Légkondi szerelés

Ha probléma van a légkondival, akkor hívjon ki minket egy szerelésre! De addig is olvassa el összegzésünket!

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!

Mint minden más készüléknél, úgy a légkondiknál is elkerülhetetlen az, hogy egyszer szerelni kelljen. Most erről fogunk részleteket elárulni. 

Mitől hibásodik meg egy készülék?

Ennek számtalan oka lehet. Ilyen okok között van a karbantartás elhanyagolása, az idő hatása a készülékre, vagy akár csak az, hogy a készülék nem jó minőségű. Ezt mindenképp csak helyben tudjuk megállapítani.

A karbantartás elhanyagolásánál számítani kell arra, hogy a készülékben lerakódnak a szennyeződések. Ezek a szennyeződések képesek a készüléket akár tönkre is tenni, mivel a lerakódott portól, kosztól nem tud a levegő megfelelően áramlani. Épp ezért fontos a készülék folyamatos karbantartása.

Ha jó készüléket választunk, és rendeszeresen karbantartjuk, akkor jó eséllyel akár több, mint tíz évig is tökéletesen tud működni. Azonban látni kell azt, hogy az idő vasfoga mindent elér, így az apróbb és nagyobb alkatrészek idővel tönkre tudnak menni. Egy idő után azonban már nem éri meg ezeket cserélgetni, hanem jobb, ha az egész készülék le van cserélve. 

Hogyan történik a javítás?

A javításnak az első lépése az, hogy hívjon fel minket. A telefonbeszélgetés során minden részletet megbeszélünk. Megkérdezzük Önt, hogy mit tapasztal. Ez nagyon fontos, mivel így már előre fogjuk tudni, hogy mivel állunk szemben. Fontos ilyenkor azt is megemlíteni, hogy milyen márkájú a készülék, de pontos típust nem fontos tudni.

Ezt követően megbeszélünk egy alkalmas időpontot. Természetesen időben kifogunk érkezni, nem fogjuk Önt megváratni egy percig sem. Ha szeretné, hogy a szerelés is gyorsan végbe menjen, akkor kérjük tegye meg, hogy szabad utat enged a klímához, így ha pl.: az ablak előtt van bútor, akkor kérjük tolja el. Ezzel is gyorsabb lesz a szerelés.

A szerelés elején először meghatározzuk a hibát. Ha meg van a hiba, akkor természetesen elkezdjük a javítást. Ezt előre nem lehet megmondani, hogy mennyi időbe fog telni, mivel lehet, hogy öt perc alatt végzünk, de az is lehet, hogy órák kérdése, hogy helyre jöjjön a hiba. De természetesen minden folyamatról „tudósítjuk” az ügyfelet.

Ha meg van a javítás, akkor ellátjuk hasznos tanácsokkal az ügyfelet, majd távozunk. 

Minden készüléket meglehet javítani?

Mint már említettük, több dolog miatt tudnak tönkre menni a készülékek. Ezek között viszont van olyan, amikor nincs mit tenni. A nagy elhanyagolás, a túl idős készülék, vagy a rossz minőségű készüléknél megtörténhet az, hogy nem lehet megjavítani. Ilyenkor sajnos nincs mit tenni, általában csak a csere jöhet szóban.

Természetesen mindig megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a készüléket megtudjuk javítani, de sajnos valóban van olyan, amikor menthetetlen. Ilyenkor természetesen nem hagyjuk Önt faképnél, hanem segítünk Önnek mindenben. Segítünk az új készüléknek a kiválasztásában, és természetesen fel is szereljük Önnek!

Mit lehet tenni a megelőzés érdekében?

Természetesen van lehetőség arra, hogy ezeket a meghibásodásokat, vagy a végleges meghibásodást elkerüljük. 

Először is a legfontosabb, hogy jó készüléket válasszuk. Tudjuk, hogy ha valakinek már meg van a készüléke akkor kár ezt mondani, de ha valaki még nem választott, annak ez egy jó tanács. A jó készülék a legfontosabb. Ha ebben segítségre van szüksége, akkor keressen fel minket nyugodtan, tudunk Önnek ajánlani készüléket.

A második legfontosabb dolog a rendszeres karbantartás. Sokan ezt feleslegesnek tartják, meg pénz és időpazarlásnak, de ez nem igaz. A készülékre rengeteg kosz és por le tud rakódni, ami gátolja a levegő áramlását, ezáltal meghibásodást tud okozni. Plusz azt sem érdemes elfelejteni, hogy az alkatrészek a folyamatos használat közben kopnak, így könnyen meghibásodhatnak. 

Így a legjobb az, hogy ha jó készüléket választ, és félévente kihív egy szerelőt!

Hasonló oldalak

Légkondi szerelés

Légkondi szerelés

A légkondiknak a meghibásodása rendkívül bosszantó. Épp ezért ilyenkor nagyon fontos, hogy egy szerelő megnézze a készülékét. A legjobb, hogyha minket hív ki, és amíg mi kiérkezünk addig olvassa el írásunkat, amelyben bemutatjuk a tipikus meghibásodásokat, illetve bemutatjuk, hogy hogy nézz ki egy szerelés.

Légkondi szerelés
Légkondicionáló szerelés

Légkondicionáló szerelés

Mi mindent összeszedtünk, amit tudni kell a klíma szerelésről. A légkondicionálók fontos és komplex készülékek ezért nem is szerelheti bárki. Minden részletet leírtunk, Önnek csak annyi a dolga, hogy elolvassa. Ha ezzel meg van és úgy gondolja, hogy a készülékére rá fér egy szerelés, akkor keressen fel minket.

Légkondicionáló szerelés
Légkondicionáló szerelés Budapesten

Légkondicionáló szerelés Budapesten

A légkondicionálónak a beszerelése nagyon komoly feladat. Épp ezért fontos, hogy jó szakembert keressen fel ezzel. Ha elolvassa összegzésünket akkor nem csak azt tudja meg, hogy nálunk milyen egy beszerelés, hanem arra is rájön, hogy mi vagyunk az egyik legjobb választás. Keressen fel minket!

Légkondicionáló szerelés Budapesten
Légkondi leszerelése

Légkondi leszerelése

Életünk során vannak időszakok, amikor egy felújítás, egy átépítés során le kell szerelni a légkondit. Ilyenkor sok kérdés merül föl, például, hogy ki szerelheti le, hogy néz ki a leszerelés, stb. Mi az ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre választ adunk.

Légkondi leszerelése
Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Egy klíma vásárlása fontos feladat, épp ezért nem szabad félvállról venni. A legegyszerűbb, a legpraktikusabb megoldás az, hogyha szakembert kér fel az egész feladatra. Hogyha minket keress fel, akkor mi segítünk Önnek kiválasztani egy jó készüléket, amelyet be is szerzünk Önnek és fel is szereljük otthonába. Hívjon minket bizalommal.

Klíma szereléssel együtt
Klíma felszerelés

Klíma felszerelés

Bízzon meg minket a klíma felszerelésével. Minden felszerelés mellé különböző kedvezményekkel kedveskedünk, így kifejezetten megéri minket megbíznia ezzel a feladattal. Meg van minden szükséges engedéllyünk, így velünk professzionálisan felszereltetheti készülékét.

Klíma felszerelés
Légkondicionáló tisztító

Légkondicionáló tisztító

Azt már többen is tudják, hogy mennyire fontos a légkondicionálóknak a tisztítása, azonban sokan nincsenek vele tisztában, hogy milyen szerrel is történik meg ez a folyamat. Mindenféle fertőtlenítővel lehet? Vagy nem? Ki végezheti el a folyamatot? Mi mindenre válaszolunk.

Légkondicionáló tisztító
Klíma szerelési tudnivalók

Klíma szerelési tudnivalók

A klíma beszerelés komoly feladat, ráadásul rengeteg részlete van. Hogy ne érjék Önt meglepetések olvassa el összegzésünket! Ha további kérdései vannak, akkor feltétlenül keressen fel minket!

Klíma szerelési tudnivalók
Klíma szerelés

Klíma szerelés

Minden klímának vállaljuk a szerelését, márkafüggetlenül, és típus függetlenül. Ha nem működik a klíma, akkor jobb, ha mielőbb szerelőt hív, mivel ez a probléma nem várhat, sőt, súlyosbodhat. Hívjon minket, és megoldjuk az Ön problémáját, és megjavítjuk a készüléket.

Klíma szerelés
Klíma leszerelés

Klíma leszerelés

Ha úgy gondolja, hogy le kell szerelni a klímát, akkor bízza ránk. Egy szakszerűtlen leszerelés közben sérülni tud a készülék, ami miatt lehet, hogy többet be sem lehet kapcsolni. Mi gyorsan, és szakszerűen leszedjük a helyéről, a biztonságot figyelembe véve.

Klíma leszerelés

Gázkészülék szerelés

A gázkészülékek sok otthonnak a fűtéséért felelnek, így nagyon fontos, hogy mindig tökéletesen működjenek. Cégünk vállalja a gázkészülékek szerelését, minden olyan készüléket, amely gázzal működik. Egy gázkészüléknél nagyon fontos, hogy időnként karbantartási munkálatokat végezzenek rajta, mi ezt elvégezzük. Új gázkészülékeket is bekötünk, teljesen biztonságos módon. Tudjuk, hogy a baj nem válogat, ezért mi mindig elérhetőek vagyunk, és a lehetőségekhez mérten azonnal kiszállunk, és segítünk Önnek.

Gázkészülék szerelés

Lakásfelújítás

A lakásfelújításnak a lényege az, hogy olyan minőségben újítsunk fel, hogy az akár több évtizedig is megállja a helyét. Ezt nem csak a minőségi alapanyagokkal tudjuk elérni, bár ez is fontos, hanem a szakszerű munkálatokkal. A mi szakembereink mindig precízen, pontosan és hatékonyan dolgoznak. A végeredmény nálunk mindig szemkápráztató, pontosan olyan, mint amelyet az ügyfél megálmodott. Szakértelmünkkel és elhivatottságunkkal megteremtjük álmai otthonát!

Lakásfelújítás

Segítséget szeretne?

Klímát szeretne, de nem tudja, hogy milyet válasszont?
Elromlott a klímája, és nem tudja, hogy kivel javítassa meg?
Hívjon minket, és segítünk Önnek!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

+36 (20) 611 8463