Légkondi szerelés

Ha probléma van a légkondival, akkor hívjon minket, és mi megpróbáljuk orvosolni a problémát.

Hívjaügyfélszolgálatunkat!+36 (20) 611 8463Állunk
rendelkezésére!
Légkondi szerelés Légkondi szerelés

Mint minden más készüléknél, úgy a légkondiknál is elkerülhetetlen az, hogy egyszer szerelni kelljen. Most erről fogunk részleteket elárulni.

Mitől hibásodik meg egy készülék?

Ennek számtalan oka lehet. Ilyen okok között van a karbantartás elhanyagolása, az idő hatása a készülékre, vagy akár csak az, hogy a készülék nem jó minőségű. Ezt mindenképp csak helyben tudjuk megállapítani.

A karbantartás elhanyagolásánál számítani kell arra, hogy a készülékben lerakódnak a szennyeződések. Ezek a szennyeződések képesek a készüléket akár tönkre is tenni, mivel a lerakódott portól, kosztól nem tud a levegő megfelelően áramlani. Épp ezért fontos a készülék folyamatos karbantartása.

Klímaszerelésre van szüksége? Kérjen ajánlatot!

Ha jó készüléket választunk, és rendeszeresen karbantartjuk, akkor jó eséllyel akár több, mint tíz évig is tökéletesen tud működni. Azonban látni kell azt, hogy az idő vasfoga mindent elér, így az apróbb és nagyobb alkatrészek idővel tönkre tudnak menni. Egy idő után azonban már nem éri meg ezeket cserélgetni, hanem jobb, ha az egész készülék le van cserélve.

Hogyan történik a klímajavítás?

A javításnak az első lépése az, hogy hívjon fel minket. A telefonbeszélgetés során minden részletet megbeszélünk. Megkérdezzük Önt, hogy mit tapasztal. Ez nagyon fontos, mivel így már előre fogjuk tudni, hogy mivel állunk szemben. Fontos ilyenkor azt is megemlíteni, hogy milyen márkájú a készülék, de pontos típust nem fontos tudni.

Ezt követően megbeszélünk egy alkalmas időpontot. Természetesen időben kifogunk érkezni, nem fogjuk Önt megváratni egy percig sem. Ha szeretné, hogy a szerelés is gyorsan végbe menjen, akkor kérjük tegye meg, hogy szabad utat enged a klímához, így ha pl.: az ablak előtt van bútor, akkor kérjük tolja el. Ezzel is gyorsabb lesz a szerelés.

A szerelés elején először meghatározzuk a hibát. Ha meg van a hiba, akkor természetesen elkezdjük a javítást. Ezt előre nem lehet megmondani, hogy mennyi időbe fog telni, mivel lehet, hogy öt perc alatt végzünk, de az is lehet, hogy órák kérdése, hogy helyre jöjjön a hiba. De természetesen minden folyamatról „tudósítjuk” az ügyfelet.

Ha meg van a javítás, akkor ellátjuk hasznos tanácsokkal az ügyfelet, majd távozunk. 

Hogyan történik a klímajavítás?
Minden készüléket meglehet javítani?

Minden készüléket meglehet javítani?

Mint már említettük, több dolog miatt tudnak tönkre menni a készülékek. Ezek között viszont van olyan, amikor nincs mit tenni. A nagy elhanyagolás, a túl idős készülék, vagy a rossz minőségű készüléknél megtörténhet az, hogy nem lehet megjavítani. Ilyenkor sajnos nincs mit tenni, általában csak a csere jöhet szóban.

Természetesen mindig megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy a készüléket megtudjuk javítani, de sajnos valóban van olyan, amikor menthetetlen. Ilyenkor természetesen nem hagyjuk Önt faképnél, hanem segítünk Önnek mindenben. Segítünk az új készüléknek a kiválasztásában, és természetesen fel is szereljük Önnek!

Mit lehet tenni a megelőzés érdekében?

Természetesen van lehetőség arra, hogy ezeket a meghibásodásokat, vagy a végleges meghibásodást elkerüljük.

Először is a legfontosabb, hogy jó készüléket válasszuk. Tudjuk, hogy ha valakinek már meg van a készüléke akkor kár ezt mondani, de ha valaki még nem választott, annak ez egy jó tanács. A jó készülék a legfontosabb. Ha ebben segítségre van szüksége, akkor keressen fel minket nyugodtan, tudunk Önnek ajánlani készüléket.

A második legfontosabb dolog a rendszeres karbantartás. Sokan ezt feleslegesnek tartják, meg pénz és időpazarlásnak, de ez nem igaz. A készülékre rengeteg kosz és por le tud rakódni, ami gátolja a levegő áramlását, ezáltal meghibásodást tud okozni. Plusz azt sem érdemes elfelejteni, hogy az alkatrészek a folyamatos használat közben kopnak, így könnyen meghibásodhatnak.

Így a legjobb az, hogy ha jó készüléket választ, és félévente kihív egy szerelőt!

Mit lehet tenni a megelőzés érdekében?

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberrel? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a kiválasztott klímával kapcsolatban szeretne érdeklődni? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 08:00 - 18:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 611 8463

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!

A legjobbakkal szövetségben.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink a legjobb szolgáltatást kapják, de mi értelme a jó szolgáltatásnak, ma maguk a készülékek nem jók? Mi csak olyan készülékeket ajánlunk minden ügyfelünknek, amelyek a mi általunk generált szintet elérik, vagy meglépik. Szerencsére a gyártóknak is céljuk, hogy jó termékeket állítsanak elő, ezért rengeteg márkától tudunk ajánlani klímákat. Mindegyik gyártóval kapcsolat állunk, éppen ezért nagyon könnyen tudunk információt szerezni, vagy épp pótalkatrészeket. Minden ügyfelünknek a lehető legjobb, az igényei mérten a legjobb készüléket ajánljuk, mert tudjuk, hogy egy klíma vásárlása egy legalább 20 évre szóló döntés. Válasszon a felsorolt márkáink közül, és már el is kezdhetjük a közös munkát!

Azonnali hívás +36 (20) 611 8463
Klíma javítás Budapest Klímaszerelés Budapesten Klíma gázfeltöltés és klíma karbantartás Klíma beépítés Klímaszerelés OXOX Klímaszerelés Klíma beszerelés akár 2 napon belül! Légkondícionáló szerelés szolgálatások Gázkészülék szerelés Épületgépészet Budapest Fűtés javítás Kondenzációs gázkazán Gázszerelés gyorsszervíz Burkolás - Parkettázás Olcsó lakásfelújítás tökéletes kivitelben Burkoló Mester - Fürdőszoba, nappali, kert és terasz burkolás