkinek ez az első kérdése. Még mielőtt ezt elmondanánk szeretnénk bemutatni azt, hogy miért nem vehet bárki klímát.

Évről-évre egyre melegebbek a nyarak, ezt sokan észrevettük már. Egyre nehezebb kibírni az augusztust, hiszen olyan a forróság. Persze jó ötlet a Balatonon eltölteni az időt, de kevesen engedhetik meg maguknak, hogy az egész nyarat ott töltsék. Épp ezért évről-évre egyre többen választják a klímát. Azonban erre a szélhámosok is felfigyeltek. 2015 előtt rengeteg olyan eset volt, hogy olyan ember szerelte be a klímát, akinek egyáltalán nem volt szakképesítése, így sokszor az új klíma tönkre is ment rövid idő alatt. De ez még a jobbik eset volt, ugyanis egy rosszul felszerelt klíma komoly egészségügyi kockázattal is jár.

Épp ezért jött létre az a kormányrendelet (14/2015. (II.10.)) amely ezt próbálja meg megfékezni. Ez a rendelet volt az, amely létrehozta a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságot, amely kimondja, hogy csak hitelesített vállalkozás képesített alkalmazottja végezheti el a klímáknak a telepítését.

De akkor hogy lehet venni klímát?
Klímaszerelés és beszerelés garanciával

Klímaszerelés és beszerelés garanciával

Ennek a rendeletnek célja volt, hogy a kóklereket megállítsa, mindannyiunk örömére. Ma már nem lehet az áruházban megvásárolni a klímákat, csak akkor, hogyha a vevő felmutat egy tanúsítványt, amely igazolja, hogy egy szakember fogja felszerelni a klímát. Ennek az a módja, hogy a magánszemély kiválaszt egy vállalkozást, például minket. Az üzletben be kell mutatnia a magányszemélynek, hogy melyik vállalkozással fogja beszereltetni. Ezen az átadott adatlapon ott van a cég adatai és aláírása is, ezzel hitelesíti a cég, hogy valóban ők fogják beszerelni. Ez természetesen plusz adminisztrációs terhet jelent.

Ennél sokkal egyszerűbb az, hogyha mi viszünk Önnek klímát (természetesen egyeztetés után), így megspórolja ezt a felesleges időt, ami az adminisztrációval és a hazaszállítással telik. Mi a legjobb minőségű klímát szállítjuk ki Önhöz és fel is szereljük a klímát. 

Hogy történik a klíma beszerelése?

Először is felmérjük a terepet, megnézzük, hogy hova tudjuk a kültéri és a beltéri egységeket felszerelni. Itt arra is kell figyelnünk, hogy a két egység között mennyi helyet hagyunk ki, hiszen ezeket össze kell kötnünk. Először a csöveknek a helyét alakítjuk ki, majd utána elkezdjük felszerelni a kinti tartókonzolt, majd rá a kültéri egységet. Ezt követően felszereljük a beltéri egységet is. Ez után már csak az van hátra, hogy mindent össze kössünk mindennel, rá kössük az elektromos hálózatra a klímát.

A végén pedig bekapcsoljuk a klímát és leteszteljük, hogy valóban jól működik-e a készülék. Átadjuk Önnek a klímát, és hasznos használati utasításokkal látjuk el Önt.

Vésés, vagy nem vésés?

Sokak számára kérdés, hogy a csövek hogy legyenek a falon. A legesztétikusabb nyilván a vésés, azonban ezt követően nyilvánvalóan kellenek javítási munkálatok. Illetve, ha nem saját otthonról beszélünk, hanem albérletről, akkor nem is éri meg feltétlenül. Viszont egy saját lakás esetében, amelyben hosszú évtizedeket fogunk eltölteni jobb, hogyha nem látni a csöveket. Ha még nem tudja eldönteni, akkor ne aggódjon, mi segítünk Önnek.

Hogy történik a klíma beszerelése?
Mi történik a klíma beszerelése után?

Mi történik a klíma beszerelése után?

A klíma beszerelése után egy kellemes klímájú otthon fogja Önt várni mindennap. Azonban ne feledje, ahhoz, hogy ez sokáig így is maradjon elengedhetetlen a fél évente esedékes fertőtlenítés. Így lehet azt garantálni, hogy a készüléke tökéletes állapotban lesz még hosszú-hosszú évekig.

További részletekért keressen fel minket!

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Nozo takarítás Gázkészülék szerelés Burkolás - Parkettázás Gázszerelés gyorsszervíz Klíma javítás Budapest Klímaszerelés most Épületgépészet Budapest Klímaszerelés Budapesten Fűtés javítás Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Kondenzációs gázkazán Klímaszerelés Klíma beépítés OXOX Klímaszerelés