menü

Légkondi szerelés

Légkondi szerelését (javítás, beszerelés) vállaljuk márkától- és típustól függetlenül, egész Pest megyében. Profi szakemberek által, minőségi alkatrészekkel, kedvező áron dolgozunk, 20 év tapasztalattal. Munkánkra garanciát vállalunk. Keressen bizalommal.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi szerelés Légkondi szerelés

Légkondi szerelés

Vállaljuk légkondi szerelését, javítását egyaránt Budapesten, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei immáron már több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött, vállalják a légkondi szerelését, márkától- és típustól függetlenül. Ha meghibásodott készüléke, ne várjon annak javíttatásával, hanem hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy mielőbb segíthessünk.

Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és állnak rendelkezésére rövid időn belül. Minden légkondi szerelését rövid határidővel, csak kiváló minőségű alkatrészekkel, eszközökkel javítják kollégáink, precízen és megbízhatóan. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Mindazonáltal, amennyiben a légkondi beszereléséről van szó, abban az esetben igénybe veheti ingyenes helyszíni konzultációnkat.

Ugyanis érdemes kikérnie szakembereink tanácsát új készülék vásárlása esetén, illetve szakembereink beszerzik a kiválasztott készüléket, majd beszerelik és az első tisztítást ajándékba adjuk mellé. Bármilyen okból kifolyólag van szüksége légkondi szerelésre (javítás vagy új készülék beszerelése), keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel segítünk Önnek. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 óra között a {phone} telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Légkondi szerelés

Mitől hibásodik meg egy készülék?

Mint minden más készüléknél, úgy a légkondiknál is elkerülhetetlen az, hogy egyszer szerelni kelljen. Most erről fogunk részleteket elárulni. Ennek számtalan oka lehet. Ilyen okok között van a karbantartás elhanyagolása, az idő hatása a készülékre vagy akár csak az, hogy a készülék nem jó minőségű. Ezt mindenképp csak helyben tudjuk megállapítani. A karbantartás elhanyagolásánál számítani kell arra, hogy a készülékben lerakódnak a szennyeződések. 

Ezek a szennyeződések képesek a készüléket tönkre tenni, mivel a lerakódott portól, kosztól nem tud a levegő megfelelően áramlani. Épp ezért fontos a készülék folyamatos karbantartása. Ha jó készüléket választunk és rendeszeresen karbantartjuk, akkor jó eséllyel akár több mint tíz évig is tökéletesen tud működni. Azonban látni kell azt, hogy az idő vasfoga mindent elér, így az apróbb és nagyobb alkatrészek idővel tönkre tudnak menni. Egy idő után azonban már nem éri meg ezeket cserélgetni, hanem jobb, ha az egész készülék le van cserélve.

Hogyan történik a klímajavítás?

A javításnak az első lépése az, hogy hívjon fel minket. A telefonbeszélgetés során minden részletet megbeszélünk. Megkérdezzük Önt, hogy mit tapasztal. Ez nagyon fontos, mivel így már előre fogjuk tudni, hogy mivel állunk szemben. Fontos ilyenkor azt is megemlíteni, hogy milyen márkájú a készülék, de pontos típust nem fontos tudni. Ezt követően megbeszélünk egy alkalmas időpontot. Természetesen időben kifogunk érkezni, nem fogjuk Önt megváratni egy percig sem. Ha szeretné, hogy a szerelés is gyorsan végbe menjen, akkor kérjük tegye meg, hogy szabad utat enged a klímához, így ha pl. az ablak előtt van bútor, akkor kérjük tolja el. 

Ezzel is gyorsabb lesz a szerelés. A szerelés elején először meghatározzuk a hibát. Ha meg van a hiba, akkor természetesen elkezdjük a javítást. Ezt előre nem lehet megmondani, hogy mennyi időbe fog telni, mivel lehet, hogy öt perc alatt végzünk, de az is lehet, hogy órák kérdése, hogy helyre jöjjön a hiba. Ugyanakkor, természetesen minden folyamatról tájékoztatni fogjuk. Ha meg van a javítás, akkor ellátjuk hasznos tanácsokkal Önt, majd távozunk. 

Hogyan történik a klímajavítás?
Minden készüléket meglehet javítani?

Minden készüléket meglehet javítani?

Mint már említettük, több dolog miatt tudnak tönkre menni a készülékek. Ezek között viszont van olyan, amikor nincs mit tenni. A nagy elhanyagolás, a túl idős készülék vagy a rossz minőségű készüléknél megtörténhet az, hogy nem lehet megjavítani. Ilyenkor sajnos nincs mit tenni, általában csak a csere jöhet szóban.

Természetesen mindig megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a készüléket megtudjuk javítani, de sajnos valóban van olyan, amikor menthetetlen. Ilyenkor természetesen nem hagyjuk Önt faképnél, hanem segítünk Önnek mindenben. Segítünk az új készüléknek a kiválasztásában és természetesen fel is szereljük Önnek!

Mit lehet tenni a megelőzés érdekében?

Természetesen van lehetőség arra, hogy ezeket a meghibásodásokat vagy a végleges meghibásodást elkerüljük. Először is a legfontosabb, hogy jó készüléket válasszuk. Tudjuk, hogy ha valakinek már meg van a készüléke, akkor kár ezt mondani, de ha valaki még nem választott, annak ez egy jó tanács. A jó készülék a legfontosabb. Ha ebben segítségre van szüksége, akkor keressen fel minket nyugodtan, tudunk Önnek ajánlani készüléket.

A második legfontosabb dolog a rendszeres karbantartás. Sokan ezt feleslegesnek tartják, meg pénz és időpazarlásnak, de ez nem igaz. A készülékre rengeteg kosz és por le tud rakódni, ami gátolja a levegő áramlását, ezáltal meghibásodást tud okozni. Plusz, azt sem érdemes elfelejteni, hogy az alkatrészek a folyamatos használat közben kopnak, így könnyen meghibásodhatnak. Így a legjobb az, hogy ha jó készüléket választ és félévente kihív egy szerelőt!

Mit lehet tenni a megelőzés érdekében?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás